Categories
atypical selection consumers_rights eu globalist/anti-nationalist soros zAll pages

03.1.004.000 (000) — Fenomen som gynnar globalisering –; motverkande faktorer: konsumentrådgivning [consumers’ rights]; kundhantering; folkbildning; Storytel; Netflix; Omni; TED; medium; Spotify; ESC; Oscars; HRW; OSF; folkbildning

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

— 3.1.4 Fenomen som gynnar globalisering —

EU

Europeiska Unionen, The European Union

EU är en överstatlig organisation som gynnar överstatlig kontroll. Globalistiska intressen försökte t.ex med alla medel stoppa Englands utträde “Brexit”.

See this page

The Guardian – always against Brexit

See also this.

 

Media stöder fenomen som gynnar globalisering i samhället. Teorin om global uppvärmning resulterar i stärkande av organisationer med globalt inflytande. Den accepteras därför av media utan mer ingående vetenskaplig prövning. Höga temperaturer förklaras som global uppvärmning, låga som “slumpen”.

Att global uppvärmning endast är ett politiskt och inte ett reellt fenomen märks av att inga åtgärder genomföras. Endast principbeslut och målsättningar läggs fast. Den s.k. utsläppsbörsen/utsläppskvoter fungerar inte alls. Varje lands regering får själva tilldela utsläppsrätter och tilldelar så frikostigt att ingen reglering eller beskattning uppnås.

När teorin för global uppvärmning inte stämmer med verkligheten mörklägger helt enkelt media situationen och fokuserar på något annat. Genom mediemonopolet kommer aldrig  någon att ställas till svars för felaktiga utsagor så länge de stöder den globalistiska agendan.

 

disregard of statistics

Media completely disregard basic statistics.

If there is snow in Sahara, media just blacks out the news. If there is one woman more suitable than most men for a position, she will be chosen to represent the average. (“atypical selection”, cherry picking, russinplockning)

Mijöengagemang gynnar globalisering när det sträcker sig över gränser. Det skapar också gemensamma värden som media kan få människor att sluta upp kring. Miljöengagemang tillhör medias prioriterade områden.

Miljöengagemang har naturligtvis även gynnsamma effekter för natur och miljö. Men ser man till helheten, vad media väljer att stödja, är globaliseringen den mest väsentliga faktorn, vilken media praktiskt taget aldrig motverkar utan stöder kraftigt när helst är möjligt.

Även fenomen som global uppvärmning och miljöengagemang kan räknas till globaliseringens sekundärvärden.

Massmedia kritiserar numera sällan den ökade konsumtionen eller kreditkortsanvändning. Förenklad skuldsanering minskar individens ansvar. Mindre ansvar avkrävs ungdomar med dyra mobilvanor eller kvinnor med kreditkortsskulder från konsumption.

En ökad konstumption gynnar globaliseringen.

För att förklara hur massmedia vinklar sina nyheter kan man oftast helt enkelt beakta vilken vinkling som mest gynnar globaliseringen

Konsumentstöd

En globaliserad marknad har fört producent och konsument längre ifrån varandra vilket försvårar reklamationer och annan konsumentkontakt. I sin strävan att alltid underlätta globalisering har medias intresse för konsumentstöd svalnat.

Kontaktar man företag eller banker numera så får man ju bara standardsvar från anställda i supportlinjen, ofta med bristande kunskap. En del jobbar dessutom i utlandet, kanske lurade på sociala förmåner?

Consumer guidance

Ny trend: Idioter får utrymme i kvällspressen.

Senastians lekte Så mycket med sin nya iPhone att han fick blåsor på fingret?

aftonbladet.se

Och sedan har pappa tagit ledigt från jobbet för att vänta på en ny telefon.

Orsaken vi förpestas med detta dravel är troligen att media vill försöka inbilla oss att vanligt folk är idioter, vilket de vanligen inte är, förstås. Genom att filtrera ut de fall där folk råkat bete sig dumt och sannolikt även vinkla skildringarna kan media emellertid försöka ge det intrycket.

Varför gör media det?

Sverige har klappat ihop. Politikerna styrs av storfinansen och de multinationella företagen. Inte minst JÖK:en visar vem som bestämmer, numera. (Den visionära filmserien Robocop (80-talsfilmer) har blivit verklighet.

Konsumentens situation har tydligt försämrats. Möjligheterna att få rätt mot större företag är betydligt mindre idag än tidigare. Man får knappt kontakt med företagens representanter längre. Telefonnummer sätts inte ut. Man kanske fyller i ett webformulär och får nonsenssvar från en noreply-adress. Telefonsupport jobbar slentrianmässigt och är betydligt mindre tillmötesgående än tidigare.

(Supportagenterna sitter dessutom ofta i utlandet. De har inte direkt kontakt med företagen. Svarar enligt scheman. De har inte heller svenskt arbetsskydd, pension etc)

Medias skildring av konsumenter som idioter vill helt enkelt, på ett falskt sätt, försöka visa att konsumentproblem beror på att användarna är idioter. Media försöker skydda sina kumpaner, de stora företagen. Därför skildrar de, på ett falskt sätt, vanliga konsumenter som idioter.

Palkranen: 66915953

Håller med! Vad är det med folk nu för tiden? Är de så kåta på att synas i media att de gör vad som helst?

Jag minns när jag som 25-åring, hittade en mindre träbit i min påse med dillchips. Min första tanke var inte att kontakta media! Det var för övrigt inte min andra eller tredje tanke heller!

Jag skrev ett brev. Ja ni läste rätt! Man gjorde så förr i tiden. Jag bifogade träbiten med brevet. Tänkte det kunde vara intressant för chipsfabriken att veta vad det var för träbit så de kunde åtgärda eventuella fel i tillverkningsprocessen.

Givetvis skickade chipsfabriken ett gäng chipskuponger till mig som tack och som plåster på såren för det svåra trauma jag tvingats gå igenom. 😀

Jag äter likadana chips från samma chipsfabrik ännu idag. :yes:

Jag instämmer. Jag skrev om det tidigare: (FB) Ny trend: Idioter får utrymme i kvällspressen. Det är media och storföretagen som styr nu. En promille av en promille av konsumentproblem passar in i medias agenda och då slås det upp i tidningarna.

Globaliseringen knäckte även normal konsumentkontakt. Ringer man chipsföretaget idag får man tala med någon stackare i Malta, Costa Rica eller Filippinerna som jobbar utan sociala avgifter etc. De har “jobbat” på chipsföretaget sedan någon vecka och svarar även på frågor från 14 andra företag. De läser upp någon standardformulering om hur tråkigt det är att du uppfattar trä i chipsen som ett avvikande produkttillskott (Det är i alla fall mitt intryck av hur det funkar idag.)

I ditt fall kanske någon t.o.m. kollade chipsmaskinen.

Skall man ha en chans idag får det bli media. (Han med den varma iPhone:n såg lite ut som “medianisse” i vardande.)

Det kritiskt granskande Tv-programmet PLUS läggs ned.

SVT lägger ner långköraren Plus

SVT presenterar framtidsplanerna

efter att regeringen i måndags lade

fram nya riktlinjer för public

service-bolagen.

T.ex. lägger man ner programmet Plus

för att i stället satsa på nya sätt

att göra konsumentjournalistik. Det

skriver SVT:s programdirektörer Jan

Helin och Lena Glaser.

Bland annat görs en satsning på två

nya korrespondenter, en som bevakar

klimatfrågan och en techbranschen.

SvT Text, 2019 06 13

 

kundhantering

wwr: 67583480

Vad bankerna håller på med numera fattar inte jag. Jag ville öppna ett konto i en större bank. Jag ville bara ha ett extra bankkort som skydd när jag reser.

Men det fick inte att genomföra. Per telefon fick jag uppgiften att man nog inte accepterade “delkunder”. Om jag inte flyttade alla bankkontakter till den banken så var jag inte intressant.

Man kunde tänka sig att intervjua mig (gällande hur jag skulle använda kontot) för att se om jag kanske kunde få bli kund. Men tiderna för intervjuer var slut så jag skulle ringa om ett tag!

Märkligt. Ett extra bankkort går ju att fixa men konstigt att en bank inte vill ha kunder.

Technocracy has evolved so far that corporations form oligopolies and no longer compete for customers. The Internet has led to less direct contacts between customers and corporations. Globalization has separated customers and corporations further.

It seems the corporations are now even striving to achieve conflict with their customers. Keeping conflict in society going, so that news media can rule by divide and conquer is more important than attracting customers. Customer support lines seem to be instructed to create conflict with customers rather than solve fheir problems.

Globalisterna inkl. storfinansen har ju flyttat fram positionerna.

Om de även knäckt facket, det vet jag inte.

Har andelen oorganiserade arbetsgivare ökat?

Efter valet 2018 kan Centern med 8% väljarstöd tvinga S att försämra LAS.

When you check-in at Stockholm/Arlanda and some other airports you are instructed to do a self-check in. This process has not worked for multi leg flights outside Europe. If you find staff to help you, not even they can do it. The process seems to be made to put pressure on the traveler.

Also see airport check-in

The consumer can no longer influence anything by his/her choice like we no longer can influence the politics by voting.

Large, connected corporations and globalist political parties, only differing by name make our choice/vote meaningless.

[ www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/vi-trodde-att-det-ingick-hemforsakring-i-hyresavtalet ]

Ograst: 72242735

Det är naturligtvis inte kul att ens hem brinner ner. Emellertid är det intressant att se hur viktig information undgår att nå fram hos vissa.

svt.se

wwr: 72243264

Men det var inte de själva som orsakat branden? Borde inte den som orsakat branden kunnat hållas ansvarig? Fast jag har också hört om vattenskador som orsakats av företag men de boende fick ta det på sina hemförsäkringar. Konstigt, tycker jag.

wwr: 72248279

Systemet verkar helskumt. Om t.ex värden orsakat branden genom dåliga elinstallationer på vinden så får de boende ingen ersättning om de inte har hemförsäkring. Jag tycker inte man kan kalla paret för “idioter” (enligt trådtiteln) om de inte fattat det.

Det är så det fungerar numera. Företagen styr allt. Här verkar försäkringsbolagen ha gått samman och tvingar alla att ha hemförsäkring. Vanligt folk drabbas alltid idag. Självklart måste man teckna en hemförsäkring idag. Undrar vad som händer om någon enskild skulle stämma den som orsakat skadan?

wwr: 72250200

Det är säkert svårt att driva ett domstolsärende. Problemet är att försäkringsbolagen ställer fel person till ansvar. Jag hörde om ett fall där ansvarsfrågan var solklar. Ett externt företag hade orsakat en större skada. Men det gick på hemförsäkringarna. Jag tror företaget tog självriskerna. Men om någon boende varit oförsäkrad fick de antagligen ingenting.

De gamla sossarna skulle förmodligen rotera i sina gravar om de visste vart Sverige är på väg.

Företagen, tidningarna och politikerna har bildat en enhet mot folket. Konsumentskydd har försvagats kraftigt. I det här fallet borde tidningsrubriken ha varit

Andra vållade eldsvåda som brände ut parets lägenhet. De får ingen ersättning.

Tidningarna tar numera parti för företag och myndigheter. Konsumentskyddsartiklar har bytts ut mot artiklar av denna typ

Headline:

Branddrabbade paret: ”Vi trodde att hemförsäkringen ingick i hyresavtalet”

SvT dumförklarar paret. Men jag undrar om man inte kan dumförklara vårt system. I deras land kanske den som vållar en skada ställs till ansvar. Det verkar vettigare.

wwr: 72260829

Men artikeln visar vem massmedia arbetar åt. I vanliga fall stöder massmedia invandrarna och säger att de måste få god information på ett språk de förstår. Men här ställs invandrarna mot hyresvärd och försäkringsbolag. Då väljer massmedia att sätta en rubrik som förlöjligar invandrarna.

Branddrabbade paret: ”Vi trodde att hemförsäkringen ingick i hyresavtalet”

I vanliga fall stöder massmedia invandrarna. Men nu skall vi skratta åt dem. “De är inte lika smarta som vi svenskar. Vi svenskar “förstår” att man måste betala för försäkring även om någon annan vållat skadan på ens ägodelar.” Även om branden skulle ha orsakats av att värden inte haft bra elinstallationer så måste de boende använda sina hemförsäkringar. De oförsäkrade får inget.

Det här visar hur “NWO” fungerar. Massmedia stöder numera företagen mot individen. Men det är bara oss själva vi blåser om vi tycker att paret kan “skylla sig själva”.

In this case immigrants are dispensable to the news paper agenda which promotes enterprise like insurance and landlords. In the same way feminism was dispensable when it collided with globalist mining in Congo in the Sharp-Catalán murders. Catalán used “James Bond”-like methods like secret recording devices hidden in pens and exposed Congo ministers ordering murder. But newspapers quickly forgot her.

Spoiler:

“Se på alla utbombade ruiner i Syrien. De borde haft hemförsäkring med autogiro”

*ironi över tidningsrubriken*

Som Saddam sade till domaren som fick honom hängd: Det är dig jag vill hjälpa.

wwr: 72542416

martinator: 72540772

Två coronsjuka killar flyger till Grekland och blir ledsna för att de sätts i karantän… Nu gråter de ut i Aftonbladet. Finns det ingen gräns för hur korkade människor får vara?

aftonbladet.se

megacoolman: 72540844

Haha! Jag läste precis om de här idioterna.

Det roligaste i artikeln var journalistens sista fråga:

“Det är ändå lätt att tänka att ni kanske tog en chansning genom att åka hit?

– Jo lite så var det kanske, säger Tim.”

Gabriel Knight: 72541207

De ska vara tacksamma över att de inte hamnade två veckor i en häktescell på Kreta :sneaky:

Det är nästan så att man likt Lars Ekborg utbrister: “Det är bara att bunta ihop och slå ihjäl dem” 😀

Lars Ekborg-Bunta ihop dem

youtube.com

Dr.Diego: 72542057

Riktigt bra ambassadörer för sverige

Det är ju så numera. Pressen och företagen har gått samman och konsumenten döms ut som idiot. Det verkar inte som om researrangören informerat. Killarna hade dessutom frågat på vårdcentralen.

Globaliseringen försämrar hela tiden. Hade detta varit “förr” så hade researrangören kommit mer i fokus. Vilken information hade arrangören givit. Det hade kommit ut mer information i tidningen. Vilka resmål bör man testa sig innan man besöker, etc.

Nu är man snabb med “idiotstämpeln” istället.

Det fanns konkurrens förr. Researrangörerna konkurrerade. Apollo hade varit rädd om sitt rykte. Man hade kanske sagt att det var tråkigt att informationen inte gått fram. Grabbarna får halva priset på ny resa, eller liknande. Men nu stämplas de som idioter trots att de frågat på vårdcentralen.

Globalisering, EU och liknande gör det bara bättre för företag och sämre för vanligt folk.

JBernard: 72542639

Sådana där artiklar är bara klickbete, ungefär som lyxfällan, man ska förfasas över idioter och känna sig som en lite bättre människa. Därav vinklingen.

wwr: 72542682

Pressen har i alla fall tagit steget från att försvara vanligt folk till att istället försvara företag.

Vilka resmål skall man testa sig innan man besöker för att inte (i praktiken) riskera bli idiotstämplad av Aftonbladet? Det måste tidningen redogöra för.

Man bör ju testa sig innan man bokar resan.

JBernard: 72542975

Pressen har tagit steget att helt skamlöst hora ut sig för klickpengar genom att hänga ut och förlöjliga privatpersoner som inte vet bättre. Det handlar inte om något ställningstagande i sådana här fall.

wwr: 72543070

Aftonbladet skulle få fler klick och fler regelbundna läsare om tidningen berättade hur de anser att man skall göra innan man bokar en resa. Vilka resmål bör man testa sig innan man besöker? Skall man alltid kontakta landets ambassad och fråga om testning innan man bokar? Gäller avbeställningsskydd om man får en positiv Coronatest efter det man bokar?

Det är vad folk vill veta. Folk är inte heller bara skadeglada.

De intervjuade är idioter och läsarna är skadeglada. Det är tidningarnas världsbild. Så länge EU, företagen och de andra sk-ttidningarna 😉 skyddas är allt lugnt.

wwr: 72543382

… artikeln gör att många här dömer ut de intervjuade som idioter. Då borde tidningen redogöra för hur man skall förbereda resan. Det handlar inte om klick, snyft eller skadeglädje. Tidningarna har tagit steget från att försvara vanligt folk till att skydda företag och döma ut konsumenter så fort det går. Tidningarna och företagen har gått samman.

pajas357: 72921960

Sökte hjälp för ätstörningar hos en klinik vars program är anpassad efter att innehålla bland annat animalisk kost men går i taket då hon är vegan.

aftonbladet.se

“– Vår behandling är utvecklad för en kost där även animalier ingår och näringsinnehåll och storlek på portioner är baserade på det. På vegansk kost finns det inte lika tydliga studier på hur metoden fungerar, det behöver följas upp.”

wwr: 72923216

Kliniken kröp till korset innan den sannolikt hade fått läggas ned.

Katarina Nygårds är verksamhetschef på Mondokliniken. När Aftonbladet når henne säger hon att Fanny fick fel information på sitt möte. Sedan förra året hjälper man även veganer.

Veganer har alltid rätt.

Enydrion: 72951150

expressen.se

Satte sig uppe på ett räcke och lutade sig bakåt…

Antar att det borde suttit ett skyddsräcke som skyddade folk som sätter sig på skyddsräcken eller nått…

wwr: 72954447

Ett broräcke är något annat. Då vet man att det finns ett stup.

Att någon i mörkret på en popkonsert försöker klättra upp på vad som finns längst bak för att se bättre måste man räkna med.

Ni som är snabba med “idiotstämpeln” i den här tråden. Var ni med i Sverige för 30-40 år sedan. Medan landet fortfarande fungerade. Det fanns konsumentreportage i tidningarna. Nu var dessa ersatts med en dumstämpel. Tidningarna har tagit steget över att försvara företagen och dumstämpla konsumenterna.

Just den här killen kanske inte är det bästa exemplet i tråden. Men det är definitivt otillräckligt skydd för en popkonsert.

wwr: 72959398

Man bedömer inte ärendena i tråden efter vad som hänt utan efter vem som är inblandad. Vanligt folk dumstämplas även om ett företag har gjort fel. Det gäller även invandrare som annars ges en hög status i pressen. Det är inte säkert, men det är tänkbart att fastighetsägaren eldat upp invandrarparets tillhörigheter genom att ha osäkra elinstallationer. Men paret får inget eftersom de inte var försäkrade. Och givetvis har alla som drabbats av Coronarestriktioner fel, även om de t.ex frågat på vårdcentralen om det verkade rimligt att de reste bort.

Den ende som får sin vilja igenom mot företagen är veganen eftersom samhället numera fått för sig att veganer är bättre människor. Klinken säger först att vetenskapen inte kunnat visa att vegansk diet fungerar i hennes fall. Men att gå mot en vegan är förbjudet så kliniken ändrar sig och går mot vetenskapen bara veganen får som den vill! Mycket möjligt pratar sig veganen till en dålig behandling men veganer står gud nära och har alltid rätt, enligt globalistisk teoribildning

consumer’s rights

—-

multinationals control politics. consumer’s rights are close to none. particularly airlines since we are not supposed to travel.

wwr: 77170423

mossadmartin: 77132171

Det måste ju vara nåt fel huvet på kärringarna. Stämmer Lufthansa pga en 9 timmar lång försening, som berodde på vädret.

Normala människor gillar läget och går vidare och förstår att det gäller säkerheten :

www.aftonbladet.se

—-

Det går naturligtrvis inte att gå upp i rätten mot flygbolag som stöds av “extremväder”.

Enligt tingsrätten anses det sammantaget styrkt att det rådde ”extremväder”

—-

Dessa kvinnor har säkert blivit ombedda att lägga in en nonsensstämning för att plugga flygbolag och extremväder.

Och så måste EU hyllas som avrundning, förstås, trots avslaget.

Enligt Marie Bexelius är det ovanligt att få avslag i tingsrätten vid den här typen av mål.

– Jag brukar vinna i 95 procent av fallen. Att vi gör det i så pass stor utsträckning beror på att EU-förordningens syfte är att ge flygpassagerare ett väldigt starkt konsumentskydd

—-

Det är ju storföretagen som styr EU genom mutor/styrelseposter och lobbying i Bryssel.

Passsar även på att sprida lite osämja mot kvinnor med orimliga krav.

Riggad sk-tartikel.

—-

wwr: 77225715

www.expressen.se

wwr: 77218754

Tidningen säger att hon bara identifierat sig en gång mot sin egen bank, med BankID. Detta möjliggjorde för bedragaren att kopiera hennes BankID och få total kontroll över hennes tillgångar.

Solklart fel på BankID. Banken lär få betala tillbaka varenda öre till henne.

—-

wwr: 77220891

Någon ringer upp och vill sälja något. Personen påstår att köparen måste godkänna en kreditupplysning och köparen legitimerar sig mot banken. Det resulterar i att bedragaren kan kopiera hennes bank-ID.

Det skall man inte bara godta. Det är ett fel i betalningsmedlet.

—-

Det här visar verkligen hur tidningarna slutat försvara vanligt folk. I det här fallet kommer en bedragare undan, medan den hederlige personen som inte gjort något fel, får stå för kostnaderna.

Det verkar också orimligt att det inte skulle gå att spåra bedragaren. Det måste ju finnas en mängd digitala spår, allt från Facebook-gruppen till de många ekonomiska transaktionerna.

Detta visar effekterna av EU och de skeenden som försöker flytta kontrollen från folk och länder till EU och andra överordnade nätverk.

Hade detta skett för 30-40 år seddan hade tidningen tagit ställning för den som förlorat pengarna. Man hade ifrågasatt hur polisen inte kunnat finna bedragaren. Tidningen hade krävt högre säkerhet i betalningsmedlen. Den här tjejen har bara legitimerat sig mot sin bank. Bedragaren hade avancerad teknisk utrustning och kunde därmed kopiera tjejens Bank-ID.

Men numera har tidningar, företag och politiker gått samman mot folket. EU är ett tydligt exempel.

Så tidningen försöker skylla bedrägeriet på den lurade istället för att

* kräva banken på pengarna

* kräva säkrare betalningsmedel

* kräva att polisen gör ett bättre jobb och sätter fast bedragaren

Ett klassiskt exempel på “blame the victim”

—-

wwr: 77262864

Fortfarande minskas rörligheten eftersom många länder är stängda för turism. Vi tvingas hålla tillgodo med det lokala utbudet. Detta kommer att försämras när EU drar upp sina klimattullar (CBAM) och låser in Europa allt mer. Lockdown slog ut många småföretag vilket stärker storföretagen och deras inflytande över EU-inlåsningen. Distansen mellan människor (“Håll avstånden!”) gör det svårare att ta tag i situationen.

Sammantaget minskar konkurrensen.

– – – –

Håller bank- och annan service på att falla ur?

fb

Jag har inte varit inne på det lokala bankkontoret (storbank) på ganska länge. Men på en vardag var det kanske 45 min kö. (Har nog aldrig sett mer än 5-10 min kö där tidigare.) Fullt i väntrumment när jag kom (inga coronaproblem då tydligen, däremot plastskiva mellan kund och kassör). De hade tydligen bara tre timmar öppet per dag för icke bokade besök. Krångligare handläggande än tidigare med färre alternativ för kunden.

Man förstår att de lade ned Sovjetunionen innan de låser in EU. Det här är på väg i samma riktning. Kön på banken påminner om Sovjetunionen eller Kuba. Om Sovjet fortfarande existerat hade fler insett vart Europa är på väg.

—-

wwr: 77345919

Det kvittar hur många banker det finns om de styrs från samma håll.

Vad jag gör på banken är privat.

Men att banken inte ens öppnar en kassa till när kön är 45 minuter bevisar att de inte konkurrerar om kunder. De bryr sig inte.

—-

mikaels: 77345986

Banker är privatägda företag, de styrs inte från samma håll, även om de, liksom vi alla, lyder under den lagstiftning som finns i varje land. De har t ex olika utbud, prissättning, strategi etc, men du kanske missat det?

Som sagt, okunnig och psykotisk.

Som jag sade, idiotkunder på kontor är inte en viktig kundgrupp, de prioriterar, med all rätt, lönsamma kunder online och via telefon. Banker är vinstdrivande företag, inte välgörenhetsinrättningar för idioter.

—-

wwr: 77346025

Du verkar vara ett troll som pratar om psykos och idioter. Jag måste tyvärr ta paus en stund från diskussionen av andra orsaker men

Du anser att banken kan idiotförklara de personer som går in på kontoret och strunta i att ge dem bra service. Det visar som sagt att systemet klappat ihop och numera styr företagen. (En del av kön kan vara äldre, eller invandrare som behöver hjälp med IT, andra kan ha andra orsaker.)

Edit

Ytterligare ett bevis för att EU-trollen härjar i tråden: De försöker skapa så mycket personkonflikter som möjligt för att förstöra svenska diskussionsforum. De försöker förhindra att svenskar enas runt idéer. Den som vinner på att tala om psykos och idioter är EU.

—-

wwr: 77346609

Det kan nog vara där skillnaden ligger.

EU sköts av företagen som därigenom kan betrakta människor ur rent lönsamhetsperspektiv.

Medan en viss kontroll låg kvar hos politiker i Sverige så betraktades företagen som havande ett ansvar mot alla i samhället, speciellt de företag som fyller kritiska funktioner, som t.ex banker. Samhället skulle då i alla fall erbjuda basal service till alla, inte bara de lönsamma.

—-

wwr: 77348217

EU-trollen öser inlägg hur mycket smartare de är än moster Olga, 80 som ibland måste ha hjälp med IT som berör alla hennes besparingar.

Fy f-n vilket sk-tsamhälle man bygger.

Skäms! EU-troll.

Edit

De som satt nära mig i bankkön (svenskar) höll på med någon slags fullmakt. De var yngre medelålder. De hade hittat något element eller liknande nära dörren att närmast sitta på huk och vila på. Det liknar Afrika.

—-

wwr: 77352108

Det har framgått av andra inlägg att SHB kräver intervju för att öppna konto.

I mitt fall fanns det inga tider för intervju på det kontoret. Absolut inga relationsproblem eller ekonomiska/andra orsaker. De visste inte vem jag var. Det föreföll vara ett standardsvar på det kontoret. Det föreföll heller inte säkert att jag skulle få något konto eftersom jag inte ämnade flytta hela min ekonomi till SHB utan bara ville öppna konto med betalkort.

Som det presenterades mig var intervjun inte heller avsedd för att vi skulle “lära känna varandra” utan den var till för att banken skulle utvärdera om jag hade rätt att öppna konto (som “delkund”). Banken skulle utvärdera mitt behov av konto!

Jag ser att tråden nu handlar om kontanthantering. Det är relevant men det har inte jag kritiserat.

Det är åt helsike när 80-åriga moster Olga måste stå 45 minuter i kö för att ibland behöva hjälp med IT. Det finns dessutom säkert många ärenden som inte täcks av standardmallen. Jag beskrev ett när jag ville överskrida kontantuttagsgränsen för kort. (På bankens uppmaning använde jag Forex!) De som satt bredvid mig i kön höll på med någon fullmakt.

—-

wwr: 77371370

En gång på 00-talet skulle jag få rådgivning (banken hade föreslagit det) på bankens huvudkontor här i staden. Jag kom i god tid och var ensam i väntrummet. En gång medan jag väntade kom en banktjänsteman ut och tittade runt i väntrummet. Jag blev aldrig uppropad utan 10 minuter efter den avtalade tiden gick jag in på kontoret och frågade om det blivit något missförstånd. Sedan gick jag tillbaka till väntrummet. Då kom samme tjänsteman ut och sade till mig “Jaså, här sitter du och gömmer dig.” Ingen bad om ursäkt. Sedan fick jag rådgivning.

Det är alldeles uppenbart att banktjänstemannen fått i uppdrag att skapa friktion mot kunden. Han skulle aldrig själv våga hitta på något sådant. Om banken varit intresserad av att behålla kunder och om jag hade skrivit ett klagobrev så hade han naturligtvis fått rejäl skopa ovett av sina chefer. (Det finns inget speciellt med min person eller bankaffärer. Jag är bara vanlig småsparare som försöker hålla mig någorlunda väl med den allenarådande banken. Jag har aldrig haft några konflikter med dem.)

Namn och utseende på tjänstemannen gav intryck av att han eller hans familj kunde vara invandrare från ett sydeuropeiskt land.

Det har tyvärr blivit viktigare för banker och andra storföretag att skapa konflikter i samhället, gärna mellan medlemmar av olika folkgrupper, än att konkurrera om kunder.

Det hela är EU och globaliseringens fel. Numera styr storföretagen i Bryssel. Förra året plockade de bl.a av europeerna €750 miljarder (fem hela årsbudgetar) på ett bräde och spred utan redovisning. För att EU skall kunna bestå måste konflikter råda i Sverige, annars skulle svenskar (av alla etniciteter) börja sköta landet igen, vilket kunde skapa krav på att EU återgår till samarbete istället för diktatur.

I små team måste man samarbeta. Men skall ett land skötas från andra länder så måste konflikter spridas i landet. Annars enas landet och har tillbaka kontrollen.

Det är så viktigt för storföretag att vara med och stöda detta system att de hellre skapar konflikt med kunder än försöker få dem att använda banken. Det gäller säkert alla nya banker också. Den bank som försöker attrahera kunder och hjälpa dem kommer säkert att bli utmobbad på något sätt i EU-systemet. Det handlar om Sovjet-diktatur utan konkurrens.

—-

rolemodel: 77371433

Lite off topic, men får du professionell hjälp för dina vanföreställningar?

Du känns som ett perfekt exempel på en snubbe som kommer bli nästa Breivik.

—-

wwr: 77371441

Det är ju så ni EU-troll arbetar. Försöker avleda diskussionen från ämnet genom att hoppa på de som kritiserar systemet. Därigenom försöker ni även skapa konflikt i svenska forum. Den enda som vinner på det är EU.

—-

%%%%% banks

[fackföreningar consumers rights konsumenträtt konsumentrådgivning]

%%%%% konsumentskydd

%%%%% consumers’ rights

Bokklubben Storytel

Medial påverkan sker naturligtvis på många sätt. I bokklubben Storytels urval förefaller finnas titlar med en agenda i området muslimer/judar. Man kan återfinna gansska kraftig antimuslimsk propaganda, men inte en antisemitisk motsvarighet.

%%%%% Storytel

Filmkanalen Netflix

Filmkanalen Netflix har omnämnts på annat ställe i denna blogg. Kanalen har ett utbud med kraftigt globalistisk vinkling. T.ex filmen Icarus som utan bevis stöder avhopparen Rodchenkovs påståenden om rysk doping.

// Maj 2017: Obamas har skrivit kontrakt med Netflix att verka som producenter. //

03.1.001.004: 02.01 Destabilisering, ledare: 2. Internationella organisationer; church, pope Francis, Catholicism, Latin America, christians, bahai; monarchy; United Nations, ICC; George Soros; meddling in elections

wwr: 78029264

Hellbound! Netflix utnyttjar sin position till att sprida mer panik och ångest i världen efter Squid Game.

Låter spännande: 😉

South Korean horror Hellbound takes over Squid Game as most popular Netflix series globally

Violent fantasy series tops streaming ratings in more than 80 countries within 24 hours of its debut

The series centres around the graphically violent actions of a team of demons, who hunt down sinners who have been previously visited by a celestial being who has informed the victim of their date and time of death.

The giant hairy creatures incinerate their victims and send them to hell, prompting an outbreak of public hysteria and religious zealotry.

—-

theguardian.com

—-

Tinder Swindler

Flip side of netflix fame

guardian

Netflix idolizes criminals

Netflix promotes criminals

Netflix promotes muderers

Making a Murderer is an American true crime documentary television series written and directed by Laura Ricciardi and Moira Demos. The show tells the story of Steven Avery, a man from Manitowoc County, Wisconsin, who served 18 years in prison (1985-2003) after his wrongful conviction for the sexual assault and attempted murder of Penny Beerntsen. He was later charged with and convicted of the 2005 murder of Teresa Halbach. The connected story is that of Avery’s nephew Brendan Dassey, who was accused and convicted as an accessory in the murder of Halbach.

wikipedia

15 Killer True Crime Documentaries to Stream

wikipedia

France

Briton who was Netflix’s ‘ultimate conman’ flees French police

Robert Hendy-Freegard, subject of Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman documentary, may face attempted murder charges

guardian

%%%%% Netflix

Nyhetstjänsten Omni

Omni är en website och en app som ägs av familjen Schibstedt. De äger även Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Omni använder annonsering som inte går att skilja från dess övriga (“redaktionella”) material. Det är naturligtvis mycket svårt att bedöma bakgrunden till nyheter i det korta skick de presenteras på detta sätt.  Verksamheten går med förlust. Man kan fråga sig om Omni används som ett progpagandaredskap för globaliseringen.

Wikipedia

Tjänsten produceras av Schibsted och är annonsfinansierad. Under verksamhetsåret 2015 utgjorde försäljningen av native advertising, det vill säga annonser utformade som det övriga redaktionella innehållet, 60-70 procent av Omnis intäkter. 2015 omsatte Omni 24,3 miljoner kronor och förlusten uppgick till 6,7 miljoner.

%%%%% omni

Two sources seemingly promoting an agenda of globalization are TED-talks and the site medium.com.

%%%%% TED

%%%%% medium

Spotify

Countrystar, Spotify forum

Its blacklivesmatter, cop hating, and reverse racism season again and look what music company still refuses to even speak to its own concerned customers

Conservative senator Cory Bernardi has criticised music-streaming site Spotify for canning his political party’s Australia Day playlist after heavy criticism from the artists on the list.

%%%%% Spotify

Eurovision Song Contest

%%%%% Eurovision Song Contest

%%%%% ESC

The Oscars awards/Academy awards

Oscar awards are strongly political. 2018 documentary was win by Icarus, other nominees were Strong Island, Abacus: Small enough to jail, White Helmets and Faces Places. At least all except the last, globalist agenda.

%%%%% Oscars awards

%%%%% Academy awards

Bloggare

Självklart kan många bloggare stöda globalistiska ideer, ofta under täckmantel av motsatsen. En blog som ännu inte utvärderats skrivs av Tino Sanandaji. Tills vidare misstänker denna text att den kan utgöra kontrollerad opposition. Den hyllas av trollen i vissa internetforum.

 

HRW, Human Rights Watch

Human Rights Watch was co-founded by Robert L. Bernstein and Aryeh Neier (also connected to Soros’ Open Society Institute) both of German Jewish descent. Current director Kenneth Roth is Jewish. HRW seems to be a tool to spread globalist agenda. As several of such organizations it tries to mask its intentions by superficially acting anti-semitic.

%%%%% HRW

%%%%% Human Rights Watch

Open Society Foundations (OSF), formerly the Open Society Institute

An obvious globalist organization, founded by George Soros.

%%%%% Open Society Foundation

%%%%% OSF

 

Kulturutplåning

Ingrid Lomfors, judisk historiker

Flashback

Fria tider

folkbildning

What is Folkbildning?

‘Folkbildning’ is about the life-long right of all people to freely seek knowledge. ‘Folkbildning’ is free and voluntary, and participants decide themselves both if they want to participate and what they want to do. Folkuniversitetet is one of ten education associations in Sweden that are involved in ‘folkbildning’.

Folkbildning.

The term ‘folkbildning’ is difficult to translate into English. It is sometimes translated as liberal or popular adult education. However the specific conceptual foundation of ‘folkbildning’ extends beyond the term ‘adult education’.

Folkbildning has a long history in Sweden. It is still relevant and has evolved to meet new needs in society through its ability to embrace new and unconventional methods.

folkuniversitetet

%%%%% folkbildning

 

 

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.004.001 (001) Flyghaveriutredningar; air crash disasters

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »