Categories
01 trolling, trolls alternativ for sverige anti-democratic, pseudo-democratic, democratorship center party hagwall influencing elections, election meddling, investigations thereof nazi smearing opinion polls; elections vagueness, ambiguity zAll pages

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (05) …

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Cont’d from

Tycker ni AfS uppvisar likheter med Sparta eller Mishimas Tatenokai?

Båda var ju, liksom AfS, militärt orienterade.
Gayvibbar har ju tidigare även diskuterats rörande AfS ledande politiker. Nyligen såg jag också att M Hagwall har haft scennamnet Märta under sin verksamhet inom battlerap.

En bild på Hahnes kompis The Golden One, motsäger inte detta. Den lagras under filnamnet Sparta1.

Mishima var homosexuell. Det gällde även flera av hans samurajer, vill jag minnas.

Mishima was active as a nationalist and founded his own right-wing militia, the Tatenokai. In 1970, he and three other members of his militia staged an attempted coup d’état when they seized control of a Japanese military base and took the commander hostage, then tried and failed to inspire a coup to restore the Emperor’s pre-war powers. Mishima then committed ritual suicide by seppuku. The coup attempt became known as the “Mishima Incident”.
Wiki

Att AfS lägger upp för statskupp tror jag inte, men likheter med Sparta och Mishima kan övervägas.

Att gräva sig tillbaka i historien är typiskt för vänstertroll som låtsas agera nationalister. Man undviker att se framåt. Man vill försöka få nationalism att vara ålderdomlig. Det kan vara allt från Sparta till Heidenstam.

De som stöder AfS betonar naturligtvis konflikten:
Marcus Follin aka “The Golden One” har länge propagerat för att man ska framhäva sin manligheten, Att män ska bli män helt enkelt. Och han är rätt i tiden kan man säga, nu när vi har prideparader i varenda Svensk stad och en feministisk regering på de. Marxisterna med deras olika lobbyorganisationer har länge försökt klippa kulorna på männen, och även pojkarna vars pungkulor knappt ramlat ner.

Men Anna bor alltså i Rättvik men representerar Västernorrland i riksdagen?
Är det bara ytterligare ett tecken att RD-ledamöterna tappat kontakten med sina väljare, eller finns det någon annan förklaring? (Eller är någon av uppgifterna fel?)

Men när man kolla hennes Wikipedia så representerar hon Västra Götaland! Västernorrland, Rättvik, Västra Götaland! Är systemet byggt så att väljarna inte skall få en möjlighet att få kontakt med sina reepresenterar. [ anti-democratic ]

Har partiernas rikslistor med detta att göra?

Hoppas moderatorerna tycker att det är OK att vi klarar ut Annas bostadsort och riksdags-distrikt. Det är ju intressant i förhållande till AfS som kan ha viss Norrlandsövervikt och NMR som tydligen har koncentration i Dalarna, enligt tråden. (Då slipper vi sparka liv i någon gammal tråd.) Annas motion om medieägande har en roll i näsgate menar jag bestämt.
[anti-democratic]

Trollen jobbar som vanligt vidare med att försöka koppla nationalism till ålderdomliga eller orimliga faktorer. För trollen representeras nationalism av Bullerbyn och ett Sverige med genetisk och etnisk homogenicitet.

AfS är en Internetföreteelse konstruerad av MSM och andra globalister för att sprida hat och konflikt mellan grupper samt försöka sno några procent väljare av SD.

AfS hater-troll-framtoning gör dock att de inte gör några framsteg i opinionen. Detta förklarar trollen med att AfS struntar i opinionen! På det sättet lär de inte nå riksdagen.

I sociala forum påstås att man från början inte visste vem mannen var trots att filmaren pressat mannen med politisk/invandringsrelaterade frågor. Sedan läggs det in uppgifter om mannens namn och politiska hemvist. När mannens namn läggs in lägger man inte in förnamnet så att det inte gåt att skilja mannen från sin mor som är en mer känd politiker än mannen (hon är riksdagsledamot). Modern har tidigare kritiserat koncentrationen av medieägande.

Man kommer inte till annan slutsats än att sociala forum vill svärta ned (“brunsmeta”) mammans motion med sonens handling.

Att pressa en påverkad tunnelbanevandal med besvärliga frågor gör ju inge vettig person. Videon är riggad. I sociala forum kallas filmaren “arabisk tjej”. Hon talar perfekt svenska och ställer frågor som ett mediaproffs, det har bloggen påpekat från början. Det visade sig senare att hon har medieföretag i Solna. Att kalla henne “arabisk tjej” är missvisande.

Sociala forum vill naturligtvis dölja att hon är mediaproffs samt vill skapa konflikt mellan svensk nationalism och en person av utländsk härkomst, som dessutom sammanbor med en annan invandrare, vad det verkar.

Rubrik i sociala forum:
Arabisk tjej konfronterar AFS politiker (Hagwall) på tunnelbanan. (ändrad rubrik)

AfS är en av de sämre false-flag-attackerna mot svenskt oberoende. Man vill försöka koppla ihop svenskt oberoende med omöjliga åtgärder som t.ex att skicka hem invandrare som redan rotat sig här. Man motarbetar integration genom att försöka sprida hat mot invandrare och hur de t.ex klär sig i burka. Man vill upprusta försvaret och skära ned riksdagen (bädda för än mer teknokrati). De rika skall få mer genom plattskatt.

Partiledaren har jobbat på typiskt globalistiska företag som köper upp mark i Ukraina och Ryssland och försöker slå ut lokalt jordbruk eller utför marknadsundersökningar för att underlätta för multinationella företag att underminera lokalt initiativ

Den enda återvandring vi möjligen kan få se är när partiledaren för AfS tar båten tillbaka till Finland efter valet.

Massmedia hoppas dock att AfS skall få SD att “blöda” några procent som SvD uttryckte det.

SD är (till skillnad från AfS) hatade av media. Det är en kvalitetsstämpel. Enda hoppet för riket är att det går att rösta upp SD i 51% och se om de kan leverera.

Regulus:
Nu är väl en fördubbling av kvotflyktingarna inget som SD går till val på? Om jag minns rätt var det ett utspel de gjorde för ett par år sedan för att i utbyte få igenom ett stopp för anhöriginvandring. Något som de andra partierna inte gick med på.

Regulus:
Detta finner jag dock lite tramsigt:

Partiet har uppmärksammats i sommar för att de använt sig av logotyper för sina budskap som är snarlika svenska myndigheters som Migrationsverket och Socialstyrelsen vilket kan vara ett lagbrott.
SvT

Det finns betydligt värre ting att skriva om AfS.

Diskriminering av utlandsfödda svenska medborgare

AfS vill begränsa anhöriginvandring till dem som varit svenska medborgare i 18 år. Eftersom det enligt AfS ska ta 10 år att bli svensk medborgare innebär det att en utlandsfödd person får vänta 28 år (sic) på att ta hit maka eller make och barn.

Detta är ett orimligt krav. Här handlar det inte om flyktingar med temporärt eller ens permanent uppehållstillstånd utan folk som faktiskt blivit svenska medborgare enligt de mycket hårda regler som AfS ställt upp. Att förneka dem de rättigheter som en infödd svensk medborgare har är inte förenligt med grundläggande rättsprinciper.

Fördrivning av utlandsfödda svenska medborgare

AfS lovar att åtminstone en halv miljon människor som de inte anser har i Sverige att göra ska skickas hem till sina ursprungsländer. Här handlar det inte bara om nyligen anlända och folk som fuskat, begått brott eller uppehåller sig i Sverige illegalt.

Nej, AfS vill även driva ut svenska medborgare som arbetat och skött sig men inte fullt ut integrerats och därför anses belasta samhället. För att påskynda den processen vill AfS t.ex. beröva medborgare som inte lärt sig svenska tillräckligt bra deras rätt till sjukförsäkring och pension.

Haha. Den va’ bra! Snacka om att ha medvind i media.

(SD har i alla fall en stark kvalitetsstämpel – media verkar hata dem.)

Den enda återvandring vi får se är när Kasselstrand tar båten tillbaka till Finland efter valet. Ett gäng burkor vinkar av med skyltarna “Tack för besöket”.

Man kan inte helt strunta i opinionen och media och bara försöka låta tuff. Trump har haft en viss (unik) styrka att skriva egna regler. Men AfS ligger inte på den nivån, finansieringen etc. Att kasta ut svenska medborgare är dessutom politiskt självmord.

Nostradumbass
Svenskfientlighet är redan ett stort problem. Och mycket av fientligheten kommer från människor med roliga hattar. Passive Agressive bashing och svenskfientligt concern-trollande är en paradgren.

Jag medger att jag har tvekat om SD.
När de uteslöt Hagwall var jag kritisk. Men det visade sig kanske vara rätt åtgärd om nu hela familjen Hagwall är vänstertroll.
Filmen som SD gjorde om S är även klassisk vänstertrollning. SD sätter fokus på sin egen “svaghet” – “de rasistiska rötterna”.

Men SD har gjort mycket bra, vi har inget alternativ. Rösta upp SD i 51% och se om de kan leverera. Inget kan bli sämre än nu.

AfS, NMR är klassiska vänstertroll i högerkläder. Eftersom vi inte har något större problem med antisemitism och rasism i Sverige så måste Bonniers (eller någon liknande) betala för dessa salongsnazister.

Utan antisemitism dör medieimperiet.

Man får helt enkelt lita på medias bedömning.
Media gillar krig, invandring och feminism, vilket jag inte gillar. Media verkar hata SD ganska genuint men ger visst stöd för AfS.
Så det får bli att rösta på SD.

 

SvT

ReiseReise

Minst sagt bisarrt, man kallar dem för Högerpopulistiskt. Har svensk media mjuknat?

(Media stöder alltså AfS.)

 

 

 


Har systemet lyckats skilja riksdagsledamöterna från sina elektorat?
[anti-democratic]

 

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Anna Hagwall, som företräder Västerbotten, lämnar sina uppdrag som ledamot i skatteutskottet. Hon avgår även som intern gruppledare för Sverigedemokraternas skattepolitiska grupp.

Västerbottenskuriren

Anna Hagwall
Member of the Swedish Parliament
for Västra Götaland County
Wiki

Det råder en öppen konflikt i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp.

Partiets gruppledare Mattias Karlsson får nu hård kritik efter att han uttalat sig om partiets distrikt i Norrbotten och Västerbotten.

– Jag känner mig nödgad att försvara vår ideologiska heder, skriver riksdagsledamoten Jeff Ahl (SD) från Norrbotten i ett mejl till Aftonbladet.

Afonbladet

ST

Inför valet 2010 var Anna Hagwall, 59 år, från Rättvik en av partiets mest framträdande politiker i länet. Hon placerades på partiets plats 24 i riksdagslistan. Partiet erövrade 20 platser i riksdagsvalet.

Efter valet trappade Anna Hagwall av sitt engagemang för partipolitiken för att i stället satsa mer kraft på sitt jobb som optiker. Nu kan turbulensen inom SD ta henne tillbaka till den politiska hetluften.

– Det stämmer att Anna just nu står på tur att ta över en riksdagsplats för oss. Vi har pratat med henne och hon är helt införstådd med situationen. Hon är beredd att ingå i riksdagsgruppen, säger Erik Myrin vid SD:s riksdagskansli.

Huruvida Anna Hagwall har koppling till Norrland är alltså osäkert. AfS skulle dock kanske kunna ha viss koncentration där. Norrland är ett vänsterfäste. När medierna drevade mot Batra verkade det som om de började med att först ringa M:s Norrlandsdistrikt i sina upprepade runtringningar vilka till slut fällde Batra.


Suddighet

[vagueness]

Genom att vara suddiga och ha stöd av stora mängder troll håller AfS sina frågor i fokus.

På hemsidan säger man inget om att ta ifrån någon medborgarskap. Men i andra sammanhang gör man det.

Invandrare som erhållit medborgarskap: 88.000
Här handlar det om invandrare som erhållit medborgarskap men som på olika grunder förverkat sin rätt att stanna kvar i landet. Det handlar om de som i åratal vägrat att arbeta, de som begått grova eller upprepade brott, samt de som vägrat lära sig svenska och som i övrigt uppenbart inte haft någon som helst ambition att göra rätt för sig.

DN och SvD ger uppmärksamhet åt Internetfenomenet AfS som är obetydligt på den politiska scenen. Inga säkra, oberoende opinionsmätningar har redovisats.

Webbtidningen Samtiden som ägs av Sverigedemokraterna skriver ej om AfS.

SD framstår tydligt som det enda möjliga, äkta oppositionspartiet. Ett parti som har stöd av våra globalistiska media (AfS) kan inte vara ett äkta nationalistiskt parti.

DN och SvD ger publicitet till AfS.
En centerpartist röstar på AfS.:
-1- -2-
Sofia Arkestål

Snacka om kontrollerad opposition. Trodde inte det skulle göras så uppenbart.

Ett troll avger standardsvaret

Du är så insnurrad i påhittade konspirationer att du har tappat all verklighetsförankring. Du dyker upp här i tråden med den ena bisarra kommentaren efter den andra men den här tar nog priset.
Man vet inte om man ska tänka: “Ditt dumma jävla fån” eller “Stackars sate”.

Det är ingen nyhet för någon att högerlibertarianer i hög utsträckning strömmar från libertarianismen till althögern, och de som fortfarande kallar sig libertarianer har i hög grad allierat sig med eller låtit sig influeras av althögern – men du tror väl att althögern är en socialdemokratisk konspiration också. Hursomhelst, det parti som bäst kanaliserar den energi som althögern givit den nationella rörelsen är AfS med sin implicita etnonationalism. Som jag skrivit i tidigare inlägg är Hoppelibertarianer i samtidens centrala frågor i princip oskiljbara från althögern när det gäller åsikterna.

Och om man vet något om vem Sofia Arkestål är är det inte heller någonting som är direkt förvånande med att hon röstar på AfS då hon är starkt influerad av Hoppe.
Personargument och någon gammal filosof. Man är rädd för att diskutera Sveriges problem idag.

Ytterligare en aspekt på hur AfS försöker framställa sig själva och nationalistiska idéer som frånstötande är den blinda tron på den store ledaren (Kasselstrand), ungefär som nazisterna följde Hitler.

Det är sådana här jobb man förväntas utföra om man har en MBA.

OpenSociety Daniel Sachs
Tips till Kasselstrand efter valet.
(Även Reinfeldt och Borg är ekonomer)
[influencing elections]

Ottokar:
Det kan var att du hittade den felande länken. Det fanns tydligen en löslig grupp ekonomer från Handels som kallade sig Centerekonomerna varav flera sedan var verksamma i bakgrunden när Centerpartiet kapades av globalisterna. Centerpartiet blev ju mycket förmöget när hela mediarörelsen såldes och sitter nu på en gedigen kassa.

Ett parti utan ideologi kapades centralt. Det var perfekt för fientligt maktövertagande med metoder som lärdes ut på Handels.

Handels stoppar debatt med SD

Flashbackmoderatorerna ger extremt stöd åt AfS. Ett inlägg (2) besvarar en AfS-supporters inlägg (1) och förklarar att Kasselstrand arbetat på ett globalistiskt företag. De köpte jordbruksmark i Ukraina och Ryssland och effektiviserade. Målsättningen var sannolikt att slå ut lokalt ägd produktion.
Detta inlägg (2) tas bort men inte det inlägg (1) av AfS-supporter som inlägget (2) besvarar.

Tillstånd att hålla valfinalsmöte i Kungsträdgården indraget pga nyliga rasistiska kommentarer.

Perfekt reklam, YouTube stänger ju av dem ibland också.
Oj så farliga de måste vara.
Rubriknyhet på Text-TV.

Om de först får denna gratisreklam med att deras tillstånd dragits in, men tillståndet sedan ändå beviljas och de får hålla mötet, då har de fått maximal draghjälp (och kan klara 0.1%-strecket)

Först nu har Sthlms stad fattat att partiet är rasistiskt. Godmorgon!

Det högerpopulistiska partiet Alternativ för Sverige har fullständigt exploderat på sociala medier – men syns inte i opinionsundersökningarna.

– Det är så lågt att vi inte beräknar exakta siffror, faktiskt. Det är bara enstaka svar. Det handlar om promillen, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop.

Expressen

Media och AfS har tillsammans mörklagt AfS extremt låga opinionssiffror. Men nu, två dagar före valet, går Expressen ut och avslöjar sanningen.

En artikel från 2016 påvisar att att partisekreteraren har som jobb att hjälpa flyktingar stanna.

Artikeln om Ohlsons arbete som flyktingbiträde skrevs långt innan AfS bildades. Som helhet har Afs haft sröd av media. Det enda undantaget var Expressen som någrs dagar före valet avslöjade AfS extremt låga opinionssiffror.

Election watch
How AfS manipulated social media

Många sajter som stött AfS är förmodligen false-flag.

Endevil:
Just nu skulle jag kunna dansa kalinka med en rysk pirog och en vodkaflaska i vardera hand om Putin invaderar Sverige. Men att han skulle förbarma sig och lägga ned resurser på att avsätta den korrumperade svenska makteliten är väl för mycket att hoppas på.

AfS utövar våld mot fredliga motdemonstranter!

Personligen tyckte jag att den här händelsen var ganska anmärkningsvärd, det var vad jag kunde se inga aggressiva konfrontationer från publiken i Karlskrona, inga orchblattar som stod och pekade finger eller så:Återvandringsturnén har kommit till KARLSKRONA!

^^ 33 minuter in i klippet, står finnen jämte en blond, äldre svensk kvinna, hon sköter sitt och protestviftar lugnt och tyst med prideflaggan. Helt plötsligt sliter finnen helt oprovocerat flaggan ifrån henne och går därifrån, hon går efter honom och vill ha tillbaka bögflaggan, han vägrar lämna tillbaka den. Kasselstrand börjar genast prata byråkratiska och klagar på snuten att de inte gör något åt vänsterextremister som stör deras torgmöten. Detta alltså för en dam som fick sin flagga beslagtagen av en av hans valturnémedarbetare

När jag såg detta tänkte jag, it’s game over man, det är kört på riktigt nu för AfS. Finnen var ju hyfsat bra annars (“Sveriges sak är vår”), om man bortser från denna händelse och när han kickade den där svennebruden efter att hon slet ifrån honom mikrofonen på kungsan, men AfS lär ju ha förlorat hela Karlskrona efter denna incident. Man vinner ju liksom inga röster på att bete sig så där otrevligt mot en svensk kvinna i 40-50 års åldern som inte har gjort en fluga förnär. Det är ju liksom just den väljarbasen ni ska försöka vinna över.

Nu är Karlskrona färdigräknad och det blir en mycket dålig kommun för AfS på låga 0,19%. Jag håller det inte för omöjligt att det du pratar om här kan påverka lokalt

Regulus:
Bevara Sverige Svenskt (BSS) var en rasistisk, högerextrem och nationalrevolutionär kampanjorganisation bildad under sommaren 1979 med brittiska National Front som förlaga. Organisationen hade som mål att verka för begränsad invandring och för repatriering av i Sverige boende invandrare. Sven Davidson valdes vid det första årsmötet den 20 mars 1983 till föreningens förste ordförande, en funktion han kom att inneha till organisationens upplösning den 16 november 1986. År 1988 bildade i huvudsak BSS-medlemmar Sverigedemokraterna, som fortsatte att använda parollen “Bevara Sverige Svenskt” fram till slutet av 1990-talet.

Wiki

Det är dessa rasistiska rötter som SD fortfarande 30 år senare har problem med. Det var som Jan Olof Bengtsson påpekat oklokt av AFS att driva en politik och använda en retorik som för tankarna åt det hållet.

countolaf:
Deras budskap om att “Bevara Sverige svenskt” är helt rätt. Tycker man detta är rasistiskt så förstår jag varför man tycker AfS är nazister och man avslöjar sig själv som en vänstertomte som inte respekterar folkgruppers existensberättigande.

Somalia åt somalier! – Jaaaa!

Kurdistan åt kurder! – Jaaaa!

Palestina åt palestinier! – Jaaaa!

Sverige åt svenskarna! – Rassejävel!

krauthammer:
php script och multipla sociala medie-konton.

yougov bygger på nåt slags API som utför webbenkäter. Genom att automatisera sina svar har någon SD sympatisör kunnat köra ett skript flera gånger om.

Det var ett tag som SD-vänner bara ville prata om yougovs paneler och aldrig nämna ipsos . Nu vet vi varför

ricardo22
Jag har efter valet sett det som en självklarhet att Afs på något sätt har massanmält sig till sentio och yougov för att får upp siffrorna där. Och att de 60 000 liksen på facebook är till 75% botar,fakekonton och folk som inte kunde rösta i valet.

Skop är väl inte i onlinebubblan?

0.31% till AfS i riksdagsvalet 2018

167-steg-kvar
Svenska nationella rörelsen är tragisk uppenbarelse, ett nationens trauma och postulat förhäxad av talmudisk magi & och andra trick ur den judiska trollerilådan.

Ja. Många påstådda “nationalister” är nog globalister under falsk flagg, ungefär som AfS. Vad jag förstår förklarar detta faktum många uteslutningar ur SD. Fast SD kallar dem inte infiltratörer utan “extremister”. Det är i alla fall min tolkning.

Främst att de fokuserar på deportering vilket är och uppfattas inhumant i den grad att det är omöjligt att genomföra och smutskastar all nationalism.

Deras bakgrund:
K och Hahne ekonomer (liksom Borg o Reinfeldt). K har jobbat med att globalisera jordbruk i öst.
JO har varit flyktingbiträde.

De är militärer och vill rusta upp.

Plattskatt och yuppieimage.

Odlar konflikter mot islam: “Välj bort burka”

Attackerar medier på löjligt sätt, skickar tiggare till journalister.

Vill minska riksdagen och skapa “elitriksdagsmän”. Diskuterar inte självbestämmande.

Har stöd i media. Kommer undan idiotgrejor som tweeten om Durmaz. Verkar ha stöd i Metro hur deras opinionsundersökningar presenteras.

K är ingen bra talare.

wwr (1)

Veldes:
Återvandring är nödvändigt. Jag tycker inte att det är extremt. Invandring däremot är extremt med dess följder på samhället.

2. Ja, hellre att de har respekterade utbildningar och har jobbat hårt än att bara tagit SSU-broilervägen och inte haft ett jobb utanför politiken. Sedan är de nationalekonomer? Fantastiskt bra för ett parti som enligt min förhoppning ska bli det nya Moderaterna. Nej, JO är en fantastisk vardagshjälte som tar sig ann tråkiga uppdrag. Hade du hellre velat att en kommunist eller #jagärhär-aktivist hade tagit dem? Nej, jag tror att Jessica är betydligt mer rationell där.

3. Det är det som är fantastiskt! Istället för politikerbroilers som inte sätt sin fot utanför de fina korridorerna ägnar sig William och Gustav åt att försvara Sverige. Vilka andra partiledningar var såpass engagerade i skogsbränderna?

4. Platt skatt är det bästa som hänt Afs partiprogram. Det borde ha lyfts mer i valrörelsen kan man tycka. Däremot är det lite väl snålt att Gustav föreslog 25% istället för enligt mina mått max 20% skatt. Jag föreslår ett skattepolitiskt program med fokus på låga skatter, avskaffat skatt för svenska pensionärer och större fokus på slöseri med skattepengar.

5. Ja, du ska bara veta hur mycket det talas om Islam runt om i landet. Folk är upprörda. Däremot förstår jag inte varför Afs bara nöjde sig med att förbjuda Burka och Niqab. Förbjud Islam helt och hållet istället så skulle alla må mycket bättre.

6. Haha! Nej nej. Det där var boss! Hade jag varit tiggare så skulle jag ha suttit där folk ger mig pengar. De som förespråkar tiggeri huserar ju oftare på Söder än på Östermalm. Dock så är Östermalmsfolk bra mycket mer generösare än vänsterfolk. ?

7.Jag älskar Gustavs stil mot journalister. Han tar verkligen ingen skit och ställer även de mot väggen. Se intervjun med vänsterjournon från Expressen valet 2014. Gustav är så bra!!

8. Ja, jag vill hellre ha elitriksdagsmän än dagens nollor. Vad sägs om att luttrade ekonomer, militärer, läkare, sjuksköterskor, jurister, advokater, socialarbetare, poliser, ingenjörer, coacher mfl. Det är genuint synd att Afs inte kom in… tänk vilken representation man hade fått i Utskotten. När alla andra politiker knappt har någon expertis inom utskottsområden kommer erfarna och kunniga personer in. Hade ju varit extremt kul att se Afs riksdagskansli med Gustav och Williams goda nätverk. Det hade blivit så perfekt.

Jag vill även tillägga att fokuset på personval i programmet var väldigt bra. Det är viktigt att väljarna röstar på personer som företräder deras hjärtefrågor och intressen. Idag röstar folk snarare på partierna och karriärspolitikerna tar vid… då röstar jag hellre inviduellt på någon med rätt erfarenheter och idéer snarare än partipiskan.

9. Ja, man hade kunnat skippa Durmaz. Finns mycket annat mångkulturellt att kritisera.

10. Gustav är en fantastisk talare. Han är sympatisk, saklig och karismatisk. ?

Trevligt svar, men jag håller inte med.

K har en MBA, ej nationalekonom vad jag vet och även hans andra jobb som “marknadsundersökare” luktar globalisering tror jag. Multinationella företag är ofta intresserade av att anlita sådana tjänster.

Intervjun där han helt krossar en “stackars flicka”? (Se så försiktigt Biden fick ta i Palin i debatten) Det går nog hem i stugorna. *not* Han och Hanif Bali blir idoler på Internet och för alla som orkar lyssna på 100 avsnitt velig, intellektualiserande podd. Sammanlagt säkert flera hundra personer, i bästa fall.

Mitt förra inlägg sammanfattar det jag anser tydligt visar att deras avsikter inte är ärliga. Mer personligt är följande.

Gay-vibbar runt partiledningen. Jag har inga problem att någon är gay. Men gay och globalism hänger ihop.

Partiet uppvisar ingen kontinuerlig aktivitet. “Sen start” är inte heller seriöst.

Brandsläckeriet var en show. De borde ha diskuterat med räddningsledningen – Samordning av flyg utan EU etc.

Kroknäseklibbaren Martin som drar antisemitstämpel över hela familjen, inklusive mammas motion om medieägande! Fejkad video dessutom. Ett invandrat mediaproffs som sammanbor med en afrikan? Hon vågar ställa pressande frågor till en påverkad “okänd” i färd med att vandalisera T-banan – omöjligt.

Blev väl utkastade ur SD för Palestinaengagemang? Låt grabbarna bli volontärer hos Wolo 😉

wwr (2)

Hagwall sitter inte längre kvar i AfS partistyrelse.

AfS gör narr av muslimer genom att klä ut sig i burka och fråga om vi väljer detta i Sverige. Partiledaren Twittrar att en svensk fotbollsspelare, född i Sverige, orsakat förlust för Sverige eftersom hans familj har invandrarbakgrund. AfS antyder att de vill kasta ut drösvis med invandrare som redan rotat sig här. De har aktiviteter där de vinkar av utvisade muslimer. Allt detta anses OK.

Sedan klistrar en av dem en kroknäsa i T-banan, men han får sparken ur styrelsen.

Undrar vem som betalar partistödet? Soros eller Wolo?

(Muslimhatet och kroknäseklibban är naturligtvis lika idiotiska båda två. Incidenten med klibban var även fejkad, imho.)

Men kan någon förklara varför AfS agerar så olika? AfS stöder flera aktiviteter som hånar muslimer. Men när en av deras medlemmar vid ett tillfälle (som det ter sig, påverkad av alkohol/droger) hånar personer av judisk börd, utesluts han ur styrelsen.

(Personligen finner jag båda typerna av hån idiotiskt.)

Anti-SD-trollen hoppas att SD-representanter skall hoppa av till AfS eftersom SD inte längre vill att Sverige skall gå ur EU, utan SS vill reformera EU

Ursprungligen postat av Gossebarnet33
Detta är Per Sefastsson…..son till kriminelle och penninghungriga Trond Sefastsson på Tv4. Att han inte skäms.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/L0kGnp/domd-till-14-ars-fangelse-jag-blev-blast-av-trond-sefastsson

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Trond_Sefastsson?fbclid=IwAR3iQNxrx2KTjkkYoFpc-v08gf59odibOVPX5lfQ4lCh1TCkO0bEB7Hj-Bo

Citat:
Ursprungligen postat av NokoBoko
Han var rädd att förlora jobbet så han “skvallrade”. Brevet från Per Sefastsson fick jag också.

Länkar nedan:

https://minfil.com/nd94L2sbbe/se5_jpg

https://minfil.com/4fBdL1s2ba/se4_jpg

https://minfil.com/E0B0L0s0bc/se1_jpg

https://minfil.com/NfB0L2s1ba/se2_jpg

https://minfil.com/X7BfL7s2bd/se3_jpg

Desto mer jag tänker på det desto mer förbannad blir jag på Per Sefastsson med tanke på vad han har gjort mot Jimmy Hesselbäck mfl.

Per Sefastsson vill ge sken av att vara nån sorts riddare av moral och etik, men låt oss titta lite närmare på hur väl stämmer egentligen det? Per Sefastsson har hög svansföring i debatter där han minsann ska “rensa” bland omoralen som han påstår finns hos övriga partier.

Men Per Sefastsson egen moral då när det kommer till bruket av skattebetalarnas pengar hur är det med den?

Per Sefastsson arbetade under flera år som politisk sekreterare för Sverigedemokraternas trafikutskott. Ett utskott som missköttes grovt. Det resulterade också att ansvarig riksdagsledamot Klarberg fick lämna riksdagen trots att partiet växte stort. Klarberg och Sefastsson körde trafikutskottet i botten.

Per Sefastsson uppmanades också att lämna vilket han tillslut också gjorde.
Varför missköttes trafikutskottet? Riksdagsledamot Klarberg, okunnig och problem med spriten gjorde att han i stort aldrig var på jobbet.

Per Sefastsson satt alltså själv under 4 år i riksdagshuset utan några krav på leverans från sin riksdagsledamot eller någon som helst kontroll att Per Sefastsson verkligen var på arbetet (vilket han ofta inte var) och gjorde det han fick betalt som politisk sekreterare att göra i trafikutskottet.
Men vad gjorde nu moralens självutnämnde riddare Per Sefastsson då, om han nu inte utförde sina arbetsuppgifter som han fick skattepengar för att utföra?

Per Sefastsson hade under dessa 4 år en lön på över 40.000 kr/mån. Trots 40.000 kr/mån av skattebetalarnas pengar så valde Per Sefastssson att inte göra sitt arbete utan Per Sefastsson valde att ta en ingenjörsexamen på arbetstid istället. Per Sefastsson studerade på heltid och under tiden fick Per över 40.000 kr i månaden av skattebetalarnas pengar. Hur många är det inte som vill plugga 4 år och samtidigt få över 40.000 kr i månaden?

40.000 kr i månaden och slippa ta studielån. Smakar mumma i munnen eller hur Per? Det måste det ju ha gjort med tanke på att du moralens riddare ansåg att du kan minsann roffa åt dig och göra lite som du själv vill med skattebetalarnas pengar.

Klarberg och Per Sefastsson lämnade efter sig ett kaos i trafikutskottet, med meterlånga högar med rapporter osv. Detta var arbetsuppgifter som Per Sefastsson skulle ha utfört, men Per struntade i det och valde istället att ta en examen på arbetstid, samtidigt som han då “lurade” till sig skattebetalarnas pengar genom att studera istället för att utföra sitt jobb.

Så moralens riddare Per Sefastsson är en hycklare av stora mått. Pekar gärna på andra som höga arvoden i Hesselbäcks styrelse fast skiten på hans egen uppfart är värre än hos andra.

IPAD-SWE

1) Partistyrelsens ledamot Per Sefastsson (AfS) är släkt med Sefast Tronde, ja, med ”judiskt börd från två håll”:
http://aletheia.se/2009/03/26/vem-ar-sefast-tronde/

Nicket SefastTronde; vars upplysande kommentarer under sionisten Stefan Torssells (a k a Zoltan Bundzik) artikel på Samnytt man så märkligt såg till att radera, utan giltig anledning, (mörkläggning?). Sefast Trondes kommentar som avslöjar deras släktskap finns dock kvar på Google webcache:
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mKaRANvgXrkJ:https://samnytt.se/stefan-torssell-aldrig-tycks-for-afs-betyda-tre-och-en-halv-manad/+&cd=17&hl=sv&ct=clnk&gl=se&client=firefox-b

2) AfS ledamot Per Sefastsson är tydligen släkt med den skandaliserade f.d. Bonnier-Tv4 journalisten tillika juristen Trond Sefastsson.

FRÅGA: Men hur vet Du & kan visa källa på, att AfS Per Sefastsson är son till Trond Sefastsson?

För övrigt har ju Per klarat av två utbildningar: först till civilingenjör och sedan en fil.kand. i nationalekonomi. Det var väl i sådana fall den sistnämnda som han pluggade vid sidan av?

FRÅGA: Vad finns det för annat intressant att berätta om Per Sefastsson som man som väljare skulle ha velat ha information, då man vill kunna karaktärsbedöma hans lämplighet som förtroendevald?

Karman|66880986 wrote:
Behövs inte Kasselstrand på hemmaplan? Han är ju ändå partiledare. Nu är ju risken att han druknkar toalt i EU-byråkratin och försvinner för gott från väljarnas horisont.

Håller med, det känns inte helt seriöst.


Det här väl ingen betydelse. AfS har i stort sett inte haft några aktiviteter annat än någon månad inför riksdagsvalet förra året. Det verkar bli likadant inför EU-valet.

Det finns många som ägnar mer tid åt sin hobby, husdjur eller att gå på krogen än Kasselstrand et al ägnar åt att kommunicera med potentiella väljare. AfS är under horisonten redan.

Det känns inte seriöst.

Tubleros|66950656 wrote:
Mycket glädjande nyheter och bra jobbat av AFS!

https://alternativforsverige.se/efter-valsuccén-i-estland-ekre-deltar-på-alternativ-för-sveriges-eu-valkickoff/

Kasselstrand samlar ihop framgångsrika nationalistpartier över hela Europa mot globalisterna inom EU.

Något som SD aldrig lyckats med.

Ska bli ett mycket intressant EU-val detta året!


Häftigt. Det “nationalistiska” AfS har valupptakt i utlandet och jobbar mot den Europeiska Unionen genom att skapa en “union” av europeiska nationalistpartier.

Kul att gänget är tillbaka för att göra en valrörelse igen. Det här blir underhållning.

Jag tror enda möjligheten för AfS är att man slutar med gamla mesiga argument som “kasta ut invandrarna” och annat som bara föder gäspningar. Man måste göra något rejält fult. Go full radical och utför en “terrorattack” 😉 mot systemets grundvalar: snacka med väljarna. – Det mest förbjudna.

Varje dag, en timme mellan … kan ni snacka med våra toppkandidater på den här platsen, Youtube sänder… Byte av plats som ofta som möjligt.

Det skulle iofs funka för vilket parti som helst. Och hade kandidaterna fel åsikter fick de lära sig vad folk tyckte.

Vidriga, olagliga, våldsamma terrorattacker försöker slå mot systemets kärnvärden eller symbolerför dessa, som t.ex WTC. Men detta misslyckas ofta, som tur är. De som har makten bryr sig inte om antalet dödsoffer.

Kan man däremot attackera systemets verkliga kärnvärden, på ett lagligt sätt som självklart inte skadar någon, kan man spetsa till det och kalla der för en framgångsrik “terrorattack” 😉

Demokratin är död Sverige. Att skära av folk från politikerna är ett av systemets kärkärnvärden. Den nya härskarklassen, politiker-media-komplexet har isolerat sig från folket.

Vad väljarna anser, bryr sig inga politiker om. Att tala med väljare slår därför mot systemets kärnvärden och kan därmed, tillspetsat, kallas för en “terrorattack” 😉

Nulb
Att som fnittrande skolpojkar sätta upp judenäsor på affischer i tunnelbanan borde vara definitionen av trams. Såna personer kan naturligtvis inte leda ett land.

Grodfrityr
Ja, näsklistrandet var tramsigt, men det var en person som på eget bevåg klistrade en näsa alternativt flera näsor, det var inte sanktionerat av partiet.

Men AfS ligger ju på dagisnivå. De hånar muslimer. De klär ut sig i burka. De har aktiviteter där de vinkar av utvisade invandrare.

Sedan klistrar en av dem upp en kroknäsa i T-banan. Då blir det ett väldans liv och han utesluts ur styrelsen.

Självklart är allt detta hån oförsvarbart. Men inom AfS går det bra att håna muslimer, inte judar.

Det står ganska klart vem som sponsrar AfS.

När nedanstående kommer i Google News flow vet man att AfS har medias stöd. (Enda svenskspråkiga artikeln)

Detta trillade in i Googles nyhetsflöde bland CNN, The Guardian, The Sun, RT, Business Insider etc !!!

AFS Yvonne Lindholm har silkestass med klös

AFS Yvonne Lindholm har silkestass med klös
Det gnälls en del på att Alternativ för Sverige ”bara har män” i partiledningen, men detta är en sanning med modifikation

AFS Yvonne Lindholm har silkestass med klös
Det gnälls en del på att Alternativ för Sverige ”bara har män” i partiledningen, men detta är en sanning med modifikation hon är vänlig och mjukt kvinnlig med sin smärta figur och sitt långa rödbruna hårsvall. Tonfallet är behagligt och lågmält, och ger nästan intryck av att hon är lite blyg. Men jag anar en vilja av stål under ytan. Yvonne Lindholm är lugnt beslutsam, och utstrålar den sortens självsäkerhet som bara gedigen livserfarenhet kan ge.


https://www.ingridochmaria.se/2019/04/08/afs-yvonne-lindholm-har-silkestass-med-klos/

Google stöder i alla fall AfS

De idéer AfS jobbar för verkar ha slagit rot i Ecuador. Om invandrare inte sköter sig drar man in medborgarskapet och kastar bokstavligen ut dem med huvudet före.
Rude, ungrateful and meddling
Får även stöd av den tongivande kvalitetspublikationen The Guardian.
https://the guardian

Man skall förbättra riksdagsledamöternas kontakt med sina väljare. Idag var man knappt vem som man representeras av, än mindre hur man kontaktar den.

Man skall absolut inte minska RD och skapa en ännu tydligare elit.

Samma försök att lura folk gör de som vill lägga ned Public Service (SR). PS är kass men då skall den förbättras. Det måste finna motvikt till de privata tidningarna vilka oavbrutet vinklar nyheter för USA:s bästa (och till skada för Sverige), inte för att ge svenskar bra information.

Men förslaget om RD är en detalj. De frånstötande militär-yuppisarna i AfS har till uppgift att skämma ut idéer som stöder Sverige. Dem skall man byta ut så snart som möjligt.

101000111|67747903 wrote:
Det är en sak att bilda ett parti och ett annat att komma in i riksdagen. De verkar här som om att man vill att man skall bildas och dagen efter ha flera procent i väljarstöd och en säkrad riksdagsplats. Så går det närmast aldrig till, NYD var något jävla unikum och efter en period i riksdagen totalkraschade man.

Det tog SD sex riksdagsval att ta sig in, tider man låg och guppade runt 0,x. Möjligen då inte exakt samma SD 1988 som idag — men som parti. Från 2002 fördubblade man sig per val ungefär men det tog ändå två val till innan man skulle komma in i riksdagen.

Det tog KD nästan 30 år att ta sig in i riksdagen. De var ett 1-2% parti från 60-talet till 80-talet. De skulle inte ta sig in för egen maskin förrän 1991 (då hade förövrigt SD 0,1% och bestod mer eller mindre av öldrickande skinheads eller något sådant).

Så frågan man skall ställa sig är kanske hur mycket tid och ork har AFS? De vill alla vara något unikt som bara kommer och tar plats med en gång utan att verkar reflektera över att för de flesta tar det tid, väldigt lång tid att skapa och ta plats. Det räcker inte bara att stå och gasta lite.

Jag känner inte direkt AFS men jag får väl anta vid detta laget att de kanske hade önskat att de stannat kvar som SD:s ungdomsförbund istället. Då hade de i vart fall troligen suttit i riksdagen nu.

Du har helt rätt. AfS har ploppat upp till valrörelserna. De har ingen kontinuerlig verksamhet. Jag menar att de kan vara finansierade av typ Bonnier/Soros bara för att störa SD.

Hade de haft genomtänkta idéer och arbetat kontinuerligt så tror jag de hittat sponsorer. Men jag tycker de verkar vara “glidare” och inga aktivister som vore beredda att slita för sina idéer. När de började hade de inga klara idéer om hur återvandringen skulle ske.

De uteslöts ur SD. Jag tror det var en riktig åtgärd. Då hade de skrivit en artikel om Palestina. Att engagera sig i Mellanöstern är ju typiskt för de som vill försöka dra bort blickarna från Sveriges situation.

AtlasShrugged
Kasselstrand … borde utfört analyser av valmanskåren.
Instämmer.
Kasselstrand, yrke: marknadsanalytiker :no:

Helge.Palmcrantz
Så det är seriöst att starta ett nytt SD för att sno röster från orginalet?
Lugn. Bonniers tillsätter alltid ett parti dårfinkar till varje val. Var det SvP senast?

ledigtnamn46|67748862 wrote:
I de här lägena får man skilja på tillsatt av och framlyfta av. Bonniers kan lyfta fram någon som skadar SD utan att denna verkligen själv har det syftet eller den önskan. De flesta rabiat-feminister är tex inte ”kontrollerade av Bonniers”, men Bonniers letar rätt på dem som gynnar deras agenda och ger dem utrymme. Bonniers verkar överlag genom andra, snarare än genom egen aktivism. Proxies. Inte bara Bonniers utan också sossestyrda psyopsförbanden i ”försvarsmakten” som idag försvarar sossarnas maktambitioner inte folket eller nationen, gör ofta så.

På så sätt vet nio av tio av NWO:s agenter inte heller om att de jobbar för NWO.

SvP hade nog, om/när de konkurrerade mer med SD än övriga, viss för Bonniers önskvärd effekt, men nej jag skulle inte påstå att SvP var i Bonniers lejd tvärtom. Om Bonniers i något läge gillade SvPs existens så avskydde de den i andra lägen. Både avsiktligt och oavsiktligt utmanade SvP Bonniers vilket väl blev rätt tydligt när Bonniers och sossarnas psyopsförband, statliga stasi-organisationen AFA m.fl. mobiliserade inte mindre än 12000 motdemonstranter i Sthlm i augusti 2014 och misshandlade minst två på väg till demon. SvP hade betydligt bättre chanser att utmana makten och vinna sympatisörer än NMR, men NMR har tydligen lättare att värva medlemmar bland redan övertygade – trist. Var AfS hamnar relativt dessa två är svårt att säga… helt klart är att AfS inte provocerar för deras program är väldigt PK egentligen. Vem kan motsätta sig utvisning sv våldtäktsmän, permanenta bidragstagare och bedragare? Nackdelen är att de inte folkbildar om rasens betydelse, men det är kanske något som i gengäld inte drar lika många röster. Trist det.


Jag håller med i mycket. När jag säger “Bonniers” så är det en grov stämpling. Men den intressesfären håller ju samman. Vändpunkts förstanamn kom ju från reklamvärlden, liksom Greta Thunbergs uppbackare.

Vad gäller AfS så tror jag dock inte alls att de drivs av ideologi. Kasselstrand har jobbat med att köpa jordbruksmark i Ryssland och Ukraina för att “rationalisera” – ren globalisering. Marknadsundersökning i Finland, vilket kan säljas till multinationella företag. Han är ekonom, liksom “flintskallen och hippien”.

Hela gänget är militärer som vill upprusta. Man börjar inte i så tokig ända som återvandring. (Deras tidigare uppfattning var nästan “halv-nazi”.) Kolla Kassels Tweet om Durmaz.

Deras oattraktiva yuppie-plattskatt-militär-image är till för att få nationalister att se stolliga ut.

De är betalda av någon. Soros etc Det är min bestämda uppfattning. De har ju inte ens aktivitet mellan valen.

Alternativ för Sverige
EU-valet 2019
0.46 %


Maggi Haglund, Stockholmspolitiker, AfS, utesluten ur SD, sionist.

Saxlind: Jag kan lova att flera personer med högre position inom AfS än dig håller med mig i judefrågan. Men du är ju för hjärndöd för att notera och förstå sånt.

Maggi Haglund: Då tycker jag du skall berätta om dem. Kan väl inte vara något att skämmas för och behöva hållas hemligt. Du verkar ju stolt över din inställning om judar, så inte är väl de sämre. Berätta nu.

Saxlind: Du tycker att jag ska hänga ut dina partikamrater? Vilken vedervärdig och svagbegåvad typ du är. AfS har valt att vara implicita judisk makt-kritiker och jag respekterar det valet, jag respekterar däremot inte hjärndöda kontrajihadister som inte kan läsa mellan raderna.
maggi0

Det är det här judar gör, tar upp judefrågan och Israel i tid och otid, antisemitförklarar folk och skapar personkonflikter. Om inte såna personer hålls borta från betydande positioner kommer de snabbt äta upp partiet inifrån.

Infiltration, personkonflikt, antisemitkortet. Verkar som en banal strategi, men svår att värja sig mot.


StuG:
Nu slår DN upp stort med bild och allt om AfS. Tydligen är DN sura på att AfS tar emot donationer anonymt.

Obotlig:
Ryktet om att det finns ryskt inflytande känns otrovärdigt då SÄPO med all säkerhet har koll på denna ideella förening då det är deras jobb att ha koll på just sånt.

StuG:
Nu har jag inte läst artikeln men 3,8 miljoner är verkligen inte mycket pengar. Av tiotusentals sympatisörer finns säkert en hel del företagare som gladeligen donerar av idealism.

Var det inte AfS som “kuppade” in en banner på DN vid valet förra året förresten? Nu får de topp-plats med bild. Helt gratis. Undrar vad en motsvarande annonsplats skulle kosta.

Tydligt att att ignorera-stadiet nu definitivt passerats.

Litet “obetydligt” fel slås upp stort i DN. = DN gör reklam för sina skyddslingar AfS.

baggebo1|68051499 wrote:
Artikeln:

unv.is/dn.se


Tack. Klassisk desinformation från Dagens Dumheter (tack för den Gustav).

Stort rabalder om något som egentligen inte är olagligt. Det framgår t.o.m. hur man skall göra för att skänka pengar till AfS.

Liberalerna håller på att lägga ned sig själva. DN kan byta partifärg till AfS. Gustav och William är dessutom Palestinavänner.

Stabskapten|68051911 wrote:
Artikeln får väl ses som en signal från Bonniers om att man tycker det är dags att ändra lagen så att möjligheten att donera anonymt via en partiet närstående insamlingsorganisation försvinner. Det skulle slå hårt mot partier som AFS eftersom folk som skänker pengar givetvis är rädda för att hängas ut i media om de inte kan vara anonyma.

Det är mycket möjligt att alla riksdagspsrtier tar emot anonyma bidrag, men DN vill uppmärksamma AfS eftersom partiet agerar “tok-höger”.

Det här är gamla uppgifter men jag gissar att de inte förändrats: De flesta partier tar emot anonyma bidrag.

95 procent av partibidragen till M och SD är hemliga

dagensarena.se

Men DN väljer att ge publicitet åt AfS. Grattis till reklamen AfS!

Det står väl Soros på alla checkarna, från V till AfS, utom möjligen SD som ännu inte fått visa sina kort. Typ Höj Rösten “politikerskola”.

wwr: 68465516
Intressant att ni diskuterar judefrågan i AfS-tråden.

AfS bedriver ju extrem mobbning av muslimer. Man vinkar av utvisade invandrare, man klär ut sig i burka och närmast hånar detta klädesplagg etc.

Men judar kritiserar man inte alls, vad jag vet. AfS rasism är snedfördelad, vad jag kan se. Varför kritiserar inte AfS judar mer? Dessa har ju stort inflytande över bl.a media vilka har bidragit till att skapa den massimmigration AfS säger sig vilja motarbeta.

wwr: 68465727
Själv tycker jag alla former av hån är fel.

AfS hånar dock som sagt muslimer. Men klistrar Hagwall jr en ynka kroknäseklibba i T-banan så blir det ett väldigt liv och han utesluts ur styrelsen tror jag.

Jag vill betona att jag själv tycker båda dessa former av hån är helt fel. Men det ser så skevt ut i AfS. I Sverige råder jämlikhet, hånas det så skall det hånas med millimeterrättvisa 😀

wwr: 68481569
Massmedia ger ett starkt stöd för massinvandringen. AfS kritiserar emellertid inte medierna och de som kontrollerar dem. (Att skicka tiggare till journalisters bostadsområden tyckte väl de flesta bara var en fånig ploj.)

Däremot vänder sig AfS mot invandrarna. Genom att inte försöka få stopp på massinvandringen utan istället vända sig mot de invandrare som redan finns här så löser inte AfS problemen utan ökar tvärtom konflikterna i samhället.

Boo-urns: 69501771

Ett AfS, med en framtoning likt den lugna, coola och självsäkra William Hahne-nationalismen från 2015, som ägnade sig åt att presentera enkla, självklara och lättsmälta lösningar på de samhällsproblem som svenskarna upplever i det vardagliga livet, skulle ärligt talat göra betydligt bättre ifrån sig än dagens subkulturella Kasselwave-AfS som åker ut till svenska småstäder för att stå på öde torg och skrika sig hesa om globalister och grandiosa, djupt ideologiska massprojekt som helt alienerar normala svenskar med familj och arbete att tänka på. …

wwr: 69501919
Filmen måste vara en ploj. Vem vill rösta på en yuppie som polerar av manchettknapparna i slo-mo?

Kjome-och-Renvall: 70278543
AfS har tydligen sagt nej till den populära twitterprofilen Therese Verdun skriver hon på Twitter. Hon ville börja engagera sig politiskt men Kasselstrand och gänget var tydligen inte intresserade.

Verkar som att AfS mest är en personkult runt Gustav och hans närmaste kompisar som Hahne. Ingen vilja att växa och bredda sig.

JustZlatan: 70768541
AfS och Wiiliam Hahne gillar att tjäna pengar på folks oro. Därför Hahne tar ockerpriser, 10 gånger mer än vad andningsmasker kostar vanligtvis.

twitter.com

skyddsmask.com

Nyheten på första sidan i AB.

wwr: 70769985
Det är säkert Soros som köpt in maskerna. Det är inte oväntat att Hahne fått order att skämma ut sig. När fejk-motståndet går in i fas 2 blir de patetiska. (Få se vad Naomi Seibt hittar på.)
Bara för AfS att lägga av helt efter detta, och det var väl avsikten.
(Nästan farligt att ha första majmöte efter detta? Folk kan ha blivit förbannade? Men det är väl avsikten som vanligt. Säkrast att inte gå dit.)

wwr: 71613765
AfS fortsätter göra parodi på sig själva, medvetet.
i.imgur.com
i.imgur.com


wwr: 71618656
Jag hinner tyvärr inte diskutera hans videoblogg nu. Min uppfattning om AfS har jag motiverat i många inlägg i tråden.
Att sno loggan av Snurre Sprätt ger inget seriöst intryck.

Grodfrityr: 71618928
Inga konkreta sakpolitiska invändningar från din sida, precis vad jag förväntade mig … 😐

wwr: 71619196
Ni är negativa, precis som Greta Thunberg. Ni vill inte vinna röster, då skulle ni vara trevliga. Ni söker konflikt, precis som Greta. Det lämnar jag för tillfället.

Vänstern spelar upp ett överdrivet undfallande för svarta. Kasselstrand attackerar detta (“knäfalla”). Det är en show för att hålla konflikten vid liv. Eliten har tagit hit invandrarna för att splittrasamhället. De söker skapa konflikt, inte integration. Kasselstrand ställer (nedan) svarta liv mot vita. Det skapar konflikt. Alla mord är fel oavsett offrets hudfärg.

Bokklubben: 71853267
Prinsessan Märtha Louise har postat bilder på Instagram där hon själv och de tre döttrarna, som hon fick tillsammans med den nu avlidne Ari Behn, knäböjer till stöd för Black Lives Matter-rörelsen;

Citat:
Princess Märtha Louise of Norway and her daughters ‘take the knee’ in ‘virtual protest’ as she says they’re committed to ‘supporting our black brothers and sisters’

Citat:
The mother-of-three, 48, posted a self portrait on her Instagram page, as she took part in a ‘virtual protest’ while holding a sign reading: ‘I commit to learn, listen and take action.’

She went on to share three other images of her daughters Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, and Emma Tallulah, 13, performing the action and holding protest signs reading: ‘Black lives matter.’

dailymail.co.uk

Instagraminlägget: instagram.com

För två dagar sedan postade hon ett inlägg om att förhållandet med “schamanen” Durek Verrett har gett henne en snabbkurs om “vit makt”, samt att kritiken som riktats mot honom från många håll bottnar i rasism;

Citat:
The princess, 48, said that before she began dating self-described shaman Durek Verrett, 45, in May 2019, she did not realise how widespread racism is.

She wrote in an Instagram post: ‘Being @shamandurek ‘s girlfriend has given me a crash course in how white supremacy is at play and the way I have consciously and subconsciously thought of and acted towards black people.

Hela inlägget finns att läsa i artikeln: dailymail.co.uk

Prinsessan Märtha Louise bristande omdömesförmåga sedan hon träffade “schamanen” lär vara en rejäl källa till oro för hennes och barnens anhöriga. Hon tycks visserligen föga intresserad av att en dag bli Norges drottning, men är trots allt den fjärde i tronföljden.

Vad finns att säga om Märtha Louise utspel och kommer det att få några konsekvenser?

wwr: 71870458

Kasselstrand:

# 9 Svenska liv räknas

… Vi ska inte knäböja för någon, särskilt inte för Black Lives Matter och för vänsterextremister som vrålar ur sig sitt hat mot vårt land. Vad som hände George Floyd var tragiskt men det är knappast något som man kan beskylla oss för. Den mer intressanta frågan i allt detta är: varför bryr sig ingen om de svenska ungdomar som mördats på grund av mångkulturen? …

Soros: #BlackLivesMatter
Kasselstrand: #WhiteLivesMatter
Samma vara, bara olika förpackning.

Kremlologi: 71874014
Vad är du för en intellektuell dvärg egentligen som ska komma här med förenklingar och göra bort dig? Han tar sitt eget parti, när ingen annan gör det, som en nationalist sig bör.

wwr: 71874131
Ni gör ju precis som Kasselstrand. Söker konflikt och motsättningar. Ni hoppar på de som kritiserar partiet istället för att vara trevliga, försvara partiets åsikter och försöka locka folk till partiet.

Ni är precis lika toppstyrda som de övriga partierna. Ni struntar i om någon röstar på er eftersom systemet ändå är toppstyrt. Ni sprider hat i forumen. Precis som AfS sprider hat mot icke-svenskar. Hatet mellan grupper gör att toppstyrningen kan fortsätta.

wwr: 71874611
Svaret finns i mitt inlägg. Ni söker inte supportrar, ni hoppar på de som kritiserar partiet. Det gör att folk med nationalistiska idéer splittras. De som tjänar på detta är de som redan styr de övriga politiska partierna som alla har ungefär samma idéer. Ni ställer även grupper mot varandra när ni klär ut er i burka och ber folk välja svenskt eller burka. Kasselstrand ställer “svarta liv” mot “svenska liv”. Bara raderna av personpåhopp visar att ni inte söker supportrar.

wwr: 71870458
Soros: #BlackLivesMatter
Kasselstrand: #WhiteLivesMatter
Samma vara, bara olika förpackningar.

wwr: 71874131
Ni gör ju precis som Kasselstrand. Söker konflikt och motsättningar. Ni hoppar på de som kritiserar partiet istället för att vara trevliga, försvara partiets åsikter och försöka locka folk till partiet.

Ni är precis lika toppstyrda som de övriga partierna. Ni struntar i om någon röstar på er eftersom systemet ändå är toppstyrt. Ni sprider hat i forumen. Precis som AfS sprider hat mot icke-svenskar. Hatet mellan grupper gör att toppstyrningen kan fortsätta.

wwr: 71874611
Svaret finns i mitt inlägg. Ni söker inte supportrar, ni hoppar på de som kritiserar partiet. Det gör att folk med nationalistiska idéer splittras. De som tjänar på detta är de som redan styr de övriga politiska partierna som alla har ungefär samma idéer. Ni ställer även grupper mot varandra när ni klär ut er i burka och ber folk välja svenskt eller burka. Kasselstrand ställer “svarta liv” mot “svenska liv”. Bara raderna av personpåhopp visar att ni inte söker supportrar.

wwr: 71874846
Ni vågar ju inte heller gå på de som driver massinvandringen, t.ex massmedia. Istället ökar ni konflikterna mellan folkgrupper genom att vilja kasta ut invandrare – “återvandring”.

Man skall inte håna någon. Ni hånar muslimer genom att klä ut er i burka. Men när en AfS:are hånar judar (vilket är lika fel) genom att klistra en kroknäsedekal blir han utesluten ur styrelsen och incidenten vevas på video. Våra massmedia ägs av judiska familjer och driver massinvandring. Men dessa vågar ni inte kritisera så ni försöker alstra konflikt med muslimerna.

Elon Musk bygger en Tesla som kostar en miljon. Det kommer aldrig att lösa miljöproblem.
Ni börjar i lika fel ände. Ni försöker inte stoppa massinvandringen eller skapa enhet. Ni försöker kasta ut etablerade invandrare vilket är omöjligt.

wwr: 71874970
Men för tusan 😉 attackera något som är viktigt och genomförbart.
EU-bossarna har sagt åt Löfven och de andra att de behöver 5000 miljarder för att betala Italiens och Spaniens statsskulder. Han verkar ha vikt sig direkt och gått med på detta den 9/4.
Där skall man agera för svenskt självstyre. Det verkar finnas fler dyra EU-förslag uppe till diskussion.

wwr: 71875262
Anfallande somaliska pirater och sandapor ska kunna fortsätta med sitt ockupantbeteende men svenskarna ska tiga och inte företräda det egna intresset, nämligen återupprättandet av en etniskt homogen nation, för då “ökar vi på konflikterna” mellan grupperna… Lider du av stockholmssyndromet?

Jag förnekar mig aldrig utan pekar ut den globalistiska median som en judisk lögnridå så där har du fel. AfS gör bedömningen att den här frågan är infekterad och är därför inte frispråkiga då det kan liknas vid ett politiskt självmord. Redan bland sverigevännerna får många neuros, hur ska det vanliga folket reagera då tror du? Vanliga människor har inte sinne och mognad för att begripa en sån här sak utan slår det ifrån sig direkt bara då det finns risk att det blir obehagligt.

Du är en förbannad liberal hippie kombinerat med ett konspirationstänk du har trasslat dig in i, eller så är du en invandrare själv, och talar i eget intresse förtäckt som något annat. “ni börjar i fel ände” – nej du börjar i fel ände som inte begriper vilket hot de brynhyade biologiska massförstörelsevapnena utgör för vårt folk och vilken roll dom spelar i upprättandet av en rotlös global världsordning.

Tiden för etnisk homogena länder är förbi. Det får man ge NATO-general Clark rätt i vilket han sade medan han bombade Serbien 😉

there is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea, and we are trying to transition into the 21st century

Clark sade även 😉

Spoiler:
I am the oldest son, of the oldest son, of the oldest son — at least five generations, and they were all rabbis.

Men man måste stoppa massinvandringen och försöka lappa ihop det som finns. Att t.ex Bryssel kräver in tusentals miljarder för att deras nya Sovjet kan rämna måste man stoppa och lämna EU. Det är en av de viktigaste punkterna i nationalism. Alla riksdagspartierna har samma agenda. De är styrda utifrån.

Måste tyvärr ta paus från diskussionen nu.

wwr: 71875895
Jag har inte tid men det får bli ett inlägg till.

Just att försöka vrida klockan tillbaka är AfS specialitet. Det fungerar inte. Jag kommer ihåg när den store ledaren hållit tal och de legendariska AfS-trollen i förra valrörelsen skulle bygga om Sverige i Heidenstams anda med klassisk arkitektur. Kul, men fungerar inte. Eller AfS video på gamle kungen som delar ut fanor på Stadion. Regi inspirerad av Riefenstahl kan man tänka.

Man måste utgå från nuläget och fokusera på självstyre.

Colombia är inte fel. Lite rasmotsättningar i kusttrakterna. Men betydligt säkrare efter Escobars död.

wwr: 71876300
Colombia är bara ett exempel som du tog upp. Det finns många länder som inte bara har helvit befolkning som är OK. Sydamerika skriver inte medierna så gärna om. Familjen är stark bl.a genom katolicismen som motverkar kaoset. En vit utlänning är inte säkert mer välkommen i de “vita” utvecklade Argentina eller Chile. Fast USA har nog mycket kontroll under ytan i Latinamerika.

Många länder som varit blandade länge verkar fungera. På Mindanao samsas ofta muslimer och kristna tycker jag man ser, trots medierapporter om motsatsen, och så vissa självstyrande områden förstås. På Cuba ser man dock en del segregering mellan svarta och vita, tycker jag.

wwr: 72026335
Naturligtvis fungerade Sverige bättre förr, eftersom ett etniskt mer homogent land har färre etniska konflikter. Erlander har något fint citat om det. Det går att samla folk runt idéer och få politiker att göra det folk vill.

Men vägen framåt går inte bakåt. Man kan inte heller kasta ut folk som bott här länge. AfS politik är bara en fortsättning på massmedias agenda. Tidningarna får politikerna att ta hit invandrarna och AfS ser till att motsättningarna mellan grupper bibehålls. Ingen vill ha integrering. “Söndra och härska” är vad eliten gör med oss.

wwr: 72403361
De hängde ut biträdet i museishoppen! :whoco5:
Vi får hoppas folk till slut får upp ögonen för vad AfS är och de 0.31 procenten droppar av.
expressen.se
twitter.com

Regulus: 72864370
Du glömde att länka till det nya manifestet, som finns på deras hemsida:

alternativforsverige.se

Tyvärr bekräftar det de fascistoida tendenser som jag varnade för redan innan valet 2018, när jag avrådde folk från att då rösta på AfS:

Rösta inte på AfS

I den nya proklamationen finns flera djupt obehagliga förslag som åsidosätter grundläggande demokratiska och humanitära principer och med all önskvärd tydlighet visar att AfS inte är ett normalt parti som anständiga människor kan rösta på:

* AfS vill nu deportera uppemot en miljon invandrare. Här handlar det alltså inte bara om asylsökande som fått avslag utan om människor som integrerats i det svenska samhället och i vissa fall till och med fått svenskt medborgarskap (se nedan).

En så omfattande deportation av människor saknar motsvarighet i efterkrigstidens Europa, och för tankerna till de folkfördrivningar som ägde rum under och strax efter kriget.

* AfS vill vidare beröva svenska medborgare med utländskt ursprung sitt medborgarskap och utvisa dem, även personer som inte lever på bidrag eller begått brott men inte “anpassat sig” vad det nu betyder. Alltså folk som sköter sig och gör rätt för sig men ännu inte lärt sig perfekt svenska eller vad AfS nu syftar på.

* AfS vill också i vissa fall beröva personer som är födda i Sverige sitt svenska medborgarskap och utvisa dem (oklart vart).

* AfS vill även införa en slags kollektiv bestraffning (!) där hela familjer utvisas om ett barn i familjen begår brott.

Allt detta står i uppenbar strid med både demokratiska värderingar och rättsstatens grundläggande principer. Det framgår nu tydligt att AfS är det extremhögerparti som många misstänkte redan när partiet bildades.

Vad jag hade pratat om i kvällens partiledardebatt:

Återvandring.
Swexit.
Dränera träsket.
Sänkt bensin- och dieselskatt.
Platt skatt.
Lag och ordning.
Kunskapsskola.
Rusta upp försvaret.
Förstatliga sjukvården.
Bärga Estonia.
Återinförd riksrätt.
Lägg ned SVT.

Twitter

Gustav Kasselstrand

wwr: 75815944
RobbanUC: 75814570
Detta beror helt på den sk. “jordreform” som nu diskuteras i Verchovna Rada. Säljs landet ut med folk och allt så finns det ingen anledning att ha gränser längre.
Målet är att politikerna och oligarkerna säljer ut all mark även fast den aldrig varit deras, och tar pengarna, medan folket lämnas med mössan i handen och blir tvungna att hyra den mark de tidigare bodde på och brukade, och pengarna/hyran går självklart till sk. “investerare” i utlandet. I det läget kan vi räkna med 15-20 miljoner utblottade Ukrainska flyktingar som söker ett bättre liv i väst, och endast ett fåtal mestadels gamlingar blir kvar som slavar åt de nya mästarna för att bruka jorden och tömma landet på resurser.

Du skriver många insatta inlägg.

Är det den jordreformen som den svenske bluff-nationalisten Kasselstrand (leder partiet AfS) varit inblandad i.

Här är från Gustavs LinkedIn:
imgur.com

imgur.com
sv.m.wikipedia.org

AfS låtsas stöda svenskar och andra nationaliteter så de kan sköta sina länder men partiledaren verkar alltså ha varit inblandad i att göra de ukrainska bönderna till storföretagens slavar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (06)

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »