Categories
facebook google sweden zAll pages

01.06.002 Komplettering: Swedish media: Bonnier; Dagens Nyheter; Telia buys TV4, CMore and Finnish TV3 from Bonnier …; Bonnier-Google-Facebook …; Mittmedia till salu, Torsten Kreuger; SvT kritik …

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Den svenska staten/Telia köper TV4 och CMore (vilken går med förlust)

Nedanstående citat läses med försiktighet. Många signaturer är säkert mediaproffs och kan skriva med vinklingar och baktanke. Politiska aspekter är troligen viktigare än de ekonomiska vilka ibland betonas i inläggen.

De flesta verkar dock påstå att Bonnier lurat statliga Telia att köpa omodern, marksänd TV till överpris. Bonnier är en svensk, judisk familj som av flera anses ha lurat “värdlandet” Sverige rejält. Som vanligt betraktas de som arbetar på Public Service inkompetenta (vilket inte sägs lika ofta om anställda vid privata, judiskt ägda media). De flesta verkar mena att staten denna gång köpt media till överpris.

I själva verket kan ju Bonnier enkelt kontrollera politikerna via sitt mediemonopol. Den politiker som inte följer Bonniers agenda avsätts med mediedrev [feeding frenzy/media hunt].

I detta fall tvingar Bonniers Svenska staten att köpa föråldrad teknik.

[ Flashback Gammelmedia
Flashback TV4-affären ]

Flashback:
Staten blir indirekt ägare av TV4 och kan styra innehållet genom sin makt i Telia, får näst intill monopol på TV-fronten, bådar inte gott trots att Bonnier-familjen skulle försvinna [från TV]

[ om Dagens Nyheter (DN) ]

See also newspaper of record

Kulturmarxist skrev:

Bonniers försvinner inte eftersom de kontrollerar Södermalms egen kamratposten. DN. Det räcker för att styra Sverige och sätta agendan. Tack vara detta så har familjen Bonniers tex kunnat förhala invandringsdebatten 15-20 år. Ledarsidor man läser idag i DN läste man i danska tidningar för 15 år sedan. DN har någon slags kultstatus. En mikroskopisk tidning på svenska språket med en mikroskopisk upplaga strax söder om polcikeln om man ser till Europamarknaden men som ända tar betalt för sina annonsplatser som om de vore Daily Mail, New York Times eller Frankfurter Allgemeine. DN har världens absolut dyraste annonsplatser. – Det är bara att gratulera Sveriges mäktigaste man Carl-Johan Bonnier.

Bonniers har också sett till att de får miljoner i dolt statligt presstöd vaje vecka. Detta genom att statliga myndigheter annonserar totalt menlösa halvsidesannonser i den. (köp en DN idag söndag och häpna) Tex “Naturvårdsverket söker en sekreterare”. DN skall betraktas för vad den är. En lokaltidning för Stockholms innerstad och där sitter ALL makt idag. – Nu talar vi om en Medie-Oligark familj vars konstsamling enbart i ett av deras slott. Villa Manila på Djurgården är värderad till 3 miljarder. En summa de aldrig någonsin skulle få för DN.

Det Bonniers vill sälja är svensktalande TV. Ett av världens minst talade språk. Inom en generation ser alla allt på Engelska eller Kinesiska. Tom Franskan är döende. Bonniers har missat hela IT boomen tack vare att de själva inte insett att svenska språket bara talas av 8 miljoner på denna planet och det minskar. Dessutom har de varit mer fixerade av att jaga svenska nazister med AFAs underättelsetjänst EXPO och Acta Publica än att se över IT-marknaden.- NU har de fattat det. Nästa generation kommer inte att se på TV överhuvudtaget. Allra minst svensk TV.

[ Flashback ]

Köparen är alltså ute efter en svensktalande kanal på den östra sidan av den skandinaviska halvön. Detta för 10-12 Miljarder. Vi lever i en tid då AI är i intågande och perfekta översättningar till alla språk kan ske i realtid inom få år. Både textat och dubbat av datorer. – I mina ögon är denna affären rent vansinne. Den som köper får dessutom med sig en hel flock av DN-skadade får som denne skall dras med. TV4 borde närmast vara svår att ens skänka bort. – Att någon vill betala 10-12 miljarder för det luktar korruption. Bonniers vill sannolikt ha snabba pengar de snabbt kan växla till Euro då kronan är på väg att kraschlanda. 20 kr för en Euro är inget otänkbart scenario efter att bubblan spricker.

[ Flashback ]

Kulturmarxist: 68864744
DN lever redan på staten. Alla myndigheter har tusentals prenumerationer och plusgrejor på nätet och de filtrerar inte bort reklam på servernivå. 45 000 statliga byråkrater sitter alltså och läser reklam från Bonniers på arbetstid. Myndigheterna har även massor med direkt menlösa annonser i DN typ “naturvårdverket söker en sekreterare” – Jag vet inte men jag tror att DNs främsta inkomster kommer från staten. Bibliotek, prenumerationer, plusgrejor osv och de skulle lida rejält om myndigheterna införde annonsblockare på servrarna.

 

Man kan fråga sig om DN har samma agendasättande funktion i Sverige som The New York Times förefaller ha i USA och även internationellt. (Detta i alla fall enligt bloggförfattarens intryck.)

AndersJoh:
Jag tror snarare det är så att Bonnier blöder, och staten (genom Telia) hjälper Bonnier när dom behöver pengar.

Att man köper ett TV-bolag när TV är på väg nedåt, kan inte ses på något annat sätt än att man “räddar” Bonnier från att ta den smällen.

OPERATIVT RESULTAT BONNIER BROADCASTING:

  Helår 2016 Helår 2017
TV4    
Omsättning 4 314 4 469
EBITA 734 1 022
Nyhetsbolaget *    
Omsättning 463 453
EBITA 1 -18
C More    
Omsättning 1 407 1 545
EBITA -307 -296
MTV    
Omsättning 1 923 1 732
EBITA -56 -218
Övriga centrala kostnader**    
Omsättning 479
EBITA -67
Bonnier Broadcasting
Omsättning*** 7 397 7 497
EBITA 373 423

Enoch.Thulin:
Man har nog gjort bedömningen att detta är det sista [riksdags-]valet där kontroll av en marksänd TV-kanal har någon större inverkan.

Kulturmarxist:
När Staten betalar 9,3 MILJARDER för TV4 verkar KORRUPTION. – Full Total Retard.

TV4 är värd mycket, mycket MINDRE än Friatider, Samnytt och Nyheter idag tillsammans. Frågan är om inte bara tex FriaTider är värt mer än TV4.

 

wwr:
Har det framkommit hur Bonniers planerar att använda det förvärvade kapitalet? Säkert till något smartare än det som såldes, knappast tavlor.
Fast är bara Bonniers tavelsamling värd 3 mdr så kanske 10 mdr inte ens märks när man budgeterar för att styra länder?

Raynewooney:
Just detta handlar nog mest om att få tillbaka deg innan det är värdelöst. Skön affärsmodell för övrigt att bli utköpt av värdlandets befolkning när företaget går dåligt.

Men givetvis lär pengarna spenderas på annan söndrande verksamhet. DN måste ju hållas flytande.

wwr:
Men när man bedömer verksamheten kan man inte bara räkna annonser minus journalistlöner (eller hur man nu gör). Den effekt media har på landets styre har ju också ett värde. Men det kanske är svårt att göra modeller för det?

Raynewooney:
Givetvis, men branschen är döende och det vet säkerligen Bonnier om. Går nog att hålla TV4 flytande om man vill i några år men domedagen närmar sig och därför vill man göra sig av med TV4 nu.

Flashback:
Gud vad det sitter kompetens i den här tråden. De flesta av er här är teknikgurus som kan spå framtiden med en tv-kanal. Tror ni Telia som är ett stort och etalaberat företag bara bestämmer den här affären över en kafferast, när kaffet är slut så ringer dom Bonnier: nu kör vi, hur mycket vill ni ha?

Jag kan sätta min högra fot på att flera riskanalyser och ekonomiska prognoser gjort och granskats innan detta köp. Telia är säker på sin sak. Det har något i rockärmen. Aldrig att Telia köper grisen i säcken.. IGEN. Skärp er

Och du som skriver att Fria Tider är mer värt än TV4-kanalen.. ja jag vet inte vad jag ska säga.

Godhetsaposteln:
Nej det har dom inte. Lika lite som Maud Olofsson hade några ess i rockärmen när hon köpte europeisk kolkraft.
Den nya VD’n är en ingenjör som totalt saknar erfarenhet av konsumentprodukter eller mänskligt beteende (gäller för övrigt hela styrelsen med undantag för finnen som körde Nokia i botten). Att Telia skall erbjuda innehåll i sina nät har varit en fix ide sedan han tillträdde. Att linjärt tv-tittande har minskat under hans tid som vd har han inte kunnat ta in. Han kör vidare på sin fixa ide och kör precis samma mantra som den dagen han tillträdde.
Att styrelsen saknar all form av kompetens för att över huvud taget bedömma affären har redogjorts för väldigt bra i tråden
Att Telia skulle kunna konkurrera med netflix i att servera innehåll är skrattretande. Tror man att ingenjörer och politrucker har bättre förutsättningar än Bonnier att erbjuda content är man helt blåst.

Som vanligt vill trolllen lägga ned Public Service (för att ta bort konkurrensen med privat, judiskt ägd MSM. PS vore intressant om SD styrde och tillsatte styrelse) eller påstå att “gammelmedia” snart är borta.

Att även sociala media helt domineras av troll från MSM vågar ingen antyda.

Det är väl bara för ansvarig politiker att betala vad som begärs eller ta drevet och återgå till Disneyklubben. (Swedish minister of Culture, Alice Bah Kuhnke, came from a job as child TV co-host.)

Damberg [minister for enterprise] vill inte prata om TV4-köpet: ”Är olämpligt”
Regeringen lägger locket på om Telias samtal om att köpa Bonniers nordiska tv-verksamhet med bland annat TV4 och C More, skriver SvD Näringsliv. Näringsminister Mikael Damberg noterar att Telia Company bekräftat att de för diskussioner med Bonnier men säger att det ur ett ägarperspektiv vore ”olämpligt att uttala sig”.
Inte heller kulturminister Alice Bah Kuhnke har velat uttala sig, skriver tidningen.

Omni

Professorn i kriminologi Leif GW Persson sågar kulturministern Alice Bah Kuhnke.
– Nej, hon har själv många gånger sagt att hemslöjd är hennes stora intresse i livet, det var för bra för att släppa. Det är säkert kul för hemslöjden men i kulturpolitiken har hon inte åstadkommit något. Det är mycket sorgesamt. Jag tror att man ska vara försiktig med att göra gamla barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn, säger Persson själv till Expressen
Resumé

Kuhnke startade sin bana vid SvT som en av tre programledare för barnprogrammet Disneyklubben. Kuhnke är kvinna vars far kommer från Gambia vilket kan ge fördelar vid tjänstetillsättningar eftersom invandrare och kvinnor ges företräde. Kuhnke verkar inte vara den person som skulle klara att ta en debatt om TV4-köpet, men det kanske ingen annan uppsatt politiker vågar göra heller.

The Minister of Culture (center) used to be a child TV co-host

Kulturmarxist
Det priset 10 miljarder. Det känns som några korrupta i samförstånd säljer en trasig begagnad bil till varandra för 35 miljoner och staten/andra betalar och pengar vandrar sedan under bordet. Hur många andra intresserade finns det? Noll? Seriöst. Priset är sinnesjukt.

Ponera att man la ut TV4 på e-bay. Hur mycket skulle man få? Det är inte tillgång och efterfrågan som styrt denna sjuka summa. Det är korruption.

Borskungen
Omsättning på 7,5 miljarder förra året. P/S på 0,5 (vilket ändå är högt för en döende bransch) ger ett pris på 3,75 miljarder.

10 miljarder är ett skämt.

AndersJoh
Och nu ska Telia hjälpa Bonnier med ytterligare pengar genom att köpa SF Studios.
Svensk Film

Kulturmarxist
Bonniers vill likt Penser sälja “all svensk verksamhet” då kronkursen rasar. jag gissar på att en krona kommer att vara värd en 50 danska öre inom kort. – Pengarna investeras istället i Trump-dollar.

Snowleopard:
Att Bonniers skulle ge upp kontrollen över Sverige via medieägande förefaller extremt osannolikt.

Hlewagastir;
EU-kommissionen trilskas:
reuters
Har detta tagits upp av svensk media?

67709958 Flashback.org

Nordic telecoms operator Telia’s close to $1 billion bid for Bonnier Broadcasting faces a full-scale EU antitrust investigation after failing to address competition concerns, two sources familiar with the matter said on Thursday.

Telia offered concessions to the European Commission last month but these were not sufficient to allay regulatory worries, the sources said.

Industry sources urged regulators to extract a promise from Telia to allow distributors continued access to TV4 because of the channel’s broad offering of Swedish drama, entertainment, news and currrent affairs programs.

The fear is that Telia offers TV4 exclusively on its platform or via bundled deals for its customers.

The EU competition enforcer and Telia, which competes with Sweden’s Tele2 and Norway’s Telenor, declined to comment.

The Commission is set to announce the opening of its in-depth investigation on Friday, the sources with direct knowledge of the matter said, giving it 90 working days to examine the deal and Telia to consider potential concessions.

Hlewagastir: 68384233
Dagens Industri rapporterar idag att Bloomberg rapporterat att EU-kommissionen uppdaterat sin hemsida.

Kommissionens egna fetingar:

The Commission’s initial market investigation identified the following main concerns:

Telia Company’s competitors in TV distribution in Finland and Sweden could beshut out from accessing Bonnier Broadcasting’s specific TV channels that are important for consumers. This could concern any distribution platform of TV channels, namely by satellite, terrestrial networks or over the Internet. This could result in weakening the constraint currently exercised by competitors on Telia Company and could lead to higher prices of audio-visual services or less choice for consumers in Finland and Sweden.

The merged entity could deny access to TV advertising space on its free-to-air and basic pay TV channels to Telia Company’s competitors in the markets for retail mobile telecommunication, fixed internet and TV services.

The merged entity could deny access to its streaming application to customers using competing mobile and fixed internet providers.

At this stage, the Commission is in particular concerned that, following the transaction, consumers in Finland and Sweden would face reduced choice and higher prices for retail TV distribution.

The Commission will now carry out an in-depth investigation into the effects of the transaction to determine whether its initial competition concerns are confirmed.

The transaction was notified to the Commission on 15 March 2019. The Commission now has 90 working days, until 19 September 2019, to take a decision. The opening of an in-depth investigation does not prejudge the outcome of the investigation.

On 12 April 2019, Telia Company submitted commitments to address the Commission’s concerns. However, the Commission considered these commitments insufficient to clearly dismiss its serious doubts as to the transaction’s compatibility with the EU Merger Regulation.

europa.eu

Igår kom Telia och Bonnier in med eftergifter, så EU-kommissionen ska fatta ett beslut innan den 19 november:

Provisional deadline: 19.11.2019 
Commitments submitted in N/2 on 12.08.2019 

ec.europa.eu

Artikeln i Dagens Industri: archive.is

Vad kan det röra sig om för eftergifter?

Kulturmarxist: 68570001
Bonniers äger makten över annonsörerna och tar med sig dom. – Köparen får inget “arkiv” eller “kundregister”. Allt hamnar på Google eller bonniers alla webbar ex DN, Expressen.- Det förstår tom en sär-skole-elev. Priset på TV4 är vad det är värt på Tradera eller E-bay. Allt annat är en Jhonny Bode blåsning. Om Telia “köper” TV4 så vet vi alla vem som har den egentliga makten i riket. Korrupt shithole country. TV-bolaget TV4 är en organdonator i en respirator. I framtiden kommer vi även att få reklam i statsTV precis som i Danmark. Spelreklam kommer att totalförbjudas osv osv. Bonniers vet det. – Om DU vill satsa ditt eget pensionsparande i TV4 gör då det själv. Tror du ens att Bonnier eller kompisen Wallenberg skulle göra det? Tror du det på allvar?

gärningsmannen: 69067941
tt.omni.se

Mitt i vd-byte och i slutförhandlingarna av affären sparkar staten ordförande.
Vad betyder detta för affären?

Kulturmarxist: 69068964
Korruption men det är försent. Regeringen är alltid försent ute. Det beror på att de inte lyssnar och i bästa fall studerar i Bonniers DN hur de skall agera i ärendet och rikets övriga göromål. Regeringen har blivit blåsta av Bonniers och bla Telia vd:n. Ett faktum INGEN av oss kunde räkna ut innan. En minoritet av styrelsen rövknullade svenska folket för att sko sig själva. Så fungerar det i skithålsländer och i klansamhällen.

” När Telia meddelade att bolaget avser att köpa medieföretaget Bonnier, med bland annat TV4, uppstod en konfrontation mellan tidigare vd:n Johan Dennelind och svenska staten. Detta är en avgörande orsak till att Ehrling får lämna ordförandeposten, säger Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners.

– Det är problematiskt när vd och ordförande driver igenom en affär som den största ägaren inte stöttar.

Ehrling själv vill dock inte uttala sig om hur köpet, som fortfarande konkurrensprövas av EU-kommissionen, har påverkat skiftet. “

KORRUPTION OCH NARCISSISM – heter det på det svenska spåket.

Kulturmarxist: 69092287
Bonnier vet att all telecom (TV, nätet osv) är körd inom 5-10 år. Ni som bara läser DN och andra centralprodukter ex P1 har sannolikt aldrig hört talas om Starlink. Elon Musks framtida globala WIFI nätverk. Elon Musk skjuter upp 60 satelliter i stöten och systemet tas i bruk om några få år. Dessa satelliter kommunikerar med varandra med hjälp av laser i vacuum och det är 38% snabbare än fiberoptik. Elon Musk är nutiden Da Vinci. Han lyckas med det som stater och hela det militärindustriella komplexet misslyckats med i 50 år. Bygga återvinningbara raketsystem.

Hela jorden blir inom 5 år ett enda jävla stort WiFi system och i det läget köper Telias korrupta chefer TV för svensktalande pensionärer på den östra sidan av den skandinaviska halvön för staten (DINA) pengar. 9 Miljarder skr. Miljonerna bara skickas under borden. – Kommission. De köper SKIT för pengarna. Varje satellit kostar 3 miljoner skr. Hela detta satellit system kostar alltså mindre än Telias satsning på att bli blåsta av The Bonnier Family.

Starlink. Kolla här. Hela planetens WiFi.
youtube.com

Space X landar två raketer samtidigt. Varje uppskjutning klarar 60 satelliter.
youtu.be

Bloggförfattaren är ej expert på media eller rymdfart. I synnerhet inte på att värdera medieföretag. Att priset för affären är för högt förefaller de flesta skribenter vara överens om. Huruvida det verkligen föreligger konkurrens från Starlink bedömer bloggförfattaren som osäkert. Men stark konkurrrens finns ju redan från fiber-buret Internet.

Dec 2019, TV4 hotar redan att försvinna från vart tredje hushåll.

Bonnier lyckas sälja på Telia dessa TV-kanaler till vad som förefaller vara ockerpris. EU:s kokurrensmyndigheter förefaller inte göra något. Troll tar vid på Internet och försöker begrava dessa fakta i diskussioner om “vilka kanaler som är bäst att titta på”.

%%%%% Telia buys TV4, CMore and Finnish TV3 from Bonnier

Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet

MagnusBengtsen: 72183951
Liknande skit nuförtiden. Bläddrar i Svd nu på jobbet. Hånskrattar!

Framsidan. En blond kvinnlig polisman som konstaterar att “skjutningar mattas inte av”. Nä vem fan förväntade sig det?

KD-mupp från Sollentuna. Sid 7. Vill ha fortsatt massinvandring.

Självgott beröm från WHO till Sverige. Sid 10.

Sid 12. “Trakasserad av Trump-anhängare”.

Sid 23. Reklam för TV-serie om babbar på flykt.

Sid 30. Betlehem Isaak tar upp rasismen.

Djävligt tröttsamt allting och precis som vanligt. Ingen djävel får ju för sig att prenumerera på detta.

Ghibellino: 72241079
Ja, vad har hänt med SvD och när hände det?

Det fanns en tid då SvD var det självklara valet för oss som inte ville drukna i mångkulturpropaganda. Men inte nu längre…

Om Dagens Nyheter vs Svenska Dagbladet
wwr: 72305786
Jag läser inte dessa tidningar regelbundet. Men de verkar stå för samma globalistiska värden. DN sprider kaos och relativism som gör att politiker kan pressas, t.ex för att inte uppfylla klimatmål. Detta gör att privatisering kan stärkas och SvD vänder sig till de som arbetar inom ekonomi och näringsliv.

Samarbetet kanske liknar team Löfven-Lööf.

Två sidor av samma förfelade mynt. De flesta väljer väl tidning efter politisk tillhörighet på den numera närmast obefintliga vänster-höger-skalan.

%%%%% DN
%%%%% Dagens Nyheter

 

Bonnier, Google, Facebook

2018 mars
Regeringen kallar till sig Google, Facebook och liknande företag för att skärpa nätcensuren.

Fria Tider

Artikeln är säkert korrekt. Möjligen jobbar Google och Bonniers i maskopi. Mötet med regeringen kan vara ett skenmöte enbart för att få det att verka som om regeringen skulle ha något att säga om. Google och Bonniers tillhör NWO vilka styr regeringen.

Sveriges i särklass största mediakoncern köper alltså två tidningars vars roll är att… granska mediakoncerner.

Medievärlden

Resumé = Bonnier
Dagens Media = Bonnier
Medievärlden = Bonnier
Journalisten = Journalistförbundets egna sida som mer eller mindre är döende.

Flashbacksdasen
Nu har Bonnier nära på köpt upp alla konkurrenter när det gäller mediekritik. Nu är det bara alternativmedia som kan komma med andra perspektiv.


Mer om medieägande i Sverige

Extern länk:
Judiska makthavare i mediasverige.

 

2019 02 08
Grodfrityr:
Bonniers har årligen petat in ca 100 miljoner i propagandaorganet Sydsvenskan. Det har de gjort under åtminstone de senaste 10 åren.

Resultaträkning, Sydsvenska Dagbladet:
https://allabolag.se kreditipplysning

Jag tror inte att Bonniers är så dumma att de hoppas på en vändning för Sydsvenskan. Jag utgår ifrån att de tycker att 100 miljoner kr per år är en rimlig kostnad för att för att ha tillgång till ett propagandaorgan i södra Sverige.

Ancistrus:
Herre Gud! 100 milj om året, åtminstone de senaste 10 åren! Och det bara för Sydsvenskan! Sedan äger de ytterligare några tidningar som sannolikt också blöder…

Jag vet att Bonniers är rika som troll, men detta kan de rimligen inte fortsätta med i längden. Förr eller senare måste pengarna ta slut. Vad gör de då? Eller tror de på allvar att det snart kommer att vända? Vart skall alla deras anställda ta vägen? Vem i all världen vill anställa dem och till vad?

2019 02 08
IvrigeIvar
Wolodarski har gästat Resumés Kommunikationspod och säger bl a följande:
“– Vi hade, när jag började på DN, en annonsintäkt på 1,5 miljarder. 2018 hade vi en annonsintäkt på 450 miljoner. Totalt. Det konstaterades att vi inte kunde leva på digitala annonser. Där har vi behövt tänka om, säger han.”

DN har alltså tappat annonsintäkter (print och digitalt sammanlagt) på drygt en miljard under PW:s tid som chefredaktör. Hur tidningen ska lyckas kompensera detta enorma intäktstapp är en gåta. Eller “utmaning”, som numera är politikerspråk för något som är helt omöjligt att åstadkomma.

%%%%% Bonnier, Google, Facebook

Mittmedia till salu

Utkiksbloggen

Flashback

Mittmedia säljs för att klara koncernens ekonomiska kris. Två bud har lämnats: ett från Polaris media, VK och NWT samt ett från Bonnier.
Citat:
Mittmedias kris är djup och på väg att bli akut. För att rädda koncernens fortsatta existens har ägarstiftelserna under hösten sökt nya ägare som kan skjuta in nytt kapital.
Citat:
Mittmedias problem är en svag balansräkning efter koncernbygget som inleddes med köpet av Centertidningar 2005. Koncernen släpar på en goodwill på 391 miljoner som vid en nedskrivning hotar radera det egna kapitalet på 295 miljoner kronor. Under 2018 har koncernens situation försämrats och ett akut behov av nytt kapital uppstått.

Resumé (bruten länk)

Ankdammsman
Otroligt att Bonniers ens lägger bud. Om Konkurrensverket inte ingriper den här gången heller kan de lika gärna lägga ned.

Jumalauta
Både ja och nej. När någonting bedöms få en allt för liten påverkan på en marknad, t.ex. för att marknaden ifråga är mycket liten, ingriper inte KV.

Hatt-kaninen
Det hade varit stor humor om Konkurensverket ignorerade Bonniers potentiella tidningsmonopol eftersom ingen läser tidningar ändå.

%%%%% Mittmedia
Mittmedia säljs fortsätter här

dn Greta Thunberg blir DN:s chefredaktör – för en dag

%%%%% DN

freeriderXII
Sverige skulle behöva ett stort nationalkonservativt mediahus lite som då Torsten Kreuger levde. Som kan konkurrera med Bonniers och Schibsted. Och bidra till en livlig debatt. Finns dock givetvis vissa internetspelare som Fria tider och Samhällsnytt. Men papperstidning i handen känns nog mer verkligt för den äldre delen av befolkningen. Som är ett viktigt segment i valen.

Torsten Kreuger drev under 1940- och 1950-talen en lång kamp mot Svenska Handelsbanken, familjen Bonnier och den svenska socialdemokratin på gott och ont.

%%%%% Kreuger


Edgerton: 69164489
Vad jag tror att vi ser är att en del av världens politiker, akademiker, lärare, jurister, byråkrater, militärer osv. börjar få kalla fötter. Även om jag tycker att Stefan Löfven är en bedräglig människa och politiker tror jag inte han gillar Bonnier AB skall få bestämma vilka politiska åsikter som är gångbara och hur han skall sköta sin verksamhet. Jämt och ständigt citeras polska Gazeta Wyborcza. Jag gjorde en snabb Google sökning och fann att tidningen ägs av Agora SA (ett polskt bolag), Cox Communication (ett Amerikanskt liberalt mediehus) samt en amerikansk Media Development Investment Fund (MDIF) där George Soros var en av de första finansiärerna men han tillhör en minoritet. Ryssland sparkade för tre år sedan ut MDIF ur landet. Jag tog en titt på detta. De är verksamma i Afrika (8 länder), Asien (8 länder), Latinamerika (10 länder) och Europa (13 länder) samt USA. MDIF backar upp mediehus med kapital som driver en liberal agenda. Hur har MDIF råd? Tja, de får tydligen pengar från en JP/Politiken, Sida (svenska staten) SDC (Schweiz staten), Open Society (Soros), Doen (Nederländerna), Adessium (Nederländerna), Luminate (liberala Ebay ägaren Pierre Omidyar), STDM (Nederländerna), IFU (Nederländska staten) osv. Mycket av investeringarna som MDIF gör sker i östra Europa. Det är så här som en tidning som Gazeta Wyborcza kan överleva.

mdif.org

Från Bloomberg i februari;

Polish newspaper publisher Agora SA and a fund backed by billionaire George Soros agreed to buy the country’s second-largest radio station, thwarting efforts by pro-government groups to strengthen their grip on the media. Ruling populist parties throughout eastern Europe have turned public media into propaganda machines, while piling pressure on privately-held broadcasters who refuse to toe the party line, such as Agora. Hedge-fund guru Soros, who’s an advocate of liberal democracy, has been vilified as formerly communist nations rebel against the European Union’s values 30 years after the Berlin Wall collapsed. Agora, whose assets include Gazeta Wyborcza daily, a talk radio station as well as a movie theater business, signed a preliminary deal to purchase 40 percent of Eurozet sp. z o.o. for 130.8 million zloty ($34 million) from Prague-based Czech Media Invest AS, the Polish company said in a regulatory statement. SFS Ventures, a vehicle that includes a Soros-backed fund, will buy the rest. Poland’s ruling nationalists, who have been accused by the EU of extensively eroding democratic standards since taking power, warned that they don’t want Soros to buy the radio station, which has a nearly 13 percent of the market, second only to Bauer Media Invest GmbH’s RMF FM.

Polish newspapers had reported that pro-government publishers, some backed by loan guarantees from state-owned banks, were interested in buying Eurozet as part of the ruling party’s efforts to “re-Polonize” the country’s media industry. Agora’s shares dropped 9.3 percent on Wednesday, the biggest decline in almost six years, as the company said it may revise investment plans as a result of the deal. The Warsaw-based company, in which a Soros-backed fund owns an 11.5 percent stake, also has a call option to buy the rest of Eurozet from SFS Ventures within 36 months.

[ link ]

Den amerikanska “högern” beskriver George Soros som “en person”. Så ser det dock inte ut. Det ser ut att vara en lång rad av andra miljardärer och stiftelser som backas upp av stater i EU (där bland Sverige), USA och Kanada som står för pengarna till bland annat liberal media. Frågan är varför svenska staten genom Sida ägnar sig åt påverkansoperationer i andra land och indirekt finansierar liberal media i Polen. Detta görs helt öppet och är inga hemligheter. Det är bara det att SVT aldrig skulle fråga Stefan Löfven varför han använder Sida för att undergräva den konservativa polska regeringen. Som jag skrev i början tror jag att många politiker är trötta på att hotas eller köpas av en elit som inte kan väljas eller som de kan kritisera.

Jag tror också det finns många i den övriga eliten som inte gillar detta. Ge det tio år och detta problem kommer att växa. Nu gick det att skjuta ned Leif Östling för någon en intervju med Youtubekanal som mest intervjuar 70+ år gamla pensionerade professorer som inte gillar klimathysterin. Väldigt många människor i eliten kommer när vända kappan när trycket blir för stort. De sociala och ekonomiska problem som Sverige har nu kommer vara väldigt mycket större om tio år. Även om en tidning som Dagens Nyheter inte fattar det här så är pengarna nära på slut. Aftonbladets ledarsida noterade även en rik kommun som Stockholm lägger ned sina dagcenter för permanent arbetslösa invandrarkvinnor i Rinkeby. Du kan inte gömma problemen längre.

Utöver detta. Jag tror liberalens aggressiva retorik bottnar i att de inte fullt kontrollerar vita huset i och med att Donald Trump sitter där. De har säkert med sig många av Trumps ministrar men inte honom och han fattar besluten. Presidenten gör inte så mycket mer än att snacka och genomför halvhjärtat den liberala agenda och oftast under protester och gnäll på Twitter. Utöver det har du många byråkrater som finner det svårt att arbeta med presidenten. Om Trump får fyra år till kommer det ge Ryssland, Kina, Brasilien, Indien och östra Europa chans att förhindra liberalismens fortsatta utbredning i deras länder. Det är uppenbart så att efterkrigstidens liberala regim är på väg att erodera eftersom de förlorar politikerna och utan dem kan det liberala projektet inte överleva.


Kritik mot SvT och Jan Helin
Fb journalisten


Kulturmarxist: 69231725
Bonniers arrangerar USAs (världens) största vapenmässa Shot Show i Las Vegas tillsammans med en vapenlobby. (NSSF) En mässa för vapenåterförsäljare och Bonniers äger USAs största branchtidning för vapenhandlare i USA – Shot Businesses. Man säljer vapen och kvinnor i Bikini är vanliga på mässan. -Familjen Bonniers och vapenlobbyn delar varje år ut priser tlll bästa återförsäljaren av vapen och bästa vapenuppfinningen. mm. – I Sverige är det journalistpris. Bonniers och Vapenlobbyn i USA forskar intensivt hur de skall öka vapenförsäljningen till bla kvinnor, afro-americans, asians mm för att tjäna mer pengar. – Rapporterna är extremt ras och könsfördelade.

Källa internet. – Sök och du själv skall finna. Ingen svensk journalist vågar göra det. Du kommer inte att kunna läsa om detta i DN. – DU har sannolikt aldrig ens hört talas om detta. – Att Bonniers delat ut medaljer till folk som uppfunnit ammunition som expanderar på ett finurligt sätt i människokroppar.

shotbusiness.com
youtube.com

Kvinnor under Obama mådde riktigt dåligt / Bra för Vapenlobbyn och Bonnier.
youtube.com

Sexy girls, vapen och Bonnier i USA
youtube.com

Trump är ett bekymmer för vapenindustrin. De säljer allt mindre vapen till allmänheten. Under Obama var det rusning till butikerna “The Obama effect” då alla trodde att Obama skulle förbjuda en massa och osäkerheten ökade i USA i Ghettona. Narkotikahandeln flödade. – Med Trump är det annourlunda. Folk tycker inte att de behöver skydda sig lika mycket. De är tryggare.


Kulturmarxist: 77798962
Jag konsumerar väldigt mycket dansk media och en genomgående trend sedan decennier är att “kändisar i Stockholm” styr den politiska debatten och “tycker om allt” och vad vi skall tycka. Kändisar får utrymme hos Bonniers och SVT/SR. Inte psykologer och vetenskapsmän. Folk som Jonas Gardell får “tala ut” om invnadringspolitiken och sekter som EXPO får sjukt med utrymme med sina oförskämda nazi-fantasier. I Dansk media är det psykologer och läkare som uttalar sig. Utbildat folk. Aldrig någonsin har en psykolog utrett massinvandringen i Sverige och därför är den svenska debatten mer än 20 år efter den Danska. I dansmark finns det redan färdiga rapporter som regeringskansliet bara behöver översätta men de gör det inte. Istället letar de efter “sanningen” i DN. DN är helt klart den sjukaste tidningen i Europa. DN läsare är totalt PsyOpsade människor.
—-


 

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

01.06.003 Bonniers köper Mittmedia

First page after these pages on media ownership;

01.07 Israel är kopplat till globaliseringen

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »