Categories
cap, common agricultural policy greta thunberg native indians zAll pages

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (005)

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

Greta-effekt = medieanka

Rebecca Weidmo Uvell

wwr: 72839956

Greta ägnar varje fredag åt att protestera mot riksdagshuset men ingen tid alls åt att diskutera klimatet med politikerna som jobbar där.

Typiskt, globalistiskt självhat.

Riksdagen har dålig kontakt med folket. Men Greta har placerats på en nivå där ett Twitter från henne förmodligen räcker för att få möte med statsministern.

Greta har inte försökt kontakta de svenska politikerna under dessa två år eftersom globalistagendan dömer ut länder och i vårt fall vill överföra kontrollen till Bryssel. (Som manglar Löfven och de andra totalt, som i juli och delar ut pengar utan att vi vet vad pengarna används till.)

Greta dömer ut riksdagen istället för att ta en match med politikerna och försöka förbättra något.

wwr: 72842243

Man kan inte omväxlande betrakta Greta både som en stor klimatauktoritet, men när konsekvenserna av hennes handlande blir uppenbara plötsligt gå över till att betrakta henne som ett barn.

Hon har ju möten med t.ex Trudeau, Merkel, Obama, Corbyn, von der Leyen och håller anföranden om klimatet i en mängd stora församlingar. Men i Sverige står hon bakom riksdagshuset och kommenterar inte den svenska miljöpolitiken. Annars har hon inga problem att rabbla siffror om klimatet.

Får hon pris av Nordiska Rådet vägrar hon ta emot priset!

Gretas har blivit instruerad att följa en typisk globalistisk agenda med hat av det egna landet. Bl.a handlar det om att försöka flytta inflytande från riksdagen till Bryssel. Hon mobbar svenska politiker.

wwr: 72845620

MidlifeMommy: 72844680

Ska man vara riktigt petig fyller hon 18 om fyra månader men OK.

Nu var frågan inte ställd till mig men, men. De allra flesta i den åldern vill nog inte ge sig in i faktabaserade diskussioner, helt enkelt för att de känner sina begränsningar.

Låter som en utmärkt idé att ge Greta lite tid. Tid för att mogna och läsa på. Skaffa sig lite bredare vyer (om det är möjligt i hennes fall. Är rädd att hennes skygglappar är alltför stora).

Men av någon anledning finns det många som har bråttom att hänga ut henne i rampljuset, inser vilket PR-värde det finns i ett litet barn som mest liknar en förskrämd fågelunge och som säger att det vore slöseri med hennes (dyrbara) tid att ha ett möte med Trump, aka världens mäktigaste man.

Vi som tycker det är sjukt kallas för “hatare” medan de övriga, hennes beundrarskara, stressar henne till fler resor, tal, böcker, manifestationer, demonstrationer, ta ställning för/emot än det ena, än det andra. Trots att hon har bekräftade psykiska besvär och hennes ätstörningar tycks ha återkommit med full kraft.

Hon talar i FN, World Economic Forum, amerikanska kongressen, brittiska parlamentet, EU, COP25 (de länder som skrivit under klimatavtalet), blir utfrågad i den amerikanska kongressen. Hon har möten med bl.a Trudeau, Merkel, Obama, Corbyn och von der Leyen.

Men nu påstås det att för att möta svenska politiker så måste hon mogna och läsa på!

Hon möter inte de svenska politikerna på något sätt. Ändå lägger hon ned tid varje fredag på att protestera mot den svenska riksdagen.

Riksdagens talman Norlén har tillsammans med partierna bestämt att hon inte får tala i riksdagens plenisal. MP har inte ens överklagat det beslutet vilket de sade att de skulle göra.

Men det har ingen betydelse. Det finns massor med sätt som Greta kunde engagera sig i svensk miljöpolitik. Hon kunde kommentera den på Twitter. Hon skulle definitivt kontakta de svenska partiledarna.

Det finns även möjligheter att tala i riksdagen utan att tala i plenisalen.

Nu har talmannen i samråd med gruppledarna bestämt att Greta Thunberg inte kommer få prata i plenisalen, rapporterar Ekot.

Enligt Alm Ericson [MP] kommer de inte gå vidare till riksdagsstyrelsen.

– Det formella ansvaret ligger hos talmannen, men vi kommer se över möjligheterna att göra andra arrangemang så att hon får prata men i första- eller andrakammaren i stället.

expressen.se

Hon mobbar de svenska politikerna. Gretas skötare låter henne sprida hat mot Sverige. Sverige skall inte skötas från riksdagen utan från Bryssel. Det är vad klinatagendan handlar om, vad gäller Sverige. Och hur bra det går när utländska intressen sköter Sverige ser man tyvärr hela tiden.

wwr: 72866113

Det kan säkert bli så.

Man korade även Greta till smittskyddsexpert, hon uttalade sig i Expressen och CNN placerade henne i en panel som diskuterade Corona.

Men när detta kritiserades sade Greta något i stil med ‘jag talar bara om mina erfarenheter, folk förstår inte att jag inte är expert’.

Hon framställs som expert men när hon pressas på det så har folk missförstått att hon egentligen inte är det.

Precis som klimatläran. Hon säger “Our house is on fire. I want you to panic.” Men när hon och andra klimatexperter pressas på bevisen så glider de undan i luddigt tal om tippingpoints.

Även rika länders otillräckliga finansiering för fattiga länders omställning kritiserades, liksom att det inte tillhörde den bindande delen av avtalet.[12]

Till skillnad från Kyotoprotokollet är inte rika länder längre skyldiga att hjälpa fattiga länder och pengarna till finansiering ska till största del komma från marknadsmekanismer.[13]

Likaså kritiserades att de som är extra sårbara för klimatförändringarnas konsekvenser, så som små önationer, samtidigt som de fick gehör för sitt krav på en gräns till 1,5 °C uppvärmning också förlorade rätten till kompensation. Under punkten Loss and Damage, skrivs det att ansvar och kompensation inte kan utkrävas för de negativa effekter en del länder kommer drabbas av.[8][14]

Det innebär att rika länder inte kan ställas ansvariga för sina utsläpp som drabbar främst fattiga länder.[15]

Wikipedia

wwr: 72870599

Det var intressant. Har Greta läst vad avtalet (inte) säger om rättvisa.

De fattiga länderna ger bort rätten att kräva ersättning av de rika. De hade ju kunnat börja redan idag med det. Enligt nyheterna sker ju nästan dagligen klimatrelaterade katastrofer.

De får heller ingen ekonomisk hjälp.

Hur fick man de fattiga länderna att skriva på detta? Mutor?

Jag tror inte Greta är intresserad av att studera avtalet närmare.

Av 188 länder verkar bara Marocko och Gambia följa avtalet, vad jag kan förstå.

climateactiontracker.org

wwr: 72877679

Hej Greta! Ledsen att du var ledsen över att få kom till Preem-demon på Mynttorget i Stockholm. Greta du behöver dock bli mycket bättre på att lägga ut info minst flera dagar i förväg, och helst redan en vecka innan, om att du som nu tänker ha ett möte och varför mötet sker!

Han har helt rätt i det. Jag har inte hängt med i Preems utbyggnad. Men Greta styrs av företagen och har hittills inte vågat gå mot några företag på allvar. Hon hjälper istället storföretagen genom att pressa politiker.

Om Greta har demonstration mot oljebolag är det möjligt att hon misslyckas med flit genom att lägga ut informationen för sent och inte motivera varför man skall demonstrera. Hon är så känd att hon kan samla massor med folk om hon bara försöker.

När hon försöker kritisera Credit Suisse så hoppar hon istället på den populäre tennisspelaren Roger Federer (som sponsras av CS)!

Sedan måste Greta tvätta av sig vänsterstämpeln och börja visa sig med alla slags miljöintresserade, inte bara de mellan 15 och 25.

wwr: 72887964

Det är mycket tydligt hur Greta besöker EU och Merkel och talar i EU. Men idag kommer väl hon och några ungdomar med nedslagen “vänsterlook” att Twittra bilder med ryggen mot riksdagen och de svenska politikerna.

När hon “demonstrerade” mot Preem i veckan blev det helt misslyckat. Hon hade inte lagt ut information så att folk samlades. Hon vågar inte attackera företag. Demonstrationen fick ingen uppmärksamhet ens i denna tråd, vad jag såg, innan det var över och man kunde konstatera att det misslyckats!

Om Greta fick, kunde hon samla nästan hur mycket folk som helst. Hon skulle ensam kunna samla tillräcklig stöd för att stoppa oljehamnen om hon gick ut med det. Men hon får inte göra det. Hon är styrd av företagen.

Hon är del i hur Sverige monteras ned och skötseln överförs till Bryssel. Det kommer att bli allt svårare för Sverige.

Lennart Bengtsson är professor i dynamisk meteorologi och har studerat klimatfrågor i 60 år:

newsvoice

Citat:

Katastrofscenarierna är ovetenskapliga likaväl som påståendena om att koldioxidutsläppen inte ger någon klimateffekt är det. Att det finns någon tipping point, där vi når en drastisk och irreversibel förändring, saknar vetenskapligt stöd.

Citat:

Klimatförändringarna sker på lång sikt, och orsakerna bakom är så komplexa enligt honom, att vi inte säkert kan uttala oss om dem trots all datorkraft vi fått och alla förfinade modeller. Han protesterar mot att utsläppsscenarierna från FN:s klimatpanel, IPPC, ger intrycket av att vi kan urskilja vad som beror på mänsklig påverkan, och vad som inte gör det.

Snullerux: 72907715

Hon har i alla fall lyckats skramla ihop ett dussin personer som tror på henne.

Hennes mask ser ut att vara hemsnickrad. Den ser ut att vara gjord av ett par gamla avlagda trosor.

pbs.twimg.com

[ pbs.twimg.com/media/EhnQ5s5XkAAYS_5?format=jpg&name=large ]

wwr: 72908885

Ja inte ser Gretas fredagsdemo ut som en samling man får lust att åka och ansluta sig till. De måste berätta att äldre är välkomna. Annonserar hon ut det på Twitter alls? Gick hon ut med det bättre fick hon lätt ihop hundratals.

En skylt om plast. Det kopplar till EU som säkert drar fram någon plastskatt snart. EU-glin är vad de är :rant: 😉 😀

Regnbågsfärger på FFF-skylten är en markering som visar att det inte bara handlar om miljön.

De måste rikta specifika krav mot riksdagsmännen och regeringen, skapa kontakt. Att bara stå med deprimerad uppsyn och ha ryggen mot riksdagen är mobbning.

wwr: 72909545

… Det känns lite genomskinligt när EU i år ökar utgifterna med 800% av budgeten för att sätta fart på samhället och koldioxidproduktionen igen, efter Corona. Under denna tid har man gömt undan Greta och hon kommenterar inte konsumtionsökningen. Nu hade vi behövt ett av de gamla raseriutbrotten.

People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are at the beginning of a mass extinction and all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth,” said Thunberg. “How dare you!”

Från FN-talet

But instead if scolding Merkel, Greta has “environmental meeting” with her.

[ img.welt.de/img/politik/deutschland/mobile213965174/0117932267-coriginal-w780/Climate-activist-Greta-Thunberg-meets-with-German-Chancellor-Merkel.jpg … … www.welt.de/politik/deutschland/article213965204/Merkel-Treffen-Auf-Kritik-reagiert-Greta-Thunberg-mit-merkwuerdiger-Begruendung.html ]

Stjärnprofessorn om att nå de som vill värna om jobben: ”En fråga om välfärden”

Han är en av världens främsta globala miljö- och klimatforskare, med kronprinsessan Victoria och Greta Thunberg som några av sina flitigaste åhörare.

– Det är få människor som är så kunniga och uppdaterade på kunskapsläget som de två är, säger Johan Rockström, professor i global miljövetenskap.

Bland Johan Rockströms anhängare finns klimataktivisten Greta Thunberg, som bland annat har gjort studiebesök på Potsdaminstitutet utanför Berlin.

– Jag tycker att Greta är helt fantastisk. Hon är inte bara en engagerad tonåring, hon är en oerhört kunnig person som dessutom har förmågan att kommunicera den kunskapen. I den akademiska världen har Greta väldigt stor respekt och stort stöd, inte minst för att hon har klokskapen att knacka på forskarnas dörr och ställa initierade frågor, säger Johan Rockström.

Han berättar att forskare ofta får tjata på politiska ledare och företagsledare för att de ska ta del av det senaste forskningsläget, men att Greta Thunberg tvärtom självmant kontaktar auktoriteter inom olika klimatfrågor och informerar sig.

– Greta är extremt noggrann och vrider och vänder på alla uppgifter, precis som Luisa Neubauer som är frontfigur för Fridays for future här i Tyskland, förklarar Johan Rockström.

expressen

EU Plastic Tax Approved by European Council

With its latest agreement on the new Multiannual Financial Framework (MFF) and coronavirus recovery fund, the European Council has also approved implementation of the so-called plastic tax, effective January 1, 2021. While the European Council believes the €0.80/kg levy on non-recycled plastic packaging waste will have a beneficial environmental impact, the European Plastics Converters (EuPC) association thinks it will have the opposite effect.

pt

Bristol Simpsons mural

sun

wwr: 72950590

Aftonbladet skriver nu att Greta kämpar mot Preemraff

Greta Thunberg är en av dem som nu kämpar för att stoppa Preemraffs utbyggnad i Lysekil.

Nu säger samma Greta att ett beslut som ligger i Löfvens händer hotar Sveriges möjlighet att leva upp till just Parisavtalet.

aftonbladet.se

Jag håller inte med. Greta kämpar inte. Hon är så känd att hon kunde göra mycket mer. Hon fokuserar inte på att stoppa Preemraffs utbyggnad. Hon annonserade ut sin demo förra veckan så dåligt att bara ett fåtal kom.

Hon borde ställa Löfven och Preemraff mot väggen. Skapa uppmärksamhet runt detta.

Jag menar att Greta styrs av företagen och aldrig har vågat gå mot dem på allvar.

wwr: 72960722

Greta har helt tappat stinget. Nu citerar hon Aftonbladet kultur när hon skall stoppa Preemraff.

“Ibland undrar jag vad som är värst: politiker och tyckare som inte tror på klimatförändringar, eller politiker och tyckare som tror på klimatförändringar och ändå inte vill ta strid för de beslut som måste fattas.”

t.co

Twitter

Det var mer fart på henne förut. Hon har blivit en del av etablissemanget. 😉

You have stolen my dreams and my childhood with your empty words and yet I’m one of the lucky ones. People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction and all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth. How dare you!

You are failing us, but the young people are starting to understand your betrayal. The eyes of all future generations are upon you and if you choose to fail us, I say: We will never forgive you.

We will not let you get away with this. Right here, right now is where we draw the line. The world is waking up and change is coming, whether you like it or not.

“There are no grey areas when it comes to survival,”

“We need a system change”

“Everything needs to change. And it has to start today. So everyone out there: it is now time for civil disobedience. It is time to rebel.

wwr: 72970897

Märkliga bilder hon tar nu.

twitter.com

Det ser verkligen inte ut som om de vill att vi andra skall åka dit och delta. Jag tror de vill förmedla att de anser att “riksdagen är ett otäckt ställe”. Skylten om plast har de inte med denna fredag. Jag tror de försökte få oss att attackera riksdagens plastpåseskatt till förmån för EU:s plastskatt (dit vi betalar utan att ha samma koll på hur pengarna används). EU har väl inte heller rätt att beskatta oss?

Jag anser alltså att Greta styrs av utländska intressen. Det handlar om att flytta besluten från Sverige till EU. Det gäller klimatet. “Vår president”, von der Leyen höll tal “State of the Union” i veckan. Hon sade att planeten blivit varmare under Corona! Fast många påstod ju att lockdown var bra för klimatet. Men Greta skall tydligen avvecklas.

Greta samlade bara 8 deltagare igår. I Montreal kom en halv miljon. Det visar att hon inte styr detta själv utan andra samlar stora folkmassor när de vill.

De står vid en reklamskylt för glass! Förmodligen ingen slump, men jag kan inte komma på varför, just nu. Påminner om varma sommardagar? 🙂

Spoiler:
Jag hade missat att ta med länken till Gretas Twitter i mitt förra inlägg. Den förkortade länken jag hade med gick till artikeln hon citerade. Men jag tror andra förstod ändå. Länken skulle ha varit:

twitter.com

Torpex: 72975046

I Montreal var det skolorna som anordnade protesterna, inte eleverna själva:

At least 11 teachers’ unions across the province, representing mainly CÉGEP teachers, have already voted to strike

Quebec’s largest school board has taken the unprecedented step of giving all of its 114,000 students the day off on Sept. 27, to encourage them to participate in an international day of protest demanding government action on climate change.

The CSDM is switching a pedagogical day planned for later in the year to Sept. 27 in order to facilitate student participation in the march without losing a day of class time.

montrealgazette.com

wwr: 72981726

Det blir nog lite utanför ämnet om man skall diskutera hur världen styrs. Men Greta har inte byggt upp någon organisation själv. När hon satte sig ned på gatan 20/8-18 var allt förberett och Aftonbladet gjorde reportage samma dag, The Guardian efter mindre än två veckor. I princip alla större tidningar i hela världen hyllar sedan henne. Hon blir årets person. Så snabbt kan ingen bli känd utan stöd av internationella nätverk.

Men nu har man bestämt att klimatagendan skall tonas ned (kanske tillfälligt) eftersom man gör tvärtom i Europa och höjer koldioxidproduktionen (!) genom att tvärtom stödja ekonomisk utveckling och inför enormt dyra “Corona räddningspaket”. Då tas Greta bort ur media.

Hade Greta byggt upp en organisation själv så hade den fortsatt att fungera. Men när press och nätverk nu drar bort stödet drar hon bara åtta personer. Hon (och hennes förmodade reklamteam) påverkar ingenting. De följer en global agenda.

En ungdom som blir upprörd över miljöproblem skulle attackera alla aktörer. Men Greta attackerar politiker och sparar företagen. När hon förra veckan skulle aktivera sig mot Preemraff verkar hon ha “glömt” att annonsera ut aktiviteten och tydligen kom nästan ingen. Hon försökte attackera Credit Suisse, men gjorde det på ett helt misslyckat sätt genom att angripa den populäre tennisspelaren Roger Federer. Hon har inte attackerat några flygbolag! Hon följer en agenda där multinationella företag inte kritiseras men nationella politiker angrips på olika sätt.

Hon lämnar avsiktligt de svenska politikerna utanför. Hon och några till står med ryggen mot riksdagen varje fredag och försöker visa att man inte skall bry sig om vad som sker där. Men när hon besöker EU tas hon emot med öppna armar och får stående ovationer för sitt tal.

Hon följer en global agenda. Hon är EU:s lilla flicka. 😉

Greta säger att filmen om henne, som heter “Greta”, inte borde ha handlat om henne. Det blev tydligen fel.

Toronto: Greta Thunberg Calls Out Celebrity Culture as “Absurd”

“Instead of focusing on the climate and listening to the scientific message, people are instead listening to and talking about me,” the climate activist told a virtual Toronto Film Festival discussion.

The Hulu documentary Greta follows Thunberg from her school strikes in Sweden to being a climate change superstar for a global movement.

She added Grossman’s documentary should have focused less on her and more on the climate crisis itself.

hr

wwr: 72982338

Greta säger att filmen om henne, som heter “I am Greta”, inte borde ha handlat om henne. Det blev tydligen fel.

Toronto: Greta Thunberg Calls Out Celebrity Culture as “Absurd”

“Instead of focusing on the climate and listening to the scientific message, people are instead listening to and talking about me,” the climate activist told a virtual Toronto Film Festival discussion.

The Hulu documentary Greta follows Thunberg from her school strikes in Sweden to being a climate change superstar for a global movement.

She added Grossman’s documentary should have focused less on her and more on the climate crisis itself.

hollywoodreporter.com

wwr: 72983354

Jag har missat att Macron sågat Greta. Det trodde jag inte han vågade. Jag misstänker han ställer sig bakom Greta och klimatet den dagen de skall skinna oss mha klimatfonder. De var ju på god väg men bedömde Corona som mer lönsamt.

På den här bilden från palatset har han i alla fall handen på axeln på Greta efter ett möte med klimataktivister. De aktivister (självklart tjejer) som ytterligare omnämns i artikeln står i periferin. På andra sidan av Macron står ett bekant ansikte. Men hon omnämns inte i artikeln. Luisa Neubauer har varit “ambassadör” för OneFoundation som bl.a finansierats av Soros och Gates. När Greta nyligen hade möte med Merkel var det Luisa som tagit initiativet till mötet, sade Merkel. Luisa finns på “en miljon” bilder tillsammans med Greta och man kan gissa att nätverken jobbar via henne.

m.hln.be

French President Macron welcomed the Swedish climate girl Greta Thunberg (right to Macron) and a delegation from Youth for Climate, including Anuna De Wever (second from right) and Kyra Gantois (first from left). … Macron receives Greta Thunberg, Anuna De Wever and Kyra Gantois at the Elysée: “It was a positive meeting” … The conversation with the French president lasted no less than two hours.
… https://m.hln.be/nieuws/buitenland/macron-ontvangt-greta-thunberg-anuna-de-wever-en-kyra-gantois-in-het-elysee-het-was-een-positieve-ontmoeting~aa31b354/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Thunberg tweeted Monday that she, along with 15 other children hailing from 12 countries, had filed a legal complaint accusing five countries of inaction on global warming that violated the UN Convention on the Rights of the Child.

The treaty, which is 30 years old, is one of the most widely ratified in history and children have been able to file legal complaints to the UN Committee on the Rights of the Child since 2014

Argentina, Brazil, France, Germany, and Turkey were mentioned in the petition.

United States and China, which are the biggest culprits among the world’s top greenhouse-gas emitters, haven’t signed the section of the treaty allowing children to seek justice for infringements.

As a result, China and the US were not included in the complaint.

In response to Thunberg’s complaint, French President Emmanuel Macron told Europe 1 that it was “very radical” and was likely to “antagonize societies.”

“All the movements of our youth — or our not-so-young — are helpful,” Macron said. “But they must now focus on those who are furthest away, those who are seeking to block the way.”

The head of state stressed that he didn’t feel “that the French government nor the German government, currently, were blocking the way.”

Macron also said he wanted young people to “help us put pressure on those who are blocking the way” and to “partake in very clear action

bi

wwr: 73024704

Greta hedrar Calouste Gulbenkian med fler donationer från fonden som bär hans namn. Gulbenkian är ett föredöme. Vi hyllar honom bl.a för att vara den förste att lyckas exploatera irakisk olja. Han såg även till att vi västerlänningar kan sno åt oss av arabernas olja.

Greta jobbar för EU och industrin.

Greta skall tydligen ta emot priset i Portugal.

Press release

23 Sept 2020 – for immediate release

€50,000 to the International Red Cross and Red Crescent Movement for their disaster relief work across the African continent, supporting people and communities impacted by recent heavy floods, droughts, food insecurity and other disasters.

€50,000 to Solar Sister for their work to empower local women entrepreneurs in Tanzania and Nigeria to build clean, solar-powered businesses, through business training, market facilitation and ongoing mentoring. Solar Sister’s grassroots model has built a network of over 5,000 women entrepreneurs who have created a sustainable impact by providing clean energy access for their communities and income that supports their families.

€50,000 to Oil Change International for their work against harmful oil and gas projects across Africa and to support distributed renewable energy projects. Part of the funds will be regranted to frontline groups working on energy and climate issues in Africa.

The donation comes after Greta Thunberg was awarded the Gulbenkian Prize for Humanity in July 2020 along with a donation of €1 million to her foundation. The Greta Thunberg Foundation will donate the full sum to charitable projects combatting the climate and ecological crisis and supporting people facing its worst impacts, particularly in the Global South. The Calouste Gulbenkian Foundation has donated €500,000 of the award sum already, and the second part will be donated when Greta accepts the award in Portugal.

Previous donations from the Greta Thunberg Foundation made possible by the Gulbenkian Prize for Humanity:

20 July: €100,000 to the Stop Ecocide Foundation and €100,000 to the SOS Amazonia campaign [Gulbenkian press release]

“I’m extremely honoured to receive the Gulbenkian Prize for Humanity. …

28 July: €100,000 to flood relief in India and Bangladesh: [press release]

August 11: SEK 100,000 (about €10,000) to help clean up the Mauritius oil spill [Instagram]

docs.google.com

Calouste Sarkis Gulbenkian (/kæˈluːst ɡʊlˈbɛŋkiən/, Western Armenian: Գալուստ Կիւլպէնկեան; 23 March 1869 – 20 July 1955), nicknamed “Mr Five Per Cent”, was a British-Armenian businessman and philanthropist. He played a major role in making the petroleum reserves of the Middle East available to Western development and is credited with being the first person to exploit Iraqi oil.

en.m.wikipedia.org

wwr: 73054554

MidlifeMommy: 73051846

Haha, precis 😀 De där anklagande blickarna, ingen ska missa att vi har bestulit dem på deras barndom …

Ja. En riktig teaterapa är hon. Hon ser verkligen förbaskad ut på bilden. Nästan som den gången hon försökte döda Trump med blicken. 🙂

Nu har man med metoo bland skyltarna för att visa att detta inte bara handlar om miljöproblem. Är det tillåtet att gå dit med vilken skylt som helst som stöder miljön? Jag har tyvärr förhinder men kan ingen annan prova hur toleranta de är. Jag kommer inte på något riktigt bra, men varför inte

Sverigedemokrater för klimatet

Nordisk enighet för klimatet

Spola EU:s usla klimatlag, satsa på Sverige!

SAS mördare

Nästa vecka totalblockerar vi Preemraff,

“now is the time for civil disobedience”

Köttätare för klimatet

Vem samåker du med till jobbet?

Ta tåget på semestern – självklart!

Klimatsnack med Löfven NU, kom ut din fegis!(talkör)

Helst några glada, vita gubbar som kan fotobomba den dystra tillställningen. 😉 😀

Trailern från Spitting Image var inte kul. Fick dålig kritik på Twitter. Det vanliga hatet mot Trump, Johnson och Putin.

Greta finns bara på stillbild än så länge

s.yimg.com

wwr: 73055867

Hennes genomslag styrs ju helt av massmedia och hennes handlers. Tänk vilket genomslag det skulle bli om hon hade en skylt “Jag vill snacka med Löfven nu, kom ut!”

Att Greta tjänar EU och hatar de nordiska länderna anser jag stå klart. Hon talar inte med svenska politiker.

Varför lanseras hon då i Tyskland? (Och även om Macron inte gillade hennes utspel om att stämma klimatbovarna eller vad det var, så har hon ändå haft möte med honom.) Hon och Merkel är ju jättepolare.

Jag tror det kan ha att göra med att vi skall lära oss att se Frankrike och Tyskland som de som bestämmer. När EU bara sade åt medlemsländerna att budgeten skulle femdubblas genom paketet på €750 bn och alla svalde det var det Merkel och Macron som hade tagit fram förslaget och först lämnat det på en presskonferens.

Att Greta är stor i Tyskland men inte tar kontakt med de svenska politikerna tror jag kan ha att göra med att vi skall lära oss att centrum ligger i Tyskland, Frankrike och EU. Den svenska riksdagen står man bara med ryggen mot och talar inte med. Gretas agenda handlar om avveckling av Sverige.

wwr: 73088807

Nej, pojkvän är osannolikt gissar jag. Det finns i alla fall ett avståndstagande från äldre män i klimatagendan. T.o.m. Al Gore har fått gå och gömma sig under Gretas framfart. Möjligen kanske Greta tilldelas en flickvän. (Är man i den mediala hetluften får man inte vara nogräknad. Elon Musk var tillsammans med den söta skådespelerskan. Men när han sedan hårdlanserades i media blev han tillsammans med den ruskiga, transliknande figuren. Nyligen i en intervju visste inte Musk riktigt vad de frågade om när de nämnde deras barns namn.)

Men Gretas helgonimage gör nog att hennes kärlek kommer att vara reserverad för isbjörnarna en tid framöver.

Det gör det extra fånigt när man ibland försöker presentera henne som “forskare”. Hennes lärare berättade om isbjörnarnas lidande när hon var 11 år gammal, tror jag. Efter det kunde hon inte tänka på annat än isbjörnar under lång tid och bestämde sig för att kämpa för dem och för klimatet. Med den bakgrunden är man ingen bra, neutral klimatforskare utan istället en bra miljöaktivist. (Vilket hon inte heller är eftersom hon är en smygaktivist för EU.)

wwr: 73090395

MidlifeMommy: 73088959

Jättekul men lite förvånande att saudierna beundrar henne. Med hennes politik riskerar de att kasta in sitt land i armod. “Det svarta guldet” har gett dem makt, rikedomar och välstånd men eftersom Greta har sagt att alla CO2-utsläpp måste ner till noll redan nu, så …

Men det stöder att Greta jobbar för oljeindustrin och andra multinationella. Hon tog emot 10 mille av Gulbenkian-stiftelsen och välsignar deras namn genom donationer. Men stiftelsen håller visst inne hälften tills Greta tagit emot priset i Portugal. Jag har försökt ta reda på när men misslyckats. Om någon vet mer så skriv gärna. Det blir intressant att höra Gretas tal. Hon har ju redan en bra inledning klar

I’m extremely honoured to receive the Gulbenkian Prize for Humanity

gulbenkian.pt

Kommer hon att prisa Gulbenkian för hans insatser? Han hyllas bl.a för att vara den förste som utvann olja i Irak.

MidlifeMommy: 73088959

Någon som vet om hon stöder skatten på svenska plastkassar?

Greta hatar riksdagen och älskar Merkel och EU. Både den idiotiska plastpåseskatten och Gretas budskap är förtäckt EU-propaganda. Så det vore logiskt om hon stämde in i kören av buanden. Men man vet aldrig, de dribblar fram och tillbaka med enstaka frågor för att maskera sambanden. Macrons lindriga kritik av Gretas initiativ att stämma klimatbovarna enligt barnkonventionen var t.ex bara symbolisk menar jag. Macron stöder ju Paris-avtalet.

wwr: 73122484

MidlifeMommy: 73051846

Haha, precis 😀 De där anklagande blickarna, ingen ska missa att vi har bestulit dem på deras barndom …

Bra beskrivning som även passar på Gretas senaste Twittersignatur

pbs.twimg.com

Greta Thunberg Twitter profile 2020 10 03

Hennes Twitter är fullpackad med andra aktivister, skogsbränder och liknande. Jag hittade ingen bild från igår. Hade de ingen fredagsdemo eller missade jag den?

MidlifeMommy: 73123271

Så klart att de demonstrerade! Vad gör man inte om man “vill ha klimaträttvisa”?

twitter.com

Ett tiotal tappra ungar även den här veckan. Måste väl ändå betraktas som ett misslyckande att de inte lyckas dra ihop fler. Sen undrar jag lite över deras munskyddsanvändning. Har de inte lyssnat på Sveriges statsepidemiolog som knappast rekommenderar användning i liknande sammanhang? Det enda de orsakar är väl mer plastavfall (och CO2-utsläpp när munskydden tillverkas och transporteras).

I övrigt fortsätter Greta (eller om det är Svante?) att oförtrutet retweeta mängder av inlägg. Bland annat ett av en ensam tjej med skylten:

“Children of the Revolution”

Äntligen tycks Greta förstå att det finns andra “bovar” än flygresor och kött:

Men givetvis måste hon också spela Allan:

När ska den här cirkusen sluta?

wwr: 73123338

Tack. Nu är det “climate justice” igen för att försöka bryta isär samhället genom att påstå att vissa är förtryckta. Säkert är många förtryckta. Men skall man jobba för en miljöfråga måste man försöka skapa enighet runt den.

“Listen to the silence”, muskydd, “håll avstånd” – mycket handlar om att vi inte skall kunna kommunicera med varandra. Det vore t.ex helt otänkbart med en talkör: “Kom ut och snacka klimat din fege statsminister!”

Enda roliga var

“The planet is getting hotter than my imaginary boyfriend”

One of the wealthiest charitable foundations in the world, the Gulbenkian Foundation was founded on 18 July 1956 according to the last will and testament of Calouste Sarkis Gulbenkian, a Portugal-based oil magnate who bequeathed his assets to the country in the form of a foundation.

Wiki

MidlifeMommy: 73124220

Tack www för dina insatser, jättestort tack 🙂

Om inte Gulbenkian själva svarar kanske det kan bli svårt att hitta svaret någon annanstans men värt att försöka.

Har lite svårt att se logiken i varför hon tar emot det här priset (inte minst i ljuset av de bakgrundsfakta som du har grävt fram men hon kanske inte känner till. Eller inte vill känna till …)

Så här lät det för knappt ett år sedan:

svt.se

Greta Thunberg tackar nej till Nordiska rådets pris

“Men klimatrörelsen behöver inga fler priser, det vi behöver är att våra makthavare och politiker ska lyssna på forskningen.”

Men nu behöver klimatrörelsen tydligen fler priser.

(För övrigt kan man kanske tycka att hon kunde ha skänkt den där halva miljonen till miljöprojekt i Afrika eller whatever i stället för att tjura.)

svenska.yle.fi

– Så tills ni börjar agera i enlighet med vad forskningen säger krävs för att begränsa höjningen av den globala medeltemperaturen till under 1,5 eller ens två grader, så väljer jag och FridaysForFuture i Sverige att inte ta emot Nordiska rådets miljöpris, meddelade Thunberg.

Ni, vilka ni? Gissningsvis Nordiska rådet.

Nordiska rådet är det officiella samarbetsorganet mellan de nordiska staternas parlament inom ramen för det nordiska samarbetet.

norden.org

Det engagemang Greta Thunberg står i fronten för påverkar och inspirerar en hel generation.

Tror han på det själv?

wwr: 73124348

Det är tyvärr hatet mot Sverige och hembygden som står i centrum för Gretas agenda. Hon är dödspolare med Merkel men talar inte med Löfven. Håller tal i EU men inte i riksdagen. (Det finns många sätt att tala för ledamöterna utan att tala i plenisalen, vilket ifrågasatts. Mandela talade väl även i plenisalen flera gånger.) Hon attackerade plötsligt ett danskt reningsverk som släppte ut avloppsvatten under ombyggnad, vilket är rutin.

Nu står de med ryggen mot riksdagen och visar att den är inget att bry sig om. Gretas skötare representerar en typisk agenda för hur vissa vill avveckla Sverige och försöka överföra besluten till Bryssel.

Greta kritiseras på ett diffust och märkligt sätt av ett Twitterkonto med typiskt namn av en äldre svensk man. Förmodligen är det ett fejkat konto för att försöka skapa motsättning mellan äldre svenska män och yngre tjejer..

wwr: 73138242

Och inte oväntat blir vädret i morgon, och för evigt VARMT 😀

youtu.be

Greta skall visst själv ha gillat dockan.

Referens: Boktips:

Jakob Nordangård

“Rockefeller – en klimatsmart historia”

aug 2019.

wwr: 73189932

arbetet: 73189772

Så det blev tji fredspris för Gresus. Låt nu henne försvinna in i det förflutna och ge henne en chans att leva som en vanlig människa.

Jag hoppas inte hon får problem med det. Kritiseras hennes politik på Twitter så hugger trollen tillbaka med att ett barn angrips. Det är fel. De som placerar en unge i skottlinjen har ansvaret. Jag tror Greta har god teaterutbildning och vet att allt är ett spel. Hennes politik och agerande i miljöfrågor måste få kritiseras. Jag hoppas att och tror inte folk kommer att göra det personligen till henne alltför ofta.

Spitting Image hade en Gretadocka som tog i och skrek Hot! så att flätorna reste sig.

youtu.be

Det måste hon tåla anser jag. Men t.o.m. Express hängde på skuldtrippen

Spitting Image creator’s refusal to feel guilt for Greta Thunberg puppet

express.co.uk

Fredagsbilden:

Nytt världsrekord i apatisk uppsyn. Några aktivister gömmer sig bakom andra och en verkar hålla skylten upp och ned!

twitter.com

Det handlar om skuld och generationskonflikt istället för samarbete runt en miljöfråga

“You are failing us. But the young people are starting to understand your betrayal. The eyes of all future generations are upon you. And if you choose to fail us, I say we will never forgive you.”

wwr: 73191263

MidlifeMommy: 73191119

Vet inte om detta har diskuterats tidigare?

Har Greta varit ute och rest igen eller är kanske fotot taget i Berlin i augusti?

twitter.com

(Någon toppolitiker som darrar lite i knävecken?)

expressen.se

Stackars Ursula van der Leyen som bjöd in Greta att tala trots förbud under pandemin och som säkert trodde hon skulle få beröm för de skärpta målen (de som kallades “Greta-effekt” i pressen). Ge Greta ett finger och hon försöker ta hela handen…

Det är ju allvarliga anklagelser det handlar om. Så förhoppningsvis kommer van der Leyen att känna sig tvungen att svara genom att 1) erkänna att EU har fuskat, 2) argumentera emot (genom att hävda att Greta & Co antingen missförstår, fuskar eller … ljuger). Finns det något tredje alternativ?

Det skulle kunna bli riktigt underhållande men något säger mig att det öppna brevet kommer att tystas ner.

Fast för en gångs skull tycker jag faktiskt att Greta är modig. Och tänk om anklagelserna stämmer?

Alltid intressanta inlägg av MM.

Men det visar att Greta anser att det är EU man skall agera tillsammans med. Förhandla om detaljer i siffror som aldrig kommer att ha praktisk betydelse.

Den svenska riksdagen skall man bara stå med ryggen mot innan någon vaknat.

Som vanligt bara tjejer på bilden. Soros-Luisa släpper aldrig garden på Greta om någon svår fråga skulle dyka upp. Deltar Luisa även i fotograferandet? Har hon kamerautrustning i handen?

Oljemiljonerna rullar in. Den här var bra.

imgur.com

Det talet skulle jag vilja höra.

Rockström satt i juryn som gav Greta oljemiljonerna. Undrar hur mycket han fick av oljebaronen för det.

Trollmia: 73223187

Oj, oj, nu är våra partiledare i blåsvädret. Greta är inte glad på dem…

twitter.com

Nån sa att politiker satt sig ”vid barnbordet i klimatfrågan”. Men jag kan försäkra er om att det inte stämmer… för i så fall hade det synts nåt som helst tecken på klimatinsikt. Gårdagens #pldebatt visar återigen att okunskapen och förnekelsen fortfarande är total.

:whistle:

wwr: 73223474

Men det är så Gretas skötare jobbar. De svenska politikerna dömer hon ut i klump och talar om “barnbordet”. Men nyligen diskuterade hon siffror som EU-politikerna lagt fram. Hon håller tal i EU men inte för de svenska ledamöterna.

Hon är utsedd att visa att svenska politiker skall man inte bry sig om. De skall hånas och sitta vid barnbordet eller inte ens det. Men med EU förhandlar Greta siffror.

Hennes skötare blåser oss alla medan vi jublar åt Greta. Pengarna rinner ur landet. Bye, bye Sverige.

wwr: 73231005

Klimatfrågan är politisk. (Miljöfrågor som t.ex ozonhålet är däremot inga problem, där samarbetar alla.)

Den viktigaste politiska frågan i Sverige är vem som bestämmer. Svenska folket borde bestämma genom att välja bra politiker. Men EU försöker ta kontrollen över Sverige. EU har redan mutat alla partiledarna genom att ge dem fina arbeten efter karriären. Så alla partiledarna stöder EU istället för att lyssna på svenskarna. Våra pengar skickas till EU. Partiledarna pratar mindre viktiga frågor som Estonia och Coronatestning.

Ingen gör något åt klimatet. Möjligen kommer EU att samla in mer pengar. Men EU sätter upp målsättningar om 30 år. EU investerar 300 miljarder i fossil infrastruktur. Pengarna slösas över Europa och leder till kraftigt höjd koldioxidproduktion.

Samma sak i USA. Trump gör inget åt klimatet. Biden pratar om klimatet. Men Biden kommer troligen inte att vinna valet. Opinionsundersökningarna är förfalskade till Bidens favör på samma sätt som 2016 när de påstod att Clinton skulle vinna. Och även om Biden skulle vinna så kommer han bara att sätta upp klimatmålsättningar utan praktisk konsekvens.

Alla politiker har kommit överens om att konstruera denna klimatfråga som de låter hanteras av EU och inte av den svenska riksdagen.

Greta stöder Biden som pratar om “klimatet”. Det är riktigt. Men den avsedda effekten av att Greta stöder Biden och “klimatet” är att svenskar förlorar kontrollen över Sverige och pengar/beslut flyttas från Sverige till Bryssel där man snackar klimat.

wwr: 73253193

maallgan: 73253113

Dokumentärfilmen Greta har av deb svenska Oscarskommittén nu utsetts som en av tre kandidater som kan bli Sveriges bidrag till en Oscar för Bästa internationella film (Best International Feature Film).

pressroom.filminstitutet.se

Oscarnomineringarna är starka politiska markörer. Det finns säkert andra som vet mer om det än jag. Men jag kommer ihåg 2018 då filmen Icarus vann. Den pekade ut Putin som ansvarig för rysk doping. (Bevisen var diskutabla.) Då var en hyllningsfilm till Vita Hjälmarna också nominerad! Vita Hjälmarna har liksom Greta fått “Alternativa Fredspriset”, etc.

Greta-filmen ligger nog bra till.

wwr: 73254586

Greta verkar ha gjort uttalande inför EU:s toppmöte som pågår nu (möte om Brexit, även om Corona, klimat och Afrika). Dålig publicitet om det (är Brexit ett fult ord?).

Greta Thunberg called on French President Emmanuel Macron to “take responsibility” in the fight against climate change and to keep his “promise” to be on the cutting edge.

amp.lefigaro.fr

Det tråkigaste med Greta och utvecklingen i Sverige nu är att man håller på att lägga ned Sverige men ingen diskuterar det. Vi bara ser hur Greta vänder ryggen till den svenska riksdagen och hela tiden vänder sig till EU. Merkel och Macron är dem hon hoppas på. (Våra pengar och vårt inflytande flyttar till Bryssel.)

Det går inte att ta ställning i klimatfrågan utan att ta ställning i om Sverige skall skötas av svenskar eller från Bryssel.

Luisa sköter ruljansen som vanligt.

Nothing that has been proposed or pushed is in line with what science tells us ,” said the Swedish leader of the “ Fridays for Future ” movement in an interview conducted via Zoom, in which the young activist also participated. German Luisa Neubauer.

oshin.cantwell: 73277539

Greta TAPPAR följare på Instagram. :w000t:

web.archive.org

web.archive.org

Hur många har jag själv? Hemligt. 😉 Fast ändå kul att se hur luften börjar pysa ur Marc Benioffs lilla postergirl.

Salesforce CEO Marc Benioff and his wife Lynne Benioff bought Time Magazine from Meredith Corp last year.

scj

EU Summit: Decision on reducing carbon emissions pushed back to December

For the time being, the European Commission has proposed a target of cutting emissions by at least 55% by 2030.

The European Parliament, however, has gone even further with a proposal to cut emissions by 60%.

Almost half of the 27 EU member states want to boost the existing target of reducing emissions by 40% to 55%, but Eastern European states such as Poland, which relies on fossil-fuels, are uneasy.

In accordance with the Paris Climate Agreement, the EU has promised to be climate-neutral by 2050.

en

wwr: 73292075

Nu har hon blivit Hong-Kong-aktivist också. Det här har fått en hel del publicitet.

Hon är främst EU-aktivist och allmän vänsterpolitisk aktivist med hat mot Sverige och även mot äldre vita män. Hennes skötare styr henne i olika riktningar.

Man kan glömma hennes påstådda miljöengagemang.

twitter.com

amp.scmp.com

Och Greta betraktar jag som oskyldig. Hon är bara en skådespelerska som fått en drömroll.

wwr: 73294649

Det här har gått under radarn tror jag. Greta har varit Hong Kong-aktivist ända sedan juli

My thoughts are with the people of Hong Kong.

twitter.com

Hur tänker hennes team. De försöker få oss att tro att hon är den lilla flickan som kämpar för miljön. Nu kämpar hon för Hong Kong. Sverige är i alla fall inget som hon sänder sina tankar till.

Kommentarer till hennes Tweet i juli:

Why Greta? Ask why

twitter.com

But its an authorative communist society you crave in every second tweet. What’s the problem now?

twitter.com

It is what US and EU have started to talk about, though it is difficult. Product prices from PRC are commonly lower (due to bad work conditions and state dumping) than from US/EU. Look for “decoupling” to read more.

t.co

U.S. and EU must face down China together, Pompeo says

twitter.com

Bra bild:

twitter.com

Nu har tjejerna gått igång rejält på Kina. Luisa tweetar en knuten näve till Wong

twitter.com

Wake up HKs you are being played by an MK Ultra puppet. Her handlers are her parents and George Soros. She is not on your side. @freechina15

twitter.com

Any thoughts on the people of Yemen? No?

twitter.com

Not an option- her sponsors would cut her off…

twitter.com

No chance of her getting involved in helping a genuine tragedy.

Has the HK police killed any protester no , HK ranked 3rd in the human rights index but they want to be like the US in 17th???

twitter.com

@anotherbn Greta apoiando HK, este ano realmente está cheio de surpresas

What’s the thinking here? World can’t burn up if you help start a new cold war?

that’s to be expected from an ecology hero that never criticizes capitalism.

These people Greta, shouldn’t be on the street like that. The coronavirus isn’t over!!!

wwr: 73297518

My thoughts are with the people of Hong Kong.

twitter.com

Nu tycker jag att alla vi Greta-diggare i tråden skall fira. Greta är på bättringsvägen. Hennes tunga diagnoser har medfört att hon bara kunnat tänka på isbjörnar. Men nu kan hon även tänka på kineser. Grattis Greta, krya på dig snart!

I grunden är det samma föreställning som ges över hela världen. De flesta hjältarna tillhör någon av grupperna unga, tjejer, icke-vita. De revolterar mot äldre, ofta vita, ofta gubbar. Wong mot Xi. Spice Girls mot Lukachenko. Greta mot Trump, etc. Den thailändske kungen bor sedan länge i Tyskland och sköter Thailand genom att “jobba hemifrån”.

Det intressanta är att de styrande redan har situationen under kontroll. Xi och Trump ligger vid poolen tillsammans och kollar på TV hur några låtsasmissiler slår ned i Syrien. Man har självklart redan ringt Putin och gjort upp så att ingen blir skadad.

Man behöver inte störta några ledare, de är väsentligen redan under kontroll. Man spelar upp draman för att sprida hat i befolkningen. Det var t.ex vita gubbar (dock inte undertecknad) som byggde upp Sverige. Skall man krossa Sverige måste man visa att det är skottpengar på gubbar.

Ibland driver jag med rollfigurerna i CIA:s teatersällskap, som Assange eller Greta. Men det berör inte skådespelarnas personligheter. Det rinner säkert skådespelarblod i Gretas ådror. Hon vet att publiken skrattar när man spelar komedi, då är succén given. Hon är bara utvald att spela en roll. Förmodligen upptränad sedan hon var mycket liten. Henne kan man inte lasta, anser jag.

wwr: 73297578

Nu skall vi se. Vem är det som sprider hatet?

encrypted-tbn0.gstatic.com

encrypted-tbn0.gstatic.com

Yet you all come to us young people for hope. How dare you!

“You have stolen my dreams and my childhood with your empty words. And yet I’m one of the lucky ones. People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money and fairy tales of eternal economic growth. How dare you!

Och som sagt. Gretas person har inte i detta att göra. Hon är en skådespelerska som tränats i denna roll sedan hon är liten. Hon har aldrig kunnat ta beslut om den är bra eller inte. De kanske blåste henne med en story om isbjörnar. Gretas person är ett villospår.

wwr: 73297578

Nu skall vi se. Vem är det som sprider hatet?

encrypted-tbn0.gstatic.com

encrypted-tbn0.gstatic.com

Yet you all come to us young people for hope. How dare you!

“You have stolen my dreams and my childhood with your empty words. And yet I’m one of the lucky ones. People are suffering. People are dying. Entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction, and all you can talk about is money and fairy tales of eternal economic growth. How dare you!

Och som sagt. Gretas person har inte i detta att göra. Hon är en skådespelerska som tränats i denna roll sedan hon är liten. Hon har aldrig kunnat ta beslut om den är bra eller inte. De kanske blåste henne med en story om isbjörnar. Gretas person är ett villospår.

AcchiaHe: 73318028

Man kan ju undra hur det kommer att gå med Oscars mångfaldskriterier. Greta är ju överklassvit! Jag har alltid undrat varför man haussade upp just via överklassGreta och inte någon förortstjej med utomeuropeisk invandrarbakgrund för att torgföra klimatideer.

Verkligt bra fråga.

Jag anser bestämt att Greta spelar en roll. Hon har gedigen bakgrund med artister och skådespelare i släkten. Jag menar att Greta måste ha tränats in i detta sedan tidig ålder. (Det finns ett nummer av Tidningen Vi från när Greta var 8 år gammal där Malena intervjuas i en taxi till Arlanda och hela intervjun präntar in hur mycket hon flyger. Rockström intervjuas i samma nummer!) Greta har gått i teatergrupper. Bakgrunden med en “klimatforskare” i släkten kan kanske ha bidragit till att hennes morsa kunde ha kommit på idén tillsammans med politiska reklamgurus? Hennes artistmorsa har varit vänsterpolitiskt aktiv vilket alla artister är eftersom det ger bäst publicitet och publiksiffror.

Det går inte att bara ragga upp någon från förorten. Det här projektet har planlagts länge. Greta var den som passade bäst. Man kan inte trimma en “Eliza” till detta.

Det fordras också att de omkring henne inte berättar hur det hela gått till. Hennes träning måste hemlighållas inom eliten.

Hon måste även bantas ned och ha speciell personlighet. Få dramatiska utfall under talen. Hon kanske skulle få en Oscar som bästa huvudroll istället för dokumentär.

Fotfolket som håller upp skyltar på bilder i Gretas Twitter är ju naturligtvis ofta icke-vita. Men tjejer måste det vara, som sagt. Klimstideerna handlar mycket om att massmedia vill sprida hat mellan unga och gamla samt mellan killar och tjejer. Jag tror aldrig de hade kört med en klimat-Hans.

wwr: 73327507

MidlifeMommy: 73325497

Ja, EU tycks vara Gretas stora hatobjekt just nu. Lite kul att betrakta på avstånd men undrar om EU-topparna är lika roade av hennes utspel. Kanske hon mest binder ris åt sin egen rygg, vad vet jag.

Som jag skrivit många gånger anser jag bestämt att Greta arbetar för EU. Hon försöker bara maskera detta.

Sveriges miljöikon Greta har aldrig talat med svenska politiker! Greta vänder sig nästan alltid till EU. Hon visar respekt för EU genom att kräva att de löser frågan. “Det är EU som skall ordna klimatet.”

De krav som ställs inom klimatområdet är dessutom bara luft. EU ställer upp målsättning så sent som 2050, samtidigt som man talar om kris. Ingen genomför några praktiska åtgärder. Därför har det ingen betydelse vad Greta kritiserar EU om. Effekten blir att EU stärks eftersom hon anser att de skall lösa problemet, inte Sverige.

När Greta bollar med siffror kommer detta aldrig att få praktisk betydelse. EU-topparna träffades ju i veckoslutet och beslöt att skjuta upp detta avgörande (fast man pratar om kris).

”Det här betyder att 55 procent av minskningsmålet som utannonserats av EU-kommissionen egentligen är 55 procent minus 23 procent från 1990-talets minskning fram till 2030. Utifrån dagens nivåer betyder detta en ungefärlig minskning av våra utsläpp på 42 procent”, skriver Greta Thunberg.

Vid sidan av Greta Thunberg har även klimataktivisterna Luisa Neubauer, Adélaïde Charlier och Anuna de Wever van der Heyden signerat brevet.

https://www.expressen.se/nyheter/klimat/greta-thunbergs-kanga-eu-fuskar-med-siffrorna/

Greta mobbar de svenska politikerna genom att inte tala med dem och partiledarna tar inga egna initiativ eftersom de är mutade genom att få fina arbeten efter politiker-karriären.

Greta sade nyligen att de svenska politikerna inte ens var värda att sitta vid barnbordet. Men när hon vänder sig till den nye Napoleon (Macron) så säger Greta med respekt att hon hoppas att han skall vara “cutting edge” (som det kommer ut i Google translate i alla fall, “pointe sur le sujet”)

Greta Thunberg called on French President Emmanuel Macron to “take responsibility” in the fight against climate change and to keep his “promise” to be on the cutting edge.

https://amp.lefigaro.fr/flash-actu/climat-greta-appelle-macron-a-prendre-ses-responsabilites-20201014

Greta är ju dödspolare med Merkel. Men Merkel är bara den nya Hitler fast det är andra metoder man nu använder för att ta över Europa. Hitler attackerade judarna så nu försvarar man judarna frenetiskt för att grumla sambanden. Klimatismen attackerar istället äldre vita män. Det är en extrem övervikt för unga tjejer bland klimataktivisterna. Det är en kraftig övervikt av icke vita. När Greta ibland träffade äldre män i USA var det t.ex indianer. De svenska samerna får naturligtvis hennes stöd. (De betraktas som offer för de vitas missgärningar och kan fortsätta köra skoter.) Det var vita gubbar som byggde Sverige. Skall utländska intressen krossa Sverige är de en primär måltavla.

Man ser nästan alltid Luisa Neubauer vid Gretas sida. Neubauer har jobbat för en Soros-finansierad organisation. Hon är en tysk agent som styr Greta.

Greta är bara en bricka i spelet om Sverige. Det har gått så långt att EU nu, som i somras, kan ta ner Löfven och plocka av honom en femdubblad avgift (ca 200 mdr) och han säger bara att det gick fint, trots att han tidigare sagt att han vill sänka avgiften. Bryssel sprider sedan pengarna med extremt dålig redovisning.

Greta är helt enkelt ett barn som hjärntvättas och fått skådespelarutbildning. Hon deltar i ett spel där det gäller att försöka smyga av svenskarna våra pengar och vårt inflytande utan att vi märker det.

När man talar om att lösa klimatfrågan talar man samtidigt om att flytta makt och pengar till Bryssel.

wwr: 73332978

Kulturmarxist: 73330578

Greta väcks från de döda av Bonniers.

Hon har fått ligga lågt medan EU brassar på CO2-produktionen med Coronapaketen. Men nu tar man fram ungen igen.

Soros-agenten Luisa Neubauer släpper aldrig Greta ur sikte när det är jobb på gång. Men detta kanske betraktas som skyddad miljö.

Greta chefredaktör DN

chefredaktör för en dag DN

DNs chefredaktör

Sputnik

bl-gr-n: 73349269

Cirkeln är sluten.

AFA-Expo-Bonnier-LO-kampanjen bakom Greta-Greta med AFA tröja…

Deep state avslöjad

Luisa Neubauer One Foundation

el

wwr: 73339464

1. Diktera hela världens miljöpolitik.

2 Leda Sveriges “newspaper of record

Efter en lite hiccup när det fjärde rikets (EU) två språkrör Napoleon Macron och Angela Hitler satte fart på koldioxidproduktionen ige med Corona-recovery-paketen så är Greta åter på spåret mot världsdiktator. Hon får börja på håltimmarna.

wwr: 73341218

Det viktigaste med Greta, som berör alla svenskar och andra är hennes budskap anser jag.

Sedan diskuterar man ju även personer här på Flashback. Hon har själv inte sagt sig lida av någon anorexi vad jag vet, medan hon däremot gått ut med sin Aspergerdiagnos. Jag lämnar det för nu. Jag hoppas hon har ett bra liv och får hjälp om hon behöver.

Hennes budskap berör däremot oss alla. Det görs olika försök att mörklägga det. De som kritiserar hennes budskap kallas ibland för bittra hatare. Det är fel. Det Greta säger och gör påverkar politik på en hög nivå. Det har man rätt att ha åsikter om.

Min bestämda uppfattning är att Greta har manipulerats till att stödja EU. Greta har ofta kontakter med Merkel, Macron och EU men hon diskuterar inte med de svenska politikerna. Hon bidrar till att pengar och beslut flyttas utom räckhåll för svenskar.

Om man anser att Greta manipulerats till att (kanske omedvetet) lura av svenskar pengar och inflytande får man säga det.

Närmast styrs hon av tyskan Luisa Neubauer som ofta syns på bild tillsammans med Greta (Google)

Spoiler:
Jag råkade göra ett skrivfel i förra inlägget när jag skulle påpeka detta. (Man klickar lätt “ä” med handflatan på telefonen när man skall fetmarkera 🙂 )

Så här skulle det ha varit:

Vid sidan av Greta Thunberg har även klimataktivisterna Luisa Neubauer, Adélaïde Charlier och Anuna de Wever van der Heyden signerat brevet.

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

wwr: 73343525

Dear MEPs, your vague distant climate targets will have no meaning if you fail to #VoteThisCAPdown and keep supporting the commercial lobby interests.

This is your chance to turn empty words into action. The eyes of future generations are upon you. No more excuses.#FututreOfCAP https://t.co/Z60fWqnZd0

twitter.com

Ja, där kan man hålla med Greta. Jag tror Greta helt skall satsa på att bekämpa CAP (EU:s jordbrukspolitik). Alla hatar den, t.o.m. den EU-vänliga sk-ttidningen The Guardian. Det är nog chansen att ena Europa, att bekämpa CAP. EU har förstört jordbruket i Europa så till den grad att de måste skicka 30% av budgeten till en liten sektor på någon procent. Och de som får pengarna är de stora markägarna, ofta utan att odla något!

Greta vill i videon att CAP skall stoppas.

Vad jag förstår hade EU redan godkänt detta. Greta kommenterade tidigare hur EU diskuterade om vegetarisk korv verkligen kunde kallas korv medan de skickade iväg 30% av budgeten till den kritiserade jordbrukspolitiken. Men slutlig omröstning tydligen idag.

While media was reporting on “names of vegan hot dogs” the EU Parliament signed away €387bn to a new agricultural policy that basically means surrender on climate &environment. No awareness means no pressure and accountability so the outcome is no surprise. They just don’t care.

twitter.com

EU och media döljer medvetet det EU gör. Vi får se hur det slutar. EU parlamentet godkänner nästan alltid sin egen budget om det inte försöker dra in ännu mer pengar.

Men som alltid är det EU som Greta kommenterar. Hennes uppgift är att lära oss att det är EU man skall vända sig till. Vi får lämna ifrån oss pengar och beslut. Vi svenskar förlorar hela tiden på Gretas EU-vurmande.

wwr: 73351173

Vad jag kan förstå så godkände EU-parlamentet igår som vanligt sitt eget förslag. Det gällde den allmänt avskydda jordbrukspolitiken (“CAP”) som Greta aktiverat sig mot på Twitter:

twitter.com

EU, Google och media samverkar till att dölja EU:s problem. När jag Googlar hittar jag inget säkert. Men tittar man bland EU:s pressrelease verkar förslaget ha gått igenom.

On Friday, MEPs adopted their position on EU farm policy reform post-2022, calling for it to be more flexible, sustainable, and crisis-resilient, so that farmers can continue to deliver food security across the EU.

europarl.europa.eu

Greta kritiserade även den omröstning i onsdags där man skickade 4000 miljarder kronor till CAP för den kommande sjuårsplanen och avstod att modernisera den.

twitter.com

The European Parliament has voted overwhelmingly to reject a motion that would have scrapped the draft CAP proposals and sent them sent back to the European Commission to be redesigned.

farmersjournal.ie

European Parliament Blasted For Adopting ‘Regressive’ CAP Reforms

Today marked the end of a week of debate around European CAP reform with MEPs facing criticism for ‘voting against any meaningful reform’

plantbasednews.org

Greta citerar även Greenpeace

The European Parliament has voted against any meaningful reform of the EU’s common agricultural policy #CAP

They have signed a death sentence for small farms, nature and the climate

#FutureofCAP #CAPreform

t.co

twitter.com

I Twitter ovan sade Greta även att det är fel att ge uppmärksamhet till EU:s diskussioner huruvida vegetarisk korv får kallas korv när man samtidigt genomför en allmänt kritiserad jordbrukspolitik. (EU:s legendariska gurkböjningsdirektiv om att prima EU-gurka bara får böja 10 mm per decimeter verkar dock inte komma tillbaka.) Den här omröstningen verkar ha slutat till fördel för den vegetariska korven.

m.dw.com

Detta är alltså bakgrunden till Gretas agerande. En massa EU-grejor. Problemet med Greta är hennes EU-fixering.

Hon måste lämna lektionen i skolan för att skicka SMS till Europaparlamentet.

twitter.com

Europaparlamentsrikerna betraktar hon som viktiga personer som hon agerar tillsammans med, trots deras felaktiga beslut. De svenska politikerna talar hon däremot inte alls med.

Så trots att Greta kritiserar EU så blir effekten att hon bara gräver oss djupare in i EU. Hon har ofta tyskan Neubauer vid sin sida som säkert styr Gretas agerande.

Slutresultatet av Gretas agerande är att allt mer av svenskarnas inflytande och pengar flyttas till Bryssel.

Här är Gretas reaktion på hur den kritiserade jordbrukspolitiken ånyo röstats igenom.

“The fight is not over yet. The fight is only over when the people say it’s over.”

Here’s our respons to the MEPs failure to #VoteThisCAPdown

@Luisamneubauer @adelaidecharli2 @AnunaDe @CamilleEtienne_ and me call for the EU to #WithdrawThisCAP

t.co

twitter.com

Men förmodligen blir det inte så mycket mer. Hon har inte bedrivit någon kraftigare aktivism mot EU:s tandlösa klimatlag som Greta kritiserade i tal i EU

Det enda som är säkert är att mer och mer av våra pengar rinner till Bryssel. Att man måste gå ur EU skulle aldrig falla Greta in.

wwr: 73352146

EU:s jordbrukspolitik (“CAP”) är allmänt illa omtyckt. T.o.m. den EU-vänliga The Guardian kritiserar den hårt. EU har rört till jordbruket i Europa så till den grad att måste skicka 30% av budgeten till denna sektor som bara utgör någon procent av BNP. Mest får stora markägare, ofta utan att bruka marken.

EU:s förebild Sovjetunionen använde 5- och 10-årsplaner. Så EU använder 7-årsplaner. Man har nu diskuterat reformer i CAP. Men allt förefaller ha röstats igenom som vanligt igår. Det verkar gå iväg 4000 miljarder kronor för de närmaste 7 åren.

Greta Thunberg, Greenpeace och många andra har protesterat. Här är lite mer från ett inlägg om Greta

(FB) Greta Thunberg (klimataktivist)

EU försöker medvetet dölja information. Det är krångligt att leta i deras information. Jag har försökt leta fram hur svenskarna röstade. Vad jag kan se stöder både S och M den allmänt hårt kritiserade jordbrukspolitiken.

imgur.com

imgur.com

Man måste naturligtvis gå ur EU.

Edit

2019-2024 MEPs

V > GUE/NGL: BJÖRK Malin

S > S&D: BERGKVIST Erik, DANIELSSON Johan, FRITZON Heléne, GUTELAND Jytte, INCIR Evin

C > Renew Europe: AL-SAHLANI Abir, FEDERLEY Fredrick

L > Renew Europe: KARLSBRO Karin

M > EPP: KOKALARI Arba, POLFJÄRD Jessica, TOBÉ Tomas, WARBORN Jörgen

KD > EPP: LEGA David, SKYTTEDAL Sara

MP > Greens/EFA: BAH KUHNKE Alice, HOLMGREN Pär

SD > ECR: LUNDGREN Peter, STEGRUD Jessica, WEIMERS Charlie

MEP MEP:s Europaparlamentariker

Members of the European Parliament

Europaparlamentet

wwr: 73354653

Hoppas inte hon läser tråden med alla experter som ställer diagnos utifrån bilder. Själv har hon aldrig sagt sig lida av anorexi, vad jag vet.

Eller också kanske hon läser tråden och bara garvar åt det. Vem vet?

justina: 73355297

Med Malena som mor behövs inte att Greta själv pratar om anorexin. Det har Malena så gärna fläkt ut i media.

femina.se

expressen.se

theguardian.com

Och som om det inte räcker med mamman känner sig också gamla lärare manade att babbla om Gretas problem:

lararen.se

Jag mår illa av hur de skriker ut så privata detaljer om en flicka som inte ens fyllt 18!

Fy fan om min morsa hade hållit på sådär, med att spy ut hela mitt privatliv i tonåren till varenda journalist som hörde av sig…

Så sjukt. Stackars stackars Greta.

wwr: 73355461

Hade trådens experter och veckotidningarna haft rätt hade hon väl varit död vid det här laget. Vi får hoppas det är överdrivna rykten.

Ibland har hon gjort grimaser och diagnosen tics ställs av experterna.

Hon kanske har jättekul åt det hela. Vi vet inte.

Hon gick ut med att hon diagnosticerats som Asperger och det säger hon att hon inte lider av på något uttalat sätt i alla fall.

wwr: 73361414

Jag vill inte gå in på alla tokdiagnoser man ställer runt henne. I alla fall inte just nu.

Man försöker använda samma teknik som i det forna Sovjetunionen. Den som kritiserar systemet anses lida av sjukdom. Även Assange har diagnosticerats med störning i autismspektrum.

Det väsentliga för alla svenskar är att Greta har manipulerats till att stödja EU. Hon bidrar till att plocka av svenskar pengar och inflytande. Kanske förstår hon, kanske inte. Men det har ingen betydelse. En manipulerad unge är oskyldig.

wwr: 73361476

Hon kan också ha bantats ned avsiktligt för att passa som asketiskt helgon i en roll på den världspolitiska scenen.

wwr: 73361502

På samma sätt som om hon svultit sig själv naturligtvis.

Ni ställer bara självklara frågor för att försöka ställa diagnoser på Greta och maskera att hon är en del i det maktövertagande som sker. Vi svenskar förlorar kontrollen och Bryssel tar över.

wwr: 73380921

Redoxreaktion: 69953177

Klimat-Greta, båt-Greta, cowgirl-Greta, tidsresar-Greta, rock-Greta… :thumbsup:

wwr: 70322642

gangsta-Greta :thumbsdown:

encrypted-tbn0.gstatic.com

wwr: 72391787

Redoxreaktions post har fått nya tillägg. Efter att Greta hjälpt oljebolagen med PR finns väl inga gränser mer. (Förutom att kritisera dem då, förstås.)

rock-Greta (jammar med Queen)

avlopps-Greta (Danmark)

olje-Greta (Gulbenkian)

Nu har vi också journalist-Greta.

kines-Greta (Hong Kong?

same-Greta

indian-Greta

bonde-Greta (CAP)

revolutions-Greta (XR)

(Vi hade även Corona-Greta.)

Hon vet allt. Det skall trummas in. Tidningarna skapar en image av att hon kan allt och vi måste lyssna på henne.

Greta har gjorts till en galjonsfigur för klimatet. Så hon framhålls. Men tidningen produceras av journalister.

Hon vet väl lika lite som vi andra hur man producerar en tidning. DN skall “satsa på klimatet” igen nu när man fått bra fart på koldioxidproduktionen med Corona-recovery-paketen.

CO2 upp eller CO2 ned. EU drar in pengar i vilket fall.

Kommer man inte att tänka på filmen Forrest Gump. Han hade någon funktionsnedsättning och var med om en mängd avgörande händelser. Fast jag är inte säker på att Greta uppfyller några diagnoskriterier. Jag tror hon är en ganska normal unge med skådespelarutbildning.

Det liknar ståhejet runt Elon Musk. Han sägs ha grundat Tesla, SpaceX, Hyperloop, PayPal. SpaceX kör färder till ISS, Starlink, Marsresor. Elon anses expert på allt. Man bygger en hysteri runt en person.

wwr: 73391276

Hej, välkommen tillbaka.

Jag anser att Greta är en galjonsfigur som massmedia ställer upp när de vill ha någonting sagt. Att hon nu är “chefredaktör” är ett reklamjippo. Man höjer även Gretas status ännu mer. “Oohh, nu är hon chefredaktör också! Hon måste vara klok. Vi måste lyssna på henne.”

Hon är bara en vanlig 17-åring med skådespelarbakgrund som valts ut av mediala nätverk att läsa tal som andra skrivit och agera på deras uppdrag. Det är min uppfattning.

Greta höll brandtal i EU och dömde ut deras klimatlag. Då ansåg jag att Greta borde aktivera sig mot lagen. Du skulle då kontakta henne och fråga henne varför hon inte gjort det. Jag tror du skickade mail till henne. Vad har hon svarat?

inspiratoeren: 73394449

Först måste jag säga, att jag är ingen talesman för Greta. Hon betonar liksom tidigare, att hon EJ vill ha några talespersoner för henne, utan bara vill ha presskontakter.

Därför är det jag säger här EJ på något sätt bindande för Greta, utan bara en del i en mera allmänn diskussion. Greta är helt fri att ändra eller modifiera svar, som hon har gett tidigare.

Greta betonar, att hon är fri att själv ta ställning, och själv väljer sin egen väg och själv väljer sina budskap. Greta betonar även, att hon när som helst är fri att lämna FFF, om hon inte skulle vilja fortsätta.

Kort svar om hennes svar:

Greta ville och vill fundera på saken och inhämta råd!

Längre svar om hennes svar:

Greta sa redan tidigt ifrån om, att hon tyckte att klimatlagen i EU var alldeles på tok för mild och tandlös. Hon sa även då, att det går inte att förhandla med klimatet, om jag minns rätt.

Det stämmer, att jag kontaktade henne och skickade meddelanden till henne om, att det behövdes en starkare, längre och hållbar kampanj mot klimatlagen i EU.

Jag betonade då, att politiska förändringar sällan sker snabbt, de får man oftast kämpa länge, ihärdigt och på rätt sätt för att uppnå. Greta höll helt med om detta. I övrigt betonade hon även här, att det är väljarna som kan sätta press på de folkvalda i den fria världen.

Hon betonade, att även här behövs den allmänna medvetenheten höjas, vi behöver att folk verkligen börjar prata med varandra och informerar varandra, sa hon. Detta har hon sagt gång på gång även om vårt arbete i övrigt!

Greta sa ifrån om, att även här har pressen ett stort ansvar för att börja rapportera mera och betydligt bättre. Alltför många vet alldeles för lite om både klimatet och klimatlagen, menade och menar hon. Greta är nu dock noga med att säga, att vissa journalister och vissa tidningar har gjort mycket bra ifrån sig i miljö- och klimatkampen, och här spelat en viktig roll.

Sist svarade hon, att vi får diskutera mera i FFF (som nu ofta kallas F4F), om hur vi kan bäst gå vidare. Hon betonade att FFF-grupperna i varje land själva måste söka varsin egen nationella väg.

Greta ville och vill alltså fundera på saken och inhämta råd!

************

Ännu är vi alltså bara ett löst nätverk av olika aktionsgrupper. Greta är numera noga med att säga, att hon kan bara uttala sin egen mening, och ej kan tala för hela nätverket, som hon numera betonar EJ är en organisation.

Vem vet, vi kanske kan få till ett litet viktigt rådgivande råd vid Gretas sida. Det har visat sig svårt, att ens ombilda svenska FFF till en förening. Vi får nu se hur det går med detta.

wwr: 73414328

I senaste Spitting Image räddar Greta West Ham.

The referee has stolen my childhood with his reckless decisions. I must save West Ham!”

youtu.be

wwr: 73391276

Hej, välkommen tillbaka.

Jag anser att Greta är en galjonsfigur som massmedia ställer upp när de vill ha någonting sagt. Att hon nu är “chefredaktör” är ett reklamjippo. Man höjer även Gretas status ännu mer. “Oohh, nu är hon chefredaktör också! Hon måste vara klok. Vi måste lyssna på henne.”

Hon är bara en vanlig 17-åring med skådespelarbakgrund som valts ut av mediala nätverk att läsa tal som andra skrivit och agera på deras uppdrag. Det är min uppfattning.

Greta höll brandtal i EU och dömde ut deras klimatlag. Då ansåg jag att Greta borde aktivera sig mot lagen. Du skulle då kontakta henne och fråga henne varför hon inte gjort det. Jag tror du skickade mail till henne. Vad har hon svarat?

inspiratoeren: 73394449

Först måste jag säga, att jag är ingen talesman för Greta. Hon betonar liksom tidigare, att hon EJ vill ha några talespersoner för henne, utan bara vill ha presskontakter.

Därför är det jag säger här EJ på något sätt bindande för Greta, utan bara en del i en mera allmänn diskussion. Greta är helt fri att ändra eller modifiera svar, som hon har gett tidigare.

Greta betonar, att hon är fri att själv ta ställning, och själv väljer sin egen väg och själv väljer sina budskap. Greta betonar även, att hon när som helst är fri att lämna FFF, om hon inte skulle vilja fortsätta.

Kort svar om hennes svar:

Greta ville och vill fundera på saken och inhämta råd!

Längre svar om hennes svar:

Greta sa redan tidigt ifrån om, att hon tyckte att klimatlagen i EU var alldeles på tok för mild och tandlös. Hon sa även då, att det går inte att förhandla med klimatet, om jag minns rätt.

Det stämmer, att jag kontaktade henne och skickade meddelanden till henne om, att det behövdes en starkare, längre och hållbar kampanj mot klimatlagen i EU.

Jag betonade då, att politiska förändringar sällan sker snabbt, de får man oftast kämpa länge, ihärdigt och på rätt sätt för att uppnå. Greta höll helt med om detta. I övrigt betonade hon även här, att det är väljarna som kan sätta press på de folkvalda i den fria världen.

Hon betonade, att även här behövs den allmänna medvetenheten höjas, vi behöver att folk verkligen börjar prata med varandra och informerar varandra, sa hon. Detta har hon sagt gång på gång även om vårt arbete i övrigt!

Greta sa ifrån om, att även här har pressen ett stort ansvar för att börja rapportera mera och betydligt bättre. Alltför många vet alldeles för lite om både klimatet och klimatlagen, menade och menar hon. Greta är nu dock noga med att säga, att vissa journalister och vissa tidningar har gjort mycket bra ifrån sig i miljö- och klimatkampen, och här spelat en viktig roll.

Sist svarade hon, att vi får diskutera mera i FFF (som nu ofta kallas F4F), om hur vi kan bäst gå vidare. Hon betonade att FFF-grupperna i varje land själva måste söka varsin egen nationella väg.

Greta ville och vill alltså fundera på saken och inhämta råd!

************

Ännu är vi alltså bara ett löst nätverk av olika aktionsgrupper. Greta är numera noga med att säga, att hon kan bara uttala sin egen mening, och ej kan tala för hela nätverket, som hon numera betonar EJ är en organisation.

Vem vet, vi kanske kan få till ett litet viktigt rådgivande råd vid Gretas sida. Det har visat sig svårt, att ens ombilda svenska FFF till en förening. Vi får nu se hur det går med detta.

burberry: 73418214

Greta Thunberg vill se att hela det nuvarande globala ekonomiska systemet görs om från grunden för att rädda klimatet.

expressen.se

Jag trodde inte att hon skulle gå ut med detta vid denna tidpunkt.

wwr: 73435313

Det här har blivit pajastråd.

Greta är manipulerad av EU-intressen. Tyskan Neubauer viker aldrig från Gretas sida. Greta mobbar svenska politiker och snackar bara klimat med Merkel och Macron, de nya Hitler som försöker lägga Europa under sig.

För att försöka täcka över den agenda Greta manipulerats till, hittar man på diagnoser som hon antas ha. En del spelar hon med i själv, som t.ex Asperger. En del har hon aldrig sagt sig ha (anorexi).

Tråden fylls med experter som diagnosticerar Greta utifrån bilder! Hade experterna haft rätt hade det gått för Greta som det hade gått för jorden om klimatidéerna slagit in: Greta hade varit stendöd för länge sedan.

Men Greta verkar vara en ganska vanlig unge som vi får hoppas det går bra för nu i gymnasiet. Det som skiljer henne från andra är att hon har skådespelarbakgrund och kan dramstisera tal, i t.ex FN.

Hennes diagnoser fungerar precis som i det gamla Sovjetunionen. Man diagnosticerar de som kritiserar systemet så att vi skall tro att det är ett fel på de som kritiserar systemet när felet egentligen ligger i systemet.

Greta har manipulerats att delta i den attack som nu sker mot Europa: klimat, Corona, restriktioner i mötesfrihet, reseförbud, grundlagsändringar. Hoppas det blir protester. Viktigast är att undvika våld. EU och globalisterna kommer att försöka infiltrera och provocera till våld för att motivera mer diktatur. Det viktigaste är att undvika detta. I Paris, EU:s hjärta, slåss redan polis och brandmän med varandra på gatorna, de gula västarna gör uppror. Vi måste försöka vända detta.

MidlifeMommy: 73437676

Här en norsk psykiatriker som är mycket kritisk mot framför allt Malena (“narcissistisk”) och som inte förstår hennes iver att få diagnoser på sina barn:

[

Fred Heggen, psykiater i Norge. Han är överläkare i psykiatri. Godkänd vägledare i psykodynamisk psykoterapi, rättspsykiater och undervisar i våldsriskvärdering.

]

Fred Heggen –https://www.nettavisen.no/nyheter/morens-utlevering-av-greta-thunbergs-mange-kamper/3423845595.html

//

Citat:

Naturligtvis betyder det mycket för Ernman att kunna ge enkla förklaringar på komplexa frågor. För döttrarna handlar det om att ge dem neuropsykiatriska diagnoser, vilket kan förklara deras personlighet eller beteenden.

När det gäller den prognostiserade klimatkrisen är förklaringen också väldigt enkel: det är koldioxidutsläppen som förstör klimatet, som i sin tur värmer upp världen. Punkt och slut.

Sedan, sida upp sida och sida ner, beskrivs den förutsagda klimatkatastrofen, där berättelsen är: Temperaturen stiger, havsvattennivån stiger, isbjörnarna svälter ihjäl och miljontals klimatflyktingar vandrar rastlöst omkring.

I boken opererar hon tvärsäkert med tvivelaktiga neuropsykiatriska diagnoser. Samma tvärsäkra säkerhet har hon när hon talar om de klimatförändringar som hon tror att världen står inför. Och hon gör detta helt skamlöst.

Citat:

Jag har ofta undrat varför Greta Thunberg ser så ledsen ut när hon är avbildad på en av sina många turnéer runt om i världen. Naturligtvis är det svårt för en 16-årig flicka att visa glädje när budskapet hon har fått i uppdrag att dela med resten av världen handlar om att jorden kommer att gå åt helvetet inom tio år.

Citat:

Det säger sig självklart att jag inte kan kommentera de diagnoser man landade i, men jag måste ändå tillåtas ifrågasätta moderns motiv för att låta döttrarna genomgå dessa undersökningar.

Citat:

Hursomhelst turnerar Greta runt eller leder en skolstrejk med alla diagnoserna i en ganska transparent ryggsäck. (Förresten, Aspberger-diagnosen har klistrats in på hennes panna). Jag tror inte att de har varit till en direkt nackdel för henne.

Tvärtom, som världens främsta klimatkämpe, kan det vara fördelaktigt att hävda vissa störningar, eftersom dessa i människors fantasi kan förknippas med speciella egenskaper eller talanger. Dessutom skyddar de henne från kritiska röster.

Stackars hon, hon har förmodligen sina utmaningar.

//

Domedagsprofeten Greta Thunberg får därför fortsätta att skrämma världen. Cirkusen är i full gång.

bakomkulisserna.biz

nettavisen

wwr: 73438118

MidlifeMommy: 73437676

Här en norsk psykiatriker som är mycket kritisk mot framför allt Malena (“narcissistisk”) och som inte förstår hennes iver att få diagnoser på sina barn:

bakomkulisserna.biz

Bra länk av MM igen. Det är mycket vettigt i det psykiatern skriver. Men vissa saker kan en psykiater inte gå in på i en sådan artikel.

jag måste ändå tillåtas ifrågasätta moderns motiv för att låta döttrarna genomgå dessa undersökningar.

Greta interagerar med Trump, Merkel, Macron. I pressen tillmäts hennes ord nästan större vikt än partiledarnas. Skall man analysera mammans motiv måste man se vilka effekter Gretas ord har på samhället. Men att göra det skulle förmodligen sätta käppar i hjulet för psykiaterns karriär och anseende inom branschen.

En annan känslig fråga är om Greta instruerats att spela upp vissa symptom. Kanske hon ibland gjort grimaser som skall få betraktaren att tänka på neuropsykiatriska diagnoser. Greta har ju skådespelarträning. Men det är känsligt och svårt att gå in på i en artikel.

Men som sagt, jag hänvisar till mitt förra inlägg. Det som berör alla svenskar är att Greta är manipulerad att delta i en föreställning där svenskarnas pengar och inflytande rinner till Bryssel

Psykodynamikerns tolkning blir som ofta att det är föräldrarnas fel. Så man hamnar till slut ändå i

//

Yet you all come to us young people for hope. How dare you!

“You have stolen my dreams and my childhood with your empty words.

//

Giant Squid: 73438392

Ganska sunkigt av en psykiatriker att själv ha ett behov av att ställa en diagnos efter att ha läst en bok, utan att ha träffat familjen eller mamman.

nettavisen.no

wwr: 73438789

Men det är det som är avsikten med artikeln – att förklara “vad man nu anser att Greta ev lider av” som en personlighetsstörning hos mamman. Han vill sätta punkt där så att inte de politiska konsekvenserna kommer in.

Det här är också påverkan: Google

wwr: 73439234

Det blir bara mer tokdiagnoser i olika riktningar.

Neuropsykiatrikerna säger att Greta har Asperger. Det liknar Sovjetpsykiatrin. Den som kritiserar systemet har något fel i hjärnan.

Psykodynamikern säger att mamman lider av personlighetsstörning. Så då måste man göra ungdomsrevolt mot föräldrarna, så här:

cake.imgix.net

Greta är bara en vanlig unge med skådespelarträning. Hon manipuleras att få oss att lämna över till EU. Mötesförbud, reseförbud, undantagstillstånd. EU har redan 7-årsplaner. Välkommen Sovjet v. 2.0 om ingen gör något. Greta går i täten (kanske omedvetet).

Troll fyller tråden med synnerligen perifert material om indianer hänvisande till att Greta blivit “invald i en indianstam” när hon besökte USA. De diskuterar bl.a om detta skulle ge henne amerikanskt medborgarskap!

Fred Heggen –https://www.nettavisen.no/nyheter/morens-utlevering-av-greta-thunbergs-mange-kamper/3423845595.html

wwr: 73457437

Malena har utsetts till the fall guy. En psykodynamiker citerades nyligen i tråden.

bakomkulisserna.biz

Underbar freudiansk bild

g.acdn.no

– Hmm, förmodligen någon slags moderskomplex, det här kräver många år i analys.

Själv tror jag mer på att “storasyster” stört familjedynamiken. Hon verkar ha ett faderskapskomplex till en man som heter Soros (Luisa stod åtminstone tidigare på hans lönerulla.). 😀 😀 😀

Glöm sk-tsnacket och följ pengarna. Greta är en manipulerad skådespelerska som (kanske omedvetet) bidrar till att våra pengar och inflytande rinner till Bryssel.

wwr: 73480071

USA lämnar Paris-avtalet idag. (Oberoende av valutgången.)

Climate change: US formally withdraws from Paris agreement

bbc.com

Greta talar mycket om Paris-avtalet. Det skall bli spännande att se Gretas reaktion. Men kanske hon och pressen mörklägger?

USA är världens största producent av CO2, sett per person!

Greta jobbar för USA och EU. Hon deltar i en amerikansk attack mot Europa. Hon bidrar till att sänka Europa i tunga miljöregleringar.

USA bara ångar på. Men till oss ger man bilden av att Biden och demokraterna har inflytande. Europa faller tillbaka hela tiden, Sverige bland de mesta. Greta bidrar.

wwr: 73490717

Nog ser det mycket märkligt ut att Greta inte aktiverat sig mot att USA lämnar Paris-avtalet. Avtalet är kärnan i Gretas budskap och mycket av klimatagendan.

Greta kommenterar demokratiaktivister i Hong Kong, ett danskt reningsverk och mycket annat. Greta uttalar sig om kandidaterna i det amerikanska presidentvalet, men hon kommenterar inte att USA, världens största koldioxidproducent sett per person, lämnar Paris-avtalet.

Greta driver aktivism och är med i video om EU:s jordbrukspolitik. Hon måste lämna skolarbetet för att skicka mail till EU-ledamöterna.

När hon åker till USA kritiserar hon inte USA i någon högre grad. Hon undviker att kritisera USA genom att säga att “det är bortkastad tid” att tala med Trump (USA:s president!). (Den 16-åriga aktivisten borde ta chansen när USA:s president uppmärksammat henne på Twitter.)

Istället händer intressanta saker i USA. Greta träffar indianer och blir invald i en indianstam under spännande ritualer. Det är i alla fall det tidningarna skriver om.

Hon kritiserar inte när USA helt lämnar Paris-avtalet. När det kommer upp i tråden säger du att hon kanske gör det senare. Men då är det inte lika aktuellt.

Det är helt uppenbart hur Greta styrs från USA. Hon kritiserar inte USA på allvar. Klimatagendan handlar om hur EU skall tynga ned de europeiska länderna med klimatregleringar medan USA går fria. Greta och klimatagendan är ett sätt som USA håller oss tillbaka. Greta jobbar för USA och EU.

%%%%%

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.003: 003 (001) Greta Thunberg (006)

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »