Categories
greta thunberg NWO zAll pages

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (004) connecting to disability

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

Här är lite bilder från EU-besöket. Jag tror mindre på att Greta är sjuk. Hon verkar agera. Hon har skådespelarträning. Jag gissar hon fått order att hålla sig smal. Det ingår i “helgonimagen”. I klimatagendan ingår tyvärr att förstärka motsättningar mellan män och kvinnor. Man ser på bilderna hur kvinnor placeras främst. Greta verkar vägra att ta en man i hand. Hon ser något mer bekväm ut med Leyen men himlar med ögonen på ett larvigt sätt. Greta har fått order att spela teater i EU. Hon är ingen aktivist. Vore hon det skulle hon ju prata proffsigt med EU-topparna och sedan aktivera sina nätverk mot den tandlösa lagen.

i.imgur.com

i.imgur.com

i.imgur.com

Missa inte denna: (om det funnits regler om Corona, hade han aldrig försökt hälsa)

i.imgur.com

i.imgur.com

i.imgur.com

i.imgur.com

Missa inte denna:

i.imgur.com

arbetet: 70960551

Bara tagelskjortan fattas:

katobs.se

wwr: 70964093

Du skojar. Då hade hon aldrig åkt till EU.

Man blir förbannad när man ser hur de tar en ung tjej och tränar henne att ta avstånd från män. Hon är dessutom en stor förebild för många tjejer. Trump vägrade 16-åringen att tala med. Man kopplar klimatagendan till genus, det är fult. Och Greta står mitt i detta. Det här vi haft många exempel på i tråden.

Många bilder från EU var sådana. Deras paneler verkade vara genus-segregerade. Här är en bild till där Greta talar.

i.imgur.com

wwr: 70964093

Du skojar. Då hade hon aldrig åkt till EU.

Man blir förbannad när man ser hur de tar en ung tjej och tränar henne att ta avstånd från män. Hon är dessutom en stor förebild för många tjejer. 16-åringen vägrade att tala med Trump! Man kopplar klimatagendan till genus, det är fult. Och Greta står mitt i detta. Det här vi haft många exempel på i tråden.

Många bilder från EU var sådana. Deras paneler verkade vara genus-segregerade. Här är en bild till där Greta talar.

i.imgur.com

wwr: 70964350

Ser man bilderna från EU som helhet så ser man att hon agerar som en skådespelerska.

Hon har ingen mental störning som förhindrar henne att ta i hand. Det skulle vi veta nu. Se hur hon fistbumpar Obama i min avatar eller skakar hand med påven. Är det rätt person så går det bra. Se på bilden med gangstern.

i.imgur.com

Det är en så stark markering hon gör på bilden att den måste förklaras.

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

Hon är ju bara en skådespelerska som får instruktioner att göra markeringar inför fotograferna.

wwr: 70964495

Bara att sådana bilder får komma ut, utan förklaringar är tillräckligt. Lägger man sedan ihop samtliga EU-bilderna och det som skrivits tidigare i tråden är situationen helt klar. Greta har avstånd från män, generellt. Det ingår i klimatagendan. EU visar medvetet upp en segregerad bild!

Europas största engelskspråkiga tidning, the Guardian, låter en seriefigur dela ut ett “Gretapris” där man önskar att äldre män skall dö.

Klimatagendan är åt h-lvete. Bl.a för att den splittrar befolkningen.

wwr: 70965325

Men det är ju som vanligt med Greta och hennes budskap. Det plockas fram diagnoser och tolkningar som det passar. I EU verkar hon ha fått beröringsskräck.

Om hon har problem att ta i hand skulle hon ha meddelat det för länge sedan. Och bilden skulle hon ha förklarat.

Att luta sig mot en gangster det gick bra nyligen.

i.imgur.com

Att fistbumpa Obama eller skaka hand med påven går fint. För de har samma politiska inriktning. Ingen påve har avgått på 500 år, förutom den senaste. Det finns läckt epost som gör att många tror att Soros, Obama och Clinton störtade den förra påven och satte in tramspellen Greta hälsar på så artigt.

wwr: 70975680

Till slut fick hon fram näven till parlamentspresidenten men det är ju inte den bilden som sprids över världen.

i.imgur.com

i.imgur.com

Hon är en skådespelerska som placeras framför kamerorna för att ge det onda ögat till de som massmedia ogillar, typ Trump. Någon aktivism mot den nya lagen har hon inte bedrivit, vad jag kunnat se.

Också trist att se vilken könsuppdelad bild EU vill ge av sig själva. Mannen sitter längst bort och tittar bort när Greta talar.

i.imgur.com

Kvinnorna hyllar Greta och klimatidéerna. Det handlar om att splittra samhället.

i.imgur.com

wwr: 70979837

Hennes föräldrar har sålt henne till Djävulen för evig berömmelse. Det blev inte Askungen av detta utan mer Faust.

Bara att svälta. Kanske har man använt diagnoserna för att få amfetamin förskrivet. I vilket fall ser hon ju helt annorlunda ut än syrran. Vikt och längd har troligen påverkats.

Verklig längd och vikt är nog svårt att få fram. Uppgifter på nätet varierar mycket. Hon är ju extremt smal i alla fall. Längd borde gå att bedöma från bilder. Typ denna

i.imgur.com

Gretanol: 70979871

Jag har tippat Greta 145/max40kg. 145cm verkar vara korrekt (+-2cm)

AOC är 163cm.

wwr: 70979933

Det låter rimligt. 148 står på flera sajter. Syrran 2 år yngre är visst 152

Gretanol: 70979973

Nu glömde jag att AOC är högklackat :whoco5: 100% så 148cm skulle jag se ändå som rätt.

wwr: 70980108

Det här du rätt i. Då kanske vi har längden utklarad.

Men den mamma som sätter på dottern denna skära grisluva och cerise? hörselskydd är säkert beredd att göra vad som helst med dottern för berömmelse.

i.imgur.com

En härlig bild som känns som 100 % teater. Gretas min. Morsan flabbande med bägaren och pinnen nästan lite insinuant mellan benen.

wwr: 70980723

En så stor kampanj sköts från högsta ort, imho. Bara för Greta att följa manus. Men i de senare akterna kanske rollen blir mindre hjältemodig, men ingen utomstående vet.

Se hur Assange nu spelar neddekad.

Kasselstrand och gänget profiterar på andningsmasker.

Biden spelar senil tölp.

Åkesson delar ut flygblad till flyktingar.

Nu när Greta inte är Askungen, skall det bli mycket intressant att följa henne och se vartåt det barkar.

PR-spinnet bakom Greta Thunberg

Rebecca Weidmo Uvell

RWU

wwr: 70981149

Aftonbladet, gissningsvis efter tips från Rentzhog, la 16.35 samma dag som skolstrejken inleddes upp en bild och helsidesartikel på Greta Thunberg. Artikeln startade sedan en kedjepublicering som varenda tidning hakade på.

Kan jag aldrig tänka mig. Alla tidningar bara öser, efter det att en reklamkille ringt Aftonbladet och de direkt skulle ha gjort en helsida. Det slutar på Times omslag.

Det där är bestämt från mycket högre ort.

Varför ser Greta ut som hon gör. Hon har bantat sig in i en roll.

CPJesus: 70981292

Ja det är som med fotboll, det krävs lång planering innan man går in på plan, det är inte bara att gå ut 22 man och sparka på en boll, det ska till taktiksnack och analyser av motståndaren också.

Tricket är ju bara att man måste ändra taktik i fallet Greta om det avslöjas.

Al Gore, Soros & Co visste garanterat vad som skulle ske, och det är därför jag lyfte fram namnet Bo Thorén då han, olikt Rentzhog, inte fått bära hundhuvudet i detta…

wwr: 70989881

Ja. Det var kul. Men hela min bekantskapskrets klarar inte det ordet så jag håller mig till “grisluva”. Skära katter är väl inte det vanligaste heller.

Bilden visar hur hon och mamman agerar. Den mössan är teaterrekvisita. Mamman skulle inte skicka Greta till skolan i den.

Greta har teaterträning. Hon agerar i media enligt ett manuskript hon får sig tilldelat. Man undrar hur det kommer att fortsätta när man såg hennes märkliga uppträdande i EU. Hon ser ut att vägra ta i hand med parlamentspresidenten, hon himlar med ögonen när hon sitter i en panel. Hon agerar helt oproffsigt. Men när media inte ifrågasätter henne får det fortsätta.

Coronavirus Or Climate Change? Greta Thunberg And The Woke Generation Teach Us Important Lessons In Leadership

Forbes

wwr: 70996332

Hon vill inte få något gjort. Hon har inte aktiverat sig mot den nya EU-lagen. Det var länge sedan Inspiratoeren epostade och påminde henne om det. Hon och Elon Musk är mediafenomen som mest hänger på Twitter eller framför monologer. Ingen får fråga dem något svårt. Båda dåliga talare utan manus, fast riktigt så dålig som Greta är väl nästan ingen. (Veganer båda två, alltså han i ditt inlägg. Men det hör inte hit.)

wwr: 71058050

i.imgur.com

Neubauer (vä) är 167 cm så tidigare gissningar om 145-148 cm för Greta verkar rimliga. (Neubauer också vegan, och Soros-anställd, i alla fall tidgare)

Jag skulle gissa att Greta är en ganska normal unge med skådespelarträning. Det vore tråkigt om de använt hennes diagnoser för att ge amfetamin och få ned henne i vikt (och längd) för rollen.

Det är ingen tillfällighet att Greta har fått dessa diagnoser. Diagnoserna (och amfetaminbehandlingen) används på samma sätt som klimatetteorierna för att skapa oro i samhället. Hur man betraktar diagnoserna är en politisk fråga.

Gretanol: 71058134

Skulle Greta ta amfetamin så skulle hon orka mer än sina 3-4 min tal 😉

Det är inte så att Greta behöver kriga i flera dagar som tyskarna som åt Pervitin under sina blitzslag.

Jag tror att amfetamin skulle få Greta att hamna på akuten rätt så fort!

hitler-gick-pa-droger-under-andra-varldskriget

wwr: 71058239

Att hon tar amfetamin är en spekulation. Det går inte vara säker på varken det ena eller andra. Hon är dock betydligt tunnare än systern (och kortare för åldern). Militärer har nog också en högre dosering.

Men din tidigare gissning om 145 verkar stämma.

Däremot är det naturligtvis ingen tillfällighet att klimatlärans postergirl har alla diagnoserna. Klimatteorierna och diagnoserna är bara olika sätt att skapa oro i samhället. (Och amfetamin också förstås. )

wwr: 71058365

Vi vet inte vad AOC hade för skor på den bilden. Det vore taskigt att använda högklackat bredvid Greta (ungefär som denna ) 145-148 gissar jag nu för Greta

Gretanol: 71058537

Jag tror inte att kvinnor tänker “hur många under 150cm kommer jag att träffa idag” när de går ut 😀

Tänk Greta i högklackat, ny frisyr och med makeup. Kommer vi att få se detta nån gång???

wwr: 71058542

Här är en annan bild med AOC, och en med prinsen. Jag tror Greta gillar att posera. Vore konstigt annars när hon kommer från en artist familj.

i.imgur.com

i.imgur.com

Skådespelerska, det blir min bedömning av Greta.

wwr: 71058630

Det där var ju studiobilder inför ett omslag. Fötterna bortklippta. Greta kanske stod på en pall. Kolla förra inlägget.

Jag trodde de skulle ge henne en story där hon blommade ut som Askungen eftersom hon tror på klimatet, men det verkar inte så.

i.imgur.com

wwr: 71058658

Jag tror det dras lite för stora växlar på hennes diagnoser. Hon är en skådespelerska som gör sitt jobb. Kanske även spelar upp vissa symptom som regissören begär:

i.imgur.com

wwr: 71058902

Ja. Kanske Oscar ligger närmare än Nobelpris.

Varför skulle klimatlärans poster girl dessutom ha hela alfabetet? (Trots att hon kommer från en artistfamilj och gått i teatergrupper.)

Det känns riggat. Det här är skådespeleri:

i.imgur.com

inspiratoeren: 71059670

Även Malena medger nu, att Greta har gått igenom perioder av ätstörningar, som Malena beskriver det. Se en ny intervju från 15 Januari 2020.

femina.se

Greta har talat om det mera privat, men vill inte att det ska döljas. Hon vill inte heller att hennes asperger ska döljas!

wwr: 71059795

Jag tycker inte man skall dra de slutsatser du gör utgående från vad mamman säger i en tidningsintervju. Tidigare tyckte hon alltså annorlunda.

De som rör sig runt Greta är politiskt engagerade på vänsterkanten. Då passar det att dela ut diagnoser. Dessa används för att skapa oro i samhället, precis som klimatet.

Personligen gissar jag att Greta är en skådespelerska som måste hålla sig smal för att passa i rollen.

inspiratoeren: 71060494

Nu kan jag göra er förvånade, en gång så har Greta publicerat en bild från en polsk motsvarighet till Mc Donalds, där hon åt en burgare, fast det var givetvis en vegetarisk burgare. Det var på vägen hem från det första internationella mötet för Greta i Polen. Då var hon tydligen så vrålhungrig, att hon tummade lite på sina principer. Greta blev vegan när hon tappade cirka tio kilo i samband med sin stora personliga kris, i 11-12 års åldern. Greta kan bli kär, utan att ha planerat det, sådant händer. Även barn kan bli mycket kära! Även en andlig vägledare kan bli kär!

inspiratoeren: 71060831

Greta har beskrivit rätt utförligt, att krisen för henne startade när hon insåg att vi fortsätter att leva ett liv som skadar miljön och klimatet, fast miljön och klimatet far mycket illa av vår livsstil. Greta sa, att hn blev desperat av att det är så stor klyfta mellan vad vi lär ut och hur vi lever! En film i skolan om miljöförstörelsen startade Gretas kris. Kom ihåg att Greta alltid varit högkänslig, även som barn.

Att Greta är vegan handlar även om att hon avskyr djuurplågeriet i köttindustrin och att hon avskyr att barn svälter ihjäl. Om vi alla var veganer, skulle maten räcka åt alla, är ett av Gretas viktiga budskap. Hon vill utrota världssvälten.

Vad gäller Svante, så övertalade Greta honom att läa ett antal böckr om hur våra matovanor skadar miljön och klimatet, och sedan blev i huvudsak Gretas föräldrar också veganer. Det här skedde väl ett par år efter Gretas stora kris. Malena kan dock inte låta bli en ostbit ibland på kvällen. Så Greta morrar som en liten vildkattsunge, att hennes föräldrar är inte veganer fullt ut.

Malena beskriver i familjens bok, att belutet om att sluta flyga av klimatskäl var helt och hållet hennes eget. Hon menar att flygning är ett av de allra värsta klimathoten!

wwr: 71111411

Jag tycker också tråden har spårat ur. Man spekulerar i att Greta skulle vara mycket sjuk och kräva tvångsvård. När jag frågade tidigare verkade detta baseras på något om “ätstörningar” som Gretas mamma sagt i en tidningsintervju (men inte tidigare talat om). Dessutom baseras det på vad deltagare i tråden som säger sig ha träffat Greta, anser.

Jag har bara läst om Greta i medierna. Min gissning är att hon är en skådespelerska som massmedia ibland tar fram för att agera och läsa tal som vänsterpolitiska krafter skrivit. I den rollen ingår att hålla sig smal och ha diagnoser.

Klimatteorierna och diagnoserna är bara olika sätt som vänsterpolitiska krafter använder för att försöka destabilisera samhället.

Hon plockades även fram för att stressa om Corona.

Några spekulationer att hon är allvarligt sjuk tycker jag inte man får fog för. Jag tror inte eventuella problem i denna cirkus utgår från Greta. Däremot är hon en produkt av massmedias totala kontroll av samhället. Media begär en asket och ingen ifrågasätter rollen.

Möjligen får man en känsla av att att föräldrarna kanske har “sålt sin dotter till Djävulen för evig berömmelse” (en “Faust-historia”). Jag tror inte Greta hade livskris vid 11 års ålder som gjorde att hon blev vegan. Därefter påstås föräldrarna ha försökt tvinga henne att äta mer. Skall jag gissa har föräldrarna tvärt om lärt/tvingat henne att äta lite för att passa i en roll som asketiskt klimathelgon. En roll hon nu har spelat på världsscenen. Hon kommer från en artistfamilj. Kanske är det publiksiffror som är familjens högsta mål?

Men vi har inte tillräcklig information, så det känns lite onödigt att spekulera.

inspiratoeren: 71115375

Även Gretas vän och tidigare lärare har i en tidningsintervju, som ovan länkats angett, att Greta har haft allvarliga ätstörningar. Däremot sa denna lärare inget om läget i närtid för Greta rörande ätstörningarna. För mig är det troliga att det finns en kombination av orsaker bakom att Greta är, som hon själv säger, en liten sak. Bedömer att Greta troligen fortfarande har värre ätstörningar.

Vad beträffar att Greta oftast håller korta tal, ingår att hennes mål är inte att föreläsa på demonstrationerna, hennes mål är att engagera. Hon är i första hand en aktivist, vilket hon också själv säger. Tror inte en sekund på att föräldrarna velat att Greta ska svälta sig, tvärtom har Svante tydligt talat om att det som hände är bland det värsta som kan hända en förälder. Kan tillägga att det finns numera en vetenskaplig undersökning, som just visar att en förälder till en anorektisk unge utsätts för lika mycket stress och ångest, som en förälder till en svårt cancersjuk unge!

Tänk även på Svante och Malena! Vi behöver alla förtroende och omtanke för att lyckas i livet! Greta själv behöver samtalsstöd!

wwr: 71116377

Det är så typiskt för massmedia. Efter värsta mediacirkusen runt Greta dras en diagnos till fram och man skyller på att hon lider av anorexi. Se hur det gick i Bjärred när man ägnar sig åt detta diagnostiserande. Så illa lär det inte gå med Greta. Men man måste titta på familjen och vad som händer runt henne, inte stämpla ungen. Att ställa ytterligare en diagnos på henne utifrån vad tidningarna skriver är ogrundat. Men de som rör sig runt henne är vänsterfolk och massmedia är på samma linje så det kan säkert bli värre.

Picamagpie: 71141644

Just det, Greta har inte läst samhällskunskap på gymnasienivå men vill förändra samhället…

Greta har ingen uppfattning men vill förändra hur länder styrs…

inspiratoeren: 71170660

“”New research shows that the natural world is at far greater risk from climate breakdown than previously thought.”

Our lack of respect for the natural world must come to an end…” Greta

theguardian.com

wwr: 71170839

Eftersom all ny information Greta kommer med alltid visar att allt är mycket farligare än man tidigare trott så förstår man att det är bluff. Skulle informationen väljas ut opartiskt så skulle även vissa undersökningar visa att situationen inte är så farlig som man tidigare trott, i synnerhet som man startade på en panik-nivå.

wwr: 71211245

De kunde börja med att byta namn

Intergovernmental Panel on Climate Change

Det betyder att de redan anser att klimatet förändras. Skulle de publicera vetenskap som inte säkert tyder på detta avskaffar panelen sig själv. Redan i deras namn är resultatet av deras studier förutbestämt.

Greta behöver mer objektiva källor.

MidlifeMommy: 71226160

Inget hade varit lättare än att försöka lugna henne redan för flera år sen genom att visa henne texter/låta henne träffa forskare som argumenterar emot klimatalarmismen. Som professor Lennart Bengtsson som säger att ”tipping points” bara är en myt, bara för att ta ett exempel i mängden.

Ni skulle också kunna tipsa henne om Elsa Widding som berättar om klimatets cyklicitet och sätter saker och ting i ett större perspektiv. Då hade Greta kunnat må bättre. Hon hade hur som helst sluppit att skämma ut sig genom sina kortsiktiga och ovetenskapliga ”analyser”. Folk skrattar ju åt henne!

wwr: 71306479

Det kan inte vara avsiktligt han lyckats bli avstängd? Greta-projektet är ju en tok-idé som man försöker hålla ihop medan massmedia bara öser på med Greta-hypen. Men att försvara den i längden är svårare, tror jag.

Skall Greta avvecklas nu?

Lite märklig känsla: Nu kommer ett avbrott i sändningen av klimatpaniken. Vi visar nu ett kortare inslag av influensahysteri.

Men att sedan vrida på full klimatpanik igen, efter avbrottet, kanske blir lite märkligt?

Skall bli mycket intressant att se vad som händer Greta. Jag tror hon personligen kommer att klara sig bra. Men de som styr henne, kommer de att köra på med maximal media-hype?

Thunberg reminded the audience that last year “I came to Davos and told you that our house was on fire.” She ended her speech by saying: “Our house is still on fire.” She chided countries and large companies for not meeting their commitments to reduce global carbon dioxide emissions, and accused them of hiding behind spurious strategies like carbon offsetting or tree planting—perhaps another indirect reference to Trump.

She called for a complete stop to all carbon emissions. “[W]e must forget about net zero. We need real zero,” she said. And she asked all the companies, banks, institutions, and governments attending Davos to immediately:

Halt all investments in fossil fuel exploration and extraction.

End all fossil fuel subsidies.

Completely divest from fossil fuels.

qz 2020 01 21

Mertillen: 71332710

Nä ingen extremist inte. Nädå. Inte alls.

projektsanning.com

“Hon bar en tröja som hon fått låna av sin mamma som skickade ut ett totalitärt, fascistiskt budskap och våldsbejakande budskap.”

“T-shirten som Greta bär har hon lånat från mig. Den finns att köpa på otaliga sajter på nätet med olika text. Jag hade ingen aning om att vissa sammankopplar den med våldsbejakande rörelser, såna tar vi båda helt avstånd ifrån. För att undvika missförstånd har hon raderat bilden.”

wwr: 71332791

Har Gretas mamma blivit talesperson för vår klimathjältinna?

Gömmer hon sig bland mammas kjolar nu? (för att travestera Mona Sahlin) eller har Greta själv förklarat varför hon raderat bilden?

wwr: 71345083

Greta själv gör inte många knop. Hon är ingen driftig aktivist som leder sina organisationer mot det de ogillar.

Hon är en skådespelerska som behöver manus, regi, scen, spotlights, precis som hennes familj. Då äger hon.

Men hon måste vänta tills massmedia vill ha något sagt, då dyker hon säkert upp igen.

wwr: 71356221

Hela världspressen vinklar ju nästan allt material på samma sätt. Vad som står i världspressen bestäms inte av någon 16-åring. Skall hon ha rubriker får hon säga det som krävs.

Att hon kallades aktivist verkar vara bluff. Det kommer ju inga regelbundna rapporter hur hon bygger nätverk eller aktiverar organisationer. EU-lagen dömde hon ut i ett känt tal. Men sedan blev det tyst från henne. Ingen aktivism mot lagen. Hon är som hon kritiserar andra för att vara – “mycket snack och lite verkstad”.

Hon uppträder i media när andra drar i trådarna. Plötsligt dök hon upp och hetsade om Corona istället.

//pojkarna är avundsjuka//

Tråkigt att se hur hon utnyttjas för att splittra befolkningen. Vore detta ett äkta miljöproblem skulle man istället försöka stimulera män och kvinnor att samarbeta för att lösa det.

Det handlar om hennes budskap. Man fantiserar som vanligt ihop olika egenskaper (som avundsjuka) hos de som kritiserar henne. De som är avundsjuka på henne är kanske avundsjuka på alla kända skådespelare. Men jag tror folk är smartare än att vara det.

Men ingen skuld faller på henne. Hon fick en fin roll. Klart hon skall göra den. Bara att glädjas med henne. Men det politiska budskapet kan man kritisera.

wwr: 71358202

Jag menar att man inte säkert kan veta vad hon har för personlighet. Man gör ett stort nummer av hennes diagnos [Asperger]. Hon och familjen har skådespelarbakgrund. Hon har alldeles säkert fått direktiv för hur hon skall uppträda, menar jag.

Att stämpla människor som kritiserar systemet, med diagnoser, påminner om Sovjet, liksom mycket annat i hennes agenda. Jag undrar om hon kan ha fått diagnosen som en del i rollen för att vi skall förstå att den som kritiserar systemet är avvikande.

Hon har inte heller kämpat för något. Samma dag hon började strejken så var Aftonbladet där och gjorde reportage. Hon är utvald av eliten. Hon representerar ett Sovjet-system där sund konkurrens inte existerar. Hon har inte kämpat för att bygga upp en miljörörelse. Därför klarar hon sig dåligt på presskonferenser och liknande. De ungdomar som representerar miljörörelsen borde ha byggt upp något själva. Då skulle de vara mer kompetenta än Greta. Hon är en skådis som kan agera i talarstolen.

Gretanol: 71358885

Så Greta snackar 1h med Rockström i Nobelhuset och det ignoreras helt? Journalisterna gillar Rockström ännu mera!

YouTube

17.000 vievs är inte mycket när Greta har 14.000.000+++ följare på internet!!

Detta är LIVE!! Oediterat!! Fattar ni??? :p

Det var för övrigt Rockström som sa att när han pratar med Greta, då är det som att prata ungefär med en riktig forskare, för att Greta är så intelligent! 😀

Corona

The world is on lockdown. So where are all the carbon emissions coming from?

Transportation makes up a little over 20 percent of global carbon dioxide emissions, according to the International Energy Agency. (In the United States, it makes up around 28 percent.) That’s a significant chunk, but it also means that even if all travel were completely carbon-free (imagine a renewable-powered, electrified train system, combined with personal EVs and battery-powered airplanes), there’d still be another 80 percent of fossil fuel emissions billowing into the skies.

So where are all those emissions coming from? For one thing, utilities are still generating roughly the same amount of electricity — even if more of it’s going to houses instead of workplaces. Electricity and heating combined account for over 40 percent of global emissions. Many people around the world rely on wood, coal, and natural gas to keep their homes warm and cook their food — and in most places, electricity isn’t so green either.

grist

wwr: 71394326

Men Greta och hennes gudfäder pressen kan skylla sig själva om hon och klimatet tonats ned. Nu har de hetsat om Corona, även när Greta intervjuas. När influensan får företräde framför “klimatkatastrofen” så inser allt fler att “klimatkatastrofen” är överdriven. Men media byter säkert snart ämne.

Greta Thunberg: Jag tror jag har corona

Det är detta som gör det så farligt. Många (speciellt unga) kanske inte ens känner några symtom, eller enbart milda symtom. Då förstår de inte att de har viruset och kan smitta det vidare till människor i riskgrupperna. Vi som inte hör till någon riskgrupp har ett stort ansvar, våra handlingar kan innebära skillnaden mellan liv och död för många andra.

expressen.se

Gretas uppgift är inte främst att ge sin syn på klimatet. Den är att försöka sprida oro.

AcchiaHe: 71394605

Greta försöker ta sig tillbaka till mediernas fokus…

Man kan inte annat än undra hur tankegångarna går när man läser följande:

Under torsdagen lanserar Gretas sin kampanj tillsammans med Human Act.

[…]

Intäkterna från kampanjen går till Unicefs insatser för att skydda barnen från såväl omedelbara som långsiktiga konsekvenser av pandemin – som brist på mat, hårt belastad sjukvård, våld och förlorad skolgång.

Ja… låt mig tänka… Kommunikationerna har brutit samman på sina håll, likaså produktion av livsmedel, läkemedel, export och import. Många av barnen är beroende av de inkomster som genereras av världshandeln och en fungerande produktionskedja. Om inkomsterna sinar, då svälter folk, inklusive barnen.

De tankar och idéer som Greta är frontfigur för förespråkar nollutsläpp, vilket bl.a. innebär just det som vi har idag: icke-fungerande världshandel bl.a. pga icke-fungerande transporter, vilket i sin tur innebär nunca dinero till föräldrarna, alltså inget krubb på bordet. Till och med Gretas älskade bananer är en inkomstkälla för några av de här barnens föräldrar, men under förutsättning, att Greta köper bananerna innan de har ruttnat. Fraktas de med segelbåt så vill nog inte Greta ha dem, hon vill bara ha de som fraktats fossilt, eftersom det är bara de som hinner hit i tid, innan de ruttnar. Så, om vi – med dagens teknologi och handelsberoenden – satsar på nollutsläpp av CO2 så lär de här barnen fortsätta svälta.

Därmed inte sagt, att vi inte bär satsa på nollutsläpp; vi ska dock vara medvetna om konsekvenserna av våra val och inte hyckla kring detta.

Visst, vi kan skicka pengar till dem. Så länge det inte finns en produktion som backar upp pengarna och så länge det inte finns fungerande transporter som distrubuerar produktionen dit den behövs så är pengarna bara ett gäng siffror på ett papper, sedlarna har bara eldningsvärde och mynten metallvärde.

Intäkterna från kampanjen går till Unicefs insatser för att skydda barnen från såväl omedelbara som långsiktiga konsekvenser av pandemin – som brist på mat, hårt belastad sjukvård, våld och förlorad skolgång.

wwr: 71394843

Nu beskyddar skolstrejkerskan Greta barnen mot förlorad skolgång. Det här blir bara mer och mer tragikomiskt.

Hon har via Corona blivit universalaktivist.

wwr: 71394966

Greta stöttar Unicef i kampen mot corona

Stötta Unicef – i kampen mot coronan.

Det är Greta Thunbergs uppmaning till sina miljoner följare. Och hennes stiftelse skänker prispengar på en miljon kronor som en grundplåt.

Under torsdagen lanserar Gretas sin kampanj tillsammans med Human Act.

Den danska organisationen skänkte nyligen ett pris till svenskans stiftelse; ett pris för Gretas insatser för klimatet.

Priset på 100 000 dollar (runt en miljon svenska kronor) utgör – tillsammans med matchningen på ytterligare 100 000 dollar gjord av Human Act – grundplåten i kampanjen till förmån för Unicef.

expressen.se

Är det så genomskinligt att den danska organisationen gav en miljon till Greta som hon ger vidare till kampanjen. (Till sist kanske UNICEF stöder Human Act med en miljon så har alla givmilda fått fri publicitet 🙂 )

(Med tanke på kronfallet kanske Greta kunde skumma av ett par kronor. 😉 … Det blir edit på denna: Jag ser att vi nyligen knappt har lyckats pressa oss tillbaka under tiospännsnivån.)

Hon är ju inte heller någon aktivist. Någon verkar bara utnyttja hennes namn nu.

wwr: 71395219

Hon måste vara bestämd vad gäller skolgång. Hon uppmanar till skolstrejk eftersom utbildning är meningslös då vi inte har någon framtid, det har hon sagt. Att då samla in pengar för barn som inte får gå i skolan under en influensa ger ett märkligt intryck. Hon kan inte vara aktivist för allt.

Men det är en detalj. Läs inlägget ovan.

Det verkar som om Greta skaffar sig publicitet genom att bara ta emot en miljon och ge den vidare.

Hon är ingen aktivist. Hon håller tal och verkar nu ha trixat till sig publicitet genom att “prostituera” sitt namn genom att bara skicka pengar vidare.

Och naturligtvis är den 17-åriga skådespelerskan oskyldig. Hon gör ju bara som hon blir tillsagd. Kanske är det Neubauer som vispar runt pengar via olika Soros-konton.

wwr: 71395963

Deklaration:

Inkomst:

Gåva från Human Act: En mille

Avdrag:

Gåva till Human Act/UNICEF: En mille

Att deklarera:

0 kronor

Underskrift:

Greta

Sysselsättning:

mediahora

Greta är en kul skådespelerska. Jag brukar inte kalla henne mediahora. Men någon gång kan man skoja och säga det eftersom bunkergänget bakom henne försöker lansera henne som madonna.

Gretanol: 71395440

Hon sa i ett webinar att hon “väntar med spänning” på att börja gå i Gymnasiet i höst. Vilket har hon inte sagt. Jag är tveksam till det, jag själv tror att Greta kommer att tröttna på skolan igen.

Gretanol: 71396395

Malena är nog ännu värre 😉

Ja, så tänkte jag men hon fick väl pengarna ifjol? Kan hända att hon får dra av det inom ett år. Som sagt är ingen expert på detta. Skulle vara roligt om kronofogden knackade på hos Greta. Hon hade ju ingen “keyboard” att spela på, kanske den blev konfiskerad 😀

wwr: 71396883

Det där sköts på en nivå där man inte behöver fundera över att skjuta skatten på en miljon ett år. Ett av Gretas pris hämtades upp av Soros-adepten Neubauer. Skulle skatten inte passa Jojje så kraschar hans löjtnanter bara den svenska kronan igen eller liknande.

wwr: 71407350

Greta är en skådespelerska. Hon gör sitt jobb för eliten.

Men hennes PR-team beter sig tokigt, tycker jag.

De började med en tunn, vegansk asket med diagnoser som gjorde att hon bara kunde tänka på isbjörnarnas situation. Alla måste vi offra oss för Moder Jord.

Men sedan klagade hon för att hon inte fått sittplats på tåget när hon åkte första klass.

Nu dekar man ned hennes namn genom att förknippa det med Corona samt att hjälpa barn som inte får gå i skolan under influensan. Hon tar emot en miljon kronor, skickar den vidare och får rubriker för det.

Hon är inte längre den lidande madonnan som skall rädda jorden. Hon förknippas inte längre starkt med klimatet. Hon delar ut pengar, ungefär som Gates.

Tidigare har hon sagt att utbildning är meningslös eftersom vi inte har någon framtid. Men nu har hon tydligen planer på att börja gymnasiet. Då tänker man ju nästan att allt tal om kris bara var bluff.

Hennes PR-team verkar helt ha sänkt hennes image.

Men som alltid har jag inget emot henne. Hon jobbar på order. Hon har säkert framtiden tryggad när hon jobbar för eliten.

wwr: 71407605

Hon var 15 år när man släppte lös henne. Hon har kanske tränats in i detta från det hon var 11. Hon kommer från en artistfamilj där kanske tittarsiffror är livets mål. Kanske fattar hon inte alls vad hon sätts att göra när hon läser talen.

Hennes agenda handlar om att försvaga regeringar, splittra folkgrupper. Det är verkliga problem man skall försöka motverka.

Gretas uppbackare, bl.a tidningarna, försöker splittra människor genom att sprida hat. Det skall man försöka undvika.

Se här hur den stora tidningen The Guardian låter en seriefigur dela ut ett pris i Gretas namn för att “driva gamla, vita, bittra män till slaganfall så de dör tidigt“.

i.imgur.com

i.imgur.com

Naturligtvis går priset till en ung, icke-vit tjej.

Greta används för att försöka få folk att hata varandra. Det skall man undvika, om man kan.

CPJesus: 71442605

Dagens roligaste.

Snubbe i Amazonas vädjar till Greta som tydligen nu även är den stora coronaexperten att hjälpa dem mot pandemin.

Religiös hysteri gone wild. 😀

expressen.se

Alibabbla: 71467669

Är det verkligen hat när man inte riktigt håller med klimatalarmisten Greta? Hon verkar inte ens själv tro på sina predikningar. Senast i dag Twittrade Greta att det inte har någon betydelse om utsläppen minskar. Man får hoppas att det är hon själv som Tvittrar och inte hennes farsa. Det skulle vara förjävligt om en vuxen människa vräker ur sig sådan smörja.

Vad har hänt med “Greta hatarnas” meningsmotståndare?

Spoiler:

De som stöder Greta verkar ha lagt av.

wwr: 71468874

Greta verkar ju ha lagt av klimatpropagandan och gått över på Corona. Så många andra klimatsupportrar kanske också har lagt av. (-Info- tillhörde väl också dem.)

Det borde vara orimligt att nu “köra igång” Greta igen på klimathysterin, när det på sistone ansetts att en influensa är viktigare. Greta sade att man inte skulle gå i skolan eftersom vi inte har någon framtid. Men nu skall hon visst börja i plugget igen.

EU antar en klimatlag som inte medför några reella förändringar och satsar 300 miljarder på fossil infrastruktur.

Klimathysterin framstår som en bluff. Men om ett samordnat globalt nätverk av media börjar pumpa ut den igen kan allt hända, förstås.

Jag gissar att Greta är förbrukad som asketisk klimathelgon. Hon ger pengar till barn för att de inte skall missa skolan under influensan. Det liknar mer Gates.

Men som person kommer hon säkert att klara sig bra. Hon har spelat en roll för den global eliten och kommer att ha deras stöd.

Men allt detta är gissningar. Kanske står hon i Davos 2021 och säger “Our house is still on fire!” (Kommer någon lustigkurre att trycka på brandlarmet när Greta kommer till plugget 😉 )

När man talar om trollen … Här är en artikel från Elle för ett par veckor sedan. Bra bild förstås. Men det verkar mest vara en plugg för boken med enbart citat.

elle.com

Bonus:

encrypted-tbn0.gstatic.com

En bild jag inte sett förut

i.imgur.com

Länken går hit

twitter.com

Men jag hittar inte bilden där.

wwr: 71493672

Vi verkar få leva på minnen. Här är den lilla teaterapan imponerad:

i.imgur.com

Gretanol: 71515411

Minns ni när Greta fick sin första depression? Hon slutade att äta när hon såg en film om havsföroreningar i skolan.

Hon och Michael Moore är båda kända och stora aktivister. Moore var säkert en förebild för Greta.

Michael skrev så har på Twitter om Greta.

Så nu kommer det Gretas depression 2.0. Igen pga en film!? Hela vänstern har plötsligt börjat hata Moore…då han gjorde en film om….”den gröna energin”.

Moore skriver att solpaneler, vindmöllor, och speciellt biomassa är rena bluffen! Att det inte blir många fördelar med elbilar när de körs ändå på el från fossila bränslen. Man tjänar inte ett skit i utsläpp när man måste tänka på produktionen, backup och avfall och speciellt livslängden på de nya “förnybara” är kort.

Sedan avslöjar han bluffen med att stänga kolkraftverk. Man bygger naturgaskraftverk istället som måste ge stöd åt dessa nya ostabila energikällorna.

Så Greta trodde att man kan klara sig med de ekolokiska nya kraftkällor. Sanningen är att det går inte alls och Moore anklagar att den nya industrin är bara ett nytt sätt för kapitalister att tjäna pengar. T.ex AL-Gore som har blivit rik på detta.

Minns ni Gretas “How dare you? – All you are thinking of is money and profits”

Nu har Michael Moore bevisat att människor bakom “eko-industrin” tänker precis som alla andra…på pengar!

Den första som har chansen att ställa en fråga till Greta nu, borde vara detta.

“Har du sett Michaels Moores senaste film???” Planet of Humans

Den enda lösningen verkar vara att avfolka planeten…Vi får se om Greta börjar tjata om detta snart!! :'(

MidlifeMommy: 71518494

Vad kul att tråden börjar leva upp lite igen 🙂

Nu är det upp till bevis för Greta. Så här sa hon t.ex. i februari 2019. Hämtat ur hennes bästsäljande succébok:

And since our time is running out we have decided to take action. We have started to clean up your mess and we will not stop until we are done.

Vi väntar, Greta.

Torpex: 71540080

Ja, men inte MSM:

nyheter24.se

Efter Putin och Macrons attacker mot 16-åriga Greta Thunberg har högerhatet nått nya obehagliga höjder. Nu uppmanar italienska högeraktivister till hängning av den svenska klimataktivisten.

Med en snara runt halsen hängde fascisterna en docka föreställande 16-åriga Greta Thunberg. Dockan hade långa flätor, gul regnjacka och en skylt med texten, ”Greta is your God”. Den fiktiva avrättningen som utfördes i helgen har skapat enorma reaktioner i Italien. Gruppen bakom hotet mot Thunberg kallar sig själva för ”Gli Svegli” vilket kan översättas till ”De vakna” eller ”De uppvaknade”.

aktuelltfokus.se

Visste inte att Macron attackerat Greta, han tillhörde ju länge “de goda”:

businessinsider.com

Lär ju vara Svante eller Malena som står bakom stämningen, Greta är ju inte myndig.

wwr: 71540931

Ja, men inte MSM:

nyheter24.se

aktuelltfokus.se

Visste inte att Macron attackerat Greta, han tillhörde ju länge “de goda”:

businessinsider.com

Lär ju vara Svante eller Malena som står bakom stämningen, Greta är ju inte myndig.

Efter Putin och Macrons attacker mot 16-åriga Greta Thunberg har högerhatet nått nya obehagliga höjder. Nu uppmanar italienska högeraktivister till hängning av den svenska klimataktivisten.

Det är så uppenbart vänsteraktivister som låtsas vara “bombarhöger” som påstår att de vill skada Greta. Eftersom massmedia inte nämner denna möjlighet så går det att lura en del personer med det.

Ingen som motsätter sig Gretas budskap skulle vara så dum att den uppmanar till våld mot henne. Det ger naturligtvis bara henne bra publicitet. Samt publicitet till vansinnesagendan som hennes hjärntrust tänkt ut, att den som inte tror på klimatlärorna t.ex skulle hata barn. Så dumt. Men det finns drösvis med troll på Twitter som kör med det.

Osynlige.Mannen: 71564189

Nog för att CNN upphörde vara en seriös nyhetsförmedlare för många år sedan, men det här kan väl ändå inte stämma?

twitter.com

Former acting CDC director Richard Besser, former HHS secretary Kathleen Sebelius and activist Greta Thunberg join @AndersonCooper & @DrSanjayGupta for a live #CNNTownHall. Coronavirus – Facts and Fears, Thursday at 8 p.m. ET img

wwr: 71565301

Hahaha. Corona-Greta!

Greta och klimatkomedin har mer genomslag i Europa. I USA säger Trump ifrån.

Greta talade i kongressen. Men det man mest ser därifrån är när hon blir utfrågad. Men i EU dundrar hon från talarstolen.

CNN pushar Greta för att sänka Europa i kaos.

Ett osannolikt samarbete mellan Teump, Greta och CNN.

wwr: 71568220

PR-nötterna har haft sanslöst hjärnsläpp. De har en liten tunnis med så mycket diagnoser att hon bara kan tänka på isbjörnar. Det är kraftfullt. Se’n bränner de allt på att låta henne börja dilla om Corona. Hon skulle naturligtvis bara hosta sig igenom några hysteriska videotal om den klimatkatastrof som lätt överskuggar en liten flunsa.

wwr: 71568578

Vi lever i en Bizarro-World. Det har jag förstått sedan länge. Känn på denna:

Corona-Greta!

Ingen idé att försöka skämta om tillvaron då den själv är som en absurd satir.

Jag är ingen PR-expert. Men i mina ögon har de plottrat bort sin guldklimp.

Redoxreaktion: 69953177

Klimat-Greta, båt-Greta, cowgirl-Greta, tidsresar-Greta, rock-Greta… :thumbsup:

wwr: 70322642

gangsta-Greta :thumbsdown:

encrypted-tbn0.gstatic.com

Lapp-Greta, indian-Greta, revolutions-Greta …

Hon står inte för någonting längre.

wwr: 71578107

Greta kontrolleras från USA. Därför har hon aldrig angripit USA trots att landet släpper ut mest CO2 i världen per person. När hon åker till USA gör hon läckra saker som att t.ex bli indian-shaman. Men på andra sidan gränsen skäller hon ut Kanadas premiärminister.

Vad gäller USA tillämpar hon istället en annan ful del i sin agenda – hon sprider hat mellan samhällsgrupper. Trump är en vit, äldre man. Så hon säger att det är “bortkastad tid” att tala med honom. Därför slipper USA kritik och klimatbudskapet kopplas till unga tjejer. Greta borde samarbeta med alla.

Den här panelen om Covid tillsätts när sjukdomen passerat sitt maximum. Den kommer troligen inte att vara speciellt skadlig för USA. Kanske mest Trump-kritik? Det blir inte hotfullt utan kanske nästan lite positivt? Landet skall öppnas igen.

Och som alltid. Hon slog igenom är hon var 16 utan att ha varit aktiv inom detta tidigare. Spelar man på den nivå hon gör, i den åldern, gör man bara som andra säger. Hon är en skådespelerska som fått sitt livs roll. Det är inget man behöver hänga upp sig på.

Coronavirus And Climate Change: A Tale Of Two Hysterias

Forbes

Alibabbla: 71579916

Jag satt uppe och kollade enbart för att höra Greta säga – “vi ska lyssna på experterna”. :skamsen:

Hon fick 1/8 av sändningstiden, d.v.s. sista 15 minuterna.

Ni som är intresserade kan gå direkt till den här länken och kolla på spektaklet.

edition.cnn.com

Knut-Anne: 71580443

Fy fan vad pinsamt! :skamsen:

Gen.Ouromov: 71583271

Vilken katastrofintervju, Greta stammar sig fram som vanligt då hon inte läser innantill. …

sno: 71581261

Det är bara en tidsfråga. Hon har svaret på allt detta redan, men hon har begränsat med tid. Därför måste vi tyvärr vänta lite till innan vi får svaret.

Det är i alla fall skönt att veta att man behöver inte utbilda sig i dagens Sverige. Man kan “bli någon” bara genom att vägra skolan minst en dag/vecka. Sen kan vara klimatexpert och även Corona-expert.

Jag trodde att detta gällde endast för Big Brother – typer och för olika “influensers” – men nej, det gäller även högre upp i samhället. Ingen behöver veta något det räcker att man “känner rätt”..

vinbra: 71581313

Här artikel efter hennes townhall-medverkan i CNN som i förväg skapade en så gränslös förfäran här.

expressen.se

MidlifeMommy: 71581946

Lite förvånad över att Greta fortfarande tycks sitta i karantän. Hon var (självdiagnosticerat) sjuk i corona i mitten av mars med mycket lite symptom. Och nu, två månader senare:

Well, I’m not COMPLETELY isolated, I can still go out …. I can still do things from home so can’t really complain …

Tror hon att hon fortfarande smittar? Dags att läsa på lite, kanske …

Med tanke på barns stora och avgörande roll i pandemin (enligt henne) även kan utgöra skillnaden mellan “life and death” antar jag att hon förespråkar en stängning av skolorna.

Sen blir det förstås ett problem att hänvisa till vetenskapsmän och forskning när Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell så sent som den 1 maj sa följande:

svt.se

Tegnell: inte mycket talar för att barn sprider smittan

Citat:

Statsepidemiolog Anders Tegnell menar att det ännu inte är klarlagt hur viruset fungerar och att det inte är mycket som talar för att barn är stora smittspridare.

Citat:

Motargumentet skulle vara att barn har milda symtom av covid-19.

– Men vi har ju faktiskt inte heller sett så mycket vuxna som verkar vara drabbade i skolmiljön. De få tillfällen vi har i Sverige då vi sett en spridning i skolorna, då är det helt uppenbart att kollegor har smittat varandra, säger Anders Tegnell.

Det är mycket möjligt att han har fel.

Jag vill bara påpeka det problematiska med att hänvisa till “science” och “scientists” och “forskare” över lag. Vare sig det gäller corona eller klimatet. Om man inte inser att det finns väldigt olika uppfattningar och åsikter har man inte fattat någonting alls.

Knullkungen: 71582320

Här är Pearl Jams nya musikvideo Retrograde där Greta medverkar i animerad form.

youtube.com

wwr: 71582464

Precis som Trump sade i Davos – “spåkärringar och domedagsprofeter” 😀

Fast vacker video. Ekonomiskt bidrag från Soros? Artister och skådespelare följer agendan för att göra karriär. Det såg man exempel på på båda sidor om kristallkulan.

But to embrace the possibilities of tomorrow, we must reject the perennial prophets of doom and their predictions of the apocalypse. They are the heirs of yesterday’s foolish fortune-tellers — and I have them and you have them, and we all have them, and they want to see us do badly, but we don’t let that happen.

wh

Den här vackra videon där Greta är med, är ju verkligen på pricken. Greta som en liten, knotig, olycksbådande spåkärring. Jag gissar att man hämtat inspiration från ett sådant tänkande när man stylat Greta.

Hennes image påminner om de barn man ibland ser i skräckfilmer. De har ofta ett speciellt utseende och förebådar katastrofer, typ Damien.

Gretas mor har sagt att Greta kan se koldioxid. Greta besöker naturfolk som ju kopplas till magi, t.ex samerna med sina trolltrummor. Greta har även blivit utsedd till shaman av amerikanska indianer. (Då ställer inte Greta några krav på naturfolkens livsföring. Då betraktas de istället som offer för klimatförändringar.)

Det är i skräckfacket Gretas roll hör hemma.

arbetet: 71587063

Greta Thunberg i CNN: Forskarnas roll har ändrats

[INDENT] Synen på forskning och vetenskap har förändrats i och med coronapandemin, säger klimataktivisten Greta Thunberg i en intervju med CNN.

Hon menar att krisen fått människor och makthavare att lyssna på forskare i större utsträckning, något hon själv förespråkat gällande klimatfrågan.

– Jag hoppas att förändringen förblir även i andra kriser, som klimatkrisen, säger hon.[/INDENT]

omni.se

Den Heliga Corona-Greta har talat!

wwr: 71594425

Men Greta ställer inga konkreta klimat-krav. Hon säger t.ex inte att vanligt folk måste börja samåka till jobbet, ta tåget på semestern eller vad hon nu vill. Hon har inga manifestationer på flygplatser där hon skäller ut resenärer.

Hon säger bara att det råder stor kris. Man skall lyssna på forskarna.

När BBC flyger för att intervjua henne eller hennes kompis DiCaprio flyger business jet för att hämta miljöpris är det OK. Alla skall bara göra det vi kan, menar Greta.

Hur vi skall minska konsumtionen har hon inte gått in på.

Hon är så diffus i sina krav att folk inte bryr sig.

Att ta på munskydd och hålla en meters lucka i kön till kassan i snabbköpet är konkreta uppmaningar som folk följer.

wwr: 71599551

Jag ser att jag inte fick med slutledningen i mitt inlägg.

Slutledningen är:

Vad gäller Corona så har världen visat att det går att samla sig runt ett problem och införa åtgärder. (I detta fall överdrivna åtgärder, imho.)

Men vad gäller klimatet har man inte kunnat genomföra några effektiva, gemensamma åtgärdsprogram. (Det beror på att klimatet är ett problem som konstruerats bl.a för att massmedia skall kunna pressa regeringar.)

Men Greta är precis lika dålig som de hon skäller på. Greta talar t.ex i abstrakta termer om koldioxidbudget som inte ens världsekonomerna begriper.

Hon måste istället vara en äkta aktivist och genomföra konkreta aktioner. När EU investerar 300 miljarder i fossil infrastruktur skall Greta aktivera sig mot detta samt mot den nya tandlösa klimat-lagen. Hon skall förklara hur folk skall resa. Hon skall berätta hur folk skall minska konsumtionen. Hon skall protestera på flygplatser etc. Att bara prata om kris håller inte.

wwr: 71617110

Så här skrev Greta själv (enligt en annan tråd) inför intervjun:

Det talades inte alls om hennes tillvaro som klimataktivist.

Det handlade om hennes liv som självdiagnosticerad coronapatient, att barn visst kan smitta (vilket inte alla experter alls är eniga om) och om hennes stora generositet att skänka 100 000 USD till Unicef via en ny kampanj.

Skulle vara väldigt intresssant att få lite info om den här kampanjen. Är den en del av aktiviteterna i hennes stiftelse, eller …? Vad innebär f.ö. en stiftelse?

Intressant nog beskriver hon ibland donationen med “we have” och ibland med “I have”. Vilka är “we”? Svante och Malena, eller FFF?

Än en gång kan man ju fråga sig varför den där danska organisationen inte skänkte pengarna direkt till Unicef. På så sätt hade åtminstone en del byråkrati kunnat undvikas, som ev. minskade det slutgiltiga beloppet. Men det är klart, det stärker ju både deras och Gretas godhetspoäng.

Tonight I’ll be interviewed on CNN to talk about the new campaign supporting @UNICEF during COVID-19 and about being an activist in a world altered by the coronavirus.

It seems some people thought I was going to be on an expert panel, which of course has never been the case. 1/2

I am not an expert. I am an activist. The only people claiming that I’m an “expert” are those who are trying to ridicule me. My message has always been to unite behind the science and listen to the experts. 2/2 (15:10)

Det är som vanligt med Greta och (många andra medieskriverier). Från början framstår hon för många som en expert genom att sitta i panelen. Men när hon blir kritiserad så kommer det ut andra påståenden om att hon inte är det, i mindre bokstäver.

Precis som hennes budskap: “Our house is on fire. I want you to panic!” Koldioxidbudgeten är slut om 6 (?) år.

Men när hon synas på påståendena är det bara någon “tipping point” som kanske passeras. Alla skall bara lyssna på experterna och “göra vad de kan”.

Hennes budskap liknar Bibeln. Det finns alltid en annan tolkning att dra fram vid behov.

wwr: 71692624

EU har fått in sina pengar nu. Tidigare talade Leyen om en klimatfond på svindlande 10.000 miljarder kronor. Hon och Greta uppträdde tillsammans i parlamentet.

Men nu fick man in pengarna med Corona istället. Löfven har gått med på att EU skall spendera 5000 miljarder på Corona-kompensation! Det blir dubbel avgift till EU.

Greta gjordes snabbt om till Corona-expert och har uttalat sig i Expressen och suttit i panel för CNN.

EU har fått in sina pengar. Kanske blir det lite lugnare med klimatet och Greta en tid. Men den frågan slipper vi aldrig. Den splittrar samhället och destabiliserar regeringar, precis vad globalisterna vill. Vi får säkert höra Greta i Davos nästa år med samma replik “Our house is still on fire.” (Fast ingen gör något åt det!)

Jof: 71711817

Det genomgående temat för kritiken mot Greta Thunberg i denna tråd är att man efter ha gått igenom hur oduglig, lurad och inkompetent hon är, måste konstatera att man inte fattar hur hon kan vara så uppskattad.

Det är en nöt att knäcka.

Vanligen löser man knuten med att helt sonika idiotförklara de som uppskattar henne. (CNN, Obama, Påven, folk i allmänhet, etc.). Det blir rätt många idioter. :sneaky:

Hon är ett sk Maskrosbarn. Trots handikapp lyckas hon nå stora framgångar. Det är beundransvärt för många, men retar gallfeber på andra.

En del kritiker är födda mobbare och ser ner på folk med neurologiska handikapp. Blir extra arga när sådana har framgång.:evilgrin39:

wwr: 71712139

Hon är en skådespelerska som agerar efter ett manuskript som skrivits av samma personer som bestämmer vad det skall stå i världspressen, vilken burit fram henne.

Hennes personliga framgång har kanske betydelse för de som läser Veckorevyn eller Svensk Damtidning. Men den har ingen politisk betydelse. Det är betalda Internettroll som fokuserar på hennes framgång och som vanligt diktar ihop olika påhittade personliga egenskaper hos de personer som kritiserar samhällsfenomen.

Det är de som sprider Gretas budskap som försöker göra henne till hatad. Se vad hon själv (hennes PR-team) vill försöka få oss att tro att hennes kritiker menar.

twitter.com

Det är de som skrivit hennes manuskript man kan kritisera.

Ograst: 71731071

Blir det skola i höst nu när hennes uppehåll snart är över?

MidlifeMommy: 71733202

Ja, hon har sagt hela tiden att det var hennes plan och t.o.m att hon längtar efter det. Så om hälsan och psyket tillåter det lär hon börja på något gymnasieprogram i mitten av augusti. Vid det här laget måste hon dessutom ha valt både skola och inriktning.

wwr: 71734567

Hennes skolplaner är som det mesta med henne, går att tolka som man vill.

twitter.com

e-rabbit.org

Greta yttrar sig om avloppsvatten

ab svt

Let Greta stop the EU Corona recovery kickstart program.

Malena Ernman: ”Alla säljer sin själ till djävulen någon gång”

Vi nr 9 2011

wwr: 71756988

Kolla omslaget!!!

Malena på samma omslag som Rockström omnämns, från 2011.

resources.mynewsdesk.com

Greta var 8 år gammal. Kan detta vara del i början av sagan, hur Greta blev den utvalda, “The One”.

Förekommer Malena på många omslag från den tiden, innan hon nu mest ses som “Gretas mamma”? Förekommer Rockströms namn på andra omslag från denna tid?

Märkligt sammanträffande med dessa två på samma omslag. Finns det kopplingar mellan dem?

Tidniningen Vi, det vore verkligt intressant att läsa artiklarna.

Ernman, Tidningen Vi, sep 2011

Intervjun sker i en taxi till flygplagsen och kretsar mycket runt flyg. I kombination med artikeln om Rockström i samma tidning ser det ut som mer än ett sammanträffande att Gretas mor och hennes rådgivare porträtteras i samma tidning.

Greta var då 8 år och hade veterligen inget miljöengagemang. Ernman och Rockström har bloggen veterligen uppgivit någon kontakt innan Greta blev engagerad i miljön. Bor ej i närheten av varandra.

Mamman förefaller vara en stark person och framställs så i intervjun. Att hon skulle ha låtit sig och maken domineras av dottern, som påståtts, förefaller osannolikt.

Rockstrom, Tidningen Vi, sep 2011

Malena Ernman i Expressen

Ernman Åkesson 2015

SD Rockström 2017

wwr: 71767922

Det tråkiga med de som sköter Greta är också hatet mot hembygden. Tidigare vägrade hon ta emot ett pris från Nordiska Rådet. Nu attackerade hon Danmark för att de tillfälligt släpper ut avloppsvatten när de bygger om reningsverk. Vad jag förstår en rutinåtgärd.

Men Greta sköts säkert av internationella nätverk. De fruktar nordisk enighet. Så nu får hon göra bort sig och hoppa på dansken. Norden har ju dessutom varit ganska bra på miljöarbete.

Talet om klimatkris kan inte tas på allvar när hon ena dagen talar om att jorden går under i klimatkris men nästa dag ägnar sig åt hur ett reningsverk arbetar.

Osynlige.Mannen: 71832663

Nu får det snart vara nog! Covid-19, Paolo Roberto och knäböjande polis. När skall rampljuset komma tillbaka på Greta™? Det spelar ingen roll hur hårt hon kämpar, media mer eller mindre ignorerar henne. Hon gick ut med att hon och Svante varit sjuka och lyckades komma med i CNN’s expertpanel om Covid-19. (Det misstaget gör de inte om!) Men det lyfte aldrig. Jag tror inte att hon har uttalat sig om sexköp, men det kan ju ha gått under radarn. Hon gjorde något uttalande som var lagom Black Lives Matter, men det fick inte heller någon uppmärksamhet. Har media bestämt sig för att hon är förbrukad? Last year’s model.

Hoppsan nu är det revolution som gäller igen för Greta.

Devastating to see the development taking place in the USA.

Centuries of structural and systematic racism and social injustice won’t go away by itself.

We need a global structural change.

The injustices must come to an end. #BlackLivesMatter t.co

twitter.com

Hon ställer sig även bakom detta uttalande från en FFF-aktivist i Washington.

#BlackLivesMatter is not just a trend, it is an organization and a coordinated non-violent movement.

To all environmentalists: please understand that

Racial Justice = Climate Justice!

Racial Justice organizing should not be segregated from climate justice organizing.

twitter.com

Tidigare talade EU om fantasibelopp på 10.000 miljarder kronor för en klimatfond. Men sedan gjorde man en tvärvändning och försöker nu ta in pengarna på Corona-stöd istället. Löfven och de andra har redan godkänt 5000 miljarder. Totalt talas om budgetökningar på 18.000 miljarder.

Corona-stödet ökar ju konsumtionen och därmed koldioxidproduktionen. Men det bryr inte EU sig om, bara de får in pengarna. Sverige och andra skötsamma länder skall betala av Italiens och Spaniens statsskulder som de ådragit sig under lång tid och inte själva vill ta hand om. De balanserar inte sina budgetar. De hotar EU med att gå ur EU och då tvingas Sverige och andra skötsamma länder betala deras skulder.

Därför släpper media Greta för tillfället. Just nu vidtas åtgärder som ökar CO2-produktionen. Förra året skulle den minskas. Det är kaos. I båda fallen handlar det om att få in pengar för att få makt över andra länder. EU är ett stort problem bakom detta.

Medierna plockar fram Greta vid behov. Just nu skall vi glömma klimatidéerna och Greta hålls nere.

wwr

Merkel Seals $145 Billion Stimulus to Lift Battered Economy

bloomberg

Bloomberg

Bloomberg

Bloomberg

Germany agrees a fresh $146 billion stimulus plan to fight the economic impact of coronavirus, days after the EU’s record-breaking proposal

bi

aljazeera

euractiv

economictimes bloomberg

Germany’s Second Coronavirus Stimulus Package Brings Total Support to €1.3 Trillion

wsj

wwr: 71835480

I tillägg till EU:s stimulanspaket kommer tyskarna dessutom med rekordpaket nu. Merkel får ta alla smällarna innan hon går i pension. 13.000 miljarder kronor bara i Tyskland

Germany adopted its second economic-stimulus package since the start of the coronavirus pandemic, bringing their total cost to €1.3 trillion ($1.5 trillion), by far the largest in Europe as a share of gross domestic product.

The new bundle, agreed to on Wednesday after extensive talks between Chancellor Angela Merkel’s conservatives and their junior coalition partner, the center-left Social Democrats, included measures worth €130 billion for 2020 and 2021.

The package comes on top of €353.3 billion in direct payments and €819.7 billion in guarantees adopted shortly after Germany locked down its economy in response to the pandemic.

wsj.com

Därför vill ingen just nu höra det Greta sade förra året och alla jublade åt :

People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money and fairy tales of eternal economic growth. How dare you!

[ur Gretas FN-tal]

Detta är orsaken att man nu stoppar undan Greta och hon inte får tala om klimatet för tillfället. Ungefär som när man skickade hem henne över jul för att ligga lågt.

Nu vill ingen att koldioxidpartajet skall förstöras av en liten olycksbådande domedagsprofet.

wwr: 71944250

Greta var ju tveksam till att skaka hand med EU-parlamentspresidenten:

i.imgur.com

Det dök upp en bild som kanske förklarar varför 😉 Så här gick det till när hon skulle skaka hand med EU-presidenten förra året.

i.imgur.com

EU-president Juncker var ju ofta dragen i tjänsten, det kanske förklarar hans beteende. Här har han fått på sig en brun och en svart sko under ett “statsbesök”.

i.imgur.com

Den 16-åriga Greta reser sig inte upp för EU-presidenten. Men det är väl del i agendan, att motarbeta äldre vita män.

ElimGarak: 71984560

….

Jag tror att det är Malena som är den dominerande kraften i familjen när det gäller allt. Västerextremismen, klimathysterin och en allmän skräckstämning som påverkat barnen och även Svante.

Jag får intrycket av att Svante spelar samma roll som Anna Books man, en beskedlig toffelhjälte som bara rör sig då Husets Härskarinna stampar i golvet, då hoppar han. Alla gånger Greta visas upp i TV så står han ju bara där som en byfåne i bakgrunden. …

Osynlige.Mannen: 71986124

Det lär nog vara Malena som har byxorna i det hushållet. Möjligen även läderkorsett, lårhöga stövlar och piska. Hon blev ju aldrig erbjuden att sjunga Brünhilde, så hon får kompensera på annat vis.

wwr: 71986915

Jag såg en gammal intervju med Gretas mamma. Jag fick också intrycket att hon är en kraftfull person med bestämda åsikter. Där faller ytterligare en del i storyn om Greta. Att Greta skulle kunna kontrollera familjen, få dem att inte flyga, äta vegetariskt etc förefaller helt orimligt. Greta kan inte kontrollera sina föräldrar.

HepCat-X: 71988440

Ännu en domedagsprofetissa som kör vidare på klimatlobbyns järnvägsräls. “Vi har sex månader på oss att vända trenden, annars kommer katastrofen” förkunnar Fatih Birol, överchef på vad som låter som någon slags tankesmedja:

Ursprungligen postat av The Guardian

The world has only six months in which to change the course of the climate crisis and prevent a post-lockdown rebound in greenhouse gas emissions that would overwhelm efforts to stave off climate catastrophe, one of the world’s foremost energy experts has warned.

“This year is the last time we have, if we are not to see a carbon rebound,” said Fatih Birol, executive director of the International Energy Agency.

Governments are planning to spend $9tn (£7.2tn) globally in the next few months on rescuing their economies from the coronavirus crisis, the IEA has calculated. The stimulus packages created this year will determine the shape of the global economy for the next three years, according to Birol, and within that time emissions must start to fall sharply and permanently, or climate targets will be out of reach.

“The next three years will determine the course of the next 30 years and beyond,” Birol told the Guardian. “If we do not [take action] we will surely see a rebound in emissions. If emissions rebound, it is very difficult to see how they will be brought down in future. This is why we are urging governments to have sustainable recovery packages.”

Har ni hört det förr? 😉

theguardian.com

wwr: 71988569

Sex månader! Och EU sätter upp målsättning om 30 år! Och massmedia kan plocka fram 11.000 “klimatforskare” som säger vad som helst. Och ingen gör något. Greta bara skäller men aktiverar sig inte mot t.ex EU-lagen. Och för att slå sönder samhället maximalt är det främst kvinnor som är aktivister.

Slutet är nära, men inte på det sätt klimataktivisterna tänker sig.

Det blir come back för vår favorit. Tredje gången gillt i EU nästa år. Hon får bara be om ledigt från plugget. – “Fröken, kan jag få ledigt på fredag? Jag måste åka till Bryssel och stoppa jordens undergång.”

Erik Öst: 71998132

Ska åka och jobba men brukar börja morgonen med BBC WORLD NEWS och där sa de att det kommer en intervju med Greta men hinner inte kolla.

bbc

Hon skulle tydligen uttala sig om BLM [Black Lives Matter] också , vad det nu har med CO2 att göra eller har mamma tipsat henne att använda “superkrafterna” till det ämnet också.

wwr: 72005343

Ja. Den svenska riksdagen protesterar ju Greta bäst mot genom att sitta med en skylt på utsidan av byggnaden.

Hon har talat i flera parlament runt om i världen men inte i Sveriges riksdag.

Enligt uppgifter till Ekot ska talmannen ha lämnat ett besked efter samråd med gruppledarna, Greta Thunberg får inte tala i riksdagen.

Det var miljöpartiet som begärde att Thunberg skulle få tala inför riksdagens ledamöter.

Aftonbladet

wwr: 72006255

Men Trump talar hon inte med eftersom det är “bortkastad tid” sade 16-åringen. Hon har ändå varit mycket försiktig med klimatkritik mot Norden med tanke på att hon kommer härifrån och startade sina “strejker” här. Hon vägrar ta emot ett pris från Nordiska Rådet (istället för att ta chansen att åka dit och riva av några klimatharanger).

Trump talar hon inte med för att skydda USA. Att vrida kritiken mot en vit, äldre man passar bra.

Norden dissar hon och låtsas som den inte existerar. Vad vi sysslar med är sekundärt.

Hennes värld är Bryssel (och Davos). Dit skall “klimat”-pengarna gå.

wwr: 72006508

Hon är styrd från USA. USA är världens största koldioxidproducent räknat per person. Men det här hon inte sagt mycket om. Efter tal i FN New York åker hon över gränsen och kritiserar Kanada. När hon kommer tillbaka till USA är hon med om spännande händelser med indianer. Hon blir utnämnd till shaman. Men inte alls samma bevakning av hennes demonstrationer.

Hela hennes budskap är styrt från USA. Agendan vänder sig även mot äldre, vita män. Då passar det bra att glömma USA:s koldioxidproduktion och istället dissa Trump.

Kom ihåg detta ruskiga övertramp av Europas största engelskspråkiga tidning, The Guardian. Tidningen låter en seriefigur dela ut ett “Greta-pris” där man önskar att äldre, vita män skall dö!

i.imgur.com

i.imgur.com

wwr: 72009331

Hinner tyvärr inte förklara så mycket nu.

Greta kritiserar EU hårt så att de kan ta in pengar av oss och andra för “klimatåtgärder”. Dessa “gröna investeringar” kan vara nästan vad som helst, bara det gynnar EU:s kontroll. Mycket svårt att följa våra pengar efter det de nått Bryssel.

Greta hjälper EU att tynga europeiska länder med klimatregleringar.

Ett annat sätt USA attackerar oss på är förstås flyktingar- “weapons of mass migration”.

Läs bara New York Times, Washington Post, The Guardian, DN, Expressen etc etc. – Exakt samma nyheter och agenda. Den som sätter den agendan kontrollerar även Greta. Och inte är det DN som styr NYT utan tvärt om. Och Greta styr ingenting. Hon uppför vad tidningarna begär. Hur hamnar man annars på omslagen till Time och Rolling Stone? Blir årets person. Kandidat till fredspriset.

Hinner inte skriva mer just nu.

Greta sommarpratare, sommarvärd

expressen

Sänds i bbc

ab

dn

dn

sydsvenskan

bt

omni

hbl

kristianstadsbladet

wwr: 72015336

Det var tunt med recensioner. Hon verkar ha kört namedropping. Här skryter hon med hur Merkel måste stå i kö för att ta selfie med henne. En skådespelerska som Greta uppskattar säkert rampljuset.

Hon berättar hur FN:s generalsekreterare António Guterres och tyska förbundskanslern Angela Merkel tålmodigt väntade på sin tur i kön

expressen.se

[ www.aftonbladet.se/nyheter/a/509JJX/mordhoten-fick-greta-thunberg-att-segla-over-atlanten ]

wwr: 72017053

Det var väl lite ljug i hennes sommarprat, var det inte? Aftonbladets titel är

Mordhoten fick Greta Thunberg att segla över Atlanten

Vi som följde det i tråden känner väl inte igen detta? Hon seglade för att hon ville visa hur man reser utan att avge koldioxid. Var det inte så?

Men ärligt talat så lastar jag inte Greta. Presidenter och premiärministrar har talskrivare, då lär Greta ha det med. Man ställer upp en 16-årig skådespelerska på världsscenen. Då är det bara för henne att följa manus som säkert täcker allt hon gör.

Mordhoten fick Greta Thunberg att segla över Atlanten

Hon seglade över Atlanten trots starka novembervindar – för att undvika ett hatdrev.

– Mordhoten mot mig och min familj är betydligt värre än alla stormar i världen, säger 17-åringen i årets första ”Sommar i P1”.

I sitt sommarprat berättar Greta Thunberg om hur det blev kaos i FN-byggnaden i New York när Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern och de andra världsledarna skulle köa för att fotograferas med henne under FN-veckan.

– Det är svårt att ta sig fram i den väldiga labyrintbyggnaden. Presidenter, premiärministrar, kungar och prinsessor kommer fram och vill prata, säger den 17-årige klimataktivisten

När hon och pappa Svante i fjol körde runt i Nordamerika i skådespelaren Arnold Schwarzeneggers elbil blev hotbilden plötsligt för stor.

– Den enda plats någon någonsin avrått mig från att besöka är delstaten Alberta i Kanada.

– Här finns en starkt ifrågasatt oljelobby som inte tvekar att ta till aggressiva metoder för att tysta ner sådana de anser utgör ett hot. Och det märks. Flera gånger är jag tvungen att ringa polis som får komma och hjälpa mig när trakasserierna eskalerar och hotbilden blir för stor.

Mordhot mot henne och familjen

Det var också hotbilden som i november fick Greta Thunberg att segla hem från Nordamerika när klimatmötet COP25 flyttats från Santiago i Chile till Madrid – trots att man på grund av de kraftiga vindarna inte borde segla över Nordatlanten efter september.

Hade jag inte varit den jag är så hade jag nog liftat med ett fraktfartyg eftersom att de åker ändå och till skillnad från flyg och kryssningsfartyg inte är beroende av betalande passagerare, säger hon.

– Men allt jag gör och säger förvrängs upp och ner och leder till hån, konspirationsteorier och hatdrev på sociala medier, som i sin tur leder till mordhot mot mig och min familj. Och den hotbilden är betydligt värre än alla stormar i världen.

Skulle ha åkt till Kina

Greta fick lift på det australiensiska Nästa stora resa skulle ha gått till Kina i början av juni, men coronautbrottet förstörde det efterlängtade besöket.

– Coronapandemin har självklart inga långsiktiga positiva effekter för klimatet förutom möjligen insikten om hur man uppfattar och behandlar en kris. För under coronapandemin agerar vi plötsligt på den nivå som krävs, säger Greta Thunberg.

aftonbladet.se

MidlifeMommy: 72018652

Liten recension:

Mycket namndroppande och belåtna beskrivningar av hur Angela Merkel och andra höjdare stått i kö för att få ta selfies med henne. Att hon fick låna Schwarzeneggers vita elbil var förstås också viktigt att påpeka. Hon hade också planerat att åka till Kina nu i vår/sommar – förutsatt, förstås, att de “vågade” släppa in henne.

På tunnelbanan i New York satt tydligen en massa människor och lyssnade just på hennes tal på sina mobiltelefoner. Själv har jag ingen aning om vad mina medresenärer kollar på (om jag inte tjuvtittar på den som sitter bredvid). Fast å andra sidan kan jag inte se koldioxidmolekyler med blotta ögat heller och det är nog en tillräcklig förklaring 😀

*

Intressant nog uppmärksammade hon bara metoo, BLM och skolstrejker men glömde (?) bort t.ex. Rebellion Extinction som hon till och med höll tal hos förra våren.

Lite dålig fingertoppskänsla att framhäva metoo, som fått så dåligt rykte efter felaktiga uthängningar och fejkade anklagelser med, i värsta fall, efterföljande självmord, och BLM som inte heller visat sig vare sig särskilt rumsrena eller demokratiska.

*

Givetvis lyckades hon klämma in att kärnkraft är farligt, ineffektivt och dyrt och allt annat negativt medan vind- och solkraft tycks vara dess absoluta motsats. Hur hon kan blunda för förhållandena där metallerna utvinns eller den rapporterade massdöden hos fåglar och insekter överstiger min förmåga. (Men det är förstås hon som är “geni” – inte jag.)

*

Hon berättade om massdöd bland träd i Kanadas nationalpark Jasper till följd av insektsangrepp, vilket GIVETVIS var ett led i en okontrollerbar kedjereaktion som GIVETVIS berodde på mänsklig fossil förbränning med efterföljande CO2-ökningar (vad annars?) Eftersom jag läst om rekordkalla vintrar i Kanada på senare år, tänkte jag kolla upp det.

Juni 2019, dvs. några månader före hennes besök:

cbc.ca

Jasper mountain pine beetle population in decline for first time in 6 years

Scientists sampled 25 sites in the park. After completing the survey in May, they found the mortality rate of the populations they examined was 98 per cent.

Based on the province’s recent survey, Samis said, high mortality and low reproduction rates for pine beetle were seen in areas such as Slave Lake, Lac La Biche, Whitecourt, Edson, Hinton and Grand Prairie.

“Whether this will lead to a specific decline in population around the province, we’ll just have to wait and see until the fall,” she said. “But it is some good news for us, that’s for sure.”

Fast eventuella positiva nyheter passar ju inte in i Gretas “narrativ” att berätta.

Inte heller förklaringar till skogsbränder om de råkar ligga utanför hennes alarmism. Sanna eller ej.

*

Väldigt mycket tid gick åt att rabbla långa sifferharanger och procenttal som gissningsvis någon annan svängt ihop åt henne.

Hon hade kunnat berätta om när hon träffade t.ex. Malalah eller påven, när hon blev välsignad i något slags andliga riter hos ursprungsbefolkningen i Kanada eller om sitt samarbete med Attenborough. Hon hade kunnat berätta om vad hon ska göra härnäst eller sagt några ord om FFF. Det hade kunnat bli intressant. Inte heller berättade hon om sin Coronasmitta och långvariga konvalescens.

I stället en förvirrad röra om att vi nu bara har 7,5 år på oss till vad-det-nu-var (så sent som förra våren hade vi drygt 10 år), samtidigt som vi måste få ner CO2-utsläppen inom några decennier för att uppnå Parismålen.

Många exempel på “tippingpunkter”, vars existens bl.a. meterologiprofessorn Lennart Bengtsson förnekar. Hade lite svårt att följa med i trådarna där, tyvärr. Är dock inte helt säker på att alla resonemangen hängde ihop om man skulle skrapa på dem.

Resonemanget om att överbefolkning är det största problemet (en del ffa afrikanska länder har enormt snabb befolkningstillväxt) avvisades förstås helt, eftersom det genomsnittliga “fotavtrycket” i fråga om CO2 är så mycket mindre där. Att avskogning, utarmade jordar och utfiske kan vara ett problem föresvävar inte henne alls. Allting räknas bara i CO2-ekvivalenter. Allt.

Det kaxiga “we already have all the facts and solutions” gäller inte längre heller. Nu ska vi göra det omöjliga.

Okej.

wwr: 72019102

Det var en bra sammanfattning. Det jag uppfattade som lögn, var det Aftonbladet som hittat på eller sade hon det själv? Det var rubrik i Aftonbladet. (Längre citat i inlägget.)

Gary-loomis: 72020138

Är förundrad hur aftonbladet får/kan fortsätta med sin extrema vänsterideologi. Är folk verkligen så pass korkade?

wwr: 72038908

“The trillion tree campaign” verkar vara i fara.

Greta var inne på trädplantering i Davos bl.a. Men de allra senaste rönen på klimatområdet kan tyda på att planteringarna kan få oss på fall. Hon verkar annars ha order att ligga lågt f.n. (Annars har jag inget emot henne. Hon har gjort rollen med bravur. Passar bra på Times omslag där Obama och andra i deras “lag” figurerar.)

Citat:

Climate change: Planting new forests ‘can do more harm than good’

bbc.com

Citat:

Thunberg v Trump: A trillion trees is ‘not enough’

reuters.com

wwr: 72239931

Massmedia verkar helt ha blockerat vår lilla “vattenmelon” 😉

Ingen skall väl behöva tänka på om konsumtionshetsen skapar klimatkatastrof när vi nu skall sätta fart på koldioxidproduktionen igen genom olika “Coronapaket”.

Finns det inga aktuella bilder på henne? Hon var hårt nedbantad till sina stora framträdanden i FN och EU. Ser hon mer normal ut nu?

De som skriver hennes tal stinker uppsplittring och socialism. Den lilla teaterapan har däremot gjort sin roll bra. Bara att önska henne lycka till.

Ringhals3: 72319728

Hon var smart nog att omedelbart skänka bort den miljon euro hon fick i pris av Gulbenkian Foundation, den förmögenheten är nämligen helt uppbyggd av oljeinkomster!

wwr: 72319773

Tar den lilla &%$#£:rant: oljepengar men vägrar pengar från Nordiska Rådet.

twitter.com

Det är inte klokt. Hur f-n skall man prata bort det?

expressen

connecting to disability

wwr: 72325603

Det riktar sig inte mot henne personligen. Att det skulle vara så är ett trix hennes PR-team försöker använda. Hon utnyttjas av andra och har gjorts till en megafon för politiska idéer. Hon har placerats på den världspolitiska scenen. Då måste man få kritisera vad hon gör. Det är säkert andra som ligger bakom. Hon är bara en skådespelerska.

“Hon” arbetar för företagen. Hon stöder nu oljebolag.

När hon däremot fick pris av Nordiska Rådet vägrade hon ta emot det. Hon arbetar mot sin egen hembygd.

Detta kan man kalla “NWO”. Företagen kliver fram och politikerna backar. Det är bara vanligt folk som förlorar på det.

Greta’s young age and diagnoses are meant to make her look vulnerable and critics against her seem harsh. Her person is mixed into her message. These must be separated.

The same mixing of person and message was done with Senator Tammy Duckworth

%%%%% connecting to disability

%%%%% disability

wwr: 72391787

Redoxreaktion: 69953177

Klimat-Greta, båt-Greta, cowgirl-Greta, tidsresar-Greta, rock-Greta… :thumbsup:

wwr: 70322642

gangsta-Greta :thumbsdown:

encrypted-tbn0.gstatic.com

Redoxreaktions post har fått nya tillägg. Efter att ha hjälpt oljebolagen med PR finns väl inga gränser mer. (Förutom att kritisera dem då, förstås.)

avlopps-Greta

olje-Greta

Corona-Greta

Smash-Greta (satte skräck i Roger Federer)

wwr: 72521916

Att tidningarna nu spolat Greta visar hur kortsiktigt de tänker. Greta och klimatet var bl.a. planerat att dra in klimatfonder till EU för 10.000 miljarder kronor. Men sedan kom Corona och då har EU istället bestämt sig för att samla in samma belopp genom att istället påstå att vi måste “få fart” på produktionen efter influensan.

Problemet för EU är att Greta ville ha låg koldioxid. När EU (och andra) nu skall “sätta fart” på produktionen så går det rakt mot Gretas budskap. Nu kommer vi tvärtom att sätta fart på koldioxidproduktionen istället.

Därför struntar nu de kortsiktiga tidningarna i Greta. Hon var bara till för att hetsa och motivera till insamling av klimatfonder. När vi nu istället skall öka produktionen måste vi glömma Greta. Det enda som alltid gäller är: Mer pengar till EU, vare sig koldioxidproduktionen blir låg eller hög. (Och nu är pengarna slut för EU, så nu måste de låna.)

Greta är bara en skådespelerska som jobbar för storfinansen. Hon gör bara en roll. Henne kan man inte lasta. Det går säkert bra när hon börjar skolan snart. – Att hon strejkade från skolan är också snart glömt.

Greta Thunberg: ”Vi vet – och vi kan göra något nu”

Greta Thunberg, 15 år, är en av pristagarna i SvD:s tävling där unga har skickat in debattartiklar om klimatet. Här är hennes artikel där hon beskriver den otrygghet och rädsla hon känner över klimatförändringarna. Varför ljuger politikerna? frågar hon och skriver att vi har ett ansvar att agera nu!

Publicerad 2018-05-30

SvD

After the paper published her article, she was contacted by Bo Thorén from Fossil Free Dalsland, a group interested in doing something about climate change. Thunberg attended a few of their meetings. At one of them, Thorén suggested that school children could strike for climate change.[32]

Wiki

wwr: 72524893

Det var inte Greta som kom på idén med strejken. Det kan ha varit uppe i tråden. Jag kan ha missat det tidigare.

Hon var alltså känd av media (med bild av AP) när hon började strejka 20 aug 2018. Det är nog nytt för många här, i alla fall för mig.

Greta Thunberg: ”Vi vet – och vi kan göra något nu”

Greta Thunberg, 15 år, är en av pristagarna i SvD:s tävling där unga har skickat in debattartiklar om klimatet.

Publicerad 2018-05-30

svd.se

After the paper published her article, she was contacted by Bo Thorén from Fossil Free Dalsland, a group interested in doing something about climate change. Thunberg attended a few of their meetings. At one of them, Thorén suggested that school children could strike for climate change.[32]

en.m.wikipedia.org

wwr: 72532741

MidlifeMommy: 72532324

Det var en diskussion i tråden i början av året när – om jag inte minns helt fel – Greta i något sammanhang hade påstått att skolstrejken varit hennes förslag. Vilket alltså motbevisades av Bo Thoréns uppgifter.

Det påstås också att hon startade FFF men hur det skulle ha gått till rent praktiskt att en liten ångestfylld tonårig i Stockholm inom loppet av några månader drog igång en global rörelse förtäljer aldrig historien …

Vore intressant om Gretas beundrarskara bemötte ”rutinkverulansen” och tog hennes parti. Fast de lyser numera med sin frånvaro, till och med på Flashback.

Beträffande att skjutsa så fyller hon ju 18 om bara några månader och kan då ta körkort och köra själv. Någon som sett henne övningsköra runt Kungsholmen med farsan?

Det blir svårare att hålla en osann agenda efter en viss tid. Nu vill EU istället öka produktion och CO2. Då får Greta pension. Fast vi kanske inte sett det sista av klimathetsen. Men den blir väldigt genomskinlig efter “Corona kick-start-programmet” med ökad CO2-produktion.

Har dom Tesla att övningsköra i?

Jag vet att Thorén varit med i tråden. Hela upplägget handlar väl om att “regissörerna” ligger lågt. Fast att hon varit i SvD (med bild av AP) tre månader innan “den stackars flickan upptäcktes sittande på gatan” undrar jag om vi haft med i tråden?

Hon var redan utvald att bli “The One” men man visste inte riktigt hur det skulle ske. Thorén verkar ha kommit med “genidraget” om skolstrejk som även för in revolution och trots mot utbildning. “We don’t need no education” Vilken unge vill inte ha skolledig fredag.

Jag hävdar att upplägget kanske går att spåra ända från det Greta var 8 år gammal. Det finns en artikel i tidningen Vi från den tiden, med intervju av morsan. Intervjun är märklig. Den sker i en taxi på väg till Arlanda. Den anknyter ofta till hur mycket hon flyger i jobbet. (Men Greta nämns inte.) Den kan handla om att visa vilka uppoffringar hon senare påstås ha gjort genom att inte flyga.

I samma nummer av Vi finns en intervju med Rockström…

wwr: 72626197

Hon kan säkert ha fått fördelar. Hennes agenda var ju planerad från högsta ort.

– Snälla rektorn. Vår dotter vill ha fredagarna lediga. Hon planerar att sitta på gatan med en skylt där hon uppmanar andra barn att inte gå i skolan.

– Visst. Bra idé. Inga problem.

Probably fake opposition against Greta to pretend older, white men hate her just because she is a girl.

Aerianne: 72597151

Det du letar efter är denna

SvenFolkessonTwitter

wwr: 72626092

MidlifeMommy: 72625081

Föreställer mig också att “Sven” är en hygglig och välmenande prick. Men faktum kvarstår: antingen är han medlem i svenska FFF och då är det konstigt om han fått “föreningen” så mycket om bakfoten. Eller vill han ställa dem i negativ dager, och då är frågan varför.

“Sven” låter som en vit man. Det är väl en del i agendan runt Greta – de hatande vita männen. Ungefär som den där fåntratten med nazilook i rebelnews eller skådespelaren i “Greta helpline” som Greta retweetade.

MidlifeMommy: 72625194

Det är länge sedan vi matades flera gånger i veckan med Gretas avgångsbetyg från Kringlaskolan :evilgrin39:

Ja. Man saknar hennes grundskolebetyg som ansågs förklara varför den lilla klimattalibanens domedagsprofetior var sanna. 😀 Men hon är spolad av media. Hennes fanclub har loggat av. En lögnaktig agenda går bara att hålla en viss tid mha total uppbackning i media.

Men vi är inte av med klimatlögnerna. Jag tror vi just passerat någon ny tippning point.

Däremot kommer nog grunskolebetyget att borga för bra studieresultat i gymnasiet. Bara att önska lycka till.

BigFatCone: 72626152

Det är ju trots allt helt omöjligt att lärarna har kryddat Gretas betyg, bara för att hon är Greta… :rolleyes:

wwr: 72626197

Hon kan säkert ha fått fördelar. Hennes agenda var ju planerad från högsta ort.

– Snälla rektorn. Vår dotter vill ha fredagarna lediga. Hon planerar att sitta på gatan med en skylt där hon uppmanar andra barn att inte gå i skolan.

– Visst. Bra idé. Inga problem.

MidlifeMommy: 72627915

Nja, nu ska vi nog inte försöka insinuera någonting … även om den föråldrade kommateringen onekligen uppvisar vissa … ehum … likheter:

Sven Folkesson Retweeted

Sven Folkesson

@SvenFolkesson

·

Aug 17

Replying to

@GretaThunberg

Greta, den inre cirkeln skrev tidigare, att målet var att ombilda FFF Sweden till en förening inom några månader. Då tycks du inte ha haft några invändningar. Nu har flera månader gått, men ingen föreningsbildning har ännu skett vad jag vet! Vad är tidsplanen nu!? Var god svara!

Alltså seriöst, undrar hur föräldrarna till Greta respektive “Eira, Mina, Edit, Tindra samt Morrigan” kunde godkänna att deras barn startade en “rörelse” som tigger om donationer (och i värsta fall även får sådana) men som saknar föreningsstatus med allt det innebär av redovisning av medlen osv.

Undrar också om “Eira, Mina, Edit, Tindra samt Morrigan” har fortsatt sina skolstrejker, eller om det tog slut när studiebidraget drogs in. Alla kan väl för f-n inte vara fjortis-högstadieelever fortfarande? Är det bara Greta som “sacrifies” någonting?

MrBollocks: 72627188

Denne ”Sven” är ju onekligen en för oss känd figur. Och varför avslutar han med /Ken? ?

Torpex: 72632343

Namnet “Ken” är sedan tidigare känt: (FB) I skuggan av Greta Thunberg finns verkliga ödmjuka sanna hjältar? Eller…?

Antar att han hamnat i konflikt med folk och återkommit under nytt namn, men råkat skriva sitt riktiga.

Han har ju hamnat i konflikter förr: (FB) Sköna rättshaverister

Vilket visar att FFF endast existerar i form av en kampanjslogan. Tanken med varumärkesskyddet är uppenbarligen att företag som vill godhetssignalera med denna slogan ska betala royalty till Gretas och Beatas fond.

Amnesty har ett politiserat diplom, inget penningpris: sv.wikipedia.org

wwr: 72638345

I morgon är det två år sedan första strejkdagen. The Guardian tar chansen att låta Greta rabbla de vanliga litaniorna. Inget har gjorts. Tyskland får dock plus.

Another two years lost to climate inaction, says Greta Thunberg

amp.theguardian.com

wwr: 72640208

The Guardian har gått in i trancetillstånd med anledning av tvåårsdagen av första strejken. Här kommer en artikel till, nu av Greta, Luisa och två tjejer till.

4 tjejer skriver. Det gäller att bestämt framhålla att det här med klimatet är en kamp mellan könen.

Opinion

After two years of school strikes, the world is still in a state of climate crisis denial

Greta Thunberg, Luisa Neubauer, Anuna De Wever and Adélaïde Charlier

amp.theguardian.com

wwr: 72659654

BAB7: 72659009

Dagens bild.. img.welt.de 😀

[ img.welt.de/img/politik/deutschland/mobile213965174/0117932267-coriginal-w780/Climate-activist-Greta-Thunberg-meets-with-German-Chancellor-Merkel.jpg … … … www.welt.de/politik/deutschland/article213965204/Merkel-Treffen-Auf-Kritik-reagiert-Greta-Thunberg-mit-merkwuerdiger-Begruendung.html ]

Hahaha. Mutti får ha teleobjektiv för att ta bild av Greta denna gång. Luisa har glömt munskyddet – hon kommer att få löneavdrag av Soros. Men annars kanske inte Greta hör vad Luisa viskar på så stort avstånd.

Det är allvarliga saker. Mutti var ende deltagare som vägrade åka på Trumps G7-möte pga “Coronarisk”, innan det blev framflyttat.

Detta är inget tramsinlägg. Luisa Neubauer har varit ungdomsambassadör för OneFoundation som fått bidrag av Gates och Soros. Hon går aldrig mer än 2 meter från Greta, förutom på bilden, för att sufflera när Greta inte vet vad hon skall säga. (OK, lite överdrift, men typ så.)

Nya Tider kan komplettera sitt montage

encrypted-tbn0.gstatic.com

Luisa-Marie Neubauer, One Foundation [ image from: Nya Tider ]

Självklart även med på Uganda-sudd-gate (mellan Greta och Nakate)

encr

(tjejmaffia, som sagt)

justina: 72682127

Så är det, men som förälder själv är jag mer upprörd över hennes föräldrar, som aldrig tvekat att fläka ut hennes och systerns problem och diagnoser i intervjuer och böcker. Det tycker jag är fruktansvärt mot två minderåriga personer.

Om Greta eller Beata som vuxna vill ta bort eller nyansera bilden av sig själva som problembarn kommer inte det att gå. Alla hittar alla deras diagnoser och självskadebeteenden med en enkel googling, alla kan läsa hela böcker om hur trasiga de var. Vidrigt! Som mamma kan jag inte begripa hur Malena kunde vilja ge ut böcker om sina minderåriga döttrars psykiatriska diagnoser och problem.

wwr: 72682215

Det där är en vettig synpunkt.

Asperger är en diagnos som är del i en politisk agenda att stämpla de som protesterar mot systemet som avvikande.

Greta får inte bli frisk, då spricker agendan.

wwr: 72659973

Det är en helt sjuk politik Merkel för som påverkar hela Europa. Nu har det bara börjat lugna sig efter det att hon, Macron och EU-kommissionen lyckats pressa igenom en utgiftsökning av EU-budgeten med 5 x inkomsterna. Koldioxidproduktionen kommer att stiga kraftigt. Greta har ratats i media.

Men bara detta är lagt till handlingarna så plockar de direkt fram ungen och skall ha pengar för att motverka det de nyss beslutat – nu skall de istället sänka koldioxidproduktionen. Bara pengar rinner in till EU, det är det enda Merkel och EU tänker på.

wwr: 72674030

Vad gäller det personliga blir det ju mest spekulationer och det tjänar inte så mycket till. Men Greta uppvisar två ovanliga egenskaper

1. Olika symptom och diagnoser

2. Hon blev världskänd på mindre än ett år.

Enligt den gängse förklaringsmodellen skulle hon alltså ha varit med om för två ovanliga företeelser.

Jag tror det räcker med en ovanlig företeelse för att förklara hennes bana: Hennes artistmorsa (och farsa) har, i samråd med reklamfolk, tränat henne som skådespelerska sedan hon var liten. Hon är avsiktligt nedbantad och spelar en roll som passar i “autismspektrum”.

wwr: 72675137

Kamala Harris gick på en busringning från två ryssar som låtsades vara Greta Thunberg och hennes pappa. De erbjöd “sleaze” på Trump och hon verkar ha accepterat, men det var mest på skoj. Hon borde kolla bättre vem hon pratar med. Fast jag tror hon och Biden förlorar oberoende av opinionssiffror eller busringningar.

youtu.be

youtu.be

wwr: 72715552

Giant Squid: 72715322

Greta dyker upp i Pearl Jams musikvideo Retrograde.

Kortfattad synopsis ur en artikel från världens största musikmagasin Rolling Stone.

“En man dyker upp hos en spågumma och får se i spåkulan flera klimatförändringskatastrofer…..

..senare avslöjas att det är Greta Thunberg som är spågumman….”

Pearl Jam Enlist Greta Thunberg for Animated ‘Retrograde’ Video

rollingstone.com

Som alltid har Trump rätt. I Davos talade han om “spåkärringar och domedagsprofeter”.

wwr: 71582464

Precis som Trump sade i Davos – “spåkärringar och domedagsprofeter” 😀

Fast vacker video. Ekonomiskt bidrag från Soros? Artister och skådespelare följer agendan för att göra karriär. Det såg man exempel på på båda sidor om kristallkulan.

But to embrace the possibilities of tomorrow, we must reject the perennial prophets of doom and their predictions of the apocalypse. They are the heirs of yesterday’s foolish fortune-tellers — and I have them and you have them, and we all have them, and they want to see us do badly, but we don’t let that happen.

whitehouse.gov

Luisa Neubauer

Alexander Straßner, a professor of political science at the University of Regensburg, accused her of using the term “old white men“ as a synonym for people with different opinions to discredit people with different opinions.

wwr: 72728804

Tjejerna låtsas nog bara ha olika åsikter. Greta spelar den roll hon tilldelats. Luisa har ju ofta setts med Greta. Ett tag var det ju bara revolution för Greta.

imgur.com

wwr: 72737511

Det såg lite tomt ut på bilden från “Gretas” möte med Merkel, bara Neubauer var med.

“According to the German government, Neubauer had asked for the meeting. There was a request from Ms. Neubauer, and therefore I do not want to refuse this conversation, but would be happy if there is a desire for this conversation,” said Chancellor Merkel

Neubauer kör föreställningen. Hur kan hon göra det? Hon har varit ungdomsambassadör för OneFoundation som fått bidrag av Soros och Gates som tillhör de som bestämmer.

Det verkar bekräftas att “chain of command” är

Soros-Gates-storfinansen -> Neubauer -> Merkel och Greta

De övriga ungdomarna anser att det var fel att bara Greta och Luisa inbjöds.

Climate youth angry at Greta Thunberg and Luisa Neubauer because of Merkel meeting

“We feel overrun”

Neubauer (left) picked up Greta Thunberg (2nd from left) from the station on foot.

The air of the German climate youth is bad. The reason: a meeting of Greta Thunberg (17) and Luisa Neubauer (24) with the German Chancellor.

Angela Merkel (65) had invited the two climate icons and other fellow campaigners. And they had happily accepted – without apparently discussing it with the grassroots members of Fridays for Future in Germany. Several local groups apparently distanced themselves from the meeting.

“The date was not agreed at all,” criticized Konstantin Nimmerfroh from Fridays for Future Frankfurt to the “taz”. The grassroots groups were only informed about the meeting a few days before the public announcement and were not asked for their opinion. An absolute no-go for the climate youth, who vote on large projects and strategic decisions according to clear rules. “We feel overrun.”

“The same people are always in public”

It would have been time for that. According to the German government, Neubauer had asked for the meeting. “There was a request from Ms. Neubauer, and therefore I do not want to refuse this conversation, but would be happy if there is a desire for this conversation,” said Chancellor Merkel of the invitation in advance

blick.ch

wwr: 72739546

MidlifeMommy: 72738342

Inte ens hennes trognaste vapendragare kan låta bli att hacka på henne:

Pinned Tweet

Greta Thunberg

@GretaThunberg

·

Jul 16

It’s time to #FaceTheClimateEmergency

This is our open letter and demands to global leaders, signed by thousands of activists, scientists, representatives of civil society influencers.

We’ll keep collecting signatures and urge everyone to sign & share

->ClimateEmergency EU

translate.google.com

(Exakt vad vi alla hoppas på ;P)

Som jag skrev i ett inlägg häromdagen (som kanske har raderats av admin) så tycks uppenbarligen alla “scientists” som har undertecknat brevet komma från just SFF i Tyskland, Schweiz eller Österrike. En organisation som grundats till stöd för FFF (enligt Wikipedia), medan FFF i sin tur är en “avknoppning” från Die Grüne i Tyskland (åtminstone enligt Rebecca Uvell, och hon verkar ha gått in på djupet).

Därmed lite genomskinligt försvar från damernas sida, om någon skulle fråga mig … Och varför lyser forskare utanför SFF med sin frånvaro?

Det stämmer att de flesta skolorna började på måndagen. Möjligen att Gretas var ett undantag. I annat fall känns det lite overkill att ta ledigt hela veckan för ett möte på fredagen. Såå lång tid tar det inte att åka tåg till Berlin.

*

Hennes främsta beundrare kommer dock inte bara med kritik. Kanske är han den som verkligen bryr sig om henne?

Vet ej om den har raderats från Gretas flöde – har iaf inte kunnat hitta den där. (Han har f.ö. också tipsat henne om en vegarisk kokbok.)

Greta har uttryckt mycket radikala åsikter. Klimatbudskapet kopplas till politik.

“There are no grey areas when it comes to survival,”

“We need a system change”

“Everything needs to change. And it has to start today. So everyone out there: it is now time for civil disobedience. It is time to rebel.”

alaskansknowclimatechange.com

Spoiler:

Men låten slog aldrig.

Greta Thunberg’s 1975 feature ‘rejected by big artists’

bbc.com

i.imgur.com

Greta får kritik av gräsrötterna. Det är Neubauer som tagit initiativ till mötet med Merkel. Greta tillhör en aktivistelit som inte behåller (aldrig har haft) kontakten med gräsrötterna. De jobbar på uppdrag av storföretagen för att pressa politiker och splittra befolkningen i trätor om klimatidéerna. Greta är nog bara en skådespelerska. Men Neubauer har jobbat för OneFoundation som fått bidrag av Soros och Gates.

“We never said that we represent Fridays for Future,” said Greta Thunberg. And claims: “We do not speak for Fridays for Future.” Fridays for Future is a grassroots movement that consists of individuals. «It’s not an organization with representatives. And the letter was not written in the name of Fridays for Future, but by individual climate activists. “

Climate youth angry at Greta Thunberg and Luisa Neubauer because of Merkel meeting

“We feel overrun”

“The same people are always in public”

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=de&sp=nmt4&tl=en&u=https://www.nzz.ch/amp/international/wie-die-klimabewegung-den-kapitalismus-abschaffen-will-ld.1520576%3F__twitter_impression%3Dtrue&usg=ALkJrhis4kOpYjeegLqCfPUmXFPqG2DzhQ

https://www.nzz.ch/amp/international/wie-die-klimabewegung-den-kapitalismus-abschaffen-will-ld.1520576?__twitter_impression=true

Carola Rackete and Luisa Neubauer are the best-known figures in the German climate protection movement. Both recently submitted books on the subject. It is worth reading – especially for parents whose children demonstrate. Few of them are aware of how radical these authors are.

Anna Schneider, Berlin

in the name of climate protection is per se in the name of truth is in the name of good

Carola Rackete, 31, became internationally known as the captain of the “Sea-Watch 3” when she defied a ban in Italy in June 2019 and docked with migrants from Libya in the port of Lampedusa.

book – “Act instead of hope – appeal to the last generation”

A second current book on the subject comes from Luisa Neubauer and Alexander Repenning and is called “From the end of the climate crisis – A story of our future”. Repenning is a political economist, 23-year-old Neubauer is the most famous face in Germany of the “Fridays for Future” activists. For a long time, both this book and Rackete’s book are a guide to civil disobedience that everyone should join.

the largest CO 2 emitters should be taken off the grid and banned from the streets and from the air”. It is no longer a question of voluntariness.

The freedom of the individual is countered with authoritarianism in the name of the looming crisis, the state tutelage is legitimized by a presumably noble goal. Rackete goes even further: not only should there be new bans, but also new penalties. She advocates defining “ecocide”

The term “climate justice” conjures up a new class question: In places one could think that one is reading a new “communist manifesto”. Neubauer and Repenning are working on capitalism and the market economy, Rakete is socially radicalized. It not only proposes maximum and minimum wages, but also higher taxes for “the rich”, a ban on advertising and, more generally, an economy of “post-growth”.

Herein lies the core and murderous argument with which the lack of alternatives to the demands is to be justified: One cannot and must not contradict what is morally good.

——

the current scandal involving fraud, bribery, and misrepresentation in the service of admissions to highly selective colleges and universities

I offered a proposal in the Chronicle of Higher Education fifteen years ago. Admission to highly selective institutions should be done by lottery. Every

pdf

Barry Schwartz

twitter

wwr: 72763358

Här är Gretas Twitter från strejken i förrgår.

Även från början (innan Corona) satt Greta ensam utanför riksdagshuset. Jag tror hon satt på baksidan av riksdagshuset. I varje fall satt hon ensam eller nästan ensam.

Det är ju helt fel.

Man borde istället demonstrera så riksdagsledamöterna ser demonstrationen. Ungdomarna borde försöka komma i kontakt med dem. Lämna flygblad och kommentera och ifrågasätta deras miljöbeslut, utan att störa deras arbete för länge.

Det visar att Greta (dvs de som planerar hennes agerande) vill framhålla att riksdagen inte är av vikt.

Klimatfrågan handlar om att flytta beslut och resurser från Sverige till EU. Därför dissar Greta riksdagsledamöterna.

twitter.com

Liksom mycket av Gretas verksamhet är detta mer en “photo op” än aktivism.

Så här visar man Greta när hon är i EU. “Här är det drag.”

imgur.com

Tyvärr vill de som styr Greta även skapa motsättningar mot vita män. Så mannen på bilden har fått order att se ointresserad ut. Det kallas tydligen “male, pale, stale”-agenda.

wwr: 72775628

Kan ingen visa den lilla virrpannan var ingången till riksdagen ligger. Hon har letat i två år nu.

twitter.com

Jag börjar tröttna på alla bilder av liten flicka och stort hus. Protesterar de mot riksdagen som sådan? Hon gör fel som inte försöker få kontakt med riksdagsledamöter och andra svenska politiker. Hon har väl aldrig ens talat med (dvs skällt ut) vår käre landsfader Löfven.

Inledningen var alltså ironi. Greta verkar inte ha något begåvningshandikapp. Men hennes skötare har sagt till henne att mobba de svenska politikerna eftersom de anser att Sverige sköts bäst via Bryssel.

wwr: 72776063

Gör hon några försök att annonsera sina strejker? Twittrar hon om dem i förväg? Det sägs i tråden att hon ville sitta ensam första strejken och avböjde sällskap (förutom Benjamin Wagner).

Tänk om det dök upp 25 miljöintresserade “stale, pale male”-gubbar och förstörde den segregerade bilden av att klimatet sköts bäst av ungdomar, allra helst tjejer. (Även de som inte går i skolan borde få vara med.)

Influensasäsongen är över. Munskyddet bär hon och vi andra numera främst för att visa vår rättrogenhet till globalismens idéer (det nya crucifixet).

Twitter

wwr: 72816072

Å tvi tusan vilket svårmodigt gäng. Autonoma vänstern har sammanträde på riksdagens bakgård 😉 Nog för att Covid är ett smidigt sätt att smyga in en vana vid mötesförbud i Sverige, men lite fler måste årets person kunna samla. Annonserar hon ut det på Twitter? Eller skall man bara gå förbi på fredagar och hoppas att drottningen håller hov.

Felet är ju segregeringen. Men det är ju tyvärr en grundläggande idé i globaliseringen. Att skapa konflikt mellan grupper. How dare you? Tänk om det gled in ett gäng miljöintresserade, rundmagade, hamburgerätande pale-stale-males i sina Teslor. Då spricker hela segregeringen. Men skall de fixa miljön måste de samarbeta med alla.

Det är löjligt att stå på riksdagens baksida bara för att försöka visa att riksdagen är kass och hennes skötare vill att EU skall ta över. Hon måste få tag i svenska politiker. Det räcker med ett Twitter så måste Löfven strama upp sig och få en utskällning av vår drottning.

Om bara Neubauer ryter till så hoppar både Merkel och Greta tar en vecka ledigt från plugget. Nog borde Greta ha någon håltimme över att skälla ut statsministern. Stefan, how dare you? Än har de inte lyckats lägga ned Sverige helt även om de jobbar på det.

Det enda vi svenskar kan använda för att påverka är riksdagen och den protesterar EU-ynglen mot!

wwr: 72823919

MidlifeMommy: 72822975

Givetvis borde Greta våga kritisera svenska politiker. Att bara ge sig på andra länder är mest fegt. Det hade kunnat bli riktigt livat. Frågan är hur medierna skulle hantera det…

De som lägger upp hennes verksamhet vill splittra.

Hon säger att barnen inte skall lösa miljöfrågorna, men håller skolstrejker.

Greta Thunberg: don’t dump climate crisis on children to fix

World political leaders must step up on the environment, activist tells Venice film festival showing of documentary about her

amp.theguardian.com

Hon talar om enighet men vänder sig till skolelever, på många bilder nästan bara tjejer. Möjligen hoppar hon på den äldre generationen med “How dare you!”.

De svenska politikerna har hon aldrig försökt få med i rörelsen.

wwr: 72827858

Att bara stå på riksdagens baksida tillsammans med en grupp ungdomar istället för att utnyttja sitt kändisskap till att starta dialog med t ex partiledarna och resa specifika krav, inte bara “strejka” med riksdagen i bakgrunden.

Det är rent idiotiskt att bara stå där. Men Greta har instruerats att göra så för att försöka påskina att man inte kan komma i kontakt med de svenska politikerna. Men Greta är så känd att hon lätt kan få kontakt med dem.

Att retweeta videon som sprider hat mot vita gubbar är ju också helt idiotiskt.

youtu.be

De som gillar Gretas budskap skrattar ut de vita gubbarna. De vita gubbar som inte gillar Gretas budskap kan ju bli f-rbannade när de ser videon om de inte var det tidigare. Sedan talar Greta falskt om “enighet”, men exkluderar äldre, speciellt vita män.

Den videon vinner inte över någon som inte beslutat sig i klimatfrågan.

Men det är centralt i globaliseringens budskap. Att sprida motsättningar.

En helt sjuk agenda som Gretas skötare sprider.

%%%%% Greta Thunberg

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (005)

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »