Categories
canada fake news, news slant investigation size, Dog in the Night-Time; unverified suspects keeping the Holocaust alive, exaggerating nazi native indians nazi connection zAll pages

03.1.002.032: 001 Canada; “triple killer” man hunt; Schwarzwald-Rambo Yves Rausch

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

wwr: 76909937

Kanada kommer nu att ta emot 20.000 LGBTQ- och andra afghaner som de betraktar som hotade efter talibanernas seger.

nytimes.com

Kanada är synnerligen Politiskt Korrekt.

De har indianer de kallar first nations och ber om ursäkt till oupphörligen.

Trudeau och hans farsa skall vi inte tala om. Hans morsa hade diagnoser och rymde med Mick Jagger medan hon var gift med premiärministern.

Givetvis gjorde Greta sina mest bejublade framträdanden där.

Sverige är PK eftersom EU vill skapa konflikter i vårt land så vi inte kan enas och kasta ut EU i valen. Därför har vi konflikter med invandrare, feminister. Pride gör att folk ogillar gay.

Men varför är Kanada så PK?

Är det så att USA har lyckats skicka på landet en PK-agenda för att försvaga det och därmed kunna kontrollera det?

—-

Natalz2: 76910707

Trudeau och hans farsa är av den allra värsta sorten. Så kallade progressiva katoliker, dvs en sorts ”katolik” som sätter en ära i att göra allt tvärtemot vad kyrkan traditionellt stått för. Så gick det till när Kanada under en ”katolsk” premiärminister fick världens mest perversa abortlagstiftning dvs helt fri abort fram till födseln (I kid you not, fram till födseln!). Och hans son är en rent fanatisk hbtq-aktivist som infört eutanasi och nu villkorar Kanadas bistånd med att mottagarländerna måste införa abort och hbtq-politik. Dessutom är svinet rasist, mobbare och möjligen våldtäktsman, allt rinner av den djäveln som antagligen står under beskydd av den Onde själv.

Vidriga människor som under falskt katolskt flagg går Satans ärenden. Hoppas de får brinna i Helvetet.

—-

De amerikanska biskoparna funderar på att vägra ge nattvarden till Biden pga hans inställning till abort. Knaspåven håller på att få spel.

wwr: 76911005

Det är lite OT men nog är Sydamerika generellt mindre PK. Fast just hur katolicismen i Sydamerika ställer sig vågar jag inte säga. Kanske den rasat ur där också. Franciskus kommer ju från Buenos Aires, som dock är en progressiv stad med sydamerikanska mått mätt.

—-

wwr: 76911111

39% av kanadensarna är katoliker. Landet är PK. Den katolska kyrkan kanske är körd, helt enkelt.

—-

Natalz2: 76911124

Den sydamerikanska biskopskonferensen CELAM är genomsyrad av socialism, frihetsteologi och korruption.

Hela Pachamamadebaklet i Vatikanen för några år sedan hade sitt ursprung i den skeva teologi som drivs av de sydamerikanska biskoparna. Flera av de mest korrupta skurkarna som givits toppositioner i Vatikanen har Franciskus hämtat därifrån.

Men bland vanliga katoliker i latinamerika har den traditionella mässan exploderat i popularitet. Men det satte ju Franciskus som bekant stopp för nyligen. Regnbågsmässor och Pachamama ligger nog mer i linje med hans smak.

—-

wwr: 76911205

Jag såg bilden där påven närmast såg ut att tillbe den indianska fruktbarhetsgudinnan!

Då.är det väl så då. Katolicismen är körd och med 39% katoliker så passar Kanada in.

Det var väl Hillary och Soros som fick väldig fart på en katolsk vår. Wikileaks hade epost av Podesta som kopplade samman Soros och Clinton.

—-

Paris24: 76913855

Kanada är betydligt mer “vänster-europa” än USA, kanske beroende på de franska rötterna mer än Englands/Holland-rötterna som USA har som är mer för pengar och frihet. Jag får alltid obehagliga PK-vibbar från kanadensare, uppförstorat av ett enormt mindervärdeskomplex mot USA. 90% av kanadensarna bor väldigt nära USA-gränsen och jag har svårt att se hur man ens kan överleva detta utan att försöka vara lite annorlunda. För att slippa uppslukas helt.

—-

wwr: 76915184

Vi får se hur det går. Man har valt ut afghanska LGBTQ, ledande kvinnor och aktivister som OP-inlägget citerar.

Canada has promised to resettle more than 20,000 Afghan citizens from groups it considers likely targets of the Taliban, including leading women, rights workers and L.G.B.T.Q. people, as many nations scramble to evacuate their nationals and help Afghans flee.

—-

Tidigare valde man ut de vita hjälmarna att komma till Kanada. Då kommer jag ihåg RT visade en bild på en av dem med IS flagga och föreslog att han skulle stoppa ned den för att underlätta integreringen. 🙂

Det finns alltså ett land som har minst lika skum invandringspolitik som Sverige. I Sveriges fall är jag övertygad om att EU försöker slå sönder landet med etniska konflikter så att Sverige blir lättare att ta över.

Är det så enkelt att USA har lyckats påverka Trudeau och de andra till självförstörelse för att minska konkurrensen. Ett tecken på detta är den konflikt som förelåg mellan Trump och Trudeau. Den var så överdriven att den troligen var fejkad. Trump har kallat Trudeau two-faced, dishonest, weak. Det gör man bara om man vill dölja något. Jag tror USA har mutat de kanadensiska politikerna till att förstöra landet precis som EU gör med våra politiker

Spoiler:
Med tanke på att satsar på invandring av LGBTQ så blir det i alla fall förstärkning i kören:

youtu.be

—-

wwr: 76915510

Men toppolitiker uttalat sig inte så hårt om varandra om det inte finns en orsak, speciellt inte i när de kommer från två så närliggande länder. Jag tror orsaken är att Trump försöker mörklägga det samarbete som finns mellan alla politiker mot folket. I detta fall är USA rädda för konkurrens.

USA är redan infångat av deep state/nätverken/träsket. De har sina konflikter med svarta, hispanics och delvis indianer. Men Kanada ligger lite på sidan, kanske ungefär som Norden, Schweiz eller Texas, tre andra platser som attackeras nu.

Genom att Trump yttrar sig extremt hånfullt om Trudeau så försöker han mörklägga att USA samarbetar med Trudeau för att knäcka Kanada och köra ned landet i träsket. Ungefär som vi sjunker i EU.

—-

TrazanSatansson: 76915624

Kanada är förebilden för utrotningen av de nationella identiteterna som pågår i väst. Sverige följer villigt efter.

Black Pigeon Speaks | Trudeau: Canada has NO Core Identity youtu.be

—-

Procrastination1: 76916085

Kanada är det mest judestyrda landet i världen. USA har eller hade sitt “E pluribus Unum” med tanken att alla som kom till USA skulle bli amerikaner och dela samma kulturella identitet. Kanada satsar istället på något dom kallar för “kulturell mosaik”. Alla som kommer ska behålla sina ursprungliga identiteter och leva i egna samhällen inom landet dvs Kanada satsar stenhårt på balkanisering.

—-

Rasquit: 76918834

Jag är kanadensisk medborgare som bott i Kanada till och från i 20 år.

Visst finns det mycket PK här, men det är inte så svart och vitt. Det ni hör och ser är det som media prånglar ut, i princip deras älskling Trudeaus bild av landet.

Landet är stort, 40 miljoner människor på en yta större än hela EU tillsammans och de flesta är faktiskt vettiga.

PK-folket finns centrerade i främst i Toronto och Vancouver samt Montreal.

I övriga landet har folk faktiskt rätt sunda värderingar.

Det provinsiella självstyret är starkt, hemskolning är tillåtet (och rätt vanligt).

Snacka med en vanlig Kanuck som kör pick up i Alberta, Saskatchwean eller Manitoba så får man en annan bild.

Välfärden här är även extremt sparsam. Folk får klara sig själva, sköta pensionsparande själva, betala för förskola, universitet etc. Sjukdagar och VAB finns ej, inte heller semesterveckor. Folk är vana att rå om sig själva på ett annat sätt.

Sedan som svensk är det intressant att se hur migrationspolitiken skiljer sig.

Jag själv testades för HIV, syfilis, lungröntgades och massa annat innan jag fick uppehållstillstånd.

Sen var det språkprov, prov i kanadensisk historia, kultur och parlamentarism som skulle klaras innan medborgarskapet.

De flyktingar som kommer ställs det hårda krav på. Man flygs hit direkt från flyktinglägren efter att ha säkerhetsscreenats på plats. Sedan screenas man på kanadensik mark igen, sedan en tredje gång efter någon månad.

Alla genomgår hälsotester INNAN de sätter fot på kanadensisk mark.

Sedan har man ett bidragstak på motsvarande ca 150 000 kr, sen är det stopp. Efter ett år skall man kunna språket och vara i arbete, annars åker man ut igen.

Så behandlades Syrierna 2015. Man tog INGA ensamkommande män, bara kvinnor, barn och barnfamiljer.

De som accepterade dessa krav i lägren, och klarade screeningen kom till Kanada och idag är i princip alla i arbete.

De flesta vägrade att flygas till Kanada utan ville till kravlösa Sverige/Tyskland istället.

Så jo, man tar emot Afghaner nu men det är inte på samma sätt som Sverige där man bara låter allt och alla välla in helt kravlöst och sedan livstidsförsörjning.

Sen får man också inse att Kanada är mer ett projekt än ett land, centrerat runt medborgarskapet. Svårt att jämföra med Sverige.

Landet är bara 150 år gammal och är byggt från grunden helt på invandring. Fortfarande idag så plockar man russinen ur kakan och vill ha högpresterande invandrare som arbetskraft, som kan börja bidra från dag ett.

Idag är ungefär 25% “visible minority” alltså icke vita. Drygt 10% av dessa är kinser och fillipinos, 10% indianer.

Det fungerar faktiskt bra här där allt är centrerat runt medborgarskapet, men man kan inte jämföra ett projekt som Kanada med ett riktigt land som tex Sverige som alltid varit homogent.

Så visst, politikerna här är woke och PK till tusen. I realiteten så är det mest virtue signaling liberaler i storstäderna, vanligt folk är jävligt vettigt (och trevligt). Det ställs krav på folk här, man kan hamna på gatan väldigt lätt och folk är inte alls lika förstörda av den eviga tilliten till pappa staten som svensken är.

—-

Procrastination1: 76916085

Kanada är det mest judestyrda landet i världen. USA har eller hade sitt “E pluribus Unum” med tanken att alla som kom till USA skulle bli amerikaner och dela samma kulturella identitet. Kanada satsar istället på något dom kallar för “kulturell mosaik”. Alla som kommer ska behålla sina ursprungliga identiteter och leva i egna samhällen inom landet dvs Kanada satsar stenhårt på balkanisering.

—-

wwr: 76944183

Hela inlägget intressant.

Ursprungligen postat av Rasquit

—-

Visst finns det mycket PK här, men det är inte så svart och vitt. Det ni hör och ser är det som media prånglar ut, i princip deras älskling Trudeaus bild av landet.

—-

Men som citatet anger. Det är mellan folket och politikerna som fronten går numera. Inte mellan länder eller höger/vänster. Det gäller även Sverige men möjligen har svenskarna svalt mer av propagandan. (Har varit en del utanför Sverige de senaste åren.)

—-

wwr: 76944205

Mosaik = segregering, Tensta, Rosengård, konflikter

Motsats till integrering

Det är därför invandrarna tagits hit. För att skapa konflikt så vi inte gemensamt kan ställa krav på politikerna.

Snygg bluff de körde, våra politiker. De tävlade i att tala om att vilja integrera invandrare. Men till slut insåg man att de ville ha etniska konflikter, inte integrering. Wow!

—-

Applying present moral standards to past events to pressure politicians- — https://www.theguardian.com/world/2021/aug/25/indigenous-news-site-walking-eagle-news-satire

wwr: 77031007

En verkligt ledsen Jusse knäböjer och lägger ned en Teddybjörn där en indianskola tidigare låg.

Dom är faktiskt djupare ned i träsket än vi. Klen tröst, dock.

Det verkar inte gå att hot-länka bilden så ni får scrolla ned själva.

www.theguardian.com

Det är som vanligt. De övertrumfar varandra i att skapa konflikter runt gamla händelser istället för att se vad det kan finnas för konkreta åtgärder som behövs göras för indianerna idag. Man skapar konflikter, precis som Pride eller BLM.

—-

Psoglav: 77031135

Kanada prioriterar kvalificerad arbetskraftsinvandring framför flyktingkaos och därför är kriminaliteten troligen inte lika allvarlig som i många EU-länder. De tar emot många asiater, men relativt få araber och afrikaner.

—-

RepublikenTaiwan: 77031393

Av samma anledning som varför Sverige är så PK:

Kanada är ligger tryggt och helt skyddat bakom sina stora granne USA.

USA skyddar Kanada emot alla utländska militära problem som kan tänkas uppkomma. Kanada behöver nästan aldrig tänka på sin egen säkerhet, och Kanadas militära försvar är mest en form av terapiverksamhet för de som jobbar där.

Så är det med Sverige också: Sverige ligger geografiskt isolerat långt uppe i norr, bakom hav (Östersjön och Skagerack) som skyddar det mot omgivningen. Sverige är dessutom nästan helt omgivet av Nato-länder, som skyddar Sverige mot alla utländska militära problem som kan tänkas uppkomma.

Och när länder är så trygga från utländsk militär invasion, som Kanada och Sverige är, och knappt alls behöver tänka på att skydda sig själva, då sitter deras befolkning och dagdrömmer och grubblar på en massa oviktiga trivialiteter och petitesser istället, som tex Politisk Korrekthet.

Det enda som kunnat väcka Sverige ur dess Politiskt Korrekta dagdrömmerier, är de senaste årens massiva våldsvåg med skottlossningar, bombdåd och granatkastande. Dessa har ruskat om Sverige rejält, och i takt med att skjutmorden blir fler och fler, blir det mindre och mindre PK-dagdrömmerier.

Politisk Korrekthet är, åtminstone i Kanadas och Sveriges fall, en välfärdssjukdom. Det är något folk grubblar på, när de inte har några andra allvarligare problem att oroa sig för.

Varför har Sverige (nästan uteslutande) debatterat feminism under de senaste tre decennierna? Eftersom att Sverige under den tiden hade löst nästan alla andra allvarliga samhällsproblem. Det fanns inga andra allvarliga samhällsproblem att lösa, och därför kunde man lägga sin tid på att babbla feminism.

Nu har Sverige snabbt fått ett massivt samhällsproblem med skjutmord och gängvåld, och plötsligt är hela PK-feministdebatten som bortblåst. Vi har fått ett verkligt problem, och då bryr sig ingen längre om de feministiska dagdrömmerierna.

—-

Canadian Protesters Toppled Statues of Queens Victoria and Elizabeth II — https://www.google.com/amp/s/news.artnet.com/art-world/protesters-toppled-statues-of-queen-victoria-and-elizabeth-ii-1985642/amp-page

wwr: 77032002

Det är en välformulerad teori, men jag håller inte med. Jag anser att PK kommer in i länder via internationella nätverk där pressen ingår. PK är ett sätt att skapa konflikter och skrämma politiker till lydnad.

Nätverken måste åstadkomma konflikter i målländerna. Nu har skjutningarna blivit så framgångsrika att femnistkonflikterna förpassats till andraplats. Kanske t.o.m. tredjeplats efter Prides intåg där sex-aktivisterna fått upp ett rejält hat mot normala, oskyldiga bögar.

Frågan är också vilka länder som är PK. PK är en västgrej. Kommer man utanför Europa blir PK mer sparsamt. Brasislien, Indien, Kina, Vietnam är väl knappast PK, men det beror på definitionen. Schweiz isolerat men inte PK. Men det beror på att folket får vara med att styra.

Det som är intressant är att Samväldet delvis är PK. Kanada och Australien. Britterna visar upp lite PK med BBC och en del muslimska höga tjänstemän. Indier förstås. Men britterna lämnade EU och är nog inte lika PK.

Det anknyter till din teori. Kan det vara så att stora enheter använder PK för att kontrollera mindre. Kanada har legat under både USA och Storbritannien och därför försvagats genom PK-propaganda.

—-

RepublikenTaiwan: 77032209

Intressant, men själv tror jag inte på existensen av “av främmande makter implanterade tankevirus”.

“Implanterade tankevirus” är något som ledare för diktaturer tror existerar, tex Kinas Kommunistparti.

Kinas Kommunistparti tror att vanliga kineser måste “skyddas från det illasinnade demokrativiruset, som finns i andra länder, och kan läcka in i Kina”. Därför har Kinas Kommunistparti upprättat världens största internet-brandvägg, för att skydda vanliga kineser från att se ord som “demokrati, rösträtt, yttrandefrihet” osv.

Jag tror att varje människa själv är kapabel att förstå, och bestämma, vad han ska tycka och tro på.

—-

wwr: 77032485

Ja. Så är det till stor del. Men som någon “kanadensare” skrev i tråden, folket är inte PK (ej heller i Australien). Politikerna är PK.

Svenskarna har väl mjukats upp men numera ligger fronten mellan folk och politiker. Schweizarna kan hålla kontroll på sin regering lite. Regeringen ville klimatbeskatta bensin i somras. Nix sade folket, så det blev inget. Ett drömland.

—-

wwr: 77033067

Ja. Kanadickerna har det tungt i alla fall. Här fick aktivister omkull en rejäl staty av drottning Victoria som hämnd för några omarkerade gravar av indianska skolbarn.

news.artnet.com

www.theguardian.com

Visst det fel. Men de borde koncentrera sig mer på det som händer nu och vara mer inriktade på konstruktiva åtgärder.

—-

%%%%% Canada

The blog is still evaluating this case, but it seems the police hunt and media coverage is comparatively scarce for a triple killing. One of the suspects has been described having a nazi connection. It is possible this is fake news, promoting an image of “violent nazis”. The father of one youngster has said they looked upon themselves as Russian. This may also be a Russian smear campaign.

Add: Aug 1. Hunt terminated after only 10 days. No photos of large posse. No interviews with victims’ families. This is fake news.

Svarta-Skatan: 68215456

Två tonåringar jagas efter tre mord och tros ha tagit sin tillflykt till vildmarkerna.

“Två unga misstänkta trippelmördare är på flykt undan polisen i Kanada.

Jakten har gått över enorma distanser. Nu tros männen ha dragit ut i vildmarken.

– De möter en del brutal terräng, säger Gilliams borgmästare Dwayne Forman, till och tillägger att insekterna är ohyggliga.”

ostrasmaland.se

google.se

Bilder på dom misstänka.

Så hur tror ni det här slutar, tror ni att dom kommer att tas levande? Och för det andra är dom skyldiga? Vittnen har vad jag förstått sett det första paret som sköts ihjäl i rejäl ordväxling med en äldre man innan dom hittades döda, som polisen först gick ut med en fantombild på, innan misstankarna gick över på tonåringarna.

karlsoon: 68248262

Mellan tummen och pekfingret skulle jag tro att de befinner sig inom radie på Max 5 mil från bilen.

Det är ungefär lämplig sträcka dom skulle kunna ha förflyttat sig i besvärlig terräng i kombination med trötthet och inte alltför högt tempo.

develi: 68248282

Ja, det är väl i den radien de har hotspot (Gillam) förutom avstickaren (YL) pga av trovärdigt tips på sön em.

Har det kommit rapporter från polisjakten? Det borde ju vara stor rapportering om jakten på trippelmördare. Det borde vara hundratals poliser ute i buskarna.

Frein mördade en polis och skadade en i USA. Det var en massiv jakt. Men det har jag inte hittat något om i trådens fall. Inga bilder på stora grupper av poliser. Helikoptrar, värmekamera, hundpatruller, drönare, nyhetsuppbåd, omständigheter runt morden, intervjuer med anhöriga till de mördade.

The police manhunt grew from nearly 200 officers by September 17[23] to 400 officers by September 22[32] to nearly 1,000 on September 24.[33] Law enforcement officers included local police, state police forces from Pennsylvania, New York, and New Jersey[34] as well as FBI, U.S. Marshals Service; and the Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives.[32] Though tracking dogs were regarded as a valuable tool, particularly on damp, calm days when scent dissipates most slowly, Frein successfully evaded them using “water crossings and terrain conditions.”[35][36]

Equipment included numerous police vehicles,[37] armored BearCats,[25] at least four helicopters with thermal imaging equipment, and a 13,000-pound, $245,000 Ring Power armored siege vehicle dubbed “The Rook”.[22] The FBI displayed Frein’s image and the number of a state police hotline (866-326-7256) using hundreds of digital billboards in Pennsylvania and five other states that are controlled by Outdoor Advertising Association of America.[37][38][39]

en.m.wikipedia.org

The Royal Canadian Air Force joined the hunt for Bryer Schmegelsky and Kam McLeod, the two men wanted in connection with the murder of Australian man Lucas Fowler, as authorities searched abandoned buildings and dense Manitoba wilderness inhabited by polar bears.

abc.net.au

murdering Australian tourist Lucas Fowler and his partner, US citizen Chynna Deese,

second-degree murder in the death of Leonard “Len” Dyck, 64, of Vancouver.

The Guardian

cbc.ca

nyt

Could this piece of news be a “fake nazi” promotion by the media?

B.C. homicide suspect Bryer Schmegelsky not a neo-Nazi, dad says

But the wanted 18-year-old thought Nazi memorabilia was ‘cool’

cbc.ca

Som jag skrev tidigare så tror jag det kan vara något fel på den här nyheten.

Det borde vara fullt i skogen med polis och militär. Helikoptrar och hundpatruller. Samhället har ansvar att både rädda dem och ta fast dem. Journalister borde flockas och rapportera tätt.

Men det verkar ju vara alldeles tyst. Det här är inte normalt.

Vid två tillfällen talar man om björnar. Vid ett av dem visas omotiverat en bild av en isbjörn i skogen. Möjligen vill man ge känslan av att de eftersökta kan ha blivit slagna av rovdjur.

Land: Canada. Offer från: Australien, USA, Canada. Det kanadensiska offret har holländskt namn liksom hans chef vid botaniska avdelningen på universitetet. – Samma samling länder som ofta samarbetar: Commonwealth, Holland (Jfr Kamphuis), Australien (jfr Assange).

Mycket talar för att detta kan vara fake news. Man vill ge bilden av en nazist som mördare. Pappan stressar i media om att sonen kan vilja “go out in a blaze of glory”. Knappast vad en far förväntas säga. Han har även lämnat över en bok han skrivit till media.

Jag följde #Canadamanhunt men jag såg inga bilder på större polisuppbåd. En helikopter, en hundpatrull. Inte i media heller. NYT har bildtexten

The road to Gillam. A small army of investigators hunting the suspects has done little to ease residents’ fears.

Men vad visar bilden – en öde väg!

nytimes.com

The New York Times tries to make us visualize an army that is not there. (Image has been compressed and converted to b/w to save space.)

Jag vidhåller att det är onaturligt få reportage från en så stor jakt.

Man visar björnar, kanske för att vi skall tro att ungarna är uppätna.

Samma otursförföljda länder som vanligt. Australien (jfr Assange), holländskt namn (jfr Kamphuis) på professorn som dock sägs vara från BC även Commonwealth.

Pappan till en av grabbarna har just lämnat över en bok om sitt liv till reportrarna. Någon slags nazi-koppling på grabben, förstås.

Jag har länkat jakten på Frein förut. Där fanns det reportage från jakten. Den fortsatte helt enkelt tills man hittade honom. Det gör man med mördare. Ett tag 1000 poliser i buskarna samtidigt. Det tog visst 7 veckor. Polisen misshandlade honom för han var polismördare. Nu dödsstraff som troligen konverteras. Allt går att följa.

Självklart är det svårt att bevisa. Men den här jakten känns svävande. Jag gissar det kan komma att rinna ut i sanden. Men vi får fortsätta följa den och se vad som händer.

En del inlägg verkar på allvar mena att de två tonåringarna skulle kunna fly från ett polisuppbåd. De skulle jagas som mördare genom skogen och skulle naturligtvis snart vara fast.

KjelleBenchpress: 68258507

Canada är världens nästa största land på nästan 10 000 000 km2.

Sverige är på drygt 450 000km2, så det finns nog gott om plats att gömma sig på bara man tar sig till skogs.

Andra inlägg ironiserar över situationen.

karlsoon: 68258751

Dom är ju tränade för sånt här.

Dom har ju erfarenhet av combat, survive, camouflage, picnic.

Tror det är omöjligt att ta fast dom nu, dom är för skickliga.

7.2PaRichterskalan: 68261560

Mördarjakten i Kanada

“It could be the beginning of the end in the manhunt for two suspects accused of killing three people in B.C. RCMP said they will pull the majority of their resources from the search this week. Police have searched over 10,000 square kilometres of wilderness with police dogs, drones and a military plane with no signs of the teens.”

mystratfordnow

Inte ett skit har hänt och inte ett endaste jota vill hända då det är bara dom närmast sörjande som orkar fortsätta leta.Så letandet är över för denna gång

Vilken ploj. Vad säger anhöriga till de tre “mördade”?

August 1, 2019:

wwr: 68267477

Det är inte normalt att man trappar ned sökandet nu.

Det är bara 10 dagar sedan man senast såg dem. De påstås ha mördat tre personer. De är beväpnade och uppenbarligen extremt farliga.

Det borde gå ut larm och efterlysning över hela landet nu. Jakten borde fortsätta. Men det har jag inte sett något om. Mycket märkligt.

The social forum trolls disregards that two armed, extremely dangeous triple killers are at large. Police are cutting down on search there are no APB:s, warrants, national alerts etc. This is not normal.

The trolls just continue less relevant discussions on f.ex the upbringing of the boys. The book given to the press by the father of one boy seems to be used as a decoy to detract attention from the fact that two allegedly armed and dangerous fugitives are probably roaming the country.

This story is fake news.

globalnews.ca

Last seen on July 22. Hunt terminated on August 1. 10 day hunt! “Armed and dangerous” but no APB. The whole story is fake news to promote an image of “Russian Nazi killers”.

August 7, 2017

wwr: 68319329

Har man fortfarande inte utfärdat larm och efterlysning över hela Kanada, publicerat bilder på de misstänkta i TV och alla tidningar, satt upp foton vid gränsövergångar etc?

Det här påstås ju vara beväpnade desperados som rör sig över stora ytor och skjuter ihjäl människor bara för att komma över deras bil. Nu har de dessutom varit på flykt en tid och kan, om möjligt, vara än mer desperata.

August 8: It is claimed in media that the boys have been found dead, probably shot.

Daily Mail

Canada’s Trudeau loses a little ground in first polls since blackface scandal

smh Sydney Morning Herald

develi: 68836120

– KM/BS erkänner morden via video strax innan de tar livet av sig

– de planerade att mörda fler enligt videofilm som återfanns

– planen var att ta sig vidare från Hudson Baby via att stjäla en båt

– alla tre offren sköts till döds, motiv har inte framkommit via mördarna

– några av skotten beträffande paret var bakifrån enligt obduktion

– bakrutan på deras Van var tidigare oskadad enligt vittnen dagen innan

– paret har troligen mördats innan KM/BS fortsatte till Yukon, de iakttogs i Whitehorse

– professor Dyck dog av ett enda skott

– KM/BŚ hade sagt till sińa föräldrar att de hade problem med bilen

– via flertal tips och vittnen har RCMP kunnat få fram en bild som motsäger att de var bra pojkar och inkapabla att mörda som deras anhöriga trodde.

Ett vittne i Yukon antas ha mött dem den 17:e i närtid till morden:

“The witness said he was pulled over for a nap along the side of the Alaska Highway more than two hours west of Whitehorse, when a truck pulled over in front of his and a male got out, holding a “long gun” and appearing in a hunting stance, moving slowly towards the witness.

As the truck also began driving slowly towards him, the witness sped off, driving past the truck as the driver covered his face. Police believe those two men were McLeod and Schmegelsky.”

Video 1:

De erkänner morden och att de planerade att gå till Hudson Baby, stjäla en båt och resa till Europa eller Asien.

Video 2:

Bryer säger att de nått fram till Nelson floden och att de troligen måste ta livet av sig, Kam håller med.

Ingen av dem visar nån ånger/ger uttryck för skuld då de återigen tar på sig morden

Video 3:

Bryer säger att de rakat sig som en förberedelse inför deras egen död, att de troligen är döda inom en vecka och att de planerar att döda fler människor.

Video 4:

Paret uttrycker att de planerar att skjuta sig själva.

Video 5:

Endast 6 sek, troligen filmat av misstag.

Video 6:

Det beskriver sin sista önskan och testamente och vill bli kremerade.

Bilder på kameran:

Bryer poserar med ett av vapnen, ett annat foto är en selfie av Kam.

Hackett, RCMP:

“We know this file had impacts provincially, nationally and internationally,” he said.

“Many have been affected, but none more so than the grieving Fowler, Deese and Dyck families.”

Källa:


“Schwarzwald-Rambo” Yves Rausch

Another man hunt in the forest:

Schwarzwalds-Rambo Yves Rausch avväpnade fyra poliser och försvann, 12/7 -20 Tyskland

BAB7: 72243385

Pågående händelse!

100 poliser jagar just nu en beväpnad och farlig person i schwarzwald/tyskland.

bild.de

merkur.de

nobbens: 72294396

Undrar varför han högg en polis med yxa och hur de kunde tillåta honom göra det – spelet var ju förlorat och poliserna var ju förvarnade? Det hela är mycket besynnerligt.

wwr: 72295334

Ja, det låter konstigt.

Två kanadensiska pojkar påstods för inte så länge sedan ha dödat flera personer och flytt till skogs. De återfanns döda. Där vill jag minnas att tidningarna hittade vissa “nazistkopplingar” el liknande. Men Kraut-Rambo verkar inte ha tillskrivits några otäcka politiska kopplingar?

psykoshippien: 72295672

Stod väl i tråden att han hade högersympatier sedan tidigare? Dock är det ju inte på tapeten i artiklar som jag förstått det. Det kanske är ute att nazianklaga folk. Kanske blir för kliché med en tysk nazist.

wwr: 72295684

Det har du rätt i. Det blir ofta en sådan vinkling av media tycker jag. Är alla “desperados” nazister?

Motives still unclear as hunt for ‘Black Forest Rambo’ enters sixth day

According to Der Spiegel magazine, Rausch was convicted of “incitement of the people” as a 15-year-old, after doctoring a sign on a building to read “Jews away”.

theguardian.com

(igår)

Sommarens högerdesperado – tick

BAB7: 72293590

Lite lustig historia om sammanfattar den kort:

Fyra poliser larmas till en kolonistuga om en pistolbeväpnad person, där anträffar de en kille sittandes framför stugan beväpnad med pilbåge, pilar, kniv och en pistol.

När polisen ska gripa mannen drar denne fram pistolen och avväpnar de fyra poliserna, de blir tvingade att överlämna sina tjänstevapen och killen flyr med pistolerna, pilbågen och allt till skogs.

2500 poliser sätts in i jakten, dagarna går men poliserna hittar honom inte.

Till slut hittas han dock, men inte av någon av de 2500 poliserna utan av två privatpersoner som var ute och gick i skogen.

Privatpersonerna larmar polis och visar poliserna vägen till den plats de sett honom.

Polisen söker då efter honom med spårhund, efter ett tag hittar en grupp poliser honom i buske, beväpnad med fyra pistoler och en yxa.

I samband med detta lyckas en av poliserna bli huggen med yxan i benet, och skadas lätt.

De andra poliserna griper då killen.

Alla är vid gott mod och ingen blev allvarligt skadad, slutet gott, allting gott.

%%%%% triple killer

%%%%% man hunt

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.002.033 Poland

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »