Categories
alternativ for sverige nazi smearing stupidities and scandals zAll pages

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (03)

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Cont’d from

Alternativ för Sverige (3)

Vad gäller Jeff Ahl så finns det fortfarande inget svar på min fråga. Den är viktig för oss väljare att få svar på..

Jeff Ahls namn fanns inte med när SD:s valberedning lade sitt förslag (60 namn) som senare godkändes. (Detta skedde innan han gick till AfS.) Hade Ahl själv begärt att få sitt namn borttaget eller hade han “petats” av valberedningen? SvT har uppgivit att han avsagt sig valbar plats, jag vill kolla upp den uppgiften.

(Ahl deltar sporadiskt i denna Internetdiskussion men svarar ej på denna fråga.)

Kasselstrand är ingen bra talare, det anser inte heller många av de som stöder AfS.

Spelar Kasselstrand nationalromantiker? Trollen i högform!

AfS och trollen fortsätter att göra narr av AfS för att sammankoppla nationalistiska idéer med världsfrånvända begrepp och försökavända blickarna bort från Sveriges problem idag. Som bekant anser globalisterna att ett modernt samhälle präglas av kaos och konflikter mellan nationer och folkgrupper. (“Sverige, världens modernaste land”!) Idag har man kommit in på klassisk arkitektur och annat som ofta sammankopplas med 1800-talsromanitken och nationalismen då. Man kan nästan beundra trollen och AfS partiledning för fantasi och uthållighet. Inspirationen verkar komma från ett tal Kasselstrand hållit nyligen. Undrar vad Kasselstrand egentligen har för personlighet? (Bloggen gissar på att han spelar nationalromantiker men i grunden är en yuppie sponsrad av globalistiska företag. Möjligen är det därför han hållit sig från Sverige innan partiet startade för att skillnaden i personlighet inte skulle bli för uppenbar?)

Kasselstrands tal blev tydligen “havlcensurerat” av Youtube i den mening att man måste klicka en extra gång och godkänna att man vill se det. Även möjligheten till kommentarer är borttagna vilket torde vara orsaken till censuren.

 

Några smakprov:

– Tittar på Afs tal till nationen och dom hade väl för fasen kunnat rätta till slipsen. Sedan talar han till väldigt gamla människor. Han talar till äldre generationer endast. Vill dom bara ha röster från 80-talister och bakåt? Sedan använder han för mycket ord som inte tilltalar massorna direkt. Använda sig av ett språk som majoriteten förstår är för mycket begärt? Come on, Kasselstrand!– Om du har svårt att förstå vanliga svenska ord så är det nog du som behöver rannsaka dig. Jag vet inte hur din livsstil ser ut, men om du sysslar med uppenbart fördummande saker som att spela datorspel, glo på Netflix eller lyssna på hiphop så bör du genast lägga av med det. Sen kan du försöka läsa i kapp lite klassiker – Tegnér, Heidenstam, Moberg – och komma upp på en normal konversationsnivå.

Det skulle vara katastrof om Kasselstrand vände sig till infantila människor. Ni borde i stället se klippet och undra vad ni egentligen har gjort med era liv, och sedan försöka få lite senkommen styr på det.

– År 2028 råder en arkitektonisk renässans. Klassisk arkitektur reses, och modern arkitektur rivs! Inte tvärtom, som idag, fortsätter han [Kasselstrand].

– Jag har ett stort intresse för arkitektur, och tycker att det är en väldigt dålig programpunkt. Jag kan hålla med om att mycket av det byggda nuförtiden är av låg kvalitet, och rakt av fult. Men Sverige har aldrig utmärkt sig för sin klassicistiska arkitektur. Mest känd är kanske Gunnar Asplund, som under sin karriär gick mellan klassisk och modernistisk med stor dynamik och stilkänsla. 
Att lägga ett politiskt beslut om arkitektonisk stil går emot vad jag uppfattar som AfS anda: Optimism, Självförtroende, Hög Energi.

– Jag ger dig rätt i stort här. Att klaga på Kasselstrands språkbruk är löjligt. Klarar man inte av att tillgodogöra sig innehållet i det talet, borde man banne mig inte ha rösträtt. Alternativt borde man gå ett antal kurser i svenska.

– Kasselstrand var allvarlig när han höll sitt tal. För killar som växt upp med Disney en frånvarande pappa, så är detta såklart något främmande. Det är därför sådana som Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson springer omkring med ett ständigt fånigt flin på läpparna, och pratar som om det vore ett barnprogram.

dubbelbottnad skrev:
Du missar helt min poäng. Kasselstrand förmedlar känslokyla. Att vifta bort den kritiken som clownvurmande eller liknande, är löjligt. Pudelns kärna är: vem är människan Kasselstrand? Vad drivs han av, egentligen?

Uppvisade Kasselstrand samma personlighet, uppträdande och intresse för samma frågor när han var SDU-ledare, som han gör nu?

(Alla är naturligtvis välkomna att svara, inte bara dubbelbottnad.)

(Jag följde inte svensk politik då.)

2018 06 22

En ideologisk strid har tydligen blossat upp inom AfS. (Det är naturligtvis, liksom “partiet” självt, dock mest en Internetploj eftersom partiet i det närmaste inte existerar IRL.)

Grundaren Kasselstrand stöder Palestina. Det var som medförfattare till en artikel till stöd för Palestina (tvåstatslösning) som han blev utesluten ur SD. Nytillkomne riksdagsledamoten (vilden, tidigare SD) Ahl vill att partiet skall vara neutralt i Palestinafrågan.

Ingen borde väl egentligen bry sig om ett parti som i det näramste inte har aktiviteter men man kan spekulera i tvistens orasker. (Egentligen har det heller ingen större betydelse vad ett nationalistiskt parti anser om Palestina. De bör inte driva frågan. Att kritisera judiska intressen för hur de styr ockuperade områden i mellanöstern är ett av de mest klassiska sätten att flytta fokus från hur judiska intressen styr t.ex. Sverige via media.)

När man ser den röra och de skämt till aktiviteter som Kasselstrand medverkar till kan man förstå att SD uteslöt honom. Att, som en del uppgivit, han genom sin kompetens skulle utgöra ett hot mot partiledningen, förefaller i parktiken omöjligt.

Några orsaker till tvisten skulle kunna vara:

  1. Bråket är regisserat. Man försöker dra intresse till ett parti som är tynande och mycket möjligt inte existerar efter valet. (AfS stöds troligen av mostståndare till nationalister för att splittra högern, det är bloggens uppfattning)
  2. Bråket är regisserat. Man vill visa de (t fåtal) som följer partiet att “högern kan inte hålla sams”.
  3. Bråket är äkta. Men det förefaller kanske mindre troligt. Som RD-ledamot borde Ahl vara mycket välinformerad om Kasselstrands uppfatnning och ha kollat upp detta innan Ahl böt parti.

Någon som heter Torssell (Stefan T. ?) verkar också indragen i röran och anklagar (med viss rätt som det förefaller) AfS för att tala med kluven tunga.

Fullt krig i partiet om Palestina, ROFLAO. Ge hela gänget jobb på DN.

Det förefaller ske en regisserad dialog på nätet mellan AfS företrädare politiskt och de som stöder partiet i sociala forum. Man diskuterar Palestina för att försöka få intresse runt partiet och felfokusera diskussionen om judiskt inflytande till Mellanöstern och inte till Sverige.

De tackar varandra för tydliga svar. Deras diskussion borde ske inom partiet. Skrattretande att partiet inte klarlagt denna fråga tidigare. Detär inte säkert frågan ännu är klarlagd.

Mycket av tråden ägnas åt ospecifik kritik av SD, här är några av de mer konstruktiva inläggen:

Tjyvas skrev:
SD förnekar att etniska svenskar finns.
SD vill som utgångspunkt vid förhandling dubblera antalet kvotflyktingar.
SD har pillerknaprande, spela bort riksdagslönen på nätpoker Jimmie “jag vet inte” Åkesson som partiledare.
SD styrs av Mattias Karlsson som ägnar nätterna åt att skriva fylleinlägg på Facebook och konspirerar med EXPO för att hänga ut egna partimedlemmar.
SD har sålt sin röv till lobbyorganisationen Svenskt Näringsliv. Vilka andra frågor är SD redo att överge för att tillfredsställa globalisterna?
SD blir mer och mer liberalt. Du som medlem och partiaktiv blir omedelbart utesluten om du motsätter dig liberalism.
SD stöttar aldrig sina medlemmar och partiaktiva som blir uthängda i media.
SD vacklar i NATO-frågan och om nej till EU.
StillaHavet skrev:
Håller också med om att Jomshof, Bieler, Karlsson, Kronlid, Herrstedt o.s.v. känns som svaga kort efter Åkesson. Han kan aldrig lämna SD då faller SD samman.

Någon väsentlig skillnad i politik mot SD verkar inte föreligga trots att de som förespråkar partiet påstår det. De säger att invandrare måste “återvandra” till sina hemländer. Men pressas de i frågan och man frågar om svenskar inte heller bör bosätta sig i andra kulturer så backar de. Det förefaller som om AfS, liksom de flesta andra partier, anser att kriminella invandrare bör utvisas.

Man förefaller använda en hel del desinformation. hemsidan uppdateras dåligt. Då säger man: “Om det nu stämmer att vår hemsida är den näst mest besökta” så måste vi uppdatera mer. (Att promillepartiet AfS hemsida skulle vara den näst mest besökta förefaller helt orimligt.)

Man noterar att tre av fyra riksdagsledamöter (vildar, f.d. SD) kommer från norra Sverige.

Flashback: Man [AfS] vill ompröva de medborgarskap som givits ut sedan 2000. Betyder inte att man driver en politik för att kasta ut alla som kommit sedan 2000. Högt välintegrerade invandrare kommer få stanna med AfS politik.

AfS ger luddiga signaler. I programmet säger man att kriminella skall avvisas. Men mellan raderna försöker man få det att framstå som om invandrarnas etnicitet eller integrationsgrad skall spela in för beslutet. Det senare blir ju ren rasism. (och den som påpekar det kallar de för cuck eller sojapojke.) AfS är ett skämt.
Vad jag kan se är partiet enligt programmet en kopia av SD.

Att AfS inte är konstruerat för att vinna nationalistiska röster utan för att sabotera för SD har stått klart länge. I tråden hatar man SD på många sätt. En del postare bryr sig inte ens om att rösta på AfS så länge man inte röstar på SD:

Själv kommer jag inte rösta alls i det här valet då jag fått reda på att SD har en Islam Apologet på en riksdagslista.

Läser man tråden om AfS så verkar det helt uppenbart att partiet är konstruerat för att ge tillfälle att prata strunt om SD. Partiet har i det närmaste ingen aktivitet och de som skriver försöker misskreditera SD på en mängd sätt.

Jag vill bara ha reda på vilket globalistföretag i utlandet han får tröstjobb på efter valet när AfS fallit samman. Jag tror AfS är en MSM/globalist-konstruktion för att försöka störa SD inför valet. (De politiska motivationerna för detta har jag givit i motsvarande tråd.) Efter de kortvariga, fåtaliga och märkliga aktiviteter partiet uppvisat kan det inte tas på allvar och Kasselstrands förtroendekapital i Sverige torde vara förbrukat. Det är vad jag gissar kommer att hända.

En orsak att Kasselstrand använder podd kan vara att undvika att skämma ut sig i alltför vida kretsar. För att minska den skada AfS kommer att ha på K:s rykte så använder han ett medium med begränsat genomslag samt ett genomslag i Internetkretsar där netizens är vana vid det mesta.

Aftonbladetartikeln som uppges ha bidragit till att få Kasselstrand och Hahne uteslutna ur Sverigedemokraterna.

Artikel i SvT varför K och H uteslöts. Denna tar mer parti för SD. Den talar om extremism.

Det handlar om 15 till 20 olika punkter i de här ärenden. Det ska bland annat handla om kontakter med extremistiska partier i utlandet.

Partiledningen har anklagat ungdomsförbundet, SDU, för att se mellan fingrarna med rasism och extremism och för att ha dubbelanslutit medlemmar från Nordisk ungdom

När Karlsson medverkade i Agenda den 12 april sade han att partiet behöver ta itu med vad han kallar för ”tendenser till extremism”.

“På nätet” talas om att K och H blev uteslutna för att de var för duktiga och utgjorde ett hot. Efter att ha sett AfS kortvariga, fåtaliga och märkliga aktiviteter samt K:s brister som talare anser bloggen detta osannolikt. Aftonbladetartikeln till stöd för Palestina anges också. Bloggen har ännu ej kunnat verifiera detta.

Kasselstrand förefaller helt hjärndöd och antyder att mångfald givit Sverige en fotbollsförlust. En svensk spelare med invandrarbakgrund orsakade en frispark som gav Sverige VM-förlust mot Tyskland. Spelaren är definitivt där på meriter och inte på kvotering. (Spelaren, tidigare MFF, nu representerande Toulouse, är t.o.m. född i Sverige!)

Jag tror ju fortfarande Kasselstrand är en mullvad, men efter uttalande om Durmaz får man börja fundera på alternativet hjärndöd rasist. Det uttalandet vinner han inget på hos någon. Han försöker troligen svartmåla svensk nationalism men i detta fall legitimerar han SD (och uteslutningen) genom ett extremt uttalande. Den förra posten jag skrev citerade SD i SvT. De antydde att extremism låg bakom uteslutningen av K. och H. Det kan vara korrekt.

[ stupidities and scandals ]

Det går inte att få fram andra uppgifter om varför K o H uteslutits. Troligen är artikeln om Palestina deras version av orsaken.

Efter uttalandet om Durmaz får bloggen ompröva sin tidigare bedömning av K. som en globalistisk ekonom med uppdrag att sno någon procent röster av SD från höger. (Bloggen hade gissat att han efter valet skulle fly landet för ett jobb på Rotschild Bank el likn.) Han kanske är en hjärndöd rasse?

Inom sport finns det ju också ganska lite rasism att försöka bygga hat på vilket ju MSM, Kassselstrand etc försöker göra. (Aregawi betedde sig ju konstigt, men annars tar ju svenskar lätt utländska idrottare till sitt hjärta.) Kasselstrands fotbollsgaffe är definitivt en av de mer idiotiska.

Sport är väl dessutom en av de sektorer i samhället där invandrare är bäst integrerade? Spelare tas ut och accepteras i lag efter spelskicklighet och inte efter kvotering etc
Så Kasselstrands Tweet verkar ju ännu mer misslyckad när man betänker det.

Det är uppenbart att AfS är konstruerat för att skada SD. I tråden förekommer även rent fejkade anklagelser mot partiet. [ -1-  -2-  -3- ]

AfS har ingen egentlig aktivitet utan är en Internetföreteelse troligen konstruerad för att försöka ta röster av SD, från höger.

Moderator går in och kastar den diskussion som just länkades. Detta är att förvänta då forumet styrs av MSM/globalist-intressen som vill skada SD. Modsen har tidigare inte brytt sig om att SD diskuterades i tråden, men nu när diskussionen var till fördel för SD och nackdel för AfS-anhängare, togs den bort.

Ännu en hatspridar-aktivitet i MSM/AfS anda:
Aktion i Åstorp där de [AfS] vinkade av utvisade afghaner
AfS-aktivister önskar just nu utvisade afghaner som reser hem från Malmö en trevlig resa och uppmaning att aldrig återvända till Sverige. Bra!

HectorDaiquiri skrev:
Det är ju så äkta indoktrinerat och marinerat i PK-tänk. Onej! Han twittrade något tramsigt! Onej! Nu kan de inte styra landet, nu är det kört!

Samma med alla kommentarer om deras aktion i Åstorp där de vinkade av utvisade afghaner. Skit samma att hela landet håller på att åka ned i soptunnan med hedersmord, gängkrig, hundratals, kanske tusentals miljarder i kostnader relaterat till invandringen. Men nä, någon löjlig tweet eller halvlyckad aktion ska stå i vägen för initiativ att rädda vårt land.

Tror att folk med lite tid kan vänja sig med vad Afs håller på med. De är de första att ta klivet över gränsen i ett paradigmskifte jag är övertygad håller på att ske. Vi går just nu ifrån den kanske 40-åriga period av livrädd PK-tänk där alla bara sett sig om axeln hela tiden av rädsla för att bli kallad rasist till något nytt. Det finns en kritisk massa nu som verkligen inte tycker som PK-folket, jag tror den massan är i majoritet och egentligen varit det länge. Först nu som alla dessa isolerade människor börjar fatta att alla runt omkring dem faktiskt tycker likadant. Afs går i frontlinjen och kommer få många smällar men i förlängningen tror jag de har allt att vinna på det.

Svar:

Hatspridar-aktiviteter tycker jag de kan lämna till yrkes-männen och -kvinnorna vid MSM som har lång erfarenhet på området 🙂 De invandrare vi har måste vi försöka integrera. SD har kämpat länge och kanske kan få inflytande i höst. Ge SD chansen att bekänna färg. (Fyra riksdagsledamöter står alltså bakom aktiviteter som att klä ut sig i burka eller vinka av utvisade!)

En politiker som gör en groda kan få lida för den mycket länge. Jag tror inte AfS kan utlösa ett pardigmskifte.

Jag kan inte komma till annan uppfattning än att AfS är ett försök att skada SD genom att sno några röster från dess högerflank. (Kanske t.o.m. iscensatt av globalistiska intressen. Jag frågar mig alltså om Kasselstrand kanske t.ex. går till Rotschild Bank efter valet, som tack för hjälpen 🙂 ) Partiet kan bara redovisa mycket få aktiviteter IRL. Jag börjar tro det kan handla om ett försök att piska upp en Internetstorm som bara är en bubbla. Därför försöker jag också vara lite försiktig med att skriva i trådarna, men den här gången kliade det för mycket i fingararna 🙂

Nu grattas Kasselstrand på födelsedagen i skvallertråden. Det är naturligtvis helt överdrivet och trollen avslöjar sig på samma sätt som Kasselstrand när han kopplar samman en fotbollsförlust med att en spelare har utländsk bakgrund. (Spelaren är dessutom född och uppvuxen i Sverige.) Det lär inte bli många promille de kan lura av SD i valet.

Kasselstrand goes to watch soccer and the trolls have a field day. This time they divert into the “possibility for soccer to thrive in ZOG-government countries”! Anything is allowed in the thread, wall of text posts just complain about SD. But that is OK. Recently short and relevant posts that gave SD credit for not voting in favor of EU articles 11 and 13 were removed. It is very obvious that the prime objective of this thread for moderation and trolls (and also that of AfS) is to try to damage SD.

The trolls act their usual charade, this time about “pure bred line up”. No one can believe they really have these opinions, they just go through the motions.

En opinionsundersökning har visat att AfS, när det var nystartat, hade strax under 2 % väljarstöd. Det låter mycket.

På Yougovs sajt kunde jag inte hitta undersökningen nu, men den förefaller ha beställts av Metro. (det stod så i Googles sökresultat om Yougov.)

Metro är väl en globalistisk tidning, det är i alla fall mitt intryck. Varför skulle den beställa och publicera en undersökning som gör reklam för AfS?

Jag vet inte hur gott rykte Yougov har. Man kan visst anmäla sig själv och gå med i panelen för att tjäna pengar på att svara. Vad jag förstår speglar Yougov bara Internetanvändares åsikter.

Det är också intressant att Metro skriver att AfS har “nästan 2%”, men anger inte det exakta värdet.

De är inte uppe i två procent. Men de är ganska nära i den här mätningen. De är ju helt nya. Vi måste se lite fler mätningar innan vi kan säga mer, säger Lars Gylling, kommunikationschef på Yougov.

 

Nu kör trollen homo-hat och påstår att homosexualitet är en genetisk sjukdom. AfS verkar handla om att smutsa ned och sammankoppla nationalism med nästan vad som helst som är fel.

 

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.001.005 Svensk politik: 2: Alternativ för Sverige (04)

 

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »