Categories
zAll pages

03.1.001.004: 001.000.001 abortion … Biden …

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

TITLE

wwr: 75585090
Detta förefaller vara fake news.

Sverige har bjudits in till president Joe Bidens klimattoppmöte som hålls i slutet av veckan.

Miljöminister Per Bolund kommer att delta vid ett rundabordssamtal som anordnas av USA:s klimatsändebud John Kerry på fredag,

sverigesradio.se

Mötet är ett toppmöte med Biden, Putin, Xi, Merkel etc. Då måste Löfven representera Sverige. Man kan inte skicka Bodlund.

Här står om deltagarna, listan har varit klar länge.
(FB) Globalt klimatmöte anordnas utav Biden !

Det verkar som man i sista stund försökt täcka över att Sverige inte inbjudits genom att låta Bodlund prata med Kerry.

Bolund gästspelar på USA:s klimattoppmöte

Sverige har bjudits in som tillfällig gäst till klimatmötet Leaders Summit on Climate på fredag.

svd.se

Sverige representeras på toppmötet av EU-presidenten v.d. Leyen!

Klimatagendan handlar om att ta inflytande och pengar från enskilda länder och skapa en global diktatur. I Sveriges fall skall besluten flyttas till EU. Därför får inte de svenska politikerna göra klimatsatsningar. Alla pengar skall gå till EU.

Greta talar inte med de svenska politikerna. Hon vägrade ta emot ett pris hon fick av Nordiska Rådet.

De globala nätverken är rädda för de nordiska länderna. De utgjorde framgångsrika samhällen som byggde på fred och samförstånd. Den globala diktaturen bygger på ständiga konflikter mellan länder samt konflikter inom befolkningen (massinvandring, extrem feminism etc). Därför attackeras de nordiska länderna. I detta fall kommer man att försöka ta ifrån dem resurser med klimatet som förevändning.

Ett annat sätt att attackera de nordiska länderna är att attackera de äldre vita män som byggde dem. Därför har man tillsatt Biden. Han är en vit gubbe som är eller spelar senil pedofil. Man planerar förmodligen att ersätta honom med en färgad kvinna (Harris) och då kommer pressen att prisa henne.

Ytterligare ett sätt som Norden attackeras är uppsplittring. Till klimatmötet har man bjudit in Norge och Danmark men inte Sverige eller Finland. Man försöker sära de nordiska länderna.

Här står mer om det:
(FB) Globalt klimatmöte anordnas utav Biden !

Har man ett globalt problem måste man självklart bjuda in samtliga världsledare (195) inte bara 40 av dem. Det går att arrangera med gruppdiskussioner. Men nätverken försöker som alltid skapa splittring.

Sverige får representeras på toppnivå av EU-presidenten. Det är tyvärr så det ser ut.

nordic countries, corona

wwr: 75662075
arbetet: 75661198
Mer från klimatjippot:

Liz Harrington
@realLizUSA
[INDENT]Less Than 300 People Watch Biden’s Climate Summit on WH Feed[/INDENT]

twitter.com

:thumbsup:

Det är väl inte många som tror på någon klimstkris längre. Till slut hade EU oväntat fått ned koldioxiden genom att uppfinna Coronakrisen. Då körde man genast upp koldioxiden igen genom att kräva oss på 7500 miljarder.

Bitcoin förbrukar lika mycket ström som hela Argentina men kryotovalutor är bra tycker alla.

Det kommer inga billiga elbilar eller laddning på gatorna. Det bara skrivs om dyra Tesla som främst har bling som AI, självkörning, accar 0-100 under 2 sek, extrem design som cybertrucken etc

T.o.m. Greta verkar ha lagt av klimatet. Senast skulle hon bojkotta nästa klimattoppmöte eftersom vaccinfördelningen över jordklotet inte var exakt jämn!

Ingen tror på någon klimatkris längre. Det enda vi vet är att solen går upp i morgon och EU kommer att kräva mer pengar.

wwr: 75745083
Flyktingmottagningen verkar vara en bluff. Den kommer inte att genomföras varken i år eller nästa år. Det beror på Trump, säger Biden!

Bara prat från Biden, som vanligt.

The new figure of 62,500 “erases the historically low number” set by former President Donald Trump, Mr Biden said on Monday.

He also said his administration intended to raise the number of refugees admitted next year to 125,000.

Biden backtracks on keeping Trump cap on refugees
What is Biden doing differently at US border?
What is happening with children at the US border?
But he acknowledged the “sad truth” that the US would not achieve either target this year or next, arguing that his administration had to “undo the damage” of the previous one.

bbc.com

wwr: 75879060
wwr: 75869013
Samma gamla vanliga upplägg: Hata vita gubbar.

Män bygger murar oberoende av vilket parti de representerar.

Sedan kommer den gulliga Kamala säkert med “i mitt Amerika bygger vi inga murar”.

BestOfTheBestSS: 75876638
Kamela tycks ha gått under jorden sen hon utsågs som ansvarig/utredare/what ever för kaozet vid gränsen. En månad sist jag kollade.

Biden ser man inte mycket av heller.

En väldig kontrast jämfört med den förra administrationen minst sagt!

Jag har inte följt detaljerna. Men numera samarbetar politikerna och verkar för att skapa motsättningar bland folket/folken. Trump kritiserades oupphörligt i media och Biden är inkompetent. Man hetsar mot vita gubbar. Det handlar inte om Demokrater mot Republikaner utan om politiker mot folket och i detta fall om att skapa motsättningar mellan kvinnor och män. Kamala har dessutom invandrarbakgrund.

Det är uppenbart att man vill sätta in Kamala så att hon kan göra så att allt blir “fint” igen, som under Obama. Ett liknande byte gjorde man ju med fylle-Juncker och von der Leyen.

Men ibland, när agendan blir för uppenbar gör man något oväntat.

Hela agendan bygger på att den skall vara hemlig eller i alla fall inte uppenbar. Därför blir den så ineffektiv när man hela tiden försöker dölja den under snirkliga turer. Just nu håller man t.ex på att mota in Ukraina i EU. Men när deras president nyligen besökte Macron och “ville ha stöd för EU-medlemskap” säger Macron att han “måste fundera på det”. 😀 Att det skulle bli något med Trump, Assange, “ryssläckor” och benådning inför valet var troligt, men det blev nästan tyst.

Så ibland när nästa steg i agendan är helt uppenbart så gör man en liten utflykt från huvudtemat eller låter saken vila en tid.

Så det kanske blev för uppenbart att Kamala skulle bytas in. Därför tar man nu en paus och tänker ut något villospår.

Vilken den huvudsakliga planen (globalisering och spridande av konflikter) är, är helt uppenbart, anser jag. Men jag medger att det är svårt att förutsäga varje steg i detalj.

Det skall bli spännande att se hur det hela fortsätter. Presidenten kan inte fortsätta att gömma sig. Han kan heller inte låta Kamala sköta allt medan han är president. Något borde ske. Men vad. Man gillar orättvisor och inkvoteringar eftersom de sprider osämja i befolkningen. Men man vill nog ha Kamala vald, till slut i alla fall. Så hon får nog vinna valet 2024. Men vad sker innan dess?

wwr: 75883499

Att Deep State sköter det hela vet vi, men det får inte se ut så. Bidens halvfigur håller inte fram till 2024. Han skulle kunna krya på sig och fronta verksamheten igen eller bli sämre och hoppa av.

Märkligt läge. Frånvaron av president utan att någon märkt något visar förstås att presidentämbetet egentligen är en front för de internationella nätverken. Precis som EU-kommissionen.

Det är kanske det vi skall lära oss. Det behövs inga val. Det behövs ingen president. Allt knallar på som vanligt ändå.

wwr: 75906260
Är Biden tillsatt för att bara tyna bort och presidentämbetets inflytande och demokratin med honom? Presidenten som försvann.

Hans ‘I’m Transition Candidate’ har ingen säker tolkning. Även flera större media ansåg att Lady Gagas uppträdande vid invigningen associerade till novellserien Hunger Games. Klaus Schwab får världsledare att gå i god för sitt diffusa tal om en ny världsordning.

Covid är definitivt den kraftigaste attacken mot demokratiska rättigheter på mycket länge.

Media river av en intifada till som distraktion men ingen orkar bry sig.

Det här blir intressant men förmodligen obehagligt att följa. Kommer Biden att fortsätta förändras som the Cheshire cat? Han försvinner gradvis, tills bara flinet är kvar?

wwr: 75906426
Ja. Förutom att presidentämbetet skulle tyna bort så är en annan möjlighet att Kamala går in hårt senare. Politiker visar ju aldrig att de är intresserade av poster utan håller sig alltid i bakgrunden, till en början, vid olika maktskiften. Om Kamala skulle gå in hårt redan nu skulle många se henne som en asgam.

Så möjligheten att Kamala kommer att ta över och “ställa allt till rätta som de odugliga vita gubbarna Trump/Biden inte klarat av”, finns naturligtvis.

Biden airplane stairs, crowd cheering

arbetet: 76213596
Lite problem med geografin (video):

Insider Paper
@TheInsiderPaper
[INDENT]WATCH: Biden thinks Syria is Libya. (Made mistake multiple times in G7 speech)[/INDENT]

twitter.com

Biden incoherent
twitter

wwr: 76240762
Tänk vilken otur! Bidens fina klimatpolitik som redan fått så stor uppmärksamhet verkar redan ha stött på problem. Han hade inte rätt att stoppa borrprojekten säger en domare. Biden som ville så väl och som Greta får så fin kontakt med. :p

Federal Judge Says Biden Cannot Pause New Leases for Drilling on Public Lands

in the first major legal roadblock for President Biden’s quest to cut fossil fuel

substantial likelihood that President Biden exceeded his powers.”

—-

nytimes.com
—-

wwr: 76248619
Det verkar tyvärr så att det inte går att driva världen utan att sträva mot kallt krig. Där borde världens ledare tänka om.

Biden and Putin Spar Even as They Move to Ease Tensions

After four hours of talks, President Biden and President Vladimir Putin of Russia offered professional respect and a desire for a better relationship.
But the leaders announced no dramatic actions to stop the downward spiral hurtling them toward the worst U.S.-Russian tensions since the Cold War.
—-

nytimes.com
nytimes.com

After about three hours of talks, the two leaders emerged, separately, and offered professional respect for each other, like two skilled boxers describing the other’s prowess. Both expressed a desire for a better relationship, but announced no dramatic actions to arrest the downward spiral that has already hurtled them toward the worst U.S.-Russian tensions since the Cold War.

Reagan had famously called the Soviet Union the “evil empire,” but he and Gorbachev spent hours talking inside and outside, dined together, and tried to get to know each other. In the hours before Mr. Biden’s encounter with Mr. Putin, his aides made clear that they would not break bread, and that the meetings would be formal ones.

Mr. Biden declined to say whether he would still describe the Russian leader as a “killer” and argued that none of the conversation portended the start of a friendship.
—-


—-

Dellaren167: 76320154
Stackars Biden yrar om Libyen när det ska vara Syrien, får en direkt fråga om han kallat Putin för mördare varpå han bara svamlar och hakar upp sig.

youtu.be

Australienska SKY News nämner även att detta sällan tas upp i US-media.

Fyfan så tragiskt att han är president i en så viktig tid. Snart tar invisible-Kamela över, snacka om pest eller kolera. :'(

Varning för känsliga tittare.
—-

wwr: 76407597
Nu räknas rösterna om i valet till borgmästare i New York efter fel i den första räkningen.

nytimes.com

Samma trassel med rösträkningen som när Biden blev vald. Det handlar om att försöka visa att demokrati inte fungerar. Sedan valdes Biden som man faktiskt kan säga är helt inkompetent för jobbet.

Jag menar att detta ingår i USA:s attack mot Europa. Vi har mindre länder där folk tidigare haft vissa möjligheter att påverka våra politiker. Men nu försöker man flytta pengar och beslut till EU som är så stort att folk inte har en chans att påverka. Mutor och lobbygrupper kan styra i Bryssel. EU-presidenten tillsätts i slutet möte och sedan styrs verksamheten av kommissionen som fungerar som den sovjetiska politbyrån gjorde. Stora belopp sprids utan redovisning.

Nu har man alltså haft trassel med rösträkningen vid valet av Biden och även New Yorks borgmästare. USA är ju ett hi-tech-land som skryter om demokrati. Självklart skulle de kunna räkna röster rätt snabbare om de bara försökte.
—-

wwr: 76407597
Nu räknas rösterna om i valet till borgmästare i New York efter fel i den första räkningen.

nytimes.com

Samma trassel med rösträkningen som när Biden blev vald. Det handlar om att försöka visa att demokrati inte fungerar. Sedan valdes Biden som man faktiskt kan säga är helt inkompetent för jobbet som världens mäktigaste man.

Jag menar att detta ingår i USA:s attack mot Europa. Vi har mindre länder där folk tidigare haft vissa möjligheter att påverka våra politiker. Men nu försöker man flytta pengar och beslut till EU som är så stort att folk inte har en chans att påverka. Mutor och lobbygrupper kan styra i Bryssel. EU-presidenten tillsätts i slutet möte och sedan styrs verksamheten av kommissionen som fungerar som den sovjetiska politbyrån gjorde. Parlamentet bara nickar bifall. Stora belopp sprids utan redovisning.

Nu har man alltså haft trassel med rösträkningen vid valet av Biden och även New Yorks borgmästare. USA är ju ett hi-tech-land som skryter om demokrati. Självklart skulle de kunna räkna röster rätt snabbare om de bara försökte.

Man har med (missbrukade) demokratiska medel tillsatt en president som är så inkompetent att folk driver med honom på Internet. Det är en medveten tillsättning för att försöka förlöjliga demokratin. (Ungefär som våra pajasar har börjat en ny regeringskris om en struntsak.)

Demokraterna valde inte den mest kompetente personen. Jag känner inte deras medlemmar men bland 300 miljoner amerikaner måste det ha funnits bättre kandidater än Biden.
—-

arbetet: 76435840
Trafalgar Group har frågat amerikanerna om vem de tror styr landet. Inga uppmuntrande siffror för Biden-administrationen:

Do you believe President Biden is fully executing the duties of his office?

No, others are directing policy and agenda: 56,5%

Yes, he is directing all policy and agenda: 36,4%

Not Sure: 7,1%
—-

Inte nog med det! Det blir än mer intressant när man bryter ner siffrorna på partitillhörighet:

Democrats:

31,7%
58,6%
9,7%

Republicans:

83,6%
11,9%
5,4%

Independents

58,4%
36,1%
5,4%
—-

Inte ens bland Demokrater finns det en övertygande majoritet som tror att Biden styr landet. Nästan en tredjedel tror att han inte gör det.

thetrafalgargroup.org
—-

wwr: 76436147
Nää. Säger de verkligen så. 😮 Finns det ingen NWO eller Deep State? Jag hade alltid trott att Löfven och Ylva Johansson med sina kollegor i EU-kommissionen var de som bestämde över Sverige och Europa. Det är därför det går så bra för Sverige nu. :p

Det skall bli mycket intressant att se när de ger Biden välbehövlig pension. Kommer då Kamala att gå in med kraft och visa att bara icke-vita kvinnor är de som kan få saker utträttade eller kommer hon att göra som Biden – Stå som ett rundningsmärke för att visa oss att det absolut inte har någon betydelse vad vi röstar på. Ju större land/enhet, ju mindre kan vi påverka. USA och EU är sämst.
—-

Hundvisslaren: 76501553
Varför hade Obama en alkoholiserad narkoman som läkare?
—-

scrollock: 76502411

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till son?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till dotter?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till brorsdotter?

Varför har Biden en alkoholiserad galning till bror?

Varför har Biden en alkoholiserad slampa till svärdotter?

Varför låtsas Biden själv vara helnykterist när han själv varit uppenbart aspackad under debatterna?

Ställ dig själv dessa frågor istället så kommer du sanningen på spåren om Bidens relation till skadliga substanser. 😉
—-

Ronny Jackson, the White House doctor who rhapsodized about Donald J. Trump’s “incredible genes” and went on to win a Texas congressional seat with the former president’s help, cursed and belittled his subordinates, drank and took sleeping pills on the job, and sexually harassed a woman, according to a detailed report released Wednesday by the Pentagon’s inspector general.
nyt

scrollock: 76502411

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till son?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till dotter?

Varför har Biden en alkoholiserad narkoman till brorsdotter?

Varför har Biden en alkoholiserad galning till bror?

Varför har Biden en alkoholiserad slampa till svärdotter?

Varför låtsas Biden själv vara helnykterist när han själv varit uppenbart aspackad under debatterna?

Ställ dig själv dessa frågor istället så kommer du sanningen på spåren om Bidens relation till skadliga substanser. 😉
—-

Intressanta länkar.

Liberaler är utbildningsfientliga. Därför anställs en doktor som är alkis och gör kvinnofientliga uttalanden, vid Vita Huset.

Liksom Musk röker på och anser att det finns för många MBA vid amerikanska företag. Eller det görs ett nummer av hur Greta, grundskoleelev, får en högre hederstitel vid vissa universitet än de som arbetat där länge. (Skolors funktion är att kunna strejka från.)

wwr: 76510480
Både Trump och Biden är väl närmast helykterister. Men det har inte uppmärksammats närmare i media. Det beror ju på att man försöker sprida en agenda över bl.a Europa där droger hyllas.

Det hjälper absolut inte med tokstraff eller att man måste vara helnykterist. Men i agendan ingår att på ett smygande sätt hylla droger. Bidens son är knarkare och fick sparken ur flottan för kokainmissbruk. I Vita Huset anställde tydligen Obama tydligen en läkare som var missbrukare.

Biden borde markera hårdare mot sin son och se till att han får hjälp med sitt missbruk. Samma gäller en läkare vid Vita Huset. Han borde tas ur tjänst tills han fått ordning på sitt missbruk.

När droger smygs in i samhället blir det svårare för demokratiskt valda politiker att försvara sig mot massmedias manipulerande av grupper.
—-

Flashback, TomSowell: 76644312

—-

Joe Bidens första hustru, Neilia, och deras ettåriga dotter dödades i en tragisk bilolycka i december 1972. Neilia som körde bilen kraschade med en truck. Truckföraren Curtis C. Dunn gjorde sitt bästa för att undvika krocken som enligt polisen beror på att Neilia styrde in i Dunns körfält, troligtvis för att hon tittade åt sina barns håll. Efter olyckan sprang Dunn genast ut för att hjälpa Bidens familj, men bara sonen Beau överlevde. Delawares rättsväsende bedömde att Dunn var oskyldig till olyckan och han fick inget straff. Inte heller misstänktes han ha varit berusad.

Biden har under sin politiska karriär ofta talat offentligt om denna olycka. Den gav Biden sympati hos allmänheten. Men detta räckte inte för honom. Joe Biden har vid flera tillfällen offentligt uttalat lögnen att Dunn varit berusad när olyckan inträffade. “he drank his lunch instead of eating his lunch”. har han påstått bland annat under tal år 2001, 2007 och 2008.*

Domaren Jerome O. Herlihy från Delawares högsta domstol som översåg polisundersökningen när det begav sig säger att detta är en ren lögn:
Citat:
“The rumor about alcohol being involved by either party, especially the truck driver (Dunn), is incorrect,” Herlihy said recently.
Dunn dog 1999 men hans dotter, Pamela Hamill,*skrev till Biden år 2001:

Citat:
“Growing up, my dad never talked about it. He always got very solemn around Christmastime because the anniversary was Dec. 18, and he never wanted to celebrate the holidays,” Hamill said. “When newspapers had anniversary articles (about the crash), we hid them from dad.”
Biden svarade henne i ett handskrivet brev:
Citat:
“All that I can say is I am sorry for all of us and please know that neither I or my sons feel any animosity whatsoever.”

Trots detta upprepade Biden under framträdanden 2007 och 2008 att Dunn hade varit berusad under olyckan: https://www.nytimes.com/2007/12/14/u…s/14biden.html
Citat:
“Let me tell you a little story,” Mr. Biden told the crowd at the University of Iowa. “I got elected when I was 29, and I got elected November the 7th. And on Dec. 18 of that year, my wife and three kids were Christmas shopping for a Christmas tree. A tractor-trailer, a guy who allegedly — and I never pursued it — drank his lunch instead of eating his lunch, broadsided my family and killed my wife instantly, and killed my daughter instantly, and hospitalized my two sons, with what were thought to be at the time permanent, fundamental injuries.”

Hamill says that because she fondly recalled those tender correspondences, the revelation of Biden’s distorted story is even more overwhelming.
“We always felt like our heartstrings were attached to (Biden’s) heartstrings. Now we feel stabbed in the back,” she said.

“I just burst into tears,” Hamill said. “The story already is tragic enough, why did he have to sensationalize it by saying my father was drunk? My family is outraged.”

År 2008 erkände till slut en representant för Biden:
that the senator “fully accepts the Dunn family’s word that these rumors were false.”

Pamela Hamill ville dock ha en offentlig ursäkt eftersom hon oroade sig för att Bidens ihopljugna version skulle bli offentlig sanning om han i framtiden blev USAs president.
Detta vägrade förstås Biden. Han bad dock till slut om ursäkt per telefon, enligt Hamill.

In 2008, Hamill demanded that Biden make a public apology. Hearing nothing from Biden, she sent him a registered letter. The next year, after an accurate CBS television report on the accident, Hamill said she received a phone call from Biden. Hamill told Politico: “He apologized for hurting my family in any way. So we accepted that — and kind of end of story from there.”

Efter 2008 har Biden legat lågt med sina anklagelser om Dunns alkoholism. Dock påstod han 2015 vid ett tal i Yale ånyo lögnaktigt att olyckan var Dunns fel:

Citat:
My wife and three children were Christmas shopping,*a tractor trailer broadsided them*and killed my wife and killed my daughter.

nyt

npol

cbs

sb

wwr: 76766203
De klimatforskare som lämnade administrationen under Trump har inte kommit tillbaka under Biden. Jobben har blivit politiserade.

Det är ju helt tydligt när man läser tidningarna att bara en tolkning av klimatdata är tillåten, den som framhåller kris.

Recruitment is suffering, according to federal employees, as government science jobs are no longer viewed as insulated from politics
—-

nytimes.com
—-

wwr: 76863534
Här sammanfattar Obama hur hans och Bidens klimatpolitik förts under deras regim. Det blir nog inte bättre under Biden.

Remember Obama’s drill, baby, drill days? Democrats aren’t innocent on climate

[Obama:]
Under my administration, America is producing more oil today than at any time in the last eight years,” he said in a speech promising to increase pipeline capacity to flood the world with even more fossil fuels.

“Over the last three years, I’ve directed my administration to open up millions of acres for gas and oil exploration across 23 different states. We’re opening up more than 75% of our potential oil resources offshore. We’ve quadrupled the number of operating rigs to a record high. We’ve added enough new oil and gas pipeline to encircle the Earth and then some. So we are drilling all over the place – right now.
—-

theguardian.com
—-

wwr: 76887513
Biden firar den senaste klimatrapporten med nya tillstånd att borra. 2000 tillstånd i år.

since taking office, Biden’s interior department has approved more than 2,000 new permits for drilling and fracking on federal land
—-

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/12/is-biden-serious-about-climate-his-2000-drilling-and-fracking-permits-suggest-not

Inte ens de politiker som snackar mest om klimatet gör ett dyft. Självklart är klimatteorierna en bluff för att skaffa makt och pengar. I Europa förlorar vi till EU hela tiden.

The IPCC report is clear: nothing short of transforming society will avert catastrophe

Every indication thus far from the Biden administration suggests that critical, urgent action won’t be coming
—-

wwr: 76890411
Som väntat verkar det inte bli någonting av Bidens klimatlöften.

By pushing for more oil production, the US is killing its climate pledges

In the US Congress, the climate component of Biden’s infrastructure bill has been reduced to a pale shadow. Meanwhile, as the global economy recovers so too are energy prices, stoking fears of increased fuel costs. In Germany, the Greens have been dogged by agitation around petrol prices. Finally, on Wednesday, in a statement issued from the White House by the national security adviser Jake Sullivan, these tensions exploded into the open.

—-

Sullivan:

Higher gasoline costs, if left unchecked, risk harming the ongoing global recovery. The price of crude oil has been higher than it was at the end of 2019, before the onset of the pandemic. While Opec+ recently agreed to production increases, these increases will not fully offset previous production cuts that Opec+ imposed during the pandemic until well into 2022. At a critical moment in the global recovery, this is simply not enough. President Biden has made clear that he wants Americans to have access to affordable and reliable energy, including at the pump. Although we are not a party to Opec, the United States will always speak to international partners regarding issues of significance that affect our national economic and security affairs, in public and private.”

—-

Yes, you read that correctly. One of the most senior figures in the Biden administration, the administration that promised climate was “everywhere” in its policy, is declaring that an increase in petrol prices to $3.17 per gallon is a matter of national security and that the US reserves the right to cajole Opec and Russia into flooding the world with more oil.
—-

theguardian.com
—-

wwr: 77025077
Men börjar lyfta in Harris nu. Det har varit avsikten från början. Hon gör en resa i Sydostasien. I Vietnam blev den fördröjd eftersom man misstänkte “Havannasyndromet” på ambassaden. Hon har även gjort uttalanden mot Kina.

Havannasyndromet skulle jag tro är uppdiktat och bara ytterligare ett sätt att försöka skapa kallt krig, liksom uttalandena mot Kina.

Trump var i alla fall något bättre på internationella relationer (utom Iran). Men med Biden-Harris tilltar det kalla krget igen.

Deras globala toppstyre går inte att sköta om inte länderna ligger i konflikt med varandra.

theguardian.com
—-

TomSowell: 77243730
Sky News Rita Panahi erbjuder pengar tii uttolkare av Biden. ‘I’ll write a cheque’ to anyone who can decipher what Biden’s trying to convey. Det här är helt enkelt en jättechans för Klyban, Granvall och Zielinski att tjäna alldeles egna pengar.

youtube.com
—-

wwr: 77244117
Det visar att demokratin har kraschat, Man lyckades inte välja en kompetent president. Han är ju helsnurrig och var inte mycket bättre under valrörelsen. Ingen verkar heller direkt bry sig om hans tillstånd nu.
De får Biden och vi Löfven. Systemet fungerar inte längre.

—-

wwr: 77744549
Dscrollock: 77729916
STORT bakslag för Biden idag!

nbcnews.com

Vidden av detta misslyckande kan inte understrykas nog. Biden insåg till slut att han inte skulle kunna få igenom sin stora satsning. Manchin viker inte en tum, och luften går ur Bidens stora satsning!

Här är faktiskt lite av Bidens paradox. Att han har en majoritet i senaten innebär att han får MINDRE gjort! Ty med en majoritet i senaten så växer trycket från representanthusets mest vänstervrida (“The squad” och deras hedjukar) att Biden ska annama en mer extrem politik och försöker baka in allt möjligt skit i budgeten. För de resonerar att Biden måste ju kunna fixa igenom det med “sitt eget folk” i Senaten. Men med Manchin och Sinema blir det inte av och då uppstår ett dödläge.

Hade Biden varit i minoritet, så hade man förstått att man behöver en budget som både Republikaner och Demokrater kan enas om, och man hade hittat en gyllene medelväg. Nu försöker han köra över oppositionen och får skit på tummen för det! Biden verkar inte lära sig att det här med att pissa i motvind är en djälvigt dålig idé! 😉
—-

De vanliga pajaskonsterna från amerikanerna.

Biden lovar runt men när allt kommer till kritan blir det bara pannkaka. Nu har han t.o.m. majoritet i båda kamrarna men då hittar de någon annan att skylla på.

All den uppståndelse som skedde runt hans klimatplaner när han tillträdde var bara en show

Joe Manchin and Kyrsten Sinema blocking Biden’s climate agenda
—-

bbc.com

Nu åker Biden till klimat-mötet i Glasgow. Få se hur massmedia försöker snacka bort amerikanernas dubbelspel.
—-

wwr: 77750974
XfileDK: 77750458
Ja verkligen, han verkar ju sakna det amerikanska folkets så det får han väl desto mer av från Vatikanen. De kommer iaf överens om migrationsfrågan ser det ut som
—-

Ja. Francis är extremliberal. Här tvättar och kysser han fötterna på migranter
i.ytimg.com

Att Biden är abortförespråkare har nog splittrat katolikerna i USA, vad jag förstår. Jag skulle tro att biskoparna i USA hade fått igenom sin skrivelse att Biden inte borde få ta nattvarden om inte Francis hade hotat dem med avstängning.

Men Biden är en katastrof på klimatområdet. USA har inget förtoende hos någon nu inför COP-mötet.
wwr: 77744549
De vanliga pajaskonsterna från amerikanerna.

Biden lovar runt men när allt kommer till kritan blir det bara pannkaka av alltihop. Nu har han t.o.m. majoritet i båda kamrarna men då hittar de någon i det egna partiet att skylla på.

All den uppståndelse som skedde runt hans klimatplaner när han tillträdde var bara en show

Joe Manchin and Kyrsten Sinema blocking Biden’s climate agenda
—-

bbc.com

Nu åker Biden till klimat-mötet i Glasgow. Få se hur massmedia försöker snacka bort amerikanernas dubbelspel.
—-

Biden heads to crucial climate talks as wary allies wonder if US will deliver

The president’s ambitious climate agenda has so far been whittled down by a recalcitrant Congress.
President faces challenges to reassert US credibility after Trump but critics say Biden’s actions have yet to match his words

With no major climate legislation firmly in hand and international allies still smarting after four bruising years of Donald Trump, Joe Biden faces a major challenge to reassert American credibility as he heads to crucial UN climate talks in Scotland.

his domestic climate agenda whittled away by a recalcitrant Congress and a barrage of criticism from climate activists who claim Biden’s actions have yet to match his words.

Laurence Tubiana, a French diplomat who was a key architect of the Paris agreement:

US had a “historical climate credibility problem” and that other leaders fret about its domestic political dysfunction and long-term commitment.

“We do worry, because it has happened before and could happen again,” she said. “The US is the world’s largest historical emitter and never passed a significant climate bill.

Joe Manchin is in the pocket of the fossil-fuel industry

Saleemul Haq, director of the International Centre for Climate Change and Development, based in Bangladesh, which faces looming devastation from flooding:

Biden’s agenda is stuck in Congress with his own senators and he hasn’t delivered anything near what the US should deliver. It’s just words. His actions are woefully inadequate.”

Progressives argue, however, that the Biden administration has done little to curb the fossil fuel industry, most notably in allowing two controversial oil projects, the Dakota Access pipeline and the Line 3 pipeline, to proceed. Just a week after the end of Cop26, the administration will auction off 80m acres of the Gulf of Mexico for oil and gas drilling, an area larger than the UK.

The US has also declined to set an end date for the coal sector, unlike countries such as the UK and Germany.
—-

theguardian.com

Is Joe Biden about to show up to Cop26 empty-handed?
Kate Aronoff
The tools at Biden’s disposal to limit dangerous global heating are enormous. If he wants it, he can do it – but does he want it?

—-

theguardian.com

Biden lovade mycket när han tillträdde men inget har genomförts.

Veckan efter klimatmötet nu så kommer USA att auktionera ut oljefält som är större en hela Storbritannien! Man kan bara skratta åt klimatskojeriet. Det handlar bara om att ta in pengar. I vårt fall går EU i spetsen.

Och dieseln kostar motsvarande 8 kr 23 öre /liter i USA!

—-

wwr: 77776981
Krimkoll: 77773448
Han är med all rätta stenhårt kritiserad av dom allra flesta, förutom hos vänsterdemokrater och deras lakejer i media främst det genomvidriga CNN och liknande värdelösa skitbolag i amerikansk TV.

Donald Trump framstår som en väldigt mycket bättre president, eftersom han var just mycket bättre. Biden är ju till och från dement och kan inte bete sig civiliserat bland folk knappt. Han kan ju knappt läsa upp ett tal utan en massa blunders. Donald Trump är till och med klar favorit nu att återta presidentposten i nästa val år 2024.

En stor majoritet i landet säger: Fuck Joe Biden! Fuck You Biden!
—-

Ja. Något liknande har väl inte setts någonsin, vad jag kan komma på på rak arm, i alla fall. T.o.m. i kongressen säger de F… Joe Biden fast i kodform. Ni har väl noterat vad “Let’s go Brandon” betyder. 100 miljoner träffar i Google just nu på det uttrycket. Se citatet nedan.

Jag anser att det är typiskt av Demokraterna att tillsätta en helt inkompetent president. De vill utplåna demokratin. Folk skall inte kunna välja sin framtid utan den skall bestämmas av osynliga nätverk. Presidenten (eller vår statsminister) skall bara vara symboler. Tyvärr liknar detta vad alla våra 8 partier och våra tidningar vill åstadkomma i Sverige.

Säga vad man vill om Trump. Men han tog ansvar. Han sade att han inte trodde på klimatteorierna. Biden lovar däremot mycket om klimatåtgärder men gör inte heller något. Biden skyller t.o.m. på sina egna Demokrater att hans förslag inte går igenom! (Manchin)

“The buck stops here” sade president Truman. Det är det tänkandet demokraterna och de internationella nätverken försöker utplåna för att ta över makten från folken.
wwr: 77771173
En sportkommentator sade att åskådarna ropade “Let’s go Brandon” när de ropade “F… Joe Biden”. Sedan dess har detta blivit ett koduttryck.

Han är inte poppis, Biden.

youtu.be

youtu.be

I never thought I’d be alive to see how this world ends:
youtu.be

Här har Fox orginalet
@1:10
google.com

över 100 miljoner träffar på Google
en pilot som meddelade detta till passagerarna vid avfärd får disciplinanmärkning ????????????
washingtonpost.com
—-


—-

wwr: 77828050
Infrastrukturplanen har gått igenom men knappast några miljöåtgärder

House Passes $1 Trillion Infrastructure Bill, Putting Social Policy Bill on Hold

Progressives who had threatened to sink the measure agreed to support it after extracting a promise from moderates that they would ultimately back the social safety net and climate bill.

It will provide $550 billion in new funds over 10 years to shore up roads, bridges and highways, improve internet access and modernize the nation’s power grid.

The measure also includes the United States’ largest investment to prepare for climate change: $50 billion to help communities grapple with the devastating fires, floods, storms and droughts that scientists say have been worsened by global warming.

But an even larger social safety net and climate change bill was back on hold, with a half-dozen moderate-to-conservative Democrats withholding their votes until a nonpartisan analysis could tally its price tag.

—-

nytimes.com

Oljeborrning utökas. Bara oljefälten i Mexikanska Golfen är större än hela Storbritannien.

Biden administration to resume drilling auctions in setback to climate agenda

The move, which includes some 80 million acres of water in the Gulf of Mexico along with potentially hundreds of thousands more onshore, represents a setback for Democratic President Joe Biden’s plans to fight climate change, which included a campaign vow to end new federal oil and gas leasing.


—-

reuters.com

USA skall även utöka oljeborrning i Alaska.

U.S. takes step toward oil and gas auction off Alaska coast next year
—-

reuters.com

Alla Bidens fagra löften vid tillträdet verkar rinna ut i sanden. Klimatagendan är bara skojeri för att EU skall ta över makt och pengar i Europa. Används säkert på liknande sätt i USA.

Man löser inte klimatproblemet. Man borrar vidare och förstärker vägarna inför de kommande översvämningarna.

The measure also includes the United States’ largest investment to prepare for climate change: $50 billion to help communities grapple with the devastating fires, floods, storms and droughts that scientists say have been worsened by global warming.

De har även tvingats använda kylaggregat för att kyla marken för att kunna installera oljeriggar, när uppvärmningen smält permafrosten så marken blivit för mjuk för oljeborrning i Alaska!

—-


—-

wwr: 77848960
Biden nere på 38% som ger godkänt och 64% som hoppas han inte ställer upp till omval. Den enda som är sämre är vicepresidenten. Bara 28% ger henne godkänt.

Naturligtvis finns det mer kompetenta personer. Men man håller på att lägga ned demokratin över hela världen och vi skall lära oss att det inte fungerar att välja representanter. (Kineserna har möte nu och verkar ämna göra Xi till någon ny Mao eller Deng, begränsningen av omval borttagen.)

Gloomy landscape for Democrats in midterms as Biden’s approval drops to 38% in USA TODAY/Suffolk poll

Nearly two-thirds of Americans, 64%, say they don’t want Biden to run for a second term

Vice President Kamala Harris’ approval rating is 28% – even worse than Biden’s. The poll shows that 51% disapprove of the job she’s doing. One in 5, 21%, are undecided
—-

usatoday.com
—-

wwr: 77943367
Konflikt Biden – Harris

Inte oväntat, kan man säga nu när konflikten redan verkar ha startat, i alla fall. Samma agenda som vanligt:

Man skapar en konflikt mellan en äldre, vit man och en yngre, färgad kvinna. Mannen uppträder helt inkompetent och anklagas för diskriminering.

Detta skulle kunna spelas ut som en storseger för Harris för hon tar revansch för “diskrimineringen” och blir USA:s president 2022.

Det är naturligtvis helt orimligt att den inkompetente Biden blev presidentkandidat. Demokraterna riggade det för att skapa denna konflikt.

Äldre vita män byggde länder som t.ex Sverige. Nu vill EU och andra bryta ned länderna och ta över. Därför motarbetas de vita gubbarna i media och på många andra sätt. Man sätter in kvinnor, helst yngre, icke vita. Dessa yngre kvinnor arbetar ofta genom “networking” och är lättare att kontrollera för de nätverk som försöker ta över makten från de demokratiskt valda politikerna i världen.
—-

wwr: 77953680
scrollock: 77952327
Oj, nu kan det vara på väg att händra grejer i Vita Huset! 😮 Det är ingen hemlighet att Jill Biden och Kamala Harris inte drar jämnt, men nu sägs situtation vara riktigt, RIKTIGT illa! Så pass att Jill på allvar börjat undersöka möjligheterna att åberopa det 25:e tillägget för att avsätta Kamala! Hennes framtid i Vita Huset sägs nu hänga på en ytterst skör tråd.

twitter.com

twitter.com

twitter.com
—-

Kan det bli så här illa?
wwr: 77947545
Sedan finns ju ett mindre sannolikt, extremt alternativ med en lång och utdragen rättsprocess/riksrätt med konflikt mellan Biden och Harris där vi både skulle få lära oss att män och kvinnor inte kan samarbeta samt att demokrati inte fungerar. Men så långt får vi hoppas att det inte går.
—-

Kommer USA:s diplomater att bojkotta OS i Peking?

according to several sources familiar with the plans, the White House is expected to announce that neither President Biden nor any other U.S. government officials will attend the Beijing Games.
—-

washingtonpost.com

Biden själv snurrade naturligtvis till det hela när han tillfrågades.

When asked if an official US delegation will be traveling to the Winter Games in the Chinese capital in February, Biden responded: “I am the delegation.”

The president, however, did not elaborate, leaving the White House correspondents in a state of confusion, as his response could mean that Biden will attend the Winter Olympics alone or, as some reporters suggested, that he simply did not understand the question.
—-

rt.com

(Just nu går det inte att Googla fram detta genom “Biden Beijing olympics I am the delegation”! Lär väl vara censur och inte fake news från RT?)
—-

wwr: 77956755
Gubben är så snurrig nu att massmedia och Google verkar censurera det ha säger.

RT har skrivit att han tillfrågades om USA skulle skicka en delegation till OS. Då svarade han “I am the delegation”!

Jag har försökt Googla fram detta för att bekräfta RT:s uppgift. Det har inte gått! Inte ens RT kommer upp. Google och massmedia har dragit ned skynket över Sleepy Joe och Kamala “28% approval” Harris!

(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden
—-

wwr: 78008962
Master.Palm: 78008812
Till skillnad från den oranga fettsäcken (vad ville han dölja?) så både vågar och vill Biden offentliggöra sina medicinska kontroller.

Han klarade denna utan anmärkningar och är enligt Vita Husets läkare, Kevin O’Connor; ”lämplig att utföra presidentskapets plikter”.

whitehouse.gov

Fast detta är säkert enligt sektmedlemmarna i MAGA sekten en del av Konspirationen runt Biden.

Det offentliga och tillgängliga är fel, falskt och lögnaktigt av en hemlig Kabal, medan det som hemligstämplas och inte tål offentlighetens ljus är rätt och riktigt och något man skall hylla.
—-

Jag såg det där. Det visar hur även det medicinska systemet är inblandat i en gigantisk bluff, som innefattar allt från Corona till att bedöma Biden lämplig till jobbet som “världens mäktigaste man”.

Afterward, his physician Dr. Kevin O’Connor wrote in a memo Biden “remains fit for duty, and fully executes all of his responsibilities without any exemptions or accommodations.”
—-

cnn.com

Både amerikanska och svenska medier återger detta utan reservationer.

Det visar vilken omfattning den falska propaganda har som ett enigt nätverk av MSM försöker dupera oss med. Alla vet från diverse incidenter, skildrade på t.ex YouTube, att Biden inte bör ha förtroende att fatta avgörande beslut.

Enligt Washington Post har presidenten även sagt till sin närmsta krets att han planerar att ställa upp för omval 2024.
—-

svd.se
—-

Master.Palm: 78009100
Du bekräftar precis det jag skrev. Dvs att ni i sekten misstänkliggör det som är offentligt och tillgängligt medan ni var okay med att Trump valde att hemlighålla sina kontroller.

Jag kan bara tänka mig vad ni skrivit och sagt om resultatet av Bidens medicinska kontroll hemligstämplades som Trumps.
—-

wwr: 78009383
Det där är bara ett försök att avleda från denna bluff genom diskussioner om Trump. Om Trumps resultat fejkades eller hemligstämplades har inte med detta att göra.

Bidens undersökning är en charad.

Trump bekräftade i alla fall att han kunde känna igen en elefant i den legendariska intervjun med Fox. Där diskuteras gubbarnas mentala skärpa. 😀
youtu.be
—-

wwr: 78010258
Batuta: 78010155
Man “missade” tydligen att göra någon kognitiv test på Biden som skulle screena för demens:

newsweek.com

Bra att man kollat tjocktarmen med mera på Biden med tanke på rykten om okontrollerade gasutsläpp mm, men det låter minst lika angeläget att utreda demens hos en 79-årig person som emellanåt har uppenbara problem med att uttrycka sig och sviktande minne.
—-

Additionally, the president, unlike his immediate predecessor, did not undergo a test of his cognitive abilities, CNN Chief Medical Correspondent Sanjay Gupta said.
—-

Nej då, inte bluffar man om presidentens mentala tillstånd inte, aldrig! ????????????
—-

wwr: 78050184
Bidens presidentskap är ett rent hån mot demokratin. Systemet har tillsatt en helt inkompetent person för att visa att det inte har någon betydelse vad vi röstar på. Lägg till detta det valkaos som amerikanerna nästan alltid bjuder på. (Är det amerikansk fotboll kan de ta fram all statistik om den aktuella spelaren och situationen på bråkdelen av en sekund men deras val pajar ofelbart.)

Inte många vill ha Biden. 36% approval. Han är definitivt inkompetent. Det finns absolut många lämpligare personer än han, oberoende vilken politisk åskådning man har.

I detta läge kallar han till demokratimöte. Det handlar säkert om ett försök till “greenwashing” av ett system som helt förlorat kontakten med väljarna.

Kina är ingen demokrati. Jag vill inte säga att Ryssland är bättre, jag vet för lite om Ryssland. Men som det skildras så står i alla fall väljarna bakom Putin och det är Putin som bestämmer. I USA står inte väljarna bakom Biden längre, han manipulerades till sin position. Och han bestämmer inte. Alla hans klimatlöften har pratats bort. Så sett ur den synvinkeln ligger Ryssland närmare demokrati. Men jag är inte säker på den bedömningen som helhet. Biden är ju dessutom senil, vilket inte Putin är.

(USA brukar räkna Sverige som en demokrati trots att vi nu har 8 partier i riksdagen som har samma åsikter och större massmedia som inte heller visar andra alternativ.)

I vilket fall illustrerar Bidens presidentskap att demokratin i USA inte fungerar. Då kallar han till demokratimöte!

Han har inte bjudit in Kina och Ryssland. Systemet och medierna bygger ju kallt krig mot Kina nu så det kommer att göras en stor sak av att Taiwan är inbjudna. Men det är bara förväntat.

China accuses US of ‘mistake’ after Biden invites Taiwan to democracy summit

The inaugural gathering is considered a test of Biden’s pledge that he would return the US to a position asserting global leadership to challenge authoritarian forces led by China and Russia.

The inaugural gathering is considered a test of Biden’s pledge that he would return the US to a position asserting global leadership to challenge authoritarian forces led by China and Russia. Neither is included in the virtual summit, scheduled for 9 and 10 December.

China’s government has accused Joe Biden of “a mistake” in inviting Taiwan to participate in a democracy summit alongside 109 other democratic governments.
—-

theguardian.com
—-

scrollock: 78246672
Joe Biden har sig fått en ny formidabel motståndare. Det rör sig om ingen mindre än Elon Musk, som nu tar ton och bröstar upp sig mot Biden och hans företagsfientliga politik. Musk uppmanar nu kongressen att kasta hela Bidens “Build Back Better” plan, rubb och stubb, rakt ned i soporna!

justthenews.com
—-

wwr: 78246826
Musk vill lägga ned staten och fackföreningarna. Storföretagen skall styra allt. Men både Tesla och SpaceX har erhållit skattepengar. Tesla hade inte gjort någon vinst alls de första åren utan “regulatory credits”. Musks självkörande bilar har floppat helt, Starlink också.

Musk kom fram genom samarbete med Obama och Demokraterna. Obama lade ned rymdfärjorna och Musk kom in i rymdbranschen. Båda vill ge kontrollen till storföretagen och ibland låtsas de vara oense, som här. Sedan Musk kom in i rymdbranschen ligger det amerikanska rymdprogrammet i spillror. Månprogrammet kraftigt försenat och Musk skjuter upp miljardärer med raketer utvecklade för skattepengar.

Biden och Musk fejkar konflikt. Ibland låter Biden bli att bjuda in Musk till möten för att försöka täcka över samarbetet.
—-

wwr: 78246936
Instämmer, det kan bli OT. Men att staten inte skall bygga infrastruktur har Musk bara huggit i med.

Jag editerade lite

Första någorlunda vinsten Tesla gjorde i år gick till att betala lån de fått av Bidens företrädare Obama, vad jag kan förstå Teslas bokföring.

Men det som är on topic är att Biden och Musk fejkar konflikt för att försöka täcka över ett system som försöker ge storföretagen kontroll på folkets och demokratins bekostnad. Musk har kopplingar till Demokraterna vilket ju är on topic.
—-

wwr: 78247128
Jag har redan givit orsaker för att betrakta konflikten mellan Biden och Musk som falsk.

Musk sköt nyligen upp Inspiration4 med en miljardär med entourage nästa blir Axiom 1 i början av nästa år. Månlandaren Musk har statligt kontrakt med går däremot mycket trögt.

Men när du drar in Bezos och kändisar så trollar du, det blir även OT. Så jag fortsätter inte diskussionen här.

Man skall vara observant på kopplingarna mellan Demokraterna och Musk. Det är relevant för tråden.
—-

wwr: 78247317
Det blir för långt och rymdfixerat i denna tråd. Privatiseringen av rymdprogrammet har blivit en katastrof. Välkommen till rymdtrådarna 🙂 Men det handlar förstås om att lägga ned nationella symboler och stolthet.

Det demokratiska kaoset startade med att Jurvetson (som räddade Musk när Musk var pank 2008) donerade till Obama som lade ned rymdfärjorna och krattade manegen för Musk.

Här är en bild på Jurvetsons hustru och Obama innan Obama blev president. Jurvetson sitter i både SpaceX och Teslas styrelse.

live.staticflickr.com

Att Musk nu hugger mot BBB skulle jag tro är för att försöka maskera kopplingen Biden-Demokraterna-Musk.

Edit
En bild till
upload.wikimedia.org
—-

latinonilund: 77980556
Stämmer bra. Tesla flyttade tillverkningen till Nevada och Texas för att slippa fackföreningsbildningar bla.

Sen håller jag med om att wall street,silicon valley,och it-industrin alltid har backat DCCC . Tidigare var det facken som överöste demokrater med cash men reagan krossade dem på 80 talet. Och Reagans HD drev igenom flera domslut som möjliggör dark money och PAC-soft money.
Dvs anonyma bidrag rakt ner i politikers fickor utan att FEC får reda på det.

[rust belt, rust-belt]

Jag hoppas att USA får sin gröna omställning så att Rostbältet från ohio,wisconsin,michigan,och ner till ipennsylvania får ett uppsving igen.
Det kommer göda inflationen men samtidigt skapa lönetillväxt bortom våra vildaste fantasier. Speciellt när den amerikanska staten stimulerar efterfrågan via subventioner.
BBB har prognoser på 2-3 milj nya jobb årligen i den offentliga sektorn. och runt 7 milj i den privata sektorn.

Vilket leder till att ingen republikansk guvernör någonsin kommer våga avskaffa federala BBB-grants till sin delstat . Lovar det
—-

wwr: 78251143
SithMaster: 78247236
Jag trollar inte, vänligen sluta med sådana anklagelser. Jag har googlat dina uppgifter och de visar sig stämma. Musk skjuter tydligen upp miljardärer i rymden. Mea culpa.
Men varför skulle Biden och det Demokratiska partiet vilja förstöra/försena USAs rymdprogram menar du?

—-

TomSowell: 78249714
Detta är en bra fråga. Det första man bör ha klart för sig är att Joe Biden och idioterna i hans administration är som kung Midas om man byter ut guld mot hundskit. Sedan så är demokraterna helt enkelt inte särskilt intresserade av rymden, där finns ju inga rasister och om vi hittar resurser i rymden som hjälper mänskligheten så blir klimatarmageddon mindre skrämmande, vilket inte heller kan accepteras.

Sedan verkar det som att Bidenregimen har en fnurra på tråden med Musk. Om det inte är ett spel för galleriet så var Musk sur när Tesla inte blev inbjuden till Vita Husets elbilshow. Musk verkar också planera att lämna röda Carlifornien för blåa Texas.
—-

Det där med “resurser i rymden” påminner om hur Obama fick hela rymdprogrammet ur spår med totalt orealistiska order om att landsätta på en meteor. Man skulle även bogsera meteoren till månen för att utvinna ofattbara rikedomar i ädelmetaller!

Trump satte rymdprogrammet på spåret dec 2017 med order om bemannad månlandning 2024. Men sedan har Musk och privatiseringen skapat kaos som gör att målet inte kan uppnås till 2024 och kanske “aldrig” som det verkar. Musks Starship/månlandare utvecklas extremt trögt.

Detta är faktiskt inte OT utan besvarar frågan ovan.

Demokraterna med Obama och Biden i spetsen försöker naturligtvis förstöra USA och montera ned symboler för nationell styrka vilket USA:s bemannade rymdprogram utgjorde.

Globaliseringen attackerar alla länder där det känns mest. Ryssarna var starka inom idrott och attackerades med en fejkad dopinghärva. Sverige var känt för vårt välordnade samhälle som nu slagits i spillror av bl.a massinvandring. USA och världens högst värderade bilföretag är Tesla som säljer ungefär lika få bilar som Volvo med mycket dålig byggkvalitet och kofångaren trillar av om man åker genom en vattenpöl. USA och Kaliforniens dataindustri representeras nu av Musks FSD/AI som redan svikit löftena grovt och kanske aldrig blir något. Man misslyckas med flit.

Skall länder styras av globala diktatorer så måste länderna försvagas. Demokraterna och Biden försöker förstöra USA på samma sätt som vår samling av politiker förstör Sverige.

Bara att ha en president som är en senil tafsare visar att man vill leda landet i fördärvet.
—-

wwr: 78252167
Det får inte bara bli rymden i denna tråd. Men jag måste svara på frågan. Ja, Musk är den förste som landat raketstegen i större skala. Man försöker blåsa upp denna “återvinnande” detalj så mycket det går för att ta fokus från det jag beskrev för övrigt. Att ingen gjort det tidigare kan bero på att ingen försökt. Annars ledde Obamas nedläggning av rymdfärjorna till att ryssarna under 7 (?) år fick skjuta upp de amerikanska astronauterna för dyra amerikanska skattepengar (nationell katastrof för USA:s tidigare starka rymdprogram) medan Musk utvecklade ganska exakt samma system som ryssarna och Apollo använt sedan 60-talet. (Hans målsättning med motoriserade raketlandningar misslyckades.)

Du nämner att Biden inte bjöd in Musk till elbilsmötet i Vita Huset. Självklart är det ett spel för gallerierna. I praktiken vore det omöjligt att inte bjuda in USA:s och världens högst värderade tillverkare av elbilar.
—-

wwr: 78268235
scrollock: 78266390
Bandet mellan Joe och Kamala är tunnare än någonsin. Joe sa, innan han tillträdde, att han personligen skulle sparka den medarbetare som behandlade andra illa. Guess what? Det visar sig att Kamala är en mobbare av värsta sort! Dessutom har hopn extremt dåligt självförtroende vilket skapar en absurd situation bland medarbetarna där de tvingas försöka ge mod och uppmuntran till sin mobbare.:whoco5:

youtube.com
—-

scrollock: 78266393
Det går sämre än någonsin för demente Joe med telepromptern nu. Han fortsätter läsa instruktionstexten högt, och det under ett tafatt hylningsförsök till den nyligen avlidne Bob Dole viddennes begravning. :whoco5:

youtube.com

Eller vid ett annat tillfälle häromdagen då han kom av sig helt!

youtube.com
—-

scrollock: 78270522
Uuuuj uj uj…. Det här är RIKTIGT illa. Jag sa i förra inlägget att det var illa men relationen mellan Joe och Kamala är långt värre än så! Vid Bob Doles begravning kunde de inte ens hålla god min mot varandra. När Joe passerade Kamala för att sätta sig så såg de inte ens åt varandras håll, utan tittade aktivt bort. Och värre ble det, för Joe klarade inte ens av att sitta brevid henne. Han vände sig om till Jill och viskade att han ville byta plats med henne, vilket de gjorde, varpå Kamala noterade detta och viskade något till sin make, troligtvis för att uppmärksamma honom på vad som pågick.

youtube.com

Det står utom allt rimligt tvivel att det är en stor fnurr på tråden mellan presidenten och vice presidenten och de gör VÄLDIGT lite för att försöka dölja osämjan.
—-

scrollock: 78266393
Det går sämre än någonsin för demente Joe med telepromptern nu. Han fortsätter läsa instruktionstexten högt, och det under ett tafatt hylningsförsök till den nyligen avlidne Bob Dole viddennes begravning. :whoco5:

youtube.com

Eller vid ett annat tillfälle häromdagen då han kom av sig helt!

youtube.com
—-

USA:s presidentteam är helt odugligt! (Jämför den svenska regeringen.)

Vi som lever nu får vara med om större samhällsförändringar än under andra världskriget. Men tyvärr går förändringarna denna gång i fel riktning. Andra världskriget var en seger över fascism och diktatur men nu ser vi demokratins fall och försök att införa global diktatur. Vi skall lära oss att det kvittar vad vi röstar på, demokratiskt tillsatta ledare är ändå odugliga. Icke-vita kvinnor framhålls starkt i media men inte ens en icke-vit kvinna som Harris klarar av jobbet när hon är demokratiskt tillsatt, vilket medges var överraskande.

Motsvarande process ses i Sverige där Andersson avgår direkt efter att ha tillträtt. Efter förra valet blev vi till internationellt åtlöje när det tog många månader att bilda regering. EU lyckades även skapa regeringskris i Sverige när de ställde kravet att vi skulle införa marknadshyror för nyproducerade lägenheter bara för att vi skulle få EU-stöd. På samma sätt som USA:s presidentteam nu kraschat så försöker man lära oss svenskar att ett demokratiskt system inte fungerar.

Denna process utgör i stora delar en attack mot Europa. Numera handlar inte politiken så mycket om fördelning av ekonomiska resurser som om hur stora enheter som skall styras. USA, Ryssland och Kina styrs redan i så stora enheter att demokratin inte fungerar. (I Sydamerika med starka länder med starka ledare verkar man använda en annan teknik där man att störtar presidenter.) Därför kan en global diktatur nu använda t.ex USA som ett ett exempel på demokratins påstådda dysfunktion genom att visa upp Bidens och Harris totala inkompetens. De europeiska länderna har styrts i enheter (länder) som inte varit större än att demokratiskt inflytande har varit möjligt vilket har skapat ganska bra länder för folk att leva i, i synnerhet i Norden. Men nu försöker man göra slut på det. Man försöker splittra upp befolkningen genom massinvandring och feminism så att folket inte kan ställa gemensamma krav på politikerna och framförallt försöker man flytta den beslutande makten till EU i Bryssel. Där befinner sig makten så långt från folket att demokratin närmast upphör helt.

Dessa kopplingar är inte OT. Den odemokratiska trend som sker över hela världen just nu förklarar hur USA tillsätter ett preidentteam som är fullkomligt odugligt. Man vill helt enkelt visa för oss att USA kan arbeta på samma sätt som förut trots att två oduglingar innehar de högsta befattningarna. Landet styrs genom odemokratiska institutioner – “Deep State”, som t.ex den nationellt orienterade Trump fick kämpa mot i fyra år.

Som vanligt är nyhetsflödet helt surrealistiskt och ofta omvänt mot vad som egentligen sker. Jag skrev nyligen att Biden och Musk står på samma sida i sina attacker mot demokrati och medinflytande medan mindre incidenter blåses upp i media för att försöka skapa en bild av att Biden inte skule vara lierad med oligarker som Musk. Musks mål är att företagsledarna sköter sina företag utan yttre inflytande. Han ogillar t.ex fackföreningar. Han har skrivit ett Tweet där han hotar att inte ge full ersättning till fackföreningsanslutna arbetare för deras arbete. De skall inte få aktier i företaget antyder Musk, vilket de arbetare får som givit upp sina fackliga rättigheter. Twieetet har bedömts olagligt av amerikanska myndigheter men Musk vägrar ta bort det.

Processen handlar om att överföra inflytande från demokratiskt valda institutioner till storföretag på samma sätt som EU i Bryssel kan kontrolleras av storföretagen genom lobbying och mutor.

Och detta är inte teoretiska frågor om styrelseskick. Se bara vilken rad av kriser som EU måste konstruera eller blåsa upp för att kunna bedriva ett odemokratiskt styre: eurokris, flyktingkris, coronakris, klimatkris, transportkris, energikris, höga bensinpriser, elkris, kallt krig mot Ryssland och Kina .

Biden har just öppnat ett möte där han säger att demokratin är hotad. Detta är typisk desinformation under odemokratiskt maktövertagande. Egentligen deltar han själv i attacken mot demokratin genom att inte utöva det presidentskap han blivit vald att göra. Och de löften han avgivit om t.ex klimatförbättrande åtgärder har helt svikits genom manipulationer i det administrativa systemet.

‘An urgent matter’: Biden warns democracy is under threat at summit

President opens two-day summit with 80 world leaders as experts warn democratic rights are under assault in the US

Thu 9 Dec 2021 19.26 GMT
—-

Attacken mot demokratin försärks av kallt krig mot Ryssland (Ukraina) och Kina (Taiwan) som skall skapa en oro hos européerna att söka stöd i EU samt energikris i Europa som är ämnad att försvaga de europeiska länderna och folken.
—-

SithMaster: 78254217
Det finns inga som helst tecken på att det är ett spel för gallerierna. Biden gaslightade Musk pga att Tesla inte tillåter fackföreningar, samt anses vara ett alltför luxuöst märke. Musk har även varit med på Joe Rogan-show ett antal ggr och bl a uttryckt skepsis mot lock down pga Covid och liknande, och sådant uppskattas definitivt inte av Biden och dennes administration.

cleantechnica.com

cleantechnica.com
—-

Jag anser alltså att det du nämner är “scener” som globala ledare spelar upp för att försöka dölja att de egentligen samarbetar. För att en global diktatur skall fungera gör den allt för att dölja att den existerar. Man försöker dölja de stora sambanden, i detta fall t.ex hur Demokraterna hjälpte in Musk genom att lägga ned rymdfärjorna. Man konstruerar och blåser upp detaljer som att t.ex Biden inte bjuder in Musk till ett möte.

Även massmedia är del i ett globalt nätverk. I grunden ges många nyheter samma vinkling i olika media. Demokraterna, Biden och Musk ges ett stort utrymme in media och behandlas positivt.

USA:s president Biden skämmer ut sig genom att uppträda som en senil tafsare. Men ändå reser inte massmedia eller det politiska etablissemanget krav på hans omedelbara avgång! Man låter honom fortsätta i rampljuset som USA:s president bara för att kunna fortsätta driva det hat massmedia sprider mot vita, äldre män. Vita äldre män byggde många bra länder (och en del dåliga) som t.ex de nordiska länderna med bra samhällssystem, hög utveckling, bra jämlikhet. Framgångar som inte heller var baserade på krig och imperialism i lika hög grad som t.ex USA:s framgångar. Vita, äldre män motarbetas i media eftersom man vill krossa länder och bygga upp ett system som kontrolleras globalt. Biden är utsedd att spela rollen som clown.

Även Musk ges en mycket positiv behandling i massmedia. Hans löften om självkörande bilar har svikit totalt. Robottaxis (“FSD”) skulle ha varit färdiga förra året, men nivån på FSD är så dålig att man kan undra om de alls kommer att bli klara. 1800 Starlink har skjutits upp men nu har Musk kommit på att projektet inte är lönsamt! Musk är tungt inblandad i månprojektet som kommer att bli försenat om det alls kommer att kunna genomföras. Hade Musk varit en vanlig entreprenör (och inte ett “showcase” för globalisering) hade han aldrig kunnat överleva och hade kritiserats hårt i massmedia. Men nu fortsätter han att få en positiv behandling i media. Journalisterna bara läser hans Twitter och skriver av. Han pressas aldrig om problemen i sina projekt i intervjuer.

Både Biden och Musk tillhör den globala elit som massmedia lyfter fram. Det är ytterligare ett tecken på att de små “incidenter” som uppstår mellan dem är konstruerade för att dölja att de egentligen strävar mot samma mål.

Det står mer i mina senaste inlägg:

(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden

och här

(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden
(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden
(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden
(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden

wwr: 78269776
Det där inlägget handlar inte om att stöda Trump.
Att polisen låter ett gäng slummiga skogsmänniskor tränga in i den amerikanska “riksdagen” visar att de hade order att inte försvara demokratin.

Trump deltog förmodligen själv på slutet av sin period i attacken mot demokratin genom att inte tidigare erkänna Bidens seger och tydligt ta avstånd från Capitol Riots.

Att amerikanerna inte kan räkna ihop röster ordentligt visar också att de inte vill försvara demokratin.

Men vi släpper Trump. Inlägget handlar inte om honom.

Inlägget handlar om trådens ämne. – Biden samt hans lika odugliga partner Harris.

De har blivit tillsatta för att visa att demokrati inte fungerar. Biden blev vald på t.ex löften om klimatförbättrande åtgärder men alla dessa har blivit om intet. Folket skulle aldrig själva välja en senil tafsare som inte uppfyller sina vallöften.
—-

wwr: 78276476
lundalatinon: 78276388

Det handlar inte om Trump.

Biden har valts men systemet representerar inte folket längre. De vill inte ha en president som är en senil tafsare som bluffar med klimatlöftena. Bara 36% stödde honom i senaste mätningen.

Då håller han demokratimöte för att låtsas representera folket.

77% stod bakom Putin i senaste valet och om Putin säger något blir det så. Bara 36% står bakom Biden och de klimatlöften han gav manipulerades bort i administrationen.

Därför vågar Biden inte bjuda in Putin till demokratimötet.

(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden

(FB) Den stora samlingstråden om Joe Biden
—-

wwr: 78272027
Bidens taktik är ganska genomskinlig.

När han tillträtt hade han stor sammankomst om klimatet för världens ledare (utom Löfven och några till, Bolund fick istället sitta i farstun och prata med Kerry). Sedan struntade Biden i att genomföra några några klimatlöften.

Nu gör Biden på samma sätt igen. Har stort möte med världens ledare och slår sig för bröstet om demokrati när han själv har 36% approval av det amerikanska folket. (Putin fick 77% i senaste valet och det lär inte ha ändrats så mycket.)

Biden försöker täcka över misslyckanden med flashiga möten.
—-

scrollock: 78455021
President Ford förutspådde redan 1989 hur planen var för Kamala (eller Hillary) att ta över efter Joe Biden:

twitter.com
—-

wwr: 78455483
Grymt citat. Det lär vara viralt. En toppolitiker från demokraterna hade nog aldrig avslöjat hur sakerna fungerar.

Ford klev själv in istället för Nixon utan att ha blivit vald.

Men nu verkar hela planen ha kantrat. Demokraterna vann (mot sin vilja?) fyllnadsvalen och har nu kontroll över president och båda kamrarna. Det kan vara därför man spelar upp en konflikt mellan Harris och Biden. Man vill kunna utnyttja Harris utslagsröst i Senaten för att kunna låta Biden ge löften men Senaten blockera dem. Tidigare hade man hoppats kunna blockera sina egna förslag via en republikansk majoritet i Senaten.

Men än så länge har inte detta skett. Jag tror Harris har avgjort Senaten med utslagsröst 15 gånger. Alla har än så länge gått med partiet och de miljö- och sociala reformer som Biden utlovat (BBB) lät man hans partikamrat Manchin fälla.
—-

wwr: 78564256
Orsaken att både president och vicepresident uppträder helt inkompetent är fömodligen helt enkelt så att fyllnadsvalen i januari 2021 gjorde att det Demokratiska partiet nu kontrollerar båda kamrarna samt presidentposten. Det borde nu genomföra alla löften de givit. Demokraterna kan inte skylla på “elaka Republikaner” som förstör genomförandet av deras förslag. Men partiet vill bara ge dessa löften, inte genomföra förlagen.

USA:s geopolitiska taktik är att sprida ideer som gör att andra länder, i synnerhet inom Europa, förstör sig själva. Till sin hjälp att förstöra Europa har USA EU som kontrolleras av storfinansens företag. EU genomför t.ex just nu energisvält mot Europa. EU driver den destruktiva klimatagendan hårt. Dessa ideer sprids främst från Kalifornien som används som ett skyltfönster för progressiv kultur som kastar andra länder i kaos, medan USA styrs från östkusten.

Efter valsegern gick t.ex Biden ut hårt med klimatpolitiken. Mycket riktades till utlandet. Han tillsatte klimat-sändebudet Kerry och genomförde den till intet förpliktigande åtgärden att gå med i Parisavtalet igen. Biden kallade världens ledare till klimatmöte. (USA är världen största C02-producent räknat per person och borde lära av andra, inte leda verksamheten.) Han gav även omfattande löften om miljöåtgärder. Men dessa har inte genomförts. Löftena har helt svikits. Biden öppnade oljefält större än Storbritannien, stödde byggandet av en pipeline, beordrade Saudi att öka produktionen av olja etc.

När till slut Bidens program Build Back Better skulle genomföras, så genomförde man bara infrastrukturplanen. Miljödelen har inte genomförts. Det skyllde man på att senator Manchin gick mot sin partikamrat presidenten. (De sociala reformerna verkar ha fallit i samma veva?)

På det sättet har Demokraterna lyckats blockera sina egna förslag och har kunnat skryta om klimatlöften utan att genomföra dessa. Skrytet vidarebefordrades i europeiska media, t.ex. de svenska, som också kontrolleras av samma intressen, vilka deltar i attacken mot Europa och Sverige.

Så det gäller för Demokraterna att kunna sprida dessa dyra och skrytsamma förslag över världen så att andra länder förstör sig själva utan att USA självt behöver genomföra ideerna. (Dessutom leder t.ex klimatagendan till centralisering inom EU vilket ökar USA:s möjligheter att kontrollera Europa.)

Demokraternas politik handlar om att skapa kaos och oordning i andra länder, t.ex genom att stöda omstörtande verksamheter som Black Lives Matter vilken inspirerar liknande rörelser i andra länder. Och nu låter man detta kaos drabba det egna partiet genom att både president och vicepresident uppträder helt inkompetent. Man kräver inte heller att de byts ut. (MeToo hade säkerligen slagit till mot Biden för länge sedan om hans tafsande på kvinnor inte fyllt funktionen att framställa honom som oduglig.)

Genom att Biden uppträder helt förvirrat går det inte att kräva av honom att han genomför det kostsamma program som Demokraterna förespråkar. Nu när Demokraterna även kontrollerar konggressen vore detta möjligt. En kraftfull president med båda kamrarna bakom sig skulle kunna genomföra partiets politik.

Så orsaken att Biden upptröder helt inkompetent är att USA inte vill genomföra den politk som presidenten lovat och som används för att förstöra andra länder.

In the Senate, the Republican Party briefly held the majority at the beginning of the term. On January 20, 2021, three new Democratic senators (Jon Ossoff and Raphael Warnock of Georgia and Alex Padilla of California) were sworn in, resulting in 50 seats held by Republicans, 48 seats held by Democrats, and two held by independents who caucus with the Democrats. Effectively, this created a 50–50 split, which had not occurred since the 107th Congress in 2001. This was only the third time in U.S. history that the Senate has been evenly split, the first being in the 47th Congress (1881–1883).[1]

With Vice President Kamala Harris serving as the tie breaker in her constitutional role as Senate President, the Democrats gained control of the Senate, and thereby full control of Congress for the first time since the 111th Congress ended in 2011. When Joe Biden was inaugurated as President on January 20, 2021, Democrats assumed control of an overall federal government trifecta, their party’s first time since the 111th Congress.
—-

en.wikipedia.org
—-

wwr: 78685056
Biden spelar förmodligen senil. Annars är han senil men amerikanerna accepterar detta eftersom det fyller en funktion.

USA vill inte genomföra de dyra förslag som Biden lovat innan han klappade ihop helt. Därför har man en president som snubblar runt som en lallande fåne som inte kan ställas till svars. Partikollegor kan vända sig mot honom och bryta upp partiets linje, som t.ex Manchin gjorde. Nu bryter även Senatens republikanske ledare med Biden för att försöka få det att se ut som om detta kan dra bort mer stöd från Biden.

Det är bara en show för att USA inte skall behöva genomföra t.ex de dyra klimatförslag som Biden lovat men inte genomfört. Däremot satte USA press på andra länder att göra detta genom kraftigt publicerat internationellt klimatmöte strax efter Bidens tillträde.

“How profoundly — profoundly — unpresidential,” McConnell said of the President’s speech on Tuesday expressing his support for a carve-out in the filibuster rules to allow voting rights measures to be passed by a simple majority. “I’ve known, liked and personally respected Joe Biden for many years. I did not recognize the man at the podium yesterday.”
Which, well, harsh! But McConnell wasn’t done! He also said Biden’s speech was a “rant,” “incoherent,” “incorrect” and “pure, pure demagoguery.”
Why was McConnell so mad?
Well, at least part of that ire was playacting. McConnell wants to be as outraged as possible about the possibility of fiddling with the filibuster to send a signal to on-the-fence Democrats about what he believes the consequences would be of changing the rules.

—-

edition.cnn.com

Det kan bli fler demokrater som hänger på gärsgårn.
—-

wwr: 78693867
Jag är inte helt insatt i det. Jag skall läsa på.
Men nu har Demokraterna båda kamrarna (via utslagsröst) och presidentposten. Då gäller det till varje pris att sabotera läget för sig själv.

McConnell skulle aldrig attackera sin gamle vän Biden så hårt om det inte skulle tjäna USA:s intressen. USA måste ha splittring i de stora institutionerna för att kunna sprida en massa löften som andra länder tar efter och förstör sig själva. Men sedan genomförs inte löftena eftersom “de stygga republikanerna”, domstolar etc förstör.

Det är viktigare än allt annat. Den senile Biden kanske kan avskräcka väljare till Senaten. Jag vet inte hur “fyllnadsvalen” ser ut. Men nu måste amrisarna till varje pris återskapa sitt handlingsförlamade läge med Demokratisk president och Republikansk majoritet i Senaten.

Demokraternas främsta mål nu är att förlora platser i Senaten.
—-

wwr: 78694200
De svenska politikerna kör med liknande knep som amerikanerna.

Amerikanerna vill ha demokratisk president och republikansk majoritet i Senaten. Då kan presidenten lova runt och förmana andra länder så att länderna reglerar sönder sig själva med klimatgrejor, flyktingar etc. Men själva kan inte amerikanerna göra något eftersom Senaten bromsar.

Allt det fick åt pepparn för amerikanerna i januari 2021. De vann platser i Senaten och kan nu avgöra den med utslagsröst. Därför låter de Manchin svika. Biden spelar senil för att inte behöva ta ansvar för sina löften samt avskräcka väljare till Senaten. (Biden var ju t.o.m. inne på “MAGA” ett tag.) Och vänsterpressen hjälper till att sänka andra länder medan USA styrs traditionellt.

De svenska politkerna gör likadant. De kör landet med vänsterregering på högerbudget. Sosseregeringen kan på EU:s order sänka landet i kaos, skjutningar, massinvandring etc. men storföretagen får sitt, privatiseringen och försämrandet av folks arbetssituaitoner kan fortsätta eftersom de “måste” använda högerbudget.

Med sossebudget hade vi i alla fall haft mindre kapitalflöde från privata fickor till företag.
Med högerregering hade vi i alla fall haft “poliser på gatorna”.

men nu har vi det sämsta av båda världarna.
Företagsstyre med kaos i samhället.

De svenska politikerna jobbar på liknande sätt som de amerikanska.
—-

Trump advertisments Trump Youtube Trump Twitter Beijing Biden

seppolundgren: 80148850
tänker du på “kneel” annonsvideon ?
factcheck.org

—-

wwr: 80148963
Den kom väldigt nära i alla fall. Men det finns en ännu vassare, enligt min uppfattning där han presenterar Biden, AOC mot en bakgrund av svarta upprorsmakare.

här är den blockerade länken
twitter.com
—-

seppolundgren: 80149885
Tackar. Jag hittar inget heller men vore jag du skulle jag nog ställa frågan på thedonald i reddit. Där finns många supporters som säkert har arkiverat hans content

Lycka till.
—-

wwr: 80151448
Bra idé. Jag mailade Trump-kampanjen en gång och frågade men de svarade inte! Det är kul att se hur dessa videos är gjorda. Oväntat att USA:s president skulle få sitt konto stängt. Nu köpte Musk Twitter och t.ex de svenska socialdemokraterna stängde visst sitt konto! Allt närmar sig pajasnivå. Kanske folk börjar tappa intresse för den liberala Twitter och regimen går all in för att försöka blåsa liv i vänstersörjan där.

Den här om “Beijing Biden” är välgjord, tycker jag, även om den kanske överdriver lite

youtube.com
—-

wwr: 80314682
Det fungerar som vanligt. Biden snackar och lägger förslag men dessa stoppas av avhoppade Demokratiska senatorer eller av domstolar.

Judge blocks Biden plan to lift Trump-era restrictions on asylum seekers
—-

https://www.theguardian.com/us-news/2022/may/20/us-immigration-title-42-biden-judge

Är Trump kvar i Vita Huset?
—-

LaVerdadTodo: 80336644
Glappkäften Biden ute och hotar med WWIII om Kina attackerar Taiwan:

Joe Biden has said the US would intervene militarily to defend Taiwan if it came under attack from China – a statement that is likely to enrage Beijing as concern grows over Chinese military activity in the region.
—-

theguardian.com

Vita huset skademinimerar:

WH official: “As the President said, our policy has not changed. He reiterated our One China Policy and our commitment to peace and stability across the Taiwan Strait.” 1/2
—-

“He also reiterated our commitment under the Taiwan Relations Act to provide Taiwan with the military means to defend itself.” 2/2
—-

twitter.com

Vem har kontroll över den nukleära fotbollen egentligen nu för tiden?
—-

wwr: 80336965
Han bryr sig alltså mer om Taiwan än om Ukraina som vill gå med i NATO. Let’s go Brandon.
—-

wwr: 80337409
Nej. Det går inte längre att lita på USA:s president. USA spelar sina olika institutioner mot varandra som det passar. Samma gäller EU. Nu har Ryssland skött sig mycket dåligt på sistone. Men en fördel var att när Putin sade något så blev det oftast så.

Och nu skall vi gå med i NATO, där Biden har stort inflytande. Kina anfaller Taiwan. USA “fixar” en liten attack mot sig själva, aktiverar artikel 5 igen och vips ligger Sverige i krig mot Kina

Spoiler:
Det är dårar som skickar in oss i NATO.

—-

wwr: 80337791
USA har ju krigat i många länder. Det är inget starkt argument för att gå med i NATO: “Man kan inte lita på USA:s president när han säger sig villig att kriga mot Kina.”
—-

wwr: 80672919
HD har rivit upp “Roe v Wade” (1973) och nu får amerikanska delstater rätt att förbjuda abort. Ramaskri från vänsterpressen. 26 stater främst i Mellanvästern och Södern förväntas lägga förbud. Georgia förväntas förbjuda så tidigt som efter 6 veckor. Nu får tjejerna resa till andra stater, förmodligen.

Biden är ju katolik men stöder abort. De amerikanska biskoparna övervägde därför att vägra ge honom nattvarden. Men vänster-extrem-påven i Rom hotade då biskoparna med uteslutning.

Biden skall tala om detta senare idag. Han gillar nog inte beslutet. (Jag skulle gissa att de flesta svenskar anser det bra att någon form av reglering föreligger.)

Biden to speak about abortion ruling, outline his plans
President Joe Biden will be speaking from the White House about the Supreme Court ruling overturning Roe v. Wade, the landmark decision that legalized abortion nationwide

abcnews.go.com

Edit:

3 minutes ago — President Joe Biden spoke from the White House about the Supreme Court ruling overturning Roe v. Wade, the landmark decision that legalized ..

Biden calls abortion ruling ‘a sad day’ for country

abcnews.go.com

Pence stöder beslutet och Trump lite mer försiktigt, förmodligen av valtaktiska skäl.
—-

wwr: 80676940
Vissa amerikanska delstater tillåter ju abort av fullgångna foster men det kommer att kunna fortgå. Tjejerna kommer att kunna resa dit.

Abortion in New Jersey is legal at all stages of pregnancy.
—-

en.wikipedia.org

// Edit:

Abortion in Colorado is legal at all stages of pregnancy. It is one of seven states without any term restrictions as to when a pregnancy can be terminated. [1]
—-

en.wikipedia.org //

en.wikipedia.org

Detta förfarande kommer att stoppas, men beslutet räcker inte, det påverkar mest de tidiga aborterna.

[Roe v Wade] The ruling gave American women an absolute right to an abortion in the first three months (trimester) of pregnancy, but allowed for restrictions in the second trimester and for prohibitions in the third.
—-

bbc.com

Nu kommer 26 delstater, främst i Mellanvästern och Södern att ändra sina lagar. Georgia kommer att införa förbud redan efter 6 veckor.

guardian

Biden är katolik, men motsätter sig beslutet. De amerikanska biskoparna övervägde att vägra ge nattvarden till Biden pga hans stöd för aborter, men den extrema vänster-påven i Rom hotade dem då med uteslutning.

[Biden:] “Let’s be very clear, the health and life of women across this nation are now at risk,” he said from the White House on what he called “a sad day for the court and the country.”
—-

abcnews.go.com

Pence stöder beslutet, Trump gör nog det med, men ligger lågt av valtaktiska skäl.
—-

States that allow for late-term abortions with no state-imposed thresholds are Alaska, Colorado, District of Columbia, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, Oregon, and Vermont.

wpr

wwr: 80682169
Jag är övertygad om att det finns en stor andel amerikansk befolkning som gläds åt att de nu själva får avgöra sina abortlagar i delstaterna. Men massmedia kan alltid mobilisera demonstranter för sina ändamål. Greta Thunberg drog en halv miljon deltagare i Montreal. Annars brukar hon samla runt 5-10 st. Demonstrationer är riggade av och för massmedia.

USA sköts konservativt, men deras politiker och massmedia lurar andra länder att förstöra sig själva genom progressiv politik, typ vad som sprids från Kalifornien och Hollywood. De tar varje möjlighet att hetsa kvinnor mot män och slå sönder våra samhällen.

Hela kaoset är riggat för att försöka glömma hur 7 amerikanska delstater kan tillåta abort av fullgångna foster.
—-

wwr: 80686809
Det skrivs mest trams i denna tråd. Sju amerikanska delstater tillåter abort av fullgångna foster! Men massmedia hetsar nu kvinnor mot män enbart eftersom den Högsta Domstolen sagt att delstaterna själva får avgöra sin abortlagstiftning.
—-

wwr: 80690454

Det hela handlar bara om att skapa en massa ståhej om något så enkelt som att delstaterna nu skall avgöra detta. Det handlar om att hetsa kvinnor mot män och splittra samhället så globala krafter kan styra.

Man försöker täcka över det faktum att sju amerikanska delstater aborterar foster ända fram till födseln. Det är totalt inhumant och barbariskt, enligt min uppfattning.
—-

wwr: 80713740
Regulus: 80713406
1. Soros står inte “till vänster”. Han är en neokonservativ interventionist och tidigare rövarkapitalist.

2. Konspirationsteorin om folkutbytet har vi hört förrut, och den blir inte bättre med åren. :rolleyes:
—-

Spoiler:
Storfinansen representerar numera internationell socialism, dvs globalism. De slipper konkurrera med varandra om de istället bara stjäl våra pengar via Sovjetunionen/EU.

Folkutbytet får du kalla vilken slags teori som helst. Men vad jag ser om kring mig så är det en realitet. Jag hör oftast mer språk jag inte förstår än svenska där jag rör mig just nu. Teorin blir allt sannare med åren.


On Topic:

KD-ledaren vill att riksdagspartierna skall skriva ett kontrakt med Sveriges kvinnor att “försvara aborträtten”. Bara nys anser en statsvetare.
aftonbladet.se

Spoiler:
Detta är tillräckligt meningslöst för att våra 8 EU-robotar i risdagen skulle kunna göra det till årets valfråga: “Skall aborträtten skrivas in i grundlagen”. (Alla partier har samma åsikt om abortlagen och tycker den är bra som den är.) Efter hårda diskussioner kommer partierna fram till att Sverige är för litet land för att klara av besluta detta alldeles själv och man enas om att hänskjuta frågan till EU.
(ironi)

—-

%%%%% abortion

—-

Biden shows cue card with instructions what to do

nypost.com

wwr: 80934043
Photoshopparna går loss på Bidens besök hos mördarprinsen i Saudi. 😀

twitter.com
—-

wwr: 81071523
Biden reser muren.

Biden administration authorizes completion of the Trump-funded U.S.-Mexico border wall in an open area of southern Arizona near Yuma, where four wide gaps make it among the busiest corridors for illegal crossings.
—-

twitter.com

Amerikanerna blåser oss helt. De bara snackar om progressiv vänsterkultur, invandring, klimatåtgärder, feminism (Roe vs Wade protests) etc som lurar oss att förgöra oss själva. Men amerikanerna själva gör tvärt om. Biden (eller de som styr honom) fortsätter Trumps politik.

Våra egna politiker och media drar Europa i fördärvet ackompanjerade av amerikanskt mediabrus.
—-

Trump 2024
wwr: 81112487
Många tror att Trump kommer att ställa upp. Honest Government tror han får hjälp av SCOTUS.

youtu.be
—-

wwr: 81113167
seppolundgren: 81113004
Ok ,så en riktig president styr via dekret. Istället för att “snacka en massa” Got it.

jag försöker på nytt. Vilken president har fått igenom flest bipartisan lagförslag (där man måste få med sig senatorer och representanter från bägge partier?

Trump med sina 4 år i makten?
eller
Biden med sina 2 år i makten?


Inte säker på att jag förstår dig.
Snackar du om texassenatorn john cornyn (R)?
Han röstade ju för starkare vapenlagar och i enlighet med den bill som Biden stödde.
Dvs John Cornyn ljög för sina NRA-tokar och sa att han skulle skydda 2nd amendment. Sen släckte han “boyfriend loophole” provisionen och gjorde det svårare att köpa vapen. Jag klandrar inte dig ifall du inte tror mig nu,men Gatewaypundit och Breitbart har lurat dig tror jag

texastribune.org
—-

I’m through talking’: top Republican negotiator walks out of Senate gun talks
—-

theguardian.com

Biden snackar om vapenlagar men avslutar faktiskt med:

I just told you what I’d do. The question is what will the Congress do?

—-

theguardian.com

(“världens mäktigaste man”)

Inte mycket blir som Biden säger. Inte abortlagarna heller. Han skulle stifta federala lagar.
(vapen, klimat, muren, abort … bara snack, media visar upp kvinnor som revolterar mot SCOTUS och feministerna tar efter hos oss medan USA sköts konservativt)

USA:s politk blir i alla fall likadan under Trump och Biden. Men våra massmedia lurar oss att köra Europa på grund genom att lyssna på Bidens tomma prat.

Du talar om helt andra saker för att försöka få bort diskussionen från det jag säger. Räkna lagar kan du göra själv. Jag anser du trollar mycket. Jag hinner tyvärr inte med det mer i kväll. Det finns svar i mitt förra inlägg.

Ha en trevlig kväll.
—-

wwr: 81138828
Biden kanske får igenom ett förslag som har kopplingar till miljön. Hur det kommer att hanteras framöver och vilka ändringar som senare kommer att genomföras är naturligtvis svårt att säga. De prognoser man ser gäller 2030. Kanske amerikanerna sätter in Trump i nästa vända och river upp allt igen. Förslagets titel säger att det skall stoppa inflationen. Samtidigt talar det om att skapa en ekonomisk boom och t.ex. dieseln kostar just nu 13 kronor 80 öre i USA.

Schumer has said he hopes the Senate can begin voting on the bill – known as the Inflation Reduction Act – on Saturday. Passage by the House, which Democrats control narrowly, could come next week.
—-

theguardian.com

forbes.com
—-

wwr: 81191260
Nu sätter Deep State in alla resurser för att hålla den skröplige Biden under armarna. FBI gör razzia på Mar-a-Lago.
theguardian.com

Skall vi gissa att det kommer att gå precis som för Robert Swan Mueller III (FBI-chef som fick nobben av Trump) Ukrainautredningen och de 13 andra utredningarna Demokraterna hade mot Trump? Om det blir så att Trump slår den virrige Biden I valet kommer massmedia att framföra en ny fyraårig gnällsymfoni som ingen orkar läsa mer. Sedan lägger Trump ned den mini-BBB som Biden kommer att försöka blåsa upp i valet och USA fortsätter köra förbi oss.
—-

wwr: 82005867
Biden hotar kronprinsen av Saudi med indragen vapenförsäljning om han inte omedelbart pumpar mer olja. Det känns som om Biden kan ha släppt lite på klimatambitionerna.

Democrats issue fresh ultimatum to Saudi Arabia over oil production
Members of Congress raise prospect of one-year arms sales ban unless kingdom reverses Opec+ decision to cut output

—-

https://www.theguardian.com/us-news/2022/oct/12/us-democrats-threaten-saudi-arabia-with-arms-freeze-over-oil-output
—-

%%%%% biden

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.004: 001.001 US Embassy in Israel moves to Jerusalem; Google fake dating

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »