Categories
greta thunberg suffering zAll pages

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (003)

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Greta 003

Vanligt folk kommer inte att kunna resa. Atlanten skulle fyllas med långsamma segelfartyg, med åtföljande miljöförstöring när de konstrueras.

Vanligt folk skall stanna hemma och äta mask och rovor. För att resa skall man känna en prins eller vara så promotad att man kan få lift genom att tigga på Twitter. Malizia 2 tillhörde tidigare en Rotschild-affilierad organisation. På den nivån flyger de bara sina besättningar fram och tillbaka. Sedan betalar eliten bara lite “klimatkompensation” till varandra.

Nixter: 69917306

Ironiskt nog verkar det nu som Gretas far är den som stulit hennes barndom, med lite hjälp av representanter från FN.

Makabert. Använda sitt eget barn för att dra åt sig allehanda attacker och annat. Hur tänker Svante ?

Är detta ett ärende för socialen ? Antar att man skulle kunna fråga sig om barnet är tryggt.

socialstyrelsen.se

Då info lägger ut långa haranger för att dölja filmen lägger jag den här.

Hur vågar du Svante ?

youtu.be

wwr: 69919641

Hur vågar du Svante ? 😀

Ett av alla dessa fenomenala Geta-meme:

encrypted-tbn0.gstatic.com

(bonus:

media.makeameme.org )

Tidigare presenterade man Svante som svag och oduglig. Greta styrde familjen med järnhand. Nu verkar man istället försöka framställa situationen som omvänd – Svante manipulerar Greta.

Det gemensamma i de två bilderna är att män framställs negativt. Nog handlar spinnet runt Greta ofta om att försöka öka på konflikter mellan män och kvinnor.

HepCat-X: 69921273

Media gillar en person som kan nischas som underdog. Federer har vunnit grand-slam-turneringar jorden runt nästan så länge någon kan minnas, självklart är det attraktivt att ställa en liten flcka mot honom och framställa det som att hon gjort bort honom. Men vanligt folk lär inte köpa detta, lika litet som de köpte Zara Larssons infantila manshat. :yes:

wwr: 69921404

Jag är inte säker på det. Hur många gånger lanserar inte media temat smarta kvinnor mot klumpiga män. Det går väl ett par dussin sådana bilder i media på varje bild som visar en smart man mot en klumpig kvinna. (Jag kommer inte ihåg någon, Le Pen eller Batra kanske?) Genuskopplingen i Gretas budskap är stenhård.

Greta retweetar ju denna video. Tänker man sig videon med ombytta genus så skulle den aldrig gå att publicera.

youtu.be

Greta är ingen underdog längre. Hon överträffar Trump i fablernas/medias värld. Greta är mediernas kelgris.

inspiratoeren: 69924720

Greta och Guardian publicerar nu en ny vetenskaplig rapport om att oceanerna blir allt varmare.

-Enligt de nya rapporten är uppvärmningen så snabb, att den motsvarar att varje levande människa har etthundra (100) mikrovågsugnar påslagna samtidigt!

theguardian.com

Picamagpie: 69924904

Hur kan Greta publicera vetenskaplig rapport när hon inte ens vet reglerna för facebook?

Attacks on Greta Thunberg Come from a Coordinated Network of Climate Change Deniers

Protect Greta at all costs.

Many other critics of Greta in the U.S. are tied to another of Heartland’s funders, the Koch family, owners of the U.S.’s largest private energy company.

teenvogue

leifhooker: 69928913

Precis. Därför kallar jag dem för klimatmafian. De blir våldsamma om de inte får som de vill.

GRETA + BERNIE SANDERS

Panik-Greta want you to PANIC!

När får vi CCCP-Bernie och AOC är ofta tillsammans

TERROR-Gretor?

TITTA HUR VÄNSTERN TÄNKER! (nämner också klimatet som en huvudfråga)

Direkt till youtube

wwr: 69929611

Greta gör ingenting för att reda ut situationen vad jag kan se. Nu försöker medienätverket piska upp en shitstorm runt detta. Bl.a Trumps gamla ärkefiender Koch-brorsorna, eller i alla fall deras organisationer, påstås attackera Greta.

Skulle inte förvåna om Gretas virriga Facebook-hantering samt även Facebook-buggen var avsiktliga för att skapa hatstorm. Det hela känns fejkat.

Greta sitter väl hemma och försöker förstå hur Facebooks regler fungerar. Hur gör man för att öppna ett konto :unsure: Hon är naturligtvis tillsagd att ligga lågt och låta det storma.

Spersson: 69929707

Hon gav jorden 10 år och 6 månader i sommarens tal.

I detta klipp ger hon jorden 3 år och i slutet av videon vädjar hon om sin framtid.

Detta trots att klimatet kommer att vara likadant om 10 år som det är idag.

youtu.be

wwr: 69929778

Om Greta till slut skulle lyckas förstå Facebooks regler och klara av att öppna ett konto, vem bestämmer då om hon har rätt att skriva på “sin egen” Facebooksida. Är det indiern som har makten över hennes sida?

(Självklart klarar Greta av att öppna konto på Facebook. Men hon är i klorna på maffian som säger åt henne att inte göra saker på bästa sätt.)

wwr: 69930540

Montanas glaciärer verkar vara riktiga deniers.

Nu böt man i smyg ut skyltarna som sade att glaciärerna skulle vara försvunna i år.

youtu.be

Den nyheten har cirkulerat en del. Här är lite bakgrund:

youtu.be

Kämpendahl: 69924771

EU-kommissionen har nu presenterat ett förslag där nära tiotusen miljarder svenska kronor ska investeras i en fond för att EU ska vara klimatneutralt år 2050. Ingen slänger så mycket pengar i sjön om man inte tar klimathotet på allvar. Klimatförnekare lever lite i motvind just nu. Om det inte ansågs nödvändigt hade man lagt pengarna på andra saker istället än miljö och klimat.

expressen.se

wwr: 69930928

EU-pamparna:

Nu skall vi se. Sverige skickade in 40 miljarder till oss senast. Vi roffade åt oss det mesta, men Sverige fick tillbaka 13 mdr. Det får vi minska ytterligare på. Storbritannien kommer dessutom att gå ur. Då tappar vi över 100 miljarder netto per år. Oj, läget är kritiskt. Hur skall vi få folk att betala mer till oss. (Årets budget ökas trots att Storbritannien skall gå ur, vi skickar 300 mdr direkt på klimatet.)

Om vi tar en liten oskyldig flicka och låter henne prata om något helt annat än EU:s budget och försöker få det att låta som miljöinsatser måste göras av EU kanske vi kan hålla fasaden uppe något år till …

Greta verkar fortfarande huka hemma och hoppas att Facebook-gate blåser över. Att klara att öppna ett konto på Facebook är nog för svårt när diagnoserna slår till.

Koch-brorsorna attackerar. Hon får slå sig ihop med Trump, han brukar kunna ge dem en avhyvling. En dog i höstas men en är kvar (över 80 bast).

Greta önskar nog att hon var med någon stödlärare i ett lugnt rum på Kringlaskolan.

OK. Jag driver lite med Greta. Men egentligen driver jag med den roll som globalist-maffian givit till Greta. Greta är en helt vanlig unge som nu bara gör det andra säger till henne. Hon kommer att klara sig bra.

Expressen

EU: Ge 100 miljarder euro till kolberoende regioner

Det handlar om att motverka en motreaktion på platser där populistiska partier nu vinner mark. Man hoppas visa att omställningen kan leda till nya, gröna jobb, har klimatpolitikforskaren Björn-Ola Linnér sagt till Expressen.

Om att populistiska partier vinner mark i kolberoende regioner säger Fredrick Federley:

– I Polen är i dag omkring en miljon människor beroende av kolkraften för sin inkomst och det kommer bli en hård process för dem att ställa om, som riskerar att ge populismen ökad medvind. Gör vi det här rätt så är jag övertygad om att vi kan både göra stora steg för klimatet och motarbeta högerpopulism.

1000 miljarder kronor, tusen miljarder kronor

klimatfond

wwr: 69933018

Jag menar att mycket av kritiken mot Greta är falsk och försöker få det att se ut som att det handlar om oljeintressen som kritiserar henne. Greta attackerar inte primärt flyg-, olje- eller bil-industri. Jag menar att hon stöder dessa genom att verka för globalistiska intressen. Olja är ett villospår. Nu går hon lite grand mot fossila investeringar i Australien. Det sker mot kändisen Roger Federer men inte konsekvent mot industrin. Den väsentligaste konsekvensen av Gretas budskap är t.ex 300 miljarder till EU-klimatet nästa år.

Någon person från oljeområden i Kanada attackerade Greta när hon var där. Osympatisk typ, förstås.

Och nu försöker man koppla olja till Heartland och Koch-brorsorna. Men jag menar att de bara gör en skenattack mot Greta.

Trump har ju kallat Koch-brorsorna för globalister.

The globalist Koch Brothers, who have become a total joke in real Republican circles, are against Strong Borders and Powerful Trade. I never sought their support because I don’t need their money or bad ideas. They love my Tax & Regulation Cuts, Judicial picks & more. I made…..

twitter.com

Citat:

….them richer. Their network is highly overrated, I have beaten them at every turn. They want to protect their companies outside the U.S. from being taxed, I’m for America First & the American Worker – a puppet for no one. Two nice guys with bad ideas. Make America Great Again!

twitter.com

Det var en period när miljardärerna kritiserade Greta. Men det var bara för syns skull, menar jag. Miljardärerna idag är vänster och globalister, de stöder Greta.

forbes.com

Bil-, flyg- och olje-industri mot Greta är ett villospår.

Miljardärer mot Greta är villospår

Greta går inte mot de multinationella på allvar. Hennes budskap är globalisering. Därför jublar ofta politikerna när hon skäller ut dom. “Heja Greta! Skäll mer på oss!”

Professional posters give links that globalization will fail. But unfortunately it has already taken control.

Globalization – The Most Ancient And Ever-Failing Utopia

Tyler Durden

zerohedge.com

rex144: 69950367

SVT text gottar sig att Greta Thunberg har nämnts före Trump när talarna presenterades inför det världsekonomiska forum i Davos men det är inget nytt…

Under medeltiden lät man barn avgöra vem som är en häxa och ska brännas, även Hitler riktade mycket av sin propaganda till barn och ungdomar, barnen blev så indoktrinerade att de anmälde sina egna föräldrar till gestapo om de sade något kritiskt om regimen.

Det var ett masshysteri i Tyskland och idag fyller Greta en liknande funktion, man vill skapa masshysteri bland barnen, Vattenkraft i sin reklam säger att det som idag oroar barnen mest är klimathotet och som bevis visar de barn som vrider sig i sängen av oro och ångest :whoco5:

Underbarnet Greta ska nu profetera om framtiden och skrämma alla med sina psykotiska utbrott och det värsta är att vuxna män, politiker, företagsledare, forskare alla de ska låtsas att de tar Greta på alvar…

ingen vågar ifrågasätta Greta… kejsaren är naken men ingen vågar säga det för då skulle medierna krossa en sådan person

PS

euronews.com

Ett tyskt Tv program lät barn i 7-10 års åldern sjunga i kör att mormor är ett klimatsvin…

man vill framställa vuxna som idioter, det är bara barnen som förstår sig på klimatet

#OmaGate var en härlig skandal. En vass parodi på hur unga flickor som Greta utnyttjas. Man avslutar med Greta-voice-over.

youtu.be

“My grandma drives a motorcycle, motorcycle, motorcycle in the hen house. That’s a thousand liters of super every month. My grandma is an old environmental pig.

My grandma says motorcycling is cool, is cool, is cool. She uses the thing in a retirement home as a wheelchair. My grandma is an old environmental pig.

My grandma drives an SUV to the doctor, to the doctor, to the doctor. Runs over two gran’dads with rollators. My grandma is an old environmental pig.

My grandmother fries a pork chop, a pork chop, a pork chop every day. Because discount meat costs next to nothing. My grandma is an old environmental pig.

My grandma is no longer flying, she has been reformed, reformed, reformed. Instead, she now cruises ten times a year. My grandma is not an environmental pig. ”

The last sentence of the one and a half minute recording clearly indicates that this is not comedy or satire, but could be meant seriously. Because one of the young girls with the voice of Greta Thunberg over it says: “We will not let you get away with this.”

m.faz.net

wwr: 69951412

Vi får fråga Inspiratoeren. Videon balanserar klockrent på gränsen. Tänk om Sur-Greta bara haft hälften så bra PR-team. Se bara axelrullningarna de värmer upp med innan de tar upp kampen mot miljösvinen.

Greta har kanske instruktioner om “creepy kid”-image. Hennes polare i XR verkar ju stylade efter “antiglobalist-aktivister”.

Skall nog bli skönt för Greta att vara sig själv igen när den här föreställningen är över, gissar jag.

-Info-: 69701726

Jo. Han blev arg. Detta var samtidigt en demonstration av vilken makt som Greta Thunberg har.

Greta twittrar något och ett lands premiärminister tvingas svara på detta. Vare sig han vill det eller inte.

( (FB) Greta Thunberg (klimataktivist) )

wwr: 69701757

Hon är totalt pinsam. Skickar ett Tweet som retar upp Australiens ledare medan han kämpar med skogsbränderna, sedan återgår Greta till julbordet.

-Info-: 69701783

Det kan man tycka. Men det mest märkliga är dock att han känner sig tvungen att kommentera.

Greta är en liten 16-årig flicka – och ett lands premiärminister känner sig tvungen att kommentera hennes tweet.

Det är helt klart en väldigt ny och unik situation.

-Info-: 69959560

De där som du såg på Twitter verkar ha noll koll. Absolut noll koll.

Greta har kommenterat bränderna i Australien och Australiens premiärminister Scott Morrison har även svarat tillbaka surt. De har alltså haft en direkt ordväxling. Sedan fick premiärministern backa och (indirekt) erkänna att Greta ju faktiskt har rätt.

inspiratoeren: 69959840

Greta tycks i alla fall vara mycket intresserad av Queens, och det hon är intresserad av, brukar många unga snart bli intresserade av. Så min bästa gissning är, att Queens nu kommer att bli mycket kända på nytt! Verkar som om Greta gillar en hel del lite äldre musik!

Australiens premiärminister erkänner att han hade fel mot Greta.

Greta har blivit toppmusiker och jammar med Queen.

wwr: 69960729

Videon vill illustrera hur unga tjejer som Greta utnyttjas. TV-kanalen som gjorde den blev tvungna att ta ned den från Youtube. (Andra källor lade upp den igen.) Även det visar hur styrda media är. En TV-kanal får inte kritisera Greta. Videon visar ju också tjejer i en ålder innan hjärntvätten har zombiefierat oss alla och videon måste därför motarbetas.

FB

wwr: 69961090

Så Greta verkar ha bytt band. Tidigare gjorde hon inspelning med det brittiska bandet The 1975.

The track will feature as the opening song on The 1975’s album “Notes on a Conditional Form.”

“There are no grey areas when it comes to survival,”

“We need a system change”

“Everything needs to change. And it has to start today. So everyone out there: it is now time for civil disobedience. It is time to rebel.”

alaskansknowclimatechange.com (ljudspår finns i länken)

Giant Squid: 69927924

Lite kul att Brian May från Queen blir starstrucked över att få skypa med Greta.

Tydligen kör hon ett solo med Bohemian Rhapsody för honom, oklart vilket instrument, säkert piano.

Inte alla som har sådana skypevänner.

Brian May vill se ett Live Aid liknande tillställning men för klimatet, kanske det var något de diskuterade?

GRETA THUNBERG PLAYS QUEEN’S BOHEMIAN RHAPSODY, BRIAN MAY REACTS

metalcastle.net

Att hon nu väljer Queen kan verka märkligt. Freddie Mercury avled mer än 10 år innan Greta föddes. Förmodligen vad gubbmaffian bakom Greta diggar. Queens gayimage gör att de kan tillåtas få publicitet. Greta gillar Bohemian Rhapsody som dock framfördes första gången nästan 30 år innan Greta föddes. Men det har visst gjorts någon film nu som Greta fått i uppgift att plugga.

Liam Gallagher är också ett Greta-fan som lyfts fram i media.

Liam Gallagher will be voting for the Green Party as he reveals he’s ”a big fan” of climate change activist Greta Thunberg and Sir David Attenborough.

msn.com

Han är tillräckligt kaotisk för att få hylla Greta.

With the appearance of Oasis on the music scene in 1994, Gallagher quickly made a public name for himself with his “loutish”[88] behaviour. In 1998 the Hong Kong-based airline Cathay Pacific banned Gallagher after he abused passengers and crew on a flight between the UK and Australia.[88] During the band’s Australian tour, he made a substantial out-of-court settlement to a British backpacker he allegedly headbutted.[89]

In 2006, it was alleged that Gallagher had a drunken fight with Paul Gascoigne at the Groucho Club which ended with Gallagher setting off a fire extinguisher in Gascoigne’s face.[90] Gallagher has made known his distaste for many non-Brits’ tastes and conventions (particularly those of Australians and Americans). On an early US tour, Gallagher regularly made derisive remarks about Americans, as well as his brother Noel, which led to an ultimatum from the guitarist, who briefly left the band in 1994. When addressing their muted reception in the States (especially in comparison with the UK), Gallagher said: “Americans want grungy people, stabbing themselves in the head on stage. They get a bright bunch like us, with deodorant on, they don’t get it.”[91]

On receiving an award at the 2010 Brit Awards for the best album of the past 30 years, Gallagher swore while he thanked all the former members of Oasis except for his brother. He then dropped the microphone and gave the award to a member of the crowd.[92]

en.m.wikipedia.org

Morrison kritiserade Greta och nåste backa

Australia’s Prime Minister Scott Morrison has expressed regret over his handling of the bushfire crisis ravaging the country.

“We’re living in longer, hotter, drier summers,” the PM said. “This is obviously affected by the broader changes in climate.”

bbc

leifhooker: 69961043

USA:

climate-kids- trump-endangering-our-future-case-crushed-9th-circuit-court

Schweiz:

angry-17-year- old-girl-threatens-world-leaders-davos-you-havent-seen-anything-yet

You haven’t seen the last of us,

youtube-videon

  [*]Jösses. EnergyLight-Greta saknar helt energi. Hon åt väl för lite i Polen (kaffe+kaka)

  [*]Ser ni 15.000 där? Inte? Men Rentzhog ser det.

  [*]Kolla slutet. Tack (på franska tror jag) Nu har jag gjort lite material åt min dokumentär, let’s go home. Vet inte alls var hon ska ta vägen, måste föras ut som en hund.

  [*]Tror ni att de blev besvikna? Vänta på Panik-Greta i timmar för att se henne 3 minuter. Sen drar hon iväg som om hon hade bättre för sig. Svara på frågorna!! Näää. Greta måste….. måste…..Vänta….juste…Inspiratoeren sa hon ska öva tal och flera forskare vill prata med henne!

  [*]Märk hur det finns flera som leder ropen när hönsen ska ropa. Tror ni de skulle ropa annars?

  [*]Rentzhog…Du måste göra bättre för att du ska få dina 100.000.000 höns. Men det är så dyrt i Schweiz? Vad synd att Schweizarna tycker om Federer mer än Panik-Greta.

  [*]Få se om Rentzhog måste betala för att få salen med Panik-Greta full 7.30 på tisdag. I Polen (ifjol) var de billiga och tvingade när dessa stackars små barn var tvungna att bära och lyfta skyltarna i timmar medan Panik-Greta pratade inför tom sal och ingen publik alls.

wwr: 69961808

Tänk vad usel talare hon är. Och hon har hållit på med detta i mer än ett år.

Ren socialistisk smörja. Politbyrån har valt ut någons dotter och sedan är det bara för oss att gilla.

Hon är bara en nickedocka för kapitalet. När hon låtsas angripa fossila investeringar sker det slumpmässigt mot t.ex Roger Federer!

De som är seriöst intresserade av miljön torde bli sk-tförbannade, t.ex en ung person som tränar upp sig att tala, möta människor, läser på statistik, ställer krav på olje-, flyg-, bil-industrin, ställer krav på folks miljöbeteende. En sådan person skulle ju överglänsa Greta på alla punkter, men eftersom media valt ut Greta så har andra ingen chans. Ingen konkurrens får existera.

Tillämpar man socialism så försämras verksamheten, precis som i Sovjetunionen eller Sverige. Det gäller att hålla konkurrensen nere, inte att förbättra sig själv, precis som EU.

Men jag har inget emot Greta. Hon verkar vara en normal unge som klarar dessa situationer ungefär som de flesta av oss hade gjort när vi var 16, utan att ha någon träning för det. Hon har inte själv valt denna bana och gradvis byggt upp en plattform. Hon har inte tränat upp några färdigheter.

wwr: 69963160

En kul Greta vs Donald, Youtube. Går på det känslomässiga, förstås.

(Man skall ju lyssna på motståndarsidan också 😀 )

youtu.be

Första sekvensen är Glaciar Perito Moreno. Den tillväxer och kalvar på det sättet.

inspiratoeren: 69965727

Det visar sig att Greta fått ett längre helt privat samtal, med stiftaren och högsta ledaren för det ekonomiskpolitiska mötet i Davos!

“-Vi välkomnar att vi kunde ge Greta den första större internationella plattformen, och är mycket glada att Greta kommer tillbaka i år.

Men hon är inte ensam. Hela hennes generation känner en djup oro inför dagens situation och globala utmaningar, säger Klaus Schwab.

– Den svenska klimataktivisten har fått oss att förstå att nuvarande ekonomiska system sviker framtida generationer genom att göra klimatet ohållbart.”

Svenska Dagbladet sammanfattar:

” Världsekonomiskt Forum i Davos har de senaste åren fått ta emot alltmer kritik. Men ett möte med Greta Thunberg fick grundaren Klaus Schwab att tänka om!”

Greta får alltså inbjudningar, som även verkligt framstående politiker sällan får!

svd.se

wwr: 69965909

Oj. En 16-årig skolunge har fått den ekonomiska eliten att tänka om.

HAHAHA.

Det kan ingen tro på. Självklart jobbar Greta för storfinansen även om hon själv inte förstått det.

Greta skäller på eliten och de jublar “Skäll mer på oss Greta.”

i.imgur.com

(Brittiska parlamentsledamöter)

inspiratoeren: 69965727

Det visar sig att Greta fått ett längre helt privat samtal, med stiftaren och högsta ledaren för det ekonomiskpolitiska mötet i Davos!

“-Vi välkomnar att vi kunde ge Greta den första större internationella plattformen, och är mycket glada att Greta kommer tillbaka i år.

Men hon är inte ensam. Hela hennes generation känner en djup oro inför dagens situation och globala utmaningar, säger Klaus Schwab.

– Den svenska klimataktivisten har fått oss att förstå att nuvarande ekonomiska system sviker framtida generationer genom att göra klimatet ohållbart.”

Svenska Dagbladet sammanfattar:

” Världsekonomiskt Forum i Davos har de senaste åren fått ta emot alltmer kritik. Men ett möte med Greta Thunberg fick grundaren Klaus Schwab att tänka om!”

Greta får alltså inbjudningar, som även verkligt framstående politiker sällan får!

svd.se

wwr: 69965909

Oj. En 16-årig skolunge har fått den ekonomiska eliten att tänka om.

HAHAHA.

Det kan ingen tro på. Självklart jobbar Greta för storfinansen även om hon själv inte förstått det.

Greta skäller på eliten och de jublar “Skäll mer på oss Greta.”

i.imgur.com

(Brittiska parlamentsledamöter)

wwr: 69966320

Så var inte avsikten att tolka det jag skrev. Vi verkar vara överens om det han sade.

Den högste ledaren för World Economic Forum säger att Greta övertygat honom och andra på toppmötet!

Det är fullständigt orimligt att den ekonomiska eliten låter sig övertygas av en 16-årig skolunge.

Självklart säger han så för att lyfta fram Gretas budskap. Budskapet handlar om socialism. EU vill t.ex skapa en klimatfond på 10.000 miljarder kronor (vill jag minnas).

Socialisterna använder klimatet som orsak för att sno våra pengar. Greta är bara en kasperdocka i deras händer.

wwr: 69966606

Man har att välja på att tro på att antingen påverkar en 16-årig skolunge den ekonomiska eliten

eller

hon är ett redskap för den ekonomiska eliten.

Om Greta har rätt så skulle hon ställa hårda krav på olje-, flyg- och bilindustri. Men det gör hon inte. Hon tramsar bara. Hon kritiserar Roger Federer och får publicitet. Federer har ett märke för Credit Suisse på tröjan. Credit Suisse investerar i kol på andra sidan jordklotet. Det Greta Tweetar om Federer har ingen som helst verkan i Australien.

Hur kommer man på Times omslag på ett år? Man måste ha stöd av eliten.

Om eliten skulle tro på Greta skulle de göra minskningar i produktion. Men det görs inte alls.

Greta skall lura oss att betala in huvudlösa belopp för “klimatåtgärder” som myndigheterna senare kan göra vad de vill med.

Välkommen till den nya Sovjetunionen.

wwr: 69965423

Den “politiske kommissarien” som sitter ned i bakgrunden ser ut som Wagner. Det vore verkligen intressant att få fram mer om honom. Han skulle kunna vara en länk till de beslutande, ungefär som Neubauer.

Wagner har skrivit artikel i The Guardian om Greta

theguardian.com

Konstigt att Flashback inte jobbat på detta. Han är fransklärare, gått på Södertörns högskola. Deltagit i andra protester. Känns som “Soros högra hand”. Finns i Gretas Twitter.

leifhooker: 69973675

Benjamin Wagner.

I moved from Stockholm to Gothenburg in October 2018, to study fine art. Most recently, I have been involved in direct action against a new natural gas infrastructure. In September this year we blocked trucks from accessing the entrance to the harbour. The company, Swedegas, had invested a lot of money and got building permission. But last month the government stopped it. It showed again that activism matters.

Så han blir glad när det går sämre för Sverige. Människor förlorar pengar, som betyder att få kommer att investera igen. Sverige kommer att ses som mer och mer fientligt mot investeringar. Arbetslösheten ökar, fattigdomen ökar och svenska kronan tappar.

Men vaddå! Åtminstone en + Panik-Greta blir ju väldigt glada.

Dessa borde hamna i fängelse om man bevisar till slut att CO2 inte påverkar klimatet + det finns flera fördelar med mer CO2.

wwr: 69973681

Hennes budskap är som Bibeln. Det går att tolka in vad som passar för tillfället. Ena stunden är det “Our house is on fire. I want you to panic. Entire eco-systems are collapsing.” Men just nu är det inte så farligt, tydligen.

De som klagar över att hennes budskap är luddigt kallas för intellektuellt funktionsnedsatta. Hennes supportrar skyller ifrån sig när hon själv inte ger klara besked. Liksom Sabuni som skyllde på andra när de trodde hon sagt att hon skulle lämna Januariöverenskommelsen.

Det är alldeles uppenbart de som backar henne vill sprida så mycket hat och konflikt det går i samhället. Hennes budskap knyts till ungdomar och kvinnor. Man hoppas ytterligare öka konfliktnivån i samhället.

Jag tror folk tröttnar på att gissa vad hon menar för tillfället.

wwr: 69975520

Jag menar bestämt att Gretas budskap är oklart. Ofta när hon talat tidigare har hon givit ett intryck av att en katastrof kommer att ske om vi inte snarast ändrar beteende. T.ex FN-talet. Alarmismen är ju vad hon är känd för.

Nu verkar det ha tonats ned.

Och framförallt har hon ju aldrig krävt åtgärder. Hon attackerar nästan aldrig industrier, flygbolag. Vi vanligt folk kan fortsätta flyga, vi behöver inte samåka till jobbet etc. Att köra elbil kostar visst 20 kronor milen stod det i någon tråd. En Tesla kostar en miljon.

Hon kritiserar däremot politiker som blir glada när hon kritiserar dem. “Visst Greta, vi gör för lite”, säger politikerna. “Vi skall göra mer.”

Men vad är det politikerna skall göra? De skall se till att vi vanligt folk betalar mer skatt till dem så att de “kan göra mer för klimatet”. Politikerna får mer pengar och framhäver därför klimatidéerna. T.ex EU framhåller klimatidéerna. Det har gått så långt att Storbritannien kanske inte ens kan gå ur EU trots att en folkomröstning önskat det. Politikerna tjänar EU mer än folket.

Det är så Gretas idéer fungerar politiskt. Hon kräver inga åtgärder av företag eller vanligt folk. Därför är hennes budskap falskt. Det är inget miljöbudskap. Hon kräver av politiker att “göra mer”. Det betyder att de skall ta kontroll över mer skattepengar.

Det är därför EU stöder Gretas klimatidéer. De försöker hävda att enstaka länder inte klarar detta utan endast EU kan sköta klimatet.

Man bygger ett nytt Sovjetunionen genom EU. Det syns tydligt i Gretas budskap. Några konkreta åtgärder är inte det viktigaste i Gretas budskap. Det viktiga är att oroa folk så att vi känner oss motiverade att betala mer skatt och lämna över kontrollen till t.ex EU.

leifhooker: 69975598

Exakt och skrämmande. I Usa är det likadant. CCCP-Bernie och hans kompanjon AOC hjärntvättar fler och fler utan att veta vad som väntar dem.

USA:s budget 6-7 10*12 (biljoner [trilions]) USD

AOC New Green deal = 96 biljoner USD.

tänk på att detta kan vinna USA valet i november:

AOC- Att skrämma folk är en bra taktik

Hur smart är AOC? typ USA-Greta? Alla hatar henne, hennes egen parti, och mest hennes egen distrikt.

AOC orsaken till 25000 förlorade jobb och 30 miliarder i investeringar i hennes egen distrikt

Hon visste inte när hon började vad regeringen i USA består av. Vad vet Panik-Greta tro?

Jof: 69978412

Vad gör henne så stor?

Hon är ju en idiot, vet inte vad hon pratar om, är lurad och manipulerad. Och som om inte det räckte – hon är diagnostiserad med hjärnskada.

Så varför skär hon igenom lager efter lager av politiskt och socialt motstånd och ignorance? Höjs till skyarna. Folk samlas runt henne som den nya Messias.

Svar.

Hon predikar det som alltid predikats genom århundraden. Av alla mytologier. I alla trosföreställningar.

I alla kulturer.

Undergång och skuld.

wwr: 69982204

Vändpunkt, perfekt för Greta. Det finns nog en och annan verklig miljövän kvar (men inte i PV). Då kan Greta bidra till att spräcka upp miljörörelsen inifrån. Förra förstanamnet PV hade, hade gått på Berghs reklaminstitut. Det kan nog vara sådana reklamgökar som ligger bakom Greta.

wwr: 69982280

Jag tror de kallar sig PV. Partiet Vändpunkt. Förkrossande 0.12% i EU-valet. Precis den typ av verksamhet som skulle passa Gretas backare. Att Greta infiltrerar miljörörelsen fast hon backas av eliten.

Jag vet inte om de har aktivitet mellan valen eller bara förlitar sig på media i valrörelsen.

Vid en massiv aktion mot bilindustrin intog miljöextrema Extinction Rebellion Bryssel Motor Show. Bland annat smetade aktivisterna in bilar med röd färg, kedjade fast sig vid rattar och placerade ut falska parkeringsböter på bilarna

samnytt.se

wwr: 69982814

Nu har Greta skaffat sig fina kompisar som kommer att göra miljörörelsen populär. De vandaliserat bilar. Sådant gillar vanligt folk. Greta kan själv attackera Federer i Twitter, sånt gör henne populär och förbättrar miljön.

Greta och XR jobbar mot sig själva.

Jag kan slå mig i backen på att det är samma vandaler som Soros förmodligen betalar för att bränna bilar under G20-mötena.

Tokugawa: 69983017

Gretas kompisar visar sitt rätta ansikte, vill ha Nürnbergrättegång, ransoneringar och avrättningar i klimatets namn

dailymail.co.uk

Men även kritik mot hennes verksamhet förekommer:

dailymail.co.uk

leifhooker: 69983775

Bara att hota mer Panik-Greta…hota mera. Du är typ den mest kända svenska. Breivik är den mest kända i Norge. Kanske kommer Panik-Greta att överträffa Hitler?Vi har ju snart 10 miljarder människor typ.

Stalin tror jag inte att hon rår på men det kan vara nära om hennes SS-XR bataljoner får order om action och panik av SS-Greta.

Ledaren SS-Greta

wwr: 69983800

Klockrent.

Undvik framförallt att ställa några som helst krav på att vanligt folk, myndigheter eller någon alls skall göra något för miljön

Kräv inte samåkning till jobbet eller att det skall kosta under 20 kronor milen att köra elbil. En miljon för en Tesla är lagom.

Hetsa mer, med det där förvridna ansiktsuttrycket.

Här är min favvis just nu: Donald vs Greta

youtu.be

“environ mental”

leifhooker: 69983864

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

slår nästan min bästa:

Trump-hair fighten

Panik-Greta bör inte jävlas med Trump, om hon vill behålla sitt hår. (0.50 – 2.00+ det bästa)

wwr: 69993317

Jag gillar Gretas kraftfulla ställningstaganden.

Och i stället för att fokusera på att vi inte kan påverka Kina borde vi koncentrera oss på det som vi faktiskt kan göra: Kina tillverkar många av de saker som vi köper – så ett sätt att påverka Kina är att sluta köpa onödiga saker därifrån.

dn.se

Vi skall bara köpa nödvändiga saker från Kina, inte onödiga.

Vi skall bara göra det vi kan. Greta tycker inte att det är fel att BBC flyger för att intervjua henne eftersom BBC inte kan bättre. DiCaprio kan inte heller bättre.

Hennes polare Arnold kan inte låta bli att äta biffar om han skall hålla formen.

Edit: AS nu “99% vegan”

Greta har ett vinnande koncept. Vi skall bara göra det vi kan.

wwr: 69993750

OK, tack för informationen. Arnold tävlar ju inte längre i kroppsbyggnad så nu kan han äta bönor. (Han smyger kanske ned en biff när ingen ser. 😉 )

Resten av mitt inlägg står dock kvar. Gretas uttalanden är fega och luddiga. Att t.ex säga att vi inte skall köpa onödiga saker från Kina är meningslöst.

Gretas uppgift är att skälla på politiker så att de kan säga “Du har rätt Greta. Vi skall göra mer.” – Vilket betyder höjda skatter och mer EU.

Greta ställer inga krav på flyg-, bil-, olje-industri eller på vanligt folk att inte flyga, att samåka etc etc Greta frågar inte varför det kostar 20 spänn milen att åka elbil.

Greta är helt förljugen.

(Men säkert en kul tjej att prata med. Hon får nog ett spännande liv. Just nu sitter hon dock limmad i klorna på maffian.)

[varför Greta inte fick en Tesla av Elon]

wwr: 69995551

Man mörkade ju hennes transportmedel genom hela USA-resan.

Det är nog så enkelt att man inte önskade tala om elbilar för mycket. Det skulle bli för konkret om man visade Greta i en Tesla och Elon var med. Vanligt folk skulle börja fråga varför det är så dyrt och krångligt att köra elbil.

Greta ställer ju inga krav på hur vi skall transportera oss. Hon klagar främst på politiker.

Giant Squid: 69995577

Tror det mer handlade om att inte förknippas för mycket med ett varumärke.

wwr: 70003829

Man låter träffande en bild av Greta illustrera det förljugna Davos. Man löser klimatkrisen. Biljonärerna bor i rum målade med sjögräsfärg, mattorna är gjorda av begagnade fisknät. Man har förmodligen blandat något i flygbränslet så man kan påstå att det är OK att flyga businessjet.

bloomberg.com

wwr: 70004309

Hon har väl inte hållit sitt tal ännu? Kan det innehålla hämnd mot Trump? Han jämförde nästan henne med spåkärringar och domedagsprofeter. 🙂

“To embrace the possibilities of tomorrow, we must reject the perennial prophets of doom and their predictions of the apocalypse,” Trump said.

“They are the errors of yesterday’s fortune tellers and we have them and I have them and they want to see us do badly, but we don’t let that happen,” he added

edition.cnn.com

wwr: 70008111

Ni säger att folk hatar Greta. Kanske vissa ogillar henne som person. Men det är ju den image hennes PR-team givit henne för att sprida hat som är orsaken.

The Guardian låter en seriefigur dela ut ett “Greta-pris” där man önskar att äldre vita män skall dö.

Eller där hon retweetar en video (Helpline) där en grupp kvinnor hånar en man.

Eller där man ger henne anarkistkompisar (XR) som vandaliserar bilar.

Hon fortsätter trotsigt att bryta mot Facebooks regler.

Det kommer många att ogilla. Det är inte folks fel. Det är inte heller Gretas fel. Hon sitter i klorna på maffian och måste göra vad de säger.

Hon är bara en unge som “hjärntvättats”. Jag har inget emot henne alls. Men vi som haft tid att läsa lite i tråden och en del tidningar ser att hon bara är ett offer. Men det hinner inte alla. Det gör inte vi heller med många andra nyheter och då blir vi blåsta.

Det man kan ogilla är de som skapar hat mot en unge på detta sätt. De offrar henne för att sprida socialism och globalisering. Högre skatter och mer EU.

Annars gick första ronden i Davos till Trump, menar jag. Att kallla klimatalarmisterna “spåkärringar och domedagsprofeter” är svårslaget. Men Greta har väl inte hållit sitt huvudtal ännu? Hennes hämnd blir säkert grym.

Trump speech Davos 2020

YouTube

Ekonomiska klubben har tydligen påstått att Greta sagt att vi har 8 år på oss. Men hon säger att det inte stämmer.

Greta Thunberg tells Davos we have less than 8 years to save the planet.

weforum.org

I have never said anything like this

twitter.com

Så nu åkte kanske världsekonomerna på en tipping point. Vi i tråden vet hur det känns.

Ingen förstår vad hon säger.

Ingen bryr sig.

leifhooker: 70009338

Hon är dum i huvud och så lätt att bevisa det.

Helt enkelt genom att få henne att prata, förklara och få till en ordväxling.

Greta krossar sig själv genom sin dumhet, och tar IPPC med i fallet!

Trump gjorde vag jag sa! Jag har gjort detta, USA IS BEST! alarmisterna är domedagsprofeter och låt Greta prata! 😀 Hon slog ju mig säger TIME 😆

wwr: 70009497

Ja tänk när eliten sätter in henne som partiledare för Partiet Vändpunkt. Hon kommer att starta käbbel med Miljöpartiet och krossa den svenska miljörörelsen på nolltid. Industrins prinsessa.

wwr: 70015110

Man inser verkligen potentialen i denna unga kvinna när hon lyckades dribbla bort världens ekonomiska ledare genom att ta in begreppet koldioxidbudget i talet.

I have never said anything like this, nor will I ever say it. It’s never too late to do as much as we can, every fraction of a degree matters. There are of course no magical “dates” for “saving the world”.

I am only quoting the SR1,5 IPCC report on remaining CO2 budgets.

twitter.com

Borta är tipping points. Det existerar (“naturligtvis”) inga specifika krav eller datum. Greta har nog till slut själv lyckats finna kärnan i sitt budskap:

Alla skall göra det vi kan.

Med det budskapet kommer det att bli mycket svårt att argumentera mot henne i fortsättningen.

Teen green activist Greta Thunberg continues her “Tour of Scold’ at the international business event.

legalinsurrection

Trump: ”Skulle ha älskat” att träffa Greta Thunberg

Expressen

wwr: 70015632

Trump säger att han vill träffa Greta.

Greta säger att det vore bortkastad tid att träffa Trump.

Trump gör naturligtvis rätt och Greta fel. Men de som stöder Greta verkar vägra se fel hos henne. Det är en del i hennes agenda. Att skapa motsättningar, inte “enhet” som hon så falskt talat om.

I Don’t See Her In Beijing Or Delhi” – Niall Ferguson Slams Davos’ “Virtue Signaling” Greta Fanboys

by Tyler Durden

Wed, 01/22/2020 – 11:25

Climate activist Greta Thunberg addressed the world’s elite face-to-face at the World Economic Forum in Davos yesterday, admonishing the grown-ups in the room for their lack of panic:

“We don’t want these things done in 2050, 2030, or even 2021,” Thunberg said. “We want this done now.”

“60% of CO2 emissions since Greta Thunberg was born is attributable to China… but nobody talks about that. They talk as if its somehow Europeans and Americans who are going to fix this problem… which is frustrating because it doesn’t get to the heart of the matter.”

zerohedge

It’s Donald Trump Versus Greta Thunberg in ‘Prophets of Doom’ Climate Showdown

bloomberg

Climate activist who climbed Big Ben has ‘Extinction Rebellion psychosis’, judge says

The Telegraph

“There is no pride on a dead planet”

wedonthavetime: 70036587

En ny panelintervju från Davos där Greta medverkar. Hon börjar bli riktigt duktig på att svara på frågor. Man märker att hon är snäppet vassare än de andra som är med.

YouTube

Greta pratar vid följander tider:

1:59

6:19

6:58

7:24

9:12

10:38

11:45

16:56

Greta Thunberg in Davos: `This Is Just the Very Beginning’ (varning för hatkommentarer i kommentarsfältet)

Flaskbackare: 70037858

Herrejävlar! Ingen av aktivisterna har ett enda rimligt svar på någon av frågorna, Greta skakar och skickar vidare micken för hon vill inte skämma ut sig. Skämskudde och 25st :whoco5:

wwr: 70038060

Gretas samarbetspartners i XR har givit upphov till en diagnos som använts i domstol.

En gay-aktivist i gröna trikåer och Boris-peruk klättrade uppför Big Ben med banderollen

“There is no pride on a dead planet”

encrypted-tbn0.gstatic.com

Climate activist who climbed Big Ben has ‘Extinction Rebellion psychosis’, judge says

telegraph.co.uk

Gretas (backares) tråkiga försök att ytterligare polarisera samhället gör att vi ser allt fler extrema åsiktsyttringar istället för enhet vilket Greta falskt påstår sig förespråka.

Sexuell läggning har blivit en politisk fråga och kopplas kanske t.o.m. till klimatfrågan. Samhället spricker upp allt mer.

Giant Squid: 70049438

The Greta Thunberg helpline.

m.youtube.com

Favorit i repris.

wwr: 70049641

Den visar en viktig del av Gretas budskap. Den visar en grupp kvinnor som hånar en man. Klimatbudskapet riktas främst till kvinnor. De som bygger Gretas budskap vill öka splittringen mellan män och kvinnor.

Gretas tal om enighet är genomfalskt.

wwr: 70051406

Greta splittrar även familjer 😉

Louise Linton sides with Greta Thunberg after husband Steve Mnuchin takes jab at climate crisis activist

amp.cnn.com

Gretas budskap kopplas tyvärr starkt till genus. Här är en sk-tnyhet från CNN där vi skall lära oss av den framgångsrike finansministern och hans snygga skådespelarhustru. De har olika åsikter om Greta.

Gretas (backares) budskap har tyvärr dessa huvudlinjer

1. Mer pengar och makt till EU och liknande

2. Splittra samhället, skapa konflikt, som i detta fall.

(Några krav på miljöåtgärder ställer Greta knappast.)

The gender connection in Greta’s message

Greta’s backers basically convey two messages

1. To resolve “the climate issue” we must give up control and give more money to the European Union and other supranational organizations.

2. To create conflict in the population over f.ex the climate issue.

Greta does not demand environmental action, as would be expected from an activist. She does not ask us not to fly. Only a vague concept of “flight shame” is created but people continue to fly. Airline executives talk about loss of revenue. But in fact airlines are doing well. Greta does not ask anything from large corporations. She is their puppet.

Greta does not protest on airports or at petrol stations. She does not demand from us to organize commuting. She scolds politicians for doing too little. And they agree! – And what will they do? – Raise taxes and give the money to the EU.

If Greta “goes against” coal mining in Australia, she does this by attacking Credit Suisse bank sponsored popular European tennis player Roger Federer because CS invests in Australian coal mines. That “protest” will be unheard of in Australia. It will only make Greta unpopular in the same way as when XR-ativists played tennis inside CS offices. Both Greta and Extinction Rebellion could be payed by Soros to draw shame on activism.

The conflict Greta creates is connected to other conflicts and hatred spread by the news media network. One is sexual orientation as described above with a gay activist also being a climate activist.

Greta and news media also connect the climate issue to gender. Ample examples have been seen, f.ex

1. 16 y.o. Greta considers meeting the president of the US, Trump, an older white man, as a “waste of time”. She expresses this in a female led talk show.

2. CNN presents “news” where Mnuchin and his wife (both very successful people) disagree over Greta.

3. Greta retweets a video (‘Helpline’) where a group of women ridicule a man criticizing Greta.

4. The Guardian shows a picture of only young (good looking) women when the newspaper discusses how to “fight the climate crisis” the coming year.

5. The Guardian lets a cartoon character present a “Greta Thunberg”-prize to a young, non-white activist with the motivation that they hope for “older, white men to die more quickly”.

6. The same gender connection is seen in the Assange case. The case is presented as a grave violation of Assange’s rights and the judges have so far (Jan 2020) only been female.

Rebelnews föesöker skapa sympatier för Greta genom att låta en osympatisk reporter ställa agressiva frågor till Greta.

I sociala forum försöker man uppmärksamma reportaget genom att skapa en diskussion om Gretas vakter.

Rebelnews är förmodligen betald av Gretas backare. Den osympatiske reportern skapar sympati för Greta och inpräntar att män angriper hennes person.

wwr: 70094333

Sfiftelse används väl för att kunna skydda identiteten de som verkligen kontrollerar verksamheten. Styrelsemedlemmarna blir “målvakter”. Så är det i t.ex The Guardian. Det blir samma här?

dn.se

Hur vet man att stiftelsen inte “bryr sig om pengar?

wwr: 70097154

‘Greta är säkert en bra och seriös person men vuxna får inte leda ungdomar in i extrema situationer.’

Som nästan alltid en välavvägd bedömning från Vladimir Putin.

youtu.be

wwr: 70109617

Då kan jag nog få rätt när jag tidigare tyckte ni var trångsynta som undrade om Greta skulle skaffa pojk-vän.

Den här klimat-gay-aktivisten har fått diagnosen “Extinction Rebellion-psykos” bekräftad i domstol.

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

Det finns en genus-koppling till klimatbudskapet. Jag gissar Greta kanske skaffar flickvän.

wwr: 70166919

Tar Greta upp situationen med laddstolpar på kalfjället, speciellt vintertid kan de nog bli översnöade och batterierna borde bli lite tröga vid minus fyrtio. (Tesla har problem i kyla.)

Undrar vad samerna verkligen tycker om en klimat-noll(-ått)a?

wwr: 70177651

Van der Leyen, kanske 🙂

Namnen bakom fasaden är nog svåra att ta fram. Men skall EU skapa en klimatfond på 10.000.000.000.000 kronor måste företagen attackeras, koldioxidskatt för alla etc. Det är stora nätverk. Massmedia skriver ju nästan bara positivt om EU och klimatet. Media ingår.

Hennes närmaste handler verkar ju vara Soros-adepten Neubauer. Och skummisen Benjamin Wagner som ingen lyckats gräva fram något om.

Skulle en ung miljöaktivist sköta detta själv skulle hon attackera företagen, men det gör Greta nästan inte alls.

wwr: 70178408

En lärare hör talas om strejken dag ett. Redan dag två bestämmer han sig för att vara med dagligen under tre veckor. Han räknar med att förlora jobbet för detta. Gretas ende följeslagare under denna tid.

Det är helt onaturligt. Denne vuxne person är mycket troligt Gretas skötare under strejken. Följderna har visat att strejken var inledningen till ett förlopp där stora aktörer deltagit. De skulle aldrig släppt ut Greta ensam 3 veckor. Benjamin Wagner var mycket troligt hennes skötare. Det syns ju nu att bara hon tar av mössan så kommer hjälpen.

Det ser ut som om han även är med på en bild från vintern.

—-

Sannolikt proffstroll skriver: Korrekt bedömning av läget, välorienterad, men extremt språk som skapar hat mot Greta och invandrare. Man kopplar budskapet till ett vulgärt och provocerande användarnamn/bild. Avsikten är att skapa konflikt mellan traditionella svenskar och Greta/invandrare och de faktorer propagandan kopplar till henne (ex. kvinnor).

StorSvartPenis: 70162758

Den här skitungen är ett levande bevis på hur jävla passiv svensken är. Inte nog med att svensken låter hela landet falla i spillror, utan nu ska vi hylla en autistisk snorunge som borde vara i skolan istället för att försöka få sig själv befruktad bland 50-åriga pedofilglobalister som använder Greta som det politiska redskapet hon är.

Apatiska flyktingbarn? Sverige gråter.

Zigenska tiggare och stöldligor? Sverige gråter.

Afghanska ensamkommande flyktingbarn? Sverige gråter.

Greta Thunberg? Sverige gråter.

Finns inget stopp på dumheterna som svensken utsätter sig själv för. På varenda jävla tv-kanal är det bara en massa lyteskomik och dekadens. Ingenting samhällsnyttigt. Kollar man på politiska debatter så är det bara en massa skitsnack fram och tillbaka – och GRETA! Alltid denna jävla Greta. När jag var yngre så älskade jag de äldre flicknamnen som var typiskt svenska men den här jävla snorungen har förstört det för all framtid nu.

Greta US Congress hearing

Greta tar av sig mössan när hon vill att hennes skötare skall bryta in.

Giant Squid: 70177300

Världens största kapitalförvaltare Blackrock som nyligen gick ut med ett uttalande där man nu stödjer miljömässig hållbarhet. Har riktat stark kritik mot Siemens vilket de investerar i

Greta har tidigare riktat kritik mot just Siemens kolprojekt i Australien.

Betonghäckarna börjar skruva på sig.

Greta gör skillnad.

När Greta twittrar står blixten stilla: gammalt djungelordspråk

wwr: 70177499

Stämmer det att den australiska kolgruvan är ett indiskt mångmiljardprojekt där Siemens bara levererar signalsystem till järnvägen?

I så fall fortsätter Greta sila mygg och svälja kameler. Eller snarare sila fram alla som kan betala mer till EU.

leifhooker: 70184718

svtplay

“In the name of climate” – Greta måste skaffa katter snart, inga mer hundar :p

Fy helvete vad skönt att se på denna, när man har en kebabrulle framför sig 🙂

Det bästa samtalet från avsnittet som handlar om mat:

Erik- Kanske är det inte så svårt att minska på köttet om man har 30 år på sig??

Lotta- Eller byta mot fisk.

Erik- Eller bara skjuta sig.

😆

En härlig serie! Rekommenderas! Varje prinskorv kommer bara att smaka bättre och bättre!

wwr: 70184800

Skönt att man byggt på Gretas 10-årsprognoser till ett trettioårsperspektiv. Då kan man fortsätta äta som man vill. Fast betalar till EU:s klimatbudget, det gör vi redan. Några mer genomgripande åtgärder mot CO2 verkar inte aktuella just nu.

Jag tvivlar på att Greta förstår vilket budskap hon satts att förmedla. (Hur många av oss hade gjort det när vi var 16-17?) Men varför skulle hon bry sig. Ingen dum karriär för en skådespelerska. Om man nu ser FN-talet igen och jämför med hennes övriga framträdanden ser man hur hon går in i en roll under talet.

leifhooker: 70185944

ab

Inte så konstigt att det går dåligt för Sverige, när man får spilla kaffet när man läser skiten i medierna.

Jag uppfattar det som att Miljöparti går dåligt 100% p.g.a Greta och deras klimatpolitik.

Så kanske Lena Mellin skulle göra en kolumn om: “Hur stor skulle miljöpartiet bli, om MP lyssnade på Greta?”

AB och S verkar ha mycket gemensamt. Man lyssnar aldrig på kritiken.

Men vad vet jag, är inte i Sve nu så jag kan inte se allas läppar.

Det stämmer 😀

mercurynews

Nog när hon blev årets person. Efter Davos då Greta skämde ut sig verkar det ha lugnat ner sig.

imgur

I USA är det dock AOC som “hotar” greta.

dailydot

Min favorit är Ben Garrison:

cartoon

(undrar om BenG visste hur mycket Malena liknar “Mother Nature”) 😀

wwr: 70186193

😀 😀 😀

Ja, öppnar man den tidningen spiller man lätt ut kaffet.

Jag skulle tro en skillnad är att Miljöpartiet reser miljökrav. (Men jag är ingen expert på deras politik, den brister säkert också.) Greta reser ju inga miljökrav. Vi skall bara “göra det vi kan”. MP är ju dessutom (än så länge) ett riksdagsparti (t.o.m. i regeringen). De måste hålla budget. De kan inte bara ta av sig mössan när det blir kärvt.

AOC är ju f.d. bartender. Och Greta har gått i teatergrupper:

encrypted-tbn0.gstatic.com

leifhooker: 70186209

LOL

“KLIMATEXPERTER”

Gretas ICA 2050.

Nu vete fan om de har riktig humor eller om de är verkligheten 2050 😀

imgur

wwr: 70186213

Greta har benådats med sådan styrka nu att hon kan krossa MP och stora delar av den svenska miljörörelsen. Hon behöver bara starta något käbbel med MP om koldioxid så är de väck.

[ www.thecostumecompany.paris/costumes/religious-clothing/ ]

wwr: 70186270

Går de klädda i någon uniform som inspirerats av religiösa organisationer? Gretas budskap har otäcka kopplingar till religion, Uppenbarelseboken, New World Order, hon presenteras som ett ofelbart, syndfritt helgon.

CPJesus: 70188523

Isen börjar bokstavligen bli mer tunn under fötterna på Gretasekten. 🙂

Nu underblåser hon lite urbefolkningsromantik a la hippierörelsen och proggvågen som dök upp i dess kölvatten…

aftonbladet.se

wwr: 70188715

Vågade hon säga någonting hur man skall hitta en laddstolpe för skotern på kalfjället när renarna är på rymmen och det blåser snöstorm? Eller hur bra batterierna fungerar i minus fyrtio. (Eller kupé-värmen i elbilen?) Jag har inte kollat men jag hade gissat att gräsrots-samerna bara garvade åt en sådan nollåtta? Men det kanske vankas klimatbidrag? Eskimåerna gillar klimatidéerna, tror jag.

CPJesus: 70188756

Ja, det lär inte bli kul för dom snöskoterberoende samerna då dom blir kvar och letar laddstolpar om renarna smiter för långt bort och batterierna kollapsar.

Antar att dom som samlades snarare var medhavda proffsdemonstranter från Södermalm, Djursholm, Kungsholmen och andra vildmarksområden samt en och annan vänsterbliven tidningsmurvel.

wwr: 70188807

Fast Greta kanske anser att man skall sluta äta renkött och jaga.

Hon blir nog en hit där uppe.

Jag håller med, jag tror många demonstranter vi ser foton av är proffs. De har t.ex professionellt upptryckta plakat.

CPJesus: 70188874

Eskimåerna garvade ju åt franska ekofascister som undrade om dom inte kunde odla morötter istället. Det var på 80-talet och sändes ett reportage om detta t.o.m. på vår statliga bolsjevikkanal.

Ja, visst är det proffs. Rebel News har ju påvisat flera gånger att det är en elitklick bakom Greta, man ser ju t.ex. den där tyska aktivisten Lisa Neubauer vid hennes sida hela tiden, och sen är det väl samma proffsdemonstranter som dyker upp då och då. Ofta med rika föräldrar som pengahönor att bekosta deras socialturism med så Greta känner sig nog hemma bland dessa likasinnade med samma bakgrunder som hon själv.

wwr: 70190389

Tack för svaret. Mannen och kvinnan går i identiska uniformer på bilden från SvT.

The Handmaid’s Tale:

encrypted-tbn0.gstatic.com

Based on the best-selling novel by Margaret Atwood, this series is set in Gilead, a totalitarian society in what used to be part of the United States. Gilead is ruled by a fundamentalist regime that treats women as property of the state, and is faced with environmental disasters and a plummeting birth rate. In a desperate attempt to repopulate a devastated world, the few remaining fertile women are forced into sexual servitude. One of these women, Offred, is determined to survive the terrifying world she lives in, and find the daughter that was taken from her.

Religiöst:

thecostumecompany.paris

Gretas budskap är starkt religiöst. Hon presenteras som ett ofelbart, syndfritt helgon. Den klimatlära hon representerar fungerar som en religion.

CPJesus: 70195576

Dagens rubrik i Expressen: Veganen Greta tar strid för rennäringen. Som en radikalpacifist skulle göra reklam för Bofors vapenindustri. Hyckleriet bara frodas och växer. 😆

expressen.se

wwr: 70195758

Folk är trötta på Greta. Det döps färre flickor till Greta än någon gång de senaste 10 åren.

the popularity of her name hit its lowest point in a decade.

sputniknews.com

Surtruten: 70198620

Som jag förstått det så subventioneras rennäringen med cirka 200 miljoner kronor årligen och generar cirka 1 000 miljoner kronor i skatteintäkter årligen.

Jag tror att både samerna och Greta Thunberg skulle tycka det var bra om vi åt lite mera renkött och viltkött som är mera klimatsmart.

Surtruten: 70200333

Det tog några minuter att hitta ett troligt ursprung till uppgifterna om att statens vinst verkar ligga på 800 000 000:- kronor per år, något som vi båda tyckte oss känna till eller ha hört.

https://www.pajala.se/Documents/PUAB/Rapporter/140601 Rennäringen officiell slutrapport ver 2.0.pdf[/URL]

Har inte läset rapporten ännu, men jag tror inte Greta Thunberg behöver skämmas för att stötta urbefolkningar generellt och samerna i Sverige.

Fleuch: 70204592

Den där Jokkmokkskorven ska tydligen vara nåt alldeles extra…kanske dags för Greta att görs ett litet snedsprång från veganismen?

Har för övrigt inte riktigt fattat hennes hållning i frågan. Det är alltså förbjudet att äta kött, men om man är lapp då får man äta kött, eh?

Kid-Stardust: 70205364

Samerna har ljugit ihop hur mycket skatteintäkter rennäringen ger för att de vill stoppa nån gruva som planeras i trakterna av Jokkmokk. Allt sockras som bara satan för att påverka beslutsfattarna. Nu har de fått Greta på sin sida också så då är det väl i stort sett klart att det inte blir något av gruvan. Spelar ingen roll att resten av Norrland vill ha den för det finns ingen chans i världen att någon kommer att säga emot Greta.

wwr: 70208007

Vad jag förstår har Greta tagit ställning för samernas rättigheter och sagt att vi skall lyssna på dem. I det fallet behöver de inte lyssna på Greta såvida hon inte börjat jaga, äta renkött och åka skoter. Hon (liksom Musk) får ju aldrig allvarligt menade, kritiska frågor. Hon verkar bara skickas runt och ha i uppdrag att dilla om olika ämnen.

Det finns gruvplaner i Kallak, 200-300 km NV Jokkmokk (typ det avstånd man lätt åk för att köp en korv) uppströms, Lule älvs sjösystem. (Det är inte den gruvan som kraschade efter det att Löfven sagt att “det luktar pengar”). I Kallak ställs rennäring mot eventuell gruvnäring. Ännu är inget bestämt.

svt.se

Men Greta förefaller alltså ha ställt sig på renskötarnas (köttproducenternas) sida?

Jag tror inte Gretas backare bryr sig så mycket i Norrland. Benjamin Wagner var aktiv mot en naturgashamn i Göteborg. På ytan är de utvecklingsfientliga men inte i realiteten, menar jag.

Skall jag gissa varför man släpar upp en 17-åring från Kungsholmen till lapparna så blir det väl Gretas och globalisternas vanliga budskap: Splittring, betoning av minoritetsgrupper. Klimatbudskapet har redan kopplats till kvinnor, ungdomar, även HBTQ har man sett. Det finns även exempel på koppling till icke-vit hudfärg. Vänsterpolitik. Koppling till veganer. Globalisterna söker alla sätt att skapa konflikt i samhället. Samerna är en etnisk grupp man kan använda för att pressa t.ex regeringen. Globalisterna får en grupp till de kan ställa mot andra.

CPJesus: 70195576

Dagens rubrik i Expressen: Veganen Greta tar strid för rennäringen. Som en radikalpacifist skulle göra reklam för Bofors vapenindustri. Hyckleriet bara frodas och växer. 😆

expressen.se

Knut-Anne: 70197859

Men rennäringen är ju otroligt viktig, den har ju tillgång till över en tredjedel av landets yta och får hundratals miljoner i statligt stöd, det gör ju att landets köttdiskar dignar av allt producerat renkött!

Eller vänta nu? :unsure:

expressen.se

Kanske Greta helt enkelt gillar kött och tycker att det är kul att köra snöskoter och att åka helikopter?

leifhooker: 70209740

Så Greta vill inte att samerna ska bli veganer eller sluta fossilt? Bara alla andra? 😆

Hur borde hennes manifesto se ut?

Mina krav bla bla bla

*gäller inte för:

-samerna

-indianer

-bögarna

-sjuka i huvudet

-kineserna

-de som bor på öarna

osv osv :'(

Greta är 100% hypokrit / hycklare

all-hail-greta-great-carbon-hypocrite

Fattar inte tyska men detta är en rolig video om hypokriten Gretas resa tillbaka:

youtube

en “whistleblower” från Greta-mafian berättar hur mycket CO2 Gretas resa tillbaka från USA egentligen släppte ut. Nu märkte jag att det finns textning på engelska 😀

och är om Gretas CO2 utsläpp:

youtube

text på engelska

När Greta talar med vita européer berättar hon hur de förstör jorden.

När Greta talar med samer eller indianer berättar de för Greta hur de drabbats av klimatförändringar.

-Info-: 70209834

Hon har gjort mer än så. Bland annat utbildat sig själv:

– Hon har varit med oss sedan i tisdags och hon har fått lära sig mer om samisk kultur, näringar och språk och hur de påverkas av klimatförändringarna, säger Sanna Vannar, ordförande i den samiska ungdomsorganisationen Sáminuorra.

Ska hon rädda jorden så är det ju bra att hon utbildar sig själv så mycket som möjligt.

leifhooker: 70209941

Men vad har hänt med Greta egentligen? Borde inte hon utbilda samerna hur mycket DE påverkar klimatet??

SKANDAL! Hon borde ju rädda jorden som du skriver själv! dvs utbilda andra!

Det värsta misslyckandet som Greta har varit med om! Samerna får nu släppa ut CO2 hur mycket de vill! :sneaky:

wwr: 70210155

Jo. Det är så otroligt uppenbart hur Greta försöker ställa grupper mot varandra.

Vi vita européer klimatattackerar samerna. 😆

Greta budskap handlar om hat mellan grupper.

wwr: 70212262

Hon är ju så oduglig. Hon har inte byggt upp någon organisation eller kunskapsbas själv. Hon kan inte hålla tal utan manus. Hon kan inte svara på frågor.

Hon är precis som vem som helst av oss hade varit när vi var 16 utan att ha intresserat oss för miljöfrågor.

Hon är elitens dotter, utvald av socialisterna.

Hon är ett hån mot duktiga ungdomar. Den som själv försöker arbeta upp något kommer ingen vart utan kontakter. Ungdomar skiter i politik när de ser att kontakter och diagnoser är det som ger resultat.

wwr: 70220932

Gretas Atlantkorsning lade i alla fall ribban högt för kryssningar. Bill Gates bygger nu yacht för en halv miljard dollar. Den drivs med 56 ton flytande väte (-253 grader).

The boat has five decks and space to accommodate 14 guests and 31 crew members. In a further environmentally friendly feature, gel-fuelled fire bowls allow guests to stay warm outside without having to burn wood or coals.

But its most cutting-edge feature is tucked away below decks – two 28-tonne vacuum-sealed tanks that are cooled to -423F (-253C) and filled with liquid hydrogen, which powers the ship. The fuel will generate power for the two one-megawatt motors and propellors via on-board fuel cells, which combine hydrogen with oxygen to produce electricity. Water is a byproduct.

Gel-fuel liknar napalm och vad jag vet avger den koldioxid.

Gel fuel a dangerous substance, victims say

So far this year, the U.S. Consumer Product Safety Commission has received reports of 57 injuries and 2 fatalities related to gel fuel.

CHICAGO — Jeff Sipple remembers seeing a fireball fly toward him. He tried to shield his face and turn his body, but flaming gel covered his face, arm and shirt.

The 31-year-old from Lakeview, Ill., wasn’t in a war zone being doused with napalm. He was attending a housewarming party for one of his friends in Chicago on June 30.

seattletimes.com

Greta och klimathysterin får extrema konsekvenser. Om allt det där sprängs i luften vill man inte vara i närheten.

Naturligtvis har båten en dieselmotor “i reserv”.

amp.theguardian.com

Death Metal

Rolling Stone

Twitter

Facebook

YouTube

wwr: 70254239

Det visar det totala förfallet. Utnämna random 15-åring till världens största miljöexpert och skjutsa runt henne för att läsa upp tal som betraktas som absolut sanning.

Om någon tycker det verkar mystiskt så avfärdas den som bitter barnhatare.

leifhooker: 70255274

guardian

twitter

Guardian och Greta VÄLDIGT sura. Oj Oj Greta. Du trodde du hade makt?

Bra av EU för en gångs skull. Man lärde sig tydligen av Tyskland att grön energi suger.

Ska man bli konkurrenskraftig då är billig säker energi…ett krav!

ng

Hur fungerar det? Greta kan inte säga…Sol och vind är lösningen…för att jag och insperatoeren säger så… En graf säger allt 😉 😀

zh

stt -Titta på graferna

wwr: 70255641

Haha. EU skickar 300 miljarder kronor (hälften direkt från oss) för att dräpa isbjörnarna för gott. Den lilla kolhycklerskan är inte ensam. EU är lika förljuget.

Greta löser problemet med två Twitter där hon citerar The Guardian. Sedan är nog detta glömt. Lösningar kommer hon inte med, “hon är ju bara ett barn”.

Inconvenient Facts : The Science That Al Gore Doesn’t Want You to Know

Gregory Wrightstone

wwr: 70305376

Det här vassa inslaget menar att folk börjar tröttna på kändisar som upplyser allmänheten om sina åsikter. Greta tillhör ju faktiskt dessa, hon är ju bara “aktivist” och kändis, inte expert.

Den brittiske komikern Gervais hyvlar även av Golden Globe-kändisarna av samma orsak “ni tillbringar mindre tid i skolan än Greta”.

(Nathalie Portman)

Gangster-climate ally? Greta gets flamed for posing with crime-glamorizing rapper

RT

1.Cuz gangsterrapper gangstarap

wwr: 70311207

Här gräver Gretas samarbetspartners i XR upp gräsmattan i Cambridge universitet. Dom är så kass att man inser att det handlar om att göra folk f-rb-nnade på dom. Precis som Greta.

twitter.com

(Extinction Rebellion)

wwr: 70317969

Att Greta sätts att jobba med XR visar att inte heller hon menar allvar. Hon och andra aktivister styrs av regimen. Polisen stoppade inte XR.

Greta skäller på politiker så de kan kräva högre skatter, men företagen vågar hon inte röra. När hon “attackerar” fossila investeringar i Australien sker det genom att kritisera den populäre Roger Federer. Det slår mest mot Greta själv.

Samma med XR, de gör saker som folk skall skratta ut dem för. Var de inte också klena furries som hamrade på en bil 🙂

Extinction Rebellion dig up Cambridge University lawn

‘We must call time on those profiting from the destruction of nature,’ group says

The group said they were campaigning against Trinity College’s plans to sell off land they own in Suffolk to someone with their sights set on developing a lorry park for thousands of vehicles.

independent.co.uk

Gräsmattor är ju högt värderade i Storbritannien, de anses ta lång tid att växa till bra kvalitet. Speciellt en gräsmatta på Cambridge anses nog som en värderad symbol.

När Greta smajlar förnöjt tillsammans med en gangsterrappare som stöder kriminalitet, är det naturligtvis hon själv (hennes handlers) som har ansvaret om folk ogillar det.

XR och Greta jobbar för regimen och drar ibland medvetet skam över sig själva.

-Info-: 70333672

Citat:

Greta Thunberg och hennes familj har startat en stiftelse

Enligt handlingar som skickats in till länsstyrelsen när stiftelsen registrerades finns det redan en miljon kronor till förfogande på stiftelsens konto. Pengarna kommer från Greta Thunbergs föräldrar, Malena Ernman och Svante Thunberg, som också utgör en del av styrelsen.

Där sitter också familjevännen Erika Jangen. Hon bor i Bryssel och är barndomskompis med Malena Ernman. Hon säger i en kommentar till Expressen att hon hjälper familjen med logistiskt stöd och upprättandet av stiftelsen.

I övrigt vill hon inte gå in på detaljer med hänvisning till att stiftelsen är under uppbyggnad.

expressen.se

Vem är Erika Jangen? Varför är hon med i styrelsen?

Kan det vara hon:

linkedin.com

Citat:

Erika Jangen

Sabbatical to work on Climate related issues

Brussels Area, Belgium

Experienced Senior Advisor with a demonstrated history of working in the public relations and communications industry. Skilled in Public Affairs, Politics, Government affairs and Strategic Planning. Strong community and social services professional with a Law degree and Bachelor of Arts focused in Law and Political Science from Uppsala University.

wwr: 70345061

På bilden syns tydligt hur Greta håller distans till prinsen och Svante bryter in mellan dem. Sådant löst folk skall man skydda Greta från.

Casiraghi

Greta ser mer hemma ut med en förortsgangster.

1.Cuz

På fredagen anordnade Greta Thunberg klimatstrejken ’Fridays for Future’ i centrala Stockholm. För att locka publik hade klimatalarmisten bjudit in två brottsromantiserade rapartister varav en som avtjänat fängelsestraff.

1.Cuz och Greekazo

SamhällsNytt

Giant Squid: 70367916

Greta inbjuden till EU-parlamentet.

EU-parlamentets talman har bjudit in Greta Thunberg till ett särskilt möte.

Syftet är att diskutera den nya europeiska klimatlagen som presenteras i mars.

expressen.se

MrBollocks: 70368589

Bevare mig väl när ett psykiskt sjukt barn bjuds in att diskutera lagar i EU-parlamentet. Man tror inte detta är på riktigt alltså.. Bara att hoppas på Swexit nu.

wwr: 70368777

Instämmer. Att följa hur Greta bärs fram gör att man får en känsla av att slutet nalkas.

Få se vad Greta säger om de 300 fossil-miljarder våra EU-härskare nyligen satsade på att utrota isbjörnarna för gott.

För att vi skall känna oss verkligt delaktiga så kan upp till hälften av satsningen komma direkt från våra egenhändigt inbetalda skattepengar (se Twitter ovan).

Man försöker hävda att Greta var sjuk tidigare och blev pigg av att hålla på med klimataktivism.

Greta Thunberg’s mother reveals teenager’s troubled childhood

Swedish opera singer Malena Ernman gives emotional account of daughter’s battles with autism and an eating disorder

The Guardian

wwr: 70382845

Tidningarna väver ihop en story som förefaller helt konstruerad, menar jag. Man tar fram någon gammal bild där hon förmodligen blivit ombedd att se “stirrig” ut.

Greta Thunberg’s extraordinary transformation from a near-mute 11-year-old into the world’s most powerful voice on the climate crisis is revealed today by her mother

amp.theguardian.com

Eller man sätter på henne en ful rosa kattmössa som närmast liknar en gris. Hon ser ju inte klok ut i den utstyrseln.

i.imgur.com

Bär hon dessutom (rosa!) hörselskydd för att hon är ljudöverkänslig? Allt är extremt överdrivet.

Förhoppningsvis kan Greta skilja upp rollen från sin verkliga personlighet. Men det är skamligt hur man utnyttjar en ung flicka för att sprida socialism.

wwr: 70387093

Näringslivet och eliten stöder Greta!

En 15-årig skolskolkerska med diagnoser sätter sig ned på gatan med en skylt. Hon har ingen annan plan än att sitta där. Hon är inte utåtriktad eller har byggt upp något tidigare. Hon har inte ens varit aktivist tidigare. Efter ett år är hon superkänd, årets person, politiker och andra toppar hyllar henne.

Två möjligheter finns:

1. Den nu 17-åriga flickan har fått världens ledare att tänka om.

eller

2. Greta är en kasperdocka som kontrolleras av eliten.

Det kan bara finnas ett svar på den frågan – (2).

wwr: 70387398

De snackar ju bara om konsumtionsminskning. Allt skall ändras om 10 år. (dvs aldrig) Det gäller Greta och alla andra klimatprofeter.

Det enda som skall göras nu är att betala mer till EU och lämna mer kontroll till EU och liknande överstatlig verksamhet.

Det är socialism!

Ingen konsumtion kommer att ändras. Greta ställer heller inga krav på det.

wwr: 70387997

Hon är ju redan totalt avslöjad. En “aktivist” som blir årets person, bjuds in till EU för att diskutera lagar, tidningarna jublar oavbrutet åt henne. Hon har identiska åsikter med den socialistiska eliten och vänsterpressen. Och naturligtvis tar hon order av dem. En 16-åring dirigerar inte eliten, hon lyder.

wwr: 70388656

Hon har ju åsikter som är helt identiska med massmedias. Hon har praktiskt taget inte fått en enda kritisk fråga på mer än ett år. Hon talar för eliten och massmedia. Hon får stå oemotsagd av politiker och press. Hon är elitens språkrör.

Hon och eliten tycker lika. Och då är det naturligtvis eliten som styr henne. Hon har inte fört in något nytt. Massmedia har fört denna agenda länge. Al Gore körde ju samma program för 10 år sedan.

Hon representerar eliten, politiker och massmedia. Det vet alla redan. Hon är avslöjad. Massmedia behöver någon att skriva om som säger det de vill skriva. Och då passar en liten flicka med “spännande diagnoser” som gått från att ha varit “nästan stum” till “framstående talare’. En mediaprodukt.

Måste tyvärr lämna diskussionen en stund nu.

wwr: 70395968

Nu öser The Guardian på, varje dag. Har det kommit en ny bok? Man kämpar för att hålla liv i Greta-intresset.

Malena Ernman on daughter Greta Thunberg: ‘She was slowly disappearing into some kind of darkness’

A new book by Greta Thunberg’s mother reveals the reality of family life during her daughter’s transformation from bullied teenager to climate icon

theguardian.com

Samma bild som vanligt. Den som illustrerar hur orolig mamman är för sin “konstiga” dotter. (Båda är förmodligen ganska normala personer med skådespelarträning.)

wwr: 70453902

Jag är övertygad att Naomi Seibt stöds av samma krafter som stöder Greta. Hon och Keean Bexte/Rebel News ger ett osympatiskt och kallt intryck som gör att de som ser dem bara fattar sympati för Greta. Smeknamnet “anti-Greta” ger ju också negativa associationer.

Här intervjuas hon av Rebel News. Grabben har “nazi-frisyr” och båda bär skinnjackor. Han kallas ju också “stalker” i andra sammanhang. I inledningen attackerar hon Gretas person.

m.youtube.com

Det släpps inte fram någon vettig kritik mot Gretas budskap. Den kritik som släpps fram ger bara stöd åt Greta.

CPJesus: 70457094

Möjligt men här ger hon ett mer sympatiskt intryck.

youtube.com

wwr: 70457524

Ja, slutet var ju bättre. Men hur många lyssnar dit?

Jag håller fast vid att inga “vettiga” och någorlunda “mediala” kritiker av Greta släpps fram.

En tysk, hårdsminkad flicka som direkt påpekar att hon har blont hår och brukar bli kallad nazist. Örnen bakom liknar väl nazi-symboler. Sedan rabblar hon på med data fortare än de flesta kan hänga med. Hon kallar Greta omogen och obildad. Hon säger 4 gånger med emfas att hon inte är “anti-Greta”. Hon kan inte sina data. Hon rabblar monotont och stakar sig.

Vuxen publik. Inga som ungdomar kan identifiera sig med. Tapeter i guldbrokad.

Hon drar inga anhängare. Hon stöter bort många, tror jag.

Jag menar bestämt att hon stöds av samma krafter som Greta. Det tråkiga är att media bara visar en sida. Greta har ju inte fått någon seriös kritik, anser jag.

Keean Bexte

Rebel News

Purported Greta stalker

Naomi Seibt is being dubbed the “anti-Greta”

Youtube

Pressen försöker koppla samman klimatförnekelse med vit nationalism.

Surtruten: 70438736

Nej, jag tror inte att Greta Thunberg blir avundsjuk.

Avundsjuka är något som ofta bottnar i att man inte tror på sig själv.

Man blir inte glad när andra lyckas.

Man tror att materiella ting skapar lycka.

Man tävlar mot andra istället för att utmana sig själv.

Man jämför sig med andra.

Man är inte glad och tacksam för det man själv har eller har uppnått.

Man vill inte hjälpa andra, för varför ska de åka snålskjuts.

Man snackar skit om andra istället för att berömma dem.

Man är bitter helt enkelt.

wwr: 70438973

Talet om bitterhet är typiskt för de som försvarar massmedias agenda. De försöker fantisera ihop olika egenskaper hos de personer som kritiserar Greta eller andra företeelser som massmedia stöder.

Greta är en skådespelerska som fått en roll som givit henne världsberömmelse. Jag tror inte så många blir bittra över det. Då skulle de ju bli bittra över alla kändisar de läser om.

Personligen tycker jag nog det är mest komiskt hur en 16-åring utan någon tidigare erfarenhet, plötsligt, av massmedia, betraktas som världens största auktoritet på miljöområdet, . Naturligtvis visar det att situationen är sjuk, men det är inte Gretas fel.

Jag tror inte talet om bitterhet passar in på majoriteten av de som kritiserar Gretas budskap. Jag tror det är påhittat av de som skapat Gretas agenda.

CPJesus: 70425180

Intressant, då Greta och hennes familj går i bräschen för att svämma över Sverige och Europa med samma folk som Malala flydde från via sitt öppna stöd till globalistiska vänsterorganisationer.

Det tänks tydligen inte särskilt mycket här..

Gary-loomis: 70462818

En enkel fråga?

Tydligen så utvinns det endast olja i Norge och Kanada men inte i Mellanöstern t.ex., med tanke på deras mänskliga rättigheter så vore målet uppenbart.

Hur ser din profets prioriteringar ut?

newsweek.com

Greta Thunberg and 15 other young climate activists have accused Canada and Norway of violating children’s human rights by refusing to move away from gas and oil production.

Huv’et på spiken!

Silar mygg och sväljer kameler, vår kära Greta.

wwr: 70502799

Det måste finnas en orsak att de jagar ut så mycket folk i regnet. De skulle inte gå av eget intresse för att lyssna på Greta. Det kan vara en tidigare borgmästare i Bristol, George Ferguson, LibDem. Han verkar vara någon slags klimatskojare som fick Bristol vald till Europas gröna huvudstad 2015.

In March 2013, Ferguson led a delegation from Bristol to Brussels to present Bristol’s bid to be European Green Capital 2015 and three months later it was announced that Bristol had won.[91] Bristol received a £7 Million grant from the Department of Energy and Climate Change (DECC) to support the year-long event, and the Council approved a further £1 Million of its own funds for the same.[92]

that there was a lack of transparency in how funds had been spent, and how certain elements, such as a web site that cost almost a quarter of a million pounds, had been procured and managed.[102] In addition to the money spent by Bristol 2015 Ltd it later transpired that the City had paid a further £29,000 in hotel bills for the mayor and executive council officers for attendance at the COP21 climate change conference in Paris which was a requirement of the DECC grant.[103][104]

At the closing ceremony on 5 February 2016 protesters calling for the publication of the accounts were branded “lunatics” by Mr Ferguson, and, although still refusing to make the full spending public, claimed “I have nothing to hide” …

en.m.wikipedia.org)

Den fina muralmålningen av Greta är också i Bristol

youtu.be

wwr: 70515576

Att pressen på ett år kan lyfta upp en vanlig skolunge till världsberömmelse är ett hån mot folk som anstränger sig. Pressen vill inte skriva vad de menar: “Mer makt och pengar till EU”. Därför tar de istället en skolunge och skriver “Greta kräver klimatåtgärder”.

Surtruten: 70515833

Ja, är det inte märkligt att världspressen är så enad i detta så Greta Thunberg blir känd över hela världen på bara ett år.

wwr: 70515858

Du sätter fingret på exakt det som gör detta möjligt. Världspressen vinklar de flesta frågor helt lika.

Greta har praktiskt taget inte fått en enda allvarligt menad, kritisk fråga på mer än ett år. Hon reser runt i USA utan att några reportage görs om vem hon reser med, hur hon reser etc Hon bara poppar upp här och där och läser sina tal.

Världspressen har bestämt sig för att utse en vanlig skolunge till världens främsta klimatexpert. Det är helt sjukt att inga tidningar tillåts ifrågasätta detta.

Surtruten: 70515873

Ja, är det inte fantastiskt vad en bra PR-byrå kan åstadkomma.

wwr: 70515900

Det där vet vi för lite om för att ta ställning till.

Men jag menar bestämt att “en bra reklambyrå” inte kan skapa en världskändis av en vanlig skolunge på ett år. Årets person, etc

En reklambyrå skulle t.ex aldrig kunna förhindra världspressen från att ställa kritiska frågor till Greta.

Skapandet av Greta härrör från mycket starkare krafter. Samma krafter som synkroniserar världspressen.

wwr: 70528797

Gretas budskap kan tolkas nästan hur som helst. Nu är det tydligen att “lyssna på forskarna”. Vid andra tillfällen är det “Our house is on fire”, “I want you to panic”. Hon samarbetar med extremvänstern. Hon uppmanar till civil olydnad. Men ändå ställer hon inga krav på någon. Alla skall bara göra “vad de kan”.

I tråden har vettig kritik mot Greta framkommit. T.ex Varför attackerar hon inte Indien, Kina, arabvärlden. Varför skall vi tro på detta budskap nu, när prognoserna som började ges på 70-talet inte slagit in. Men den syns inte i media.

Tidningarna över hela västvärlden vinklar praktiskt taget samtliga stora frågor på samma sätt, t.ex klimatet, EU och Greta. Det jag ser i Google är helt likriktat. Hur tidningsoligarker, presstöd etc uppnår detta, går utanför denna tråd. Men det är uppenbart att värdet i att kunna styra opinionen är större än klick på annonser. (Jag tycker 1250 miljarder kr om året lät lite för hela världens annonsintäkter. Bara EU vill skapa en klimatfond på 10.000 miljarder.) Jag skulle tro att företagen gärna betalar för annonsplatser eftersom tidningarna stöder en generellt företagsvänlig politik och inte ifrågasätter företagen.

Det är nätverket av tidningar (och andra) som styr västvärlden, inte politikerna. Vad skulle Löfven göra om han fick pressen mot sig? Samma som Batra och Juholt – bara att avgå.

Att pressen är synkroniserad är en förutsättning för Gretas framgång. Hon är en vanlig skolelev som medienätverket lyft fram till världsberömmelse. Ingen tidning ställer kritiska frågor till henne (eller skildrar hennes resor i detalj, t.ex vilka som omger henne). De låter henne läsa sina tal utan att ifrågasätta. Media behöver någon som säger vad vad de vill skriva. Därför har man valt ut henne. Hon har skådespelarträning och en personlighet/utseende som passar för rollen.

Psilosopher: 70528900

Stavas Climate Equity i Gretas bok. Trots att huset brinner ska dessa länder tillåtas komma ikapp västs utsläpp i rättvisans namn.

Gretanol: 70528936

Kina har haft största utsläpp sedan många år!

Kina + “other countries” som Greta aldrig nämner!

Carbon Budget???? Stick till Kina direkt!!! De får i Parisavtalet höja sina utsläpp hur mycket de vill fram till 2030! Och de är redan överlägset största CO2-skurkar redan!

Greta saknar logik. Atackerar små länder som Sverige och Kanada. Men aldrig ett ord om Kina.

Greta vill bara strejka.

Psilosopher: 70528952

Postmodernismen skiner igenom tydligt, hon vill rasera allt västerländskt. Att hon poserar med 1.cuz säger allt, det är hat som driver henne.

wwr: 70529075

Det är Europa som Greta deltar i att bryta ned. Medienätverket som hyllar Greta och klimatidéerna skadar Europa och förefaller styras från USA. Europa skall minska utsläppen mest, vi skall ta emot flyktingarna. USA har däremot tillsatt Trump som inte kräver samma klimatåtgärder och vill bygga en mur. Gretas kritik har inte samma effekt på USA.

wwr: 70529255

Men visst är det tydligt att Greta styrs från USA.

Hon håller tal i FN. Men sedan sticker hon snabbt över gränsen till Kanada och har ett av sina största och mest uppmärksammade möten någonsin. Hon läser lusen av Trudeau. Men att tala med Trump betraktar 16-åringen som “bortkastad tid”!!

Hon har några möten i USA, Iowa City, Charlotte och kanske mer. Men det som publicerades kanske mest var en positiv nyhet om att hon utnämnts till hedersindian.

Gretas kritik sparar inte bara Indien, Kina och arabvärlden. Den sparar även USA.

Greta förefaller styrd från USA. Hon ingår i attacken mot Europa. Mest uppenbart förutom klimatet är förstås flyktingarna.

wwr: 70530416

Detta förefaller vara ännu en underbar CIA-plan.

Greta håller FN-talet i New York men sticker sedan snabbt över gränsen till Kanada. Hon anordnar gigantiska protester och skäller ut Blackface Trudeau medan hon är het i media.

När hon sedan återvänder till USA är hon däremot med om intressanta äventyr och blir invigd i en indianstam under spännande ritualer. Hon vilar ut på den fina amerikanska landsbygden tror jag att någon skrev.

Vissa demonstrationer ordnas senare i USA, men under mindre mediabevakning. I Charlotte skedde väl demonstrationen just innan hon skulle återvända. Fokus på rapporteringen låg på hur hon skulle finna transport hem.

USA har nästan helt undgått kritik. Bl.a eftersom Greta betraktar Trump som ett hopplöst fall, det är “bortkastad tid” att tala med honom. Smart drag – “USA:s president är så dålig på klimat-åtgärder så jag kritiserar inte honom.”!!

Men USA har världens högsta CO2-produktion (per person), av de stora ekonomierna.

cdn.statcdn.com

Diakonen Ardin som alltså representerar den Equmeniakyrkan och även skrivit i Twitter att hon är CIA-agent, förkunnar att Greta är en profet. (Har även jobbat på vår ambassad i Washington.)

Ingen dålig plan!

Greta Thunberg bär ett budskap från Gud

Anna Ardin, diakon i Equmeniakyrkan

wwr: 70542942

The EU’s plan to stop climate change is so weak that it amounts to “surrender”, Greta Thunberg has said.

this climate law is surrender, because nature doesn’t bargain, and you cannot make deals with physics. We will not allow you to surrender on our future

independent.co.uk

USA säger hon däremot nästan ingenting om. Vad jag förstår släpper landet ut mer CO2 per person än de flesta EU-länderna, i alla fall de mer utvecklade ekonomierna i EU.

wwr: 70543254

Ja, USA sköter de ju på ett bra sätt nu. Trump är t.ex ingen överdriven klimatalarmist. Där skulle inte Greta vinna gehör. Men EU-politikerna vill höra hennes utskällningar så de kan dra in ännu mer skatter och låta EU fortsätta breda ur sig.

Greta gapar på i EU-parlamentet. Det leder förmodligen till höjd EU-avgift för Sverige och andra stater som gått ned sig i EU-träsket.

wwr: 70543817

Från Gretas tal, samt om lagen EU vill stifta. Greta “kräver” tidigare åtgärder. Men vad jag kan se är lagen redan färdigutformad.

Ms Thunberg added: “We don’t just need goals for 2030 or 2050, we above all need them for 2020 and every year to come. We need to start cutting carbon emissions drastically at the source, now. …

“When your house is on fire you don’t wait a few more years to start putting it out. And yet, this is what the Commission are proposing today,” Ms Thunberg said,

“When the EU presents this climate law and net zero by 2050 you indirectly admit surrender: that you are giving up on the Paris agreement,

The visit [by Greta] coincides with the European Commission’s adoption of the EU’s new climate law.

President of the Commission, Ursula von der Leyen, said: “We are acting today to make the EU the world’s first climate neutral economic bloc by 2050.

The law proposes the legally binding 2050 target, and sets targets for the amount of carbon member states should reduce by 2030. From 2023 there would be five-yearly audits by Brussels on the progress member states were making towars the target.

The new law, which has to formally approved by MEPs and member states, also allows the Commission to issue recommendations to EU countries whose actions are “inconsistent with the climate-neutrality objective”.

Således: Allt är som vanligt

1. En målsättning sätts upp som skall infrias om 30 år när de flesta inblandade är pensionerade. (Och jorden redan har gått under i klimatkaos enligt samma teorier.)

2. Inga konkreta åtgärder behöver genomföras förrän om 10 år

3. Greta gapar på så att man kan ta in mer skatter.

Nu kan man även ge länder anmärkning officiellt, inte bara hänga ut dem inofficiellt som man gjorde med Polen tidigare, vad jag minns.

independent.co.uk

under the Paris climate agreement, richer countries are expected to take the lead in decarbonising their economies.

(länken ovan)

wwr: 70544250

Jag kanske skall förtydliga det jag skrev, det var inte riktigt tydligt.

De mål som sätts upp för 2030 är inte lagligt bindande. Däremot är det mål som sätts upp för 2050 lagligt bindande.

EU-kommissionen kommer dock att kunna dela ut “rekommendationer” till medlemsländerna vilka åtgärder de bör vidta. Det verkar börja 2023.

Personligen tror jag att så mycket kan komma att ändras att det lagligt bindande målet 2050 inte kommer att vara aktuellt då. Kanske lagen ändrats då? Man kan också fråga sig hur länge medlemsländerna är villiga att betala medlemsavgift för att erhålla denna form av övervakning när t.ex USA släpper ut mer.

Men man bjuder alltså in Greta först nu, när lagen redan är färdigutformad. Hon säger förstås som vanligt “Ni gör inte tillräckligt” Sedan åker alla hem med privatchaufför och Greta tar tåget.

Our House Is on Fire by Greta Thunberg et al review – a family and planet in crisis

The Guardian

The book is co-authored by Greta, her mother Malena Ernman (the primary narrator), her father Svante and her sister Beata.

“For over one-and-a-half years we have been sacrificing our education to protest against your inaction,” Thunberg said.

Pretending that a law that no one has to follow… is a law. Pretending that you can be a climate leader and still go on building and subsidising new fossil fuel infrastructure,” Thunberg said, drawing applause from European lawmakers.

The climate law would give the executive Commission powers to set tougher goals for governments every five years. But these powers would only kick in after 2030 – too late, according to environment groups.

ST

wwr: 70545530

Lite fler detaljer från Gretas tal och lagen. 2030 kommer EU-kommissionen att få rättigheter att sätta upp nya målsättningar för länderna, men dessa är rekommendationer och icke juridiskt bindande.

Greta kräver mer eftersom “hon och andra offrat sin utbildning i ett och ett halvt år” för detta.

Greta verkade också beröra att EU nyligen satsat 300 miljarder kronor på fossil infrastruktur (hälften av detta kan komma direkt från våra skattemedel). När hon kritiserade lagstiftarna för detta, applåderade de.

Pretending that a law that no one has to follow… is a law. Pretending that you can be a climate leader and still go on building and subsidising new fossil fuel infrastructure,” Thunberg said, drawing applause from European lawmakers.

The climate law would give the executive Commission powers to set tougher goals for governments every five years. But these powers would only kick in after 2030 – too late, according to environment groups.

“For over one-and-a-half years we have been sacrificing our education to protest against your inaction,” Thunberg said.

straitstimes.com

wwr: 70559520

Greta är bara en produkt av ett helt sjukt system.

EU stiftar en omfattande lag gällande klimatet. (Fast den innebär inget konkret.)

När lagen är färdigutformad och skall skrivas på så bjuder man in en 17-årig unge med psyk-diagnoser som skäller ut lagstiftarna. Då applåderar alla lagstiftarna.

Sedan skriver alla 27 länderna på lagen.

Det är totalt sjukt.

(Det är inte Gretas fel. Hon är en skådespelerska som vill bli berömd. Det kan man inte klandra henne för.)

wwr: 70559520

Greta är bara en produkt av ett helt sjukt system.

EU stiftar en omfattande lag om klimatet. (Fast den medför inga konkreta konsekvenser.)

När lagen är färdigutformad och skall skrivas på så bjuder man in en 17-årig unge med psyk-diagnoser som skäller ut lagstiftarna. Då applåderar alla lagstiftarna.

Sedan skriver alla 27 länderna på lagen.

Det är totalt sjukt.

(Det är inte Gretas fel. Hon är en skådespelerska som vill bli berömd. Det kan man inte klandra henne för.)

wwr: 70559786

Det är möjligt att tidningarna ger en förenklad bild. Men de skriver att formellt godkännande kvarstår.

Citat:

The new law, which has to formally approved by MEPs and member states,

Greta själv talar om förslaget som en “lag”.

Citat:

When the EU presents this climate law and net zero by 2050 you indirectly admit surrender:

independent.co.uk

Greta talar om att EU givit upp. Det är den bild media ger. Man får inte alls intrycket att detta är en process som just startat och att Greta skall engagera sig i den.

Gör hon något konkret, som att försöka samla in en miljon namnunderskrifter med målet att förändra en lagstiftning får man ta ställning till det då. Men det har hon väl inte försökt göra?

Det man läser i tidningen är att hon skällt ut de som just utarbetat en lag/lagförslag. Hon säger inte att hon kommer att arbeta mot detta. (Hon Tweetade tydligen något om regnskogen nyligen.)

“Handsken är kastad. Greta utmanar EU.” Det vore annorlunda. Nu hade hon väl istället “mysigt” möte med president Ursula, som alltså är högst ansvarig för detta som Greta ogillar så starkt. Men kritiserade Greta von der Leyen? Det har i alla fall inte framgått av de tidningar jag sett.

wwr: 70560013

Det finns två uppfattningar

1. EU-kommissionen har lagt ett lagförslag som sannolikt nu bara kommer åt godkännas av medlemsländerna. (Så verkar Greta och tidningarna uppfatta det.)

eller som Inspiratoeren skriver

2. Detta förslag från EU-kommissionen är bara början på ett utarbetande av en lag.

Jag har uppfattat att alt. 1 gäller. Det är alltså helt sjukt hur EU bjuder in en 17-åring att skälla ut dem när förslaget redan är klart.

Men om nu alternativ 2 gäller så gör ju Greta helt fel. Hon skäller ut parlamentet men det är kommissionen som lagt förslaget. Greta har möte med Ursula von der Leyen som leder kommissionen som lagt förslaget. Men Greta säger inget om det, vad jag sett.

Om alternativ 2 gäller, och lagen i praktiken inte är spikad borde ju Greta säga i talet:

“Jag har just haft möte med president Ursula von der Leyen. Jag är mycket missnöjd med det förslag som hon och hennes kommission lagt. Jag ber att ni ledamöter hjälper till att ändra förslaget enligt …

Jag själv kommer att aktivera mig och mina nätverk för att försöka förändra lagen genom att samla in namnunderskrifter samt genom att …”.

Greta gör ju helt fel som inte försöker påverka lagen, om nu denna bild stämmer.

Gretanol: 70567644

Precis. Hon är produkt. En mycket indisponerad produkt.

Och kolla EU-teatern. youtube

Om nån orkar lyssna på henne börjar talet vid 15:00. Hon skäller ut dem för att få sen halvstående ovationer.

wwr: 70560513

Det skall bli intressant att se om hon svarar.

Jag tror alltså att lagen i praktiken är fastställd. Jag menar att det tidningarna och Greta säger visar detta:

Tidningen:

The EU has agreed a package of measures

The visit coincides with the European Commission’s adoption of the EU’s new climate law.

President of the Commission, Ursula von der Leyen, said: “We are acting today to make the EU the world’s first climate neutral economic bloc by 2050. The Climate Law is the legal translation of our political commitment, and sets us irreversibly on the path

Executive Vice-President for the European Green Deal, Frans Timmermans, added: “We are turning words into action today

Greta:

this climate law is surrender, because nature doesn’t bargain

When the EU presents this climate law and net zero by 2050 you indirectly admit surrender:

independent.co.uk

Jag menar att man bara bjuder in Greta när allt är spikat. Men är det som Inspiratoeren säger, att lagen i praktiken fortfarande går att ändra, då är det Greta som givit upp, inte EU, som hon försöker påskina.

wwr: 70577770

Jag menar alltså att EU bjuder in Greta när lagen i praktiken redan är färdigutformad. (Det intrycket ger t.ex EU-bossarna) Greta säger ju t.ex inte att hon kommer att arbeta mot lagen. Hon säger bara att den är dålig.

Man inför alltså en lag som inte medför några reella förändringar. Men man tar dit en aktivist med hög profil som gapar på.

Det mest konkreta lagen verkar medföra är rätten för EU att genomföra revision av medlemsländerna (börjar 2023). EU får dessutom rätten att dela ut “varningar” till medlemsländerna efter 2030.

Min uppfattning är att inga länder är villiga att genomföra “klimatförbättrande åtgärder”. Bevisen för teorierna är för svaga.

Därför kommer alla länder att släpa efter med klimatåtgärder. De starka EU-länderna har nu skaffat sig ett maktmedel. De kan avgöra hur klimatrevision utförs och bedöms samt vilken typ av åtgärder som skall rekommenderas.

De starka EU-länderna kan säga till de svaga, i korridorerna: Om ni inte röstar om ekonomi och annat som vi säger, så kommer vi att utföra sträng klimatrevision av ert land, och det kan ingen klara.

Det är Gretas uppgift. Att gapa på så att klimatfrågan och stressen hålls i fokus (hon hann visst med ett “our house is on fire”) men inte kräva några specifika åtgärder. Greta stärker då EU-kommissionens maktmedel, klimatrevisioner som kan användas för att pressa medlemsländer. Den som avgör hur klimatrevision sker och bedöms har stor makt.

We demand that at this year’s forum, participants from all companies, banks, institutions and governments immediately halt all investments in fossil fuel exploration and extraction, immediately end all fossil fuel subsidies and immediately and completely divest from fossil fuels.

We don’t want these things done by 2050, 2030 or even 2021, we want this done now – as in right

now.

The Guardian

[ web.archive.org/web/20190417025424/https:/twitter.com/gretathunberg ]

wwr: 70624475

Twitter under var också intressant. Hon retweetar sig själv, tror jag.

Twitter

Hon talar om massornas civila olydnad och att “störta vårt livsförnekande system”

15K likes

Har hon raderat det också? De kan man förstå.

wwr: 70625053

Hon uppmanar till att “störta systemet“. Intressant att hon bjuds in till EU och alla andra ledare, när hon gjort det.

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

i.imgur.com

wwr: 70625329

Henne blir de inte av med i första taget.

Med det budskapet är det intressant att hon bjuds in till så höga beslutsfattare.

(Hur får man visum till USA om man ämnar hålla massmöten och har yttrat att man vill störta systemet, t.ex?)

Det är helt enkelt så att eliten idag vill sprida kaos och konflikt i samhället, eftersom hon godtas med det budskapet. (Kaos bland oss gräsrötter men naturligtvis inte till den grad att eliten hotas.)

AcchiaHe: 70625361

Eliten berörs inte så mycket av samhället i stort. Har man sett filmen “Elysium” så förstår man den delen av budskapet.

wwr: 70625430

Det stämmer. Eliten vet att Greta är till för att hetsa massorna till klimathysteri. Då kan EU lägga på sina styrmedel som påstås gynna klimatet men mest gynnar EU själv och företagen.

wwr: 70680361

Fast förintelsen och plattjorden är inte hennes områden.

Hon är en ganska vanlig 17-åring som skulle klara en miljödebatt lika dåligt som de flesta av oss hade gjort när vi var 17 och inte heller intresserat oss för området. (Lite mer kanske hon lärt sig på att läsa tal.)

Visst skall vi diskutera henne i tråden. Men hon är bara en vanlig unge med teaterträning som läser tal.

Hon kommer från en artistfamilj och kan uppträda. Hon har inte fått debatträning eller träning i vetenskap.

wwr: 70696776

Massmedia plockar fram Greta när de vill indoktrinera oss. Samma som med de politiska partierna. Gräsrötterna är borta ur systemet. Greta är inte främst aktivist, hon är massmedias språkrör.

Hur skulle det se ut om DN skrev: “Alla måste betala mer till EU!” Då tar man istället fram Greta som beordras få klimat-utbrott framför kamerorna. Sedan meddelar bara EU att klimatfonden på 1.000 miljarder kronor är på gång.

Vi avgör inte Gretas framgång, media gör det. Hon kommer igen när vi minst önskar det.

Visst påverkas ungdomar av att se Gretas vänsterpolitiska ställningstaganden. Men Greta aktiverar inte sina följare mer än Beyoncé. EU:s nya klimatlag är ett slag i luften. Den innebär inga förändrade utsläpp. Den ger bara mer maktmedel till EU-kommissionen. (Efter 2030 kan kommissionen dels ut “rekommendationer” till lönder som inte anses göra vad som krävs för att uppnå en målsättning 2050. Vilka länder som kritiseras kommer att bli upp till kommissionen.) Greta borde aktivera sina följare mot lagen, samla namnunderskrifter etc Hon borde uppmana dem att minska konsumtion. Men det gör hon inte.

Greta håller klimatpaniken vid liv för att motivera ett stärkt EU.

wwr: 70720237

Från början betraktades Greta som klimatauktoritet. Men vid jultid sade hon i Expressen att hon inte är forskare.

Men aktivist har hon ju betraktats som. Fast nu kanske det kryper fram att hennes miljontals följare är lika klimataktiva som Beyoncés följare.

Så nu blir Greta “informatör”. Läsa tal, det är hennes grej.

Global nedkylning på 70-talet blev global uppvärmning som inte heller stämde så det fick bli klimatförändring.

Nog får man intrycket att de som sysslar med detta inte vet vad de håller på med.

Säg som det är istället: Mer makt och pengar åt EU.

USA, Indien, Kina Mellanöstern, Ryssland, Afrika och resten behöver inte bry sig.

(Latinamerika verkar ju saknas på massmedias jordglob, numera.)

wwr: 70722113

… skall jag sammanfatta Greta så hoppar hon runt mellan olika roller som det passar: klimatexpert, aktivist, informatör, barn. När hon inte aktiverar sig mot EU-lagen så blir hon informatör. När hon inte vet något blir hon barn. Diagnoserna kryddas på med när det passar.

Jag menar att Gretas tillgång är skådespelarträning. Hon kan ta regi och läsa tal med inlevelse. Det är vad hon kan.

Innehållet i talen är en förskönad variant av:

Mer makt och pengar till EU.

Inga andra delar i världen behöver engagera sig. Vi i Europa behöver inte heller ändra något med energi eller konsumtion.

Corona climate

Behavioral aspects

Gretanol: 70730571

Gretas senaste talet i Bristol. Inte av de värsta…men är den “informativ”???

Hela talet

Och tänk att sådant säljer hon sedan i sin bok. Knappast läromedel i skolan. Om Greta är en “informatör” varför citerar -Info- aldrig Greta? En “informatör” ska kunna dela med sig info och svara på frågorna så mycket som möjligt? Men det blir “How Dare You!” – Greta Thunberg 2019 -klimatrörelsens informatör 😆

Greta är allt annat än infovänlig. Om ni är inte övertygade fråga Ivan Dmitri och Sergey då Greta strejkar i Stockholm.

Till slut en “informativ” MIX av Greta Thunberg. -känn dig informerad!!! :thumbsup:

-Info-: 70721921

Jag vet inte vad du syftar på, men som du ser av mina länkar och citat så har jag alltid kallat henne för en informatör. För det är så jag alltid har uppfattat henne. Så din antydan att det skulle vara något nytt, var fel.

Det finns ingen motsägelse i att vara både en aktivist och en informatör. Som jag skrev i mitt förra inlägg kan man ha olika roller inom en sådan organisation.

Annars bör väl inspiratoeren vara bättre lämpad att svara på vad Greta gör bakom kulisserna, t.ex för att engagera andra. Jag vet egentligen bara det som är officiellt.

Men jag gissar att det i första hand är andra som organiserar demonstrationer och möten osv. Hur aktiv Greta är i dessa sammanhang vet jag inte. Men inspiratoeren vet det nog.

Hur gick det med TV-värdinnekarriären på BBC?

svt

Hon höll i ett program vid årsskiftet. Men en mer permanent karriär är ju knappast aktuell förrän hon är färdig med sina utbildningar.

Our House Is on Fire: Scenes of a Family and a Planet in Crisis

the guardian

amazon

wwr: 70734038

Jaha, det kommer ännu en bok.

Jag tänkte bara på den som publicerades i början på månaden.

Our House Is on Fire by Greta Thunberg et al – a family and planet in crisis

Där är bara famjen författare, vad jag förstår?

Jag gissar ju att de har spökskrivare, men det har väl många kändisar.

Kommer tydligen i morgon på Amazon

amazon.com

Jag trodde den var ute redan. Recension 4/3

theguardian.com

wwr: 70734099

Det kommer även en bilderbok om Greta.

Videospelet Rädda Planeten är säkert på gång 😉

i.imgur.com

i.imgur.com

amazon.com

(Man kan svepa fram fler bilder ur boken på websidan.)

amazon

Our House Is on Fire: Greta Thunberg’s Call to Save the Planet: Jeanette, Winter

wwr: 70754994

Greta ropar: Our house is on fire! I want you to panic!

– Alla applåderar artigt. Inga åtgärder sätts in (annat än att EU får fler styrmedel).

Corona bryter ut.

– Stora delar av världen reagerar med kraftfulla åtgärder som medför stora ekonomiska uppoffringar.

Det är skillnaden mellan verkliga problem (Corona) och pseudoproblem konstruerade för att skapa mekanismer för att kunna ta över kontrollen från självständiga länder (klimatet).

wwr: 70831669

Greta har ju skrämt upp många barn. När de drabbats av klimatoron har de, liksom Greta, svårt att tänka på andra saker. Jag tror Coronaoron kan bryta onda cirklar hos de som kört fast i klimatoron. Efter att ha överlevt Corona så tror jag klimatoron kan komma att dämpas hos många. Det blir svårare för Greta att stressa barnen med “I want you to panic.” efter Corona. Jag tror många kan uppleva det befriande att oroa sig för något annat ett tag.

Gretanol: 70830468

Greta sände LIVE….och bara 7000 visningar?? Varför sa inte inspiratoeren något? De skulla ha varit 7010 då! Greta ser….energilös? Greta snackar mycket om koronaviruset.

Greta Live svarar på frågor 😀

4.20-4.30 My name is GT

5.30-6.50 Om corona viruset

8.10-10.10 konkurrans från Corona Bla bla bla bla bla

11.25-12.00 Om korona är positivt för klimatet? Greta tycker inte det, då människorna dör. (helt rätt)

13.35-14.35 Greta om att koronakriset hanteras som en kris bla bla bla.

14.55-15.40 Om Coronakrisen bevisar att deras röst kan ha effekt i framtiden?

Gretanol: 70831145

Detta är den längsta show som Greta har varit med. Hur tror ni att det gick? Hade endast sin hund bredvid!

Hela listan:

16.50…

4.20-4.30 My name is GT

5.30-6.50 Om corona viruset

8.10-10.10 konkurrens från Corona Bla bla bla bla bla

11.25-12.00 Om korona är positivt för klimatet? Greta tycker inte det, då människorna dör. (helt rätt)

13.35-14.35 Greta om att Korona krisen hanteras som en kris bla bla bla.

14.55-15.40 Om Koronakrisen bevisar att deras röst kan ha effekt i framtiden?

16.50-18.44 Vad kan aktivisterna göra under Corona krisen (GRETA BÖRJAR SVAMLA)

19.06-20.20 Greta svamlar vidare om att göra nånting

21.38-23.47 Greta svamlar ännu vidare om att göra saker.

25.47-26.30 Greta svamlar om att vad de har lyckats med, även om det inte är det som de ville.

27.55-28.55 Greta svamlar vidare vilken strejk bäst. Den första då hon var ensam var den bästa. Svamlar om andra som on hon har aldrig varit på några. Bla bla bla.

30.00-31.10 ……..Well……I……..I mean…what we are…what we are doing… -Greta kan inte svara alls på frågan om hur få folk att koncentrera på 2 kriser…svamlar och svamlar.

31.55-33.05 Transformera till Real-Zero ekonomin. Greta svamlar….och svamlar….börjar vara less på Corona?

Greta svarar på frågorna från “community”

34:30-35.20 YT

Greta svarar om skolan

35.30-36.55 Greta om hennes favoritmat. Vad sa hon? Bönor och svampar?

37.30-38.16 Om det kändes nåt extra när hon träffade kändisar? Svamlar om något.

39.15-41.05 Om en globalstrejk nu. Greta vet inte riktigt. Svamlar lite om det och det.

42.06-44.00 “TALKS FOR FUTURE” Greta annonserar “veckovisa informativa webinarer”! Oh Yeaa :thumbsup: Greta satsar på att vara införmatör! FFF satsar på youtube! Experter och ekonomer och superintressanta människor kommer att närvara på kanalen!

47.00-48.05 Vad gör Greta på dagarna. Stämmer det vad inspiratoeren sa åt oss? 😉

48.48-49.23 Om flyktingkrisen i Grekland. Vad sa experten Greta om denna kris?

50.46-51.11 Take care and listen to the experts….Greta jävligt glad 😀 då detta tar slut……..

WOW! Vi får FFF:s veckoshow! Vad tror ni? Med basen som detta…kommer denna show att gör succe??? Mer information och experter till folket! Detta är bra! Greta på youtube också. Jag påpekade att om Greta vill vara inspiratoeren så bästa sätter är Youtube! Är det inspiratoeren månne som gav iden vidare till Greta?? I så fall bra jobbat :sly:

Info….var är de 10.000.000 fans som du pratade om? 5 780 prenumeranter. Vill de inte lyssna på Greta?

Inspiratoeren….Lyssnade du LIVE? Var det bra? Kan du ge betyg 1-10? Jag tycker att informatoeren skulle passa jävligt bra som host för showen med den extrema energi som han visar här i tråden! Vem var de 3 andra tjejerna? De verkade otroligt trötta! Din energi och intressanta tolkningar skulle passa där. Men kanske killarna är inte välkomna där….Samma som i Davos. Allting så tjejdominerat.

Själv är jag lite förvånad. Ingen BBC? Ingen SKY? Inte ens expressen-TV eller Guardian med avsevärt större publik? Att informera om krisen för så många som möjligt borde vara ett topprioritet, och då satsar man på FFF.de?

wwr: 70896748

Man vet väl inte om Greta har haft Corona.

Hennes jobb har varit att stressa upp oss om klimatet. Men några riktlinjer för hur vi skall agera utfärdas knappast annat än att alla skall “göra vad de kan”.

Corona är på samma sätt. Medierapporteringen talar om en allvarlig situation. Men klara riktlinjer för hur vi skall agera har inte utfärdats. Sjukvården har inte utnyttjat detta tillfälle att öva hur man mobiliserar vid en pandemi. (Om en allvarligare epidemi bryter ut i framtiden hade Corona varit ett perfekt tillfälle att skaffa erfarenhet.)

Vad jag förstår meddelade inte Greta direkt att hon smittats. Det är ju märkligt att nämna detta först senare.

Jag menar att Greta styrs av internationella nätverk, förmodligen kontrollerade från USA. Man försöker skapa stress och oro i samhället för att försvaga länder som Sverige. Man vill främja överstatlig kontroll.

Att hon nu skulle ha fått order att även öka hypen runt Corona genom självkarantän är fullt tänkbart.

wwr: 70900396

Nog sprider hon hets och stress allt

“Detta som gör det så farligt”

– Nu har jag i princip tillfrisknat, men – och detta är huvudpoängen – jag kände mig knappt sjuk. Min senaste förkylning var mycket värre än detta! Om det inte hade varit för att någon annan också hade viruset samtidigt skulle jag inte ens ha misstänkt någonting. Då hade jag bara trott att jag var ovanligt trött och hade lite hosta, skriver hon och fortsätter:

Det är detta som gör det så farligt. Många (speciellt unga) kanske inte ens känner några symtom, eller enbart milda symtom. Då förstår de inte att de har viruset och kan smitta det vidare till människor i riskgrupperna. Vi som inte hör till någon riskgrupp har ett stort ansvar, våra handlingar kan innebära skillnaden mellan liv och död för många andra.

expressen.se

Det viktiga är ju vad myndigheterna sagt. Vad sägs om unga med lindriga förkylningssymptom. Skall de isolera sig 14 dagar?

Om de inte skall göra det sprider hon ju panik.

Hon är väl inte ens testad?

Jag är inte i Sverige just nu så jag vet inte vilka regler som gäller. Finns det regler eller rekommendationer från myndigheter?

Gretanol: 70900584

Jag frågade i korona-tråden vet inte om det är sunda förnuftet eller svenska statens åsikt.

Ursprungligen postat av Gretanol

-Om man är barn 7-15 år och har lätta förkylningssymptom, vad rekommenderar man?

-Stanna hemma. Vila. Sen efter symtom försvunnit vänta 2 dagar. Krya på!

https://www.flashback.org/sp70900541

wwr: 70900669

Tack för att du kollade.

Men om varken de eller du känner till några rekommendationer så här det ju praktiken inte kommit ut några direktiv.

Folk kommer alltså främst att läsa Gretas hetsande och agera därefter.

Detta som gör det så farligt”

– Nu har jag i princip tillfrisknat, men – och detta är huvudpoängen – jag kände mig knappt sjuk. …

Det är detta som gör det så farligt. Många (speciellt unga) kanske inte ens känner några symtom, eller enbart milda symtom. Då förstår de inte att de har viruset och kan smitta det vidare till människor i riskgrupperna. Vi som inte hör till någon riskgrupp har ett stort ansvar, våra handlingar kan innebära skillnaden mellan liv och död för många andra.

Jag menar att Greta deltar i psykologisk krigföring mot svenskarna och andra.

wwr: 70901137

😀

Gretanyheter i Expressen måste väl ha ett genomslag. Speciellt som det tydligen inte kommit ut tydliga rekommendationer från myndigheter om hur man skall göra vid t.ex förkylningssymptom. Hon ersätter tydligen seriös information. Många tar nog intryck av henne. Hon oroar ju så extremt.

Nu har skoleleven Greta gått från miljöexpert till auktoritet på epidemiologi.

Sverige har gått åt helsike, det är helt klart.

Skall bli kul att se om de kommer att våga göra en utvärdering av hur Sverige bemötte Coronapandemin. Men det blir väl som vanligt “En övergripande smittskyddsenhet måste inrättas av EU …”

Greta – klimatet – Corona – EU partners in crime.

wwr: 70901379

😀

Den tjejen är farlig, eller i alla fall hennes skötare.

Detta som gör det så farligt”

– Nu har jag i princip tillfrisknat, men – och detta är huvudpoängen – jag kände mig knappt sjuk.

Det är detta som gör det så farligt. Många (speciellt unga) kanske inte ens känner några symtom, eller enbart milda symtom. Då förstår de inte att de har viruset och kan smitta det vidare till människor i riskgrupperna. Vi som inte hör till någon riskgrupp har ett stort ansvar, våra handlingar kan innebära skillnaden mellan liv och död för många andra.

—-

… “I want you to panic”

wwr: 70918673

Greta ser sliten ut. Idolbilden i Rolling Stone ser ju också märkligt påverkad ut. Så vi får hoppas det bara är skådespelartalangen som kommer fram. (Annars hade idolbilden inte sett sliten ut.)

Assange bana har ju vridit märkbart från hjälte för yttrandefrihet till sexbrottsling som kom undan. Personligen är jag helt övertygad om att även Assange är en skådespelare/agent. Han har valt att ägna 10 år i husarrest och fängelse av politiska skäl.

Man kanske även vill vrida Gretas bana till ännu mer “Gremlin”. Fast hon platsade ju nästan i skräckfilm från början.

Jag är helt övertygad att Greta är en skådespelerska som tränats för denna politiska roll. Greta är ju mycket yngre än Assange. Det vore verkligen intressant att veta hur mycket Greta själv förstår av detta. Kan hon lägga av den allvarliga imagen och relaxa eller har den nästan blivit en del av hennes personlighet.

Det handlar om när hon började tränas in i denna roll. Jag tror hon fått diagnoserna som en del i rollen. För att komma vidare måste man då ha säkra uppgifter hur hon betedde sig i skolan när hon var yngre. Jag tror inte det går att få. Imagen att hon bara låg hemma och grät men efter att ha blivit klimataktivist så blev hon talför och kommunicerbar, tror jag inte på. Men Askungesagan är den enda bild vi utomstående delges.

Jag utgår alltså från att hon tränats in in en roll. Men frågan är, förstår hon det själv till 100% eller har rollen blivit en del av hennes personlighet? När började träningen?

Frågor som är närmast omöjliga att besvara för utomstående.

wwr: 70920077

Dramerna på den stora scenen är intressanta. Vart de syftar går ofta att förstå, menar jag. Men att förutse vad som kommer att ske är svårare.

Jag trodde Assange skulle vara hjälten som gick mot Trump under valåret, men sedan lämnade Demokraterna WO och allt blev pannkaka.

Likaså trodde jag Greta var en Askungesaga där den som tror på klimatet blir frälst. Men som hon såg ut på Rolling Stone får man hålla allt öppet.

Hennes bakgrund är nog osäker. Blev hon inte vegetarian tidigt? Var det inte hon som påstås ha fått familjen att bli vegetarianer redan när hon var mycket liten? Det låter som rent nys. Kanske hon tvingats in i rollen som mycket liten? I så fall är det ju barnmisshandel, som vissa tror. Syrran ser ju helt annorlunda ut. (Jag kan ta fel där. Jag är osäker på vad som sagts om Gretas ännu yngre år.)

wwr: 70930692

Jag har tidigare framfört teorin att hon fått order att deffa ned sig till Max-Gremlin inför FN-talet. (Med hennes diagnoser kanske hon även kunnat få amfetamin förskrivet?) Men jag fick inga klara svar av de som följer henne närmare:

Så tunn och skräckinjagande som i FN har hon väl aldrig varit förr eller senare?

Greta and her younger sister, Beata, have been diagnosed with autism, A.D.H.D., and other conditions.

[ adhd ]

The New Yorker

I 5:an märkte Anita von Berens att Greta Thunberg blivit ännu mer tillbakadragen och hon mådde riktigt dåligt. Hon hade fått anorexia.

lararen

Gretanol: 70930603

Vilka skulle vara bra tecken? Finnar? Större bröst?

Hon såg bättre ut 2018. Mycket bättre tycker jag.

Bild 1

Bild 2 Bild 4

Bild 3

Bild 5

Bild 6 Gretas muskler

Bild 7 Bild 7a

Bild 8 Polens Greta

Bild 9 Polen2

Dessa är från 2018

wwr: 70930843

Hon ser som ruskigast ut i samband med sina viktigaste tal! … “Intressant.” (Och kanske ett fall av barnmisshandel, börjar jag tro)

(“Intressant” var inget riktigt bra ord om hon egentligen behöver hjälp.)

[ anorexi ]

Gretanol: 70930885

Finns vl inte sämre bilder än dessa??

Greta SOS for food

Greta behöver mathjälp?

Most studies have concluded that while some effect on growth is apparent, discontinuation of treatment results in a rebound of growth to compensate for stimulant-induced loss in height. This is the basis for recommending “summer breaks”—when children forego stimulant treatment when on summer holiday from school. A study in the early 1970s showed the beneficial effect on growth after one summer of terminating treatment with stimulant drugs9; a decade later a study found that after 1 summer no group difference in height was found, but 2 summers of discontinuing methylphenidate treatment had a positive effect on height.10

ncbi

Beata Ernman Thunberg

2 years younger than Greta

Normal build

Greta 16 yo

48 kg short 1.48?

fullmovie

2003 01 03

Beata 14 yo

50 kg 1.52

2005 11 03

quickcelebfacts

wwr: 70932906

Det finns många åsikter i tråden. Ingen vet varför hon är så smal. Hon är ju betydligt smalare än sin syster.

Jag menar att det är uppenbart att hon för fram ett budskap från internationella nätverk, troligen styrda av USA. Hon var 15 när hon slog igenom. Självklart styrs hennes budskap av andra, är min uppfattning.

Mycket möjligt ingår det även i hennes uppgift att hålla sig smal. Den typen av diagnoser hon redan fått används politiskt på samma sätt som klimat och nu Corona vilket Greta även uttalat sig om.

MidlifeMommy: 70933482

Ja, det är ofta väldigt svårt. Men kan i vissa allvarliga fall bli aktuellt med tvångsinläggningar där man under övervakning får speciella näringsdrycker osv.

Malena beskriver i sin bok att Greta fick ett ultimatum för några år sen. Antingen äta mer eller inläggning. Hon valde det förstnämnda, den gången.

Hon skriver också att deras socialtjänst avskrev alla orosanmälningar som inkommit. Tror det är emot lagen. Malena själv var jättenöjd.

wwr: 70933662

Ja det är ju den bild familjen vill ge.

De skulle ju aldrig medge att andra styrt dem att lära/tvinga henne att äta lite för att passa i en roll i massmedia. Men det går inte att utesluta.

I värsta fall kan man ha medicinerat henne med amfetamin vilket i så fall bidragit till att hon är så smal och även kort. Det ges ibland (felaktigt menar många) till barn med hennes diagnoser.

Det vet vi inte. Men det är en frågor man måste ställa.

Trollen säger att “Greta måste ta hand om sig själv” för att försöka mörklägga att föräldrarna har ansvaret för ett barn.

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (004) connecting to disability

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Translate »