Categories
02 feminism 02 hate, hatred, haters 03 hbtq 4.0 control of people and governments --- 500 divide and conquer 700 conflict, personal, non-integation (2/3: between people) center party cover up, filtering/selection, drowning google liberalerna neoliberal slush; "similar things are different" pseudo-conflicts zAll pages

03.1.006.002 (001): Liberalerna (1)

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

The text starts here

Ett parti i kris med 2.7% i OU. Partiledaren annonserar att han skall avgå om 9 månader. Ingen vill bli partiledare. Björklund betraktas redan som förbrukad. Vad kan en ny partiledare ha att förlora, med 2.7% i OU och nedåtgående trend?

Vår demokrati är körd. Liberalerna försöker ju inte ens ta sig ur knipan.

Liberala idéer finns det ju gott om idag. Kasta in någon ung fräsch partiledare med helt ny approach. Sätt t.ex press på Centern och berätta att de egentligen kör liberal politik, eller någon annan variant.

Det är sjukt när ett parti inte ens försöker ta sig ur knipan. Det är helt uppenbart att 7K samkör och L inte tillåts gå för full maskin, imho.

Kan någon köpa Centern och vända närodlad bondepolitik till globaliseringshysteri så kan man utnyttja Liberalerna. Jag gillar inte deras idéer men det vore ingen konst att använda deras liberala bakgrund till att skapa ett parti som vore mainstream.

Det behövs en ny, ung, “high energy” partiledare.

Attackera Centern t.ex och visa från vilken tradition dess idéer numera kommer. Men att attackera den onda drottningen det får man inte göra enligt spelreglerna.

Jag gillar inte L. Men ännu mindre gillar jag när de inte ens försöker.

Björklund i 9 månader till, dessutom som “lame duck”. Då kan man ha nått målet, under en procent.

Strix wrote:
I dagens Veckopanel hos Kvartal, anser bl a Vidar Andersson att Sabuni är utesluten som efterträdare till Björklund. Skälet är ekonomiskt – Liberalerna balanserar på ruinens brant och har helt enkelt inte råd att avlöna en partiledare som kommer utanför Riksdagen. Det är ett intressant argument, och det skulle rimligen också utesluta Birgitta Ohlsson. Det vore förstås ledsamt om Ohlsson inte kan bli partiledare av ekonomiska orsaker.
https://kvartal.se/artiklar/veckopanelen-bjorklunds-sorti-och-reformisternas-intag/

Så, om denna bedömning är korrekt så kommer L:s nästa ledare att sökas inom Riksdagen. I sammanhanget kan man möjligen också beakta att det finns en inte obetydlig risk att L förlorar alla sina mandat i EU-parlamentet i maj. Man kan fundera på hur detta påverkar partiledarfrågan.

Kvartal
Kvartal verkar vara grundad av någon som heter Thomas Gür. Så här skriver Wiki om honom.

Gür har en fil. kand.-examen i nationalekonomi och ekonomisk historia. Han driver som delägare företaget Ölander & Gür AB som har uppdrag som rådgivare i medie- och kommunikationsfrågor. Man förmedlar även kontakter mellan svenska och utländska bolag och organisationer. Han är (2018) sedan ett antal år kolumnist på Svenska Dagbladets[1][2] ledarsida, och var tidigare kolumnist på Östgötacorrespondentens ledarsida. Han har också haft uppdrag som programledare för dokumentärserien Global Axess i Axess TV [Axess som i Ax:son Johnson - min kommentar]. Han är medlem redaktionsrådet för Magasinet Axess och styrelseordförande i insamlingsstiftelsen Kvartal som ger ut Tidskiften Kvartal. Tidigare har han varit ledarskribent och utrikespolitisk redaktör vid Svenska Dagbladet, journalist vid VärnpliktsNytt, Dagens Nyheter och Sveriges Radio, pressekreterare på Näringsdepartementet under regeringen Carl Bildt, informationschef på byggföretaget Siab samt presschef hos Överbefälhavaren och krönikör i Finanstidningen. Sedan 2009 är han styrelseledamot av juristbyrån Centrum för rättvisa.

Gür har tidigare tjänstgjort som press- och informationsofficer vid den svenska FN-kontingenten i Libanon. Han har även varit press- och kampanjstabschef förJa till Europa-kampanjen.

Gür har under många år med böcker, debattartiklar och anföranden debatterat migrationsfrågor, välfärd och ekonomisk utveckling. Under Almedalsveckan i Visby 2018 presenterade han på kyrkbacken utanför stadens domkyrka ett anförande med titeln "9,5 teser om integrationen" – med underrubriken ”Så får vi bukt med problemen fram till valet 2038”.[3] Anförandet kom att störas av att domprosten i Visby Mats Hermansson ringde i domkyrkans klockor - något Hermansson senare sagt sig ångra.[4][5] Användandet av kyrkans klockor för att störa en ensam borgerlig debattör utan högtalare eller hjälpmedel har fördömts från många håll, bland annat av Tove Lifvendahl[6], Antje Jackelen och Carl Bildt[7], medan Aftonbladets Jonna Sima framförde att "Visby domprost är ett föredöme".[8] Gür har därefter presenterat sitt seminarium på ledarplats bland annat i tidningen Göteborgs-Posten.[9]


Globalistscore 100/100 för Thomas Gür? Kvartal luktar globalistpropaganda? Borde inte globalisterna se positivt på L?

L har inte råd att byta partiledare??? Under hela den tid det har gått utför så har inga donationer eller planering skett för partiledarbyte??

Jag vet inget om detaljerna. Jag bara gissar att ett riksdagsparti inte har några som helst problem att ta fram pengar till en normal partiledarlön, OM DET BARA VILL. Jag gissar att ekonomin är ett svepskäl.

Ett riksdagsparti går som ett sänke i OU och riskerar att åka ur riksdagen. Om det då finns en partiledarkandidat man tror på som är villig att jobba för en normal partiledarlön, då kan man få fram pengarna.

Jag tror ekonomi är ett svepskäl som används för att ge en pseudoförklaring, när L egentligen sänker sig själva. Har inte argumentet om ekonomi än så länge bara framkommit i ett marginellt globalistmedium som heter Kvartal?

Regulus
Det som är uppenbart är att det redan pågår intriger och fulspel. Mats Knutson på SVT påstod ju för ett par dagar sedan att han visste från säkra källor att Nyamko Sabuni, Mats Persson och Johan Pehrson redan sagt sig vilja bli partiledare. Något som Sabuni sedan ilsket dementerade. Inte så att hon uteslöt en kandidatur, men hon sa att hon inte talat med någon, särskilt inte med Mats Knutson, om detta.

Det skulle inte förvåna mig om det ryktet spreds av JÖK-liberalerna i Stockholm, i avsikt att bädda för någon av deras egna kandidater. Att påstå att ens egna motståndare gärna vill ha ett jobb som man själv fikar efter är ett klassiskt politiskt trick.

Det var lurigt, det kan du säkert ha rätt i.
Men nog finns det kandidater till ledarposten i ett riksdagsparti. Det tror jag. Inte mycket att förlora mer än 2.7%. Sedan är som sagt frågan om de vågar “gå för fullt”.

Kanske omtolkning av den nyliberala friheten till en ännu nyare nyliberal frihet, som även tillåter samarbete med SD …

Det är ju den typen kast och utspel som vore att förvänta om partiet verkligen stred med kniven på strupen. Men nu verkar man nöjda med att bara tyna bort.

Att det pågår en strid om partiets framtid vet vi ju redan. JÖK-liberalerna är med rätta oroliga för att en partiledare ur anti-JÖK-falangen skulle kunna riva upp JÖK:en. Kanske inte i morgon, men på sikt.

Ursprungligen postat av Fri
Hur kommer Löfvén att belöna pensionerade Björklund nu? Vilken är den högsta positionen i statsförvaltningen som kan göras ledig på kort sikt? Var det Transportstyrelsen som blev ledig igen nyligen? GD för Skolverket lär väl inte räcka. ÖB kanske.

Citat:
Ursprungligen postat av Enoch.Thulin
Björklund har i princip raderat ut ett helt riksdagsparti på egen hand. Så jag antar att belöningen blir omfattande. Men jag gissar att det blir toppjobb inom EU & lite “konsultuppdrag” till storkapitalet.

Citat:
Ursprungligen postat av Regulus
Det har redan spekulerats om att Björklund kommer att efterträda Cecilia Malmström som Sveriges EU-kommissionär.
Man kan nog bara hoppas han gör ett lika gediget jobb med EU.

wwr:
Det är fruktansvärt. Han kanske är kompetent men har, som sagt, kanske beordrats att radera ut ett riksdagsparti. Därefter vidare mot nya globalistiska höjder. Inom de flesta andra verksamheter hade han aldrig fått hållas med sin passiva inställning till Ls dalande siffror.

Det är ju inte klokt.
Från 12% till 2.7%, då börjar man fundera lite på att byta partiledare om 9 månader. ROFLAO tills jag får ont i magen.

Det är helt uppenbart att Janne och L fått order att lägga sig för C, imho. Kolla denna DN-artikel t.ex:

Att redan nu avisera sin avgång skapar ännu mindre tyngd i hans uttalanden.

Här får Janne order av drottningen på en bild som rankar högt i Google när man söker på deras namn.

Bullfetta
Som feminist och socialdemokrat, hoppas jag givetvis att samtliga partiledare snart skall vara kvinnor. Utomlands är Sverige känt för att vara ett feminiserat land, och det gör det ju extra trevligt för oss nordiska kvinnor att agera politiskt.
I min kvinnogrupp brukar vi skämtsamt säga till de nya medlemmerna: Vi skiter i dina åsikter, så länge du har en medfödd vagina mellan bena. 😀

[feminism]

Regulus|66707283 wrote:
Det som är uppenbart är att det redan pågår intriger och fulspel. Mats Knutson på SVT påstod ju för ett par dagar sedan att han visste från säkra källor att Nyamko Sabuni, Mats Persson och Johan Pehrson redan sagt sig vilja bli partiledare. Något som Sabuni sedan ilsket dementerade. Inte så att hon uteslöt en kandidatur, men hon sa att hon inte talat med någon, särskilt inte med Mats Knutson, om detta.

Det skulle inte förvåna mig om det ryktet spreds av JÖK-liberalerna i Stockholm, i avsikt att bädda för någon av deras egna kandidater. Att påstå att ens egna motståndare gärna vill ha ett jobb som man själv fikar efter är ett klassiskt politiskt trick.


Den intressanta iakttagelsen du gör stöder att Birgitta Ohlsons märkliga aktion för två år sedan kan ha varit en aktion riktad att förstöra för sitt eget parti. Hon gick ut och förespråkade sig själv som partiledare. Det funkar inte. Ohlson är troligen fortfarande borta ur bilden, är i alla fall min bedömning. (På den nivån har man säkert minions som kan sjunga ens lov.)

Detta är heller ingen efterhandskonstruktion från min sida. Det skrev jag 9/9 2017.

wwr|61739006 wrote:
Det är ju så fullständigt vansinnigt det Ohlsson gör.

Man kan ha en fundering: BO är ju en trogen globalist. Varför gör hon sig själv och partiet denna otjänst. Har Bilderberg beordrat henne att utföra denna kamikazeoperation mot de egna styrkorna? Planerar man att lägga ned L skall för att samla resurserna till M, C och S inför slutstriden mot SD?


Till detta kan läggas att man köpt ett parti till den onda drottningen men hon har ännu ingen större väljarbas. Man verkar inriktad på att köpa L:s väljare genom att lägga ned partiet. Björklunds självvalda roll som “lam anka” passar perfekt.

Att det är från L till C rösterna skall gå, får vi ju lära oss.
Björklund avvaktar Lööfs nästa drag
https://www.dn.se/nyheter/politik/bjorklund-avvaktar-loofs-nasta-drag/

(Björklunds tomma blick vid sidan av de två kollegorna är skickligt fångad av fotografen. Uffe vekar vilja säga “Janne, Janne, vakna!”)

På denn bild med hög rankning i Google stirrar han ned i bordet som om han får en uppläxning av Lööf.)

Regulus|66714682 wrote:
Helt uteslutet. Han [Ullenhag] är ingen karismatisk person och sitter inte heller i riksdagen.

Jag tror inte “Bilderberg” väjer för något. Ju mer profillös, ju bättre. Se hur de petade in nollan Uffe ist.f. Batra. Men osvuret är bäst

HepCat-X|66732426 wrote:
Tja, läget då, 2002/03, går inte alls att jämföra med nuet, av flera anledningar som direkt har bäring på småpartierna_

1) partiet var inte lika internt splittrat och tröttkört

2) det var inte lika trångt i mitten dåförtiden

3) migrationsfrågan, islams närvaro i landet och gängkriminaliteten var inte lika konkreta och påträngande för vanligt folk och SD var ännu bara en politiskt obetydlig sekt

4) moderaterna var för tillfället ingen farlig konkurrent – detta var juLundgrens katastrofval

Idag är läget helt annorlunda och det gör det mycket svårare för Liberalerna att göra comeback som parti.


Inget är ju omöjligt. Ny ung partiledare, nya utspel. Kanske fokusera på att det är liberala idéer som ligger bakom det neoliberala kaos man nu skapar. Att fabricera klyschor är ingen konst för politiker.

Lite bilder av den här typen på den nye partiledaren.
http://www.e-rabbit.org/global/wp-content/uploads/1185/01/annie_loof_moviestar.jpg

Allt beror ju på hur media ställer sig. De fick ju in Bert Karlsson i riksdagen med 5 besök hos Siwert Öholm.

Det stod uppenbart för länge sedan att L inte ens försöker ta sig ur krisen. Björklund spelar ju en passiv roll. Mitt intryck är bestämt att media och L samkör. L skall pressas ned kraftigt. Alla krafter verkar för det. Mycket möjligt är det total utplåning som gäller. Skall bli intressant är följa L och media.

Hlewagastir|66760229 wrote:
Bert Karlsson och Donald Trump bjöds in av media som en freakshow. Det var inte tänkt att de skulle få en massa röster och bli invalda.

Medias beteende följer minsta motståndets lag. Börjar en att dreva hänger resten på. Det behövs ingen plan för det, särskilt som klickjackten är mycket mer extrem än vad skvallerpressen var på Berts tid.

De gamla folkpartistiska journalisterna har gått i pension och ersatts av vänsteraktivister, medan Mauricio Rojas och Nyamko Sabunis följare rört sig mot alternativmedia.

Att L är så dåliga på att hantera krisen tror jag är för att Jan Björklund gjort som Göran Persson och omgett sig med svaga personer som inte konkurrerar om makten.


Trump har verkligen inte surfat på media.

Bert’s besök hos Siewert var ingen freakshow. Det kan media kontrollera. (Vad jag läst så var ND:s jobb att blockera ut Sven-Olle i Sjöbo.)

Media styr, de följer inte. Inflytande är viktigare än att tjäna pengar. Ett drev mot ledaren för ett 20%-parti är en stor sak. Jag utgår från att det sker efter samordnad planering av medieägarna andra verkliga toppar. Orsaken att Batra drevades verkar mycket troligt ha varit hennes närmande mot SD.

Att L sänker sig själva medvetet är min fasta övertygelse. Hur det är möjligt vet jag inte. Men om endast partiledaren agerar för att sänka partiet så tror jag inte han lyckas. Partiledarna har stort inflytande, men om resten av gänget vill behålla sina jobb så avsätts han snabbt på något sätt om han inte fungerar optimalt. (Att någon skulle kunna sänka ett riksdagsparti enbart genom att kontrollera partiledaren, det undrar jag om det går.)

Jag medger att det låter extremt. Men hur L och Björklund bara passivt åser sin utplåning är inte normalt. De lägger sig.

Det Björklund gör är att avisera sin avgång, om 9 månader, vilket ytterligare bara försvagar honom och partiet. Bara det är ett uppenbart felbeslut som gör att hans motiv måste ifrågasättas.

Regulus|66762816 wrote:
Björklunds agerarande är inte konstigt på något vis. Han aviserar i god tid att han inte ställer upp för omval, så att man hinner ta fram en efterträdare. Vill partiet välja en ny ledare redan i vår går det bra, och de diskuterar redan den möjligheten.

Detta är fullt normalt. Alla behöver inte bete sig som Reinfeldt gjorde, och hoppa av utan någon förvarning.

Jag tror jag argumenterar med ett färskt citat från en annan tråd,:

M wrote:

Ursprungligen postat av Regulus
//Helt uteslutet. Han [Ullenhag] är ingen karismatisk person och sitter inte heller i riksdagen.//

Tydligen så kan han vara aktuell.

Under lördagen ska Liberalerna i Stockholms län ha fört fram just Erik Ullenhag samt Cecilia Malmström och Christer Nylander som möjliga efterträdare, skriver Aftonbladet.

Ullenhag har dock inte själv givit något besked i frågan.

http://www.friatider.se/erik-ullenhag-kan-eftertr-da-bj-rklund

Själv kommer jag inte ihåg Ullenhag och det kanske finns en orsak till det. Han låter som den perfekta nollan att slutföra Liberalernas harakiri.

Det är gravt onormalt att inte sätta in ett åtgärdsprogram när siffrorna dalar som de gjort för L.

Annie Lööf med 8.5% sonderar statsministerkandidat! Av de första 10 träffarna på Googling av “Löfven kravlista” är 9 Centern och L (5.5%) får bara in en på nionde plats.

Björklund gör inte ett skvatt för att ta sig och partiet ur knipan och media assisterar villigt. Han och kanske andra står under onormalt inflytande, det märks tydligt, menar jag.

Regulus|66767058 wrote:
Se mitt inlägg här angående Ullenhag:

(FB) Jan Björklund avgår som partiledare

Vad gäller åtgärdsprogram så är de ju precis färdiga med sin eftervalsanalys. Liberalerna har ett möte nu i helgen där de diskuterar framtiden.


Framtiden ser dyster ut om de inte omedelbart byter in någon ung, slagkraftig partiledare som öser på med ny approach. Det kan jag säga utan vidare analys eller politisk erfarenhet.

Regulus|66767013 wrote:
Det är i så fall ett tecken på desperation. Problemet för de nyliberala Stockholmsliberalerna är att de inte har någon karismatisk kandidat. Birgitta Ohlsson var deras sista hopp.

Självklart kan man leta fram någon kandidat som gör sig bra i TV. De behöver inte komma från bunkern. Det måste finnas massor med människor med “”liberala värderingar”” som vill vara partiledare. Även om det går åt pepparn så kan de skriva “kallades in för att rädda L, men det var för sent” på visitkortet. Det kändisskapet är ingen belastning, tvärt om.

(Lööf halkade väl in in i riksdagen på ett bananskal mha kryssning.) En partiledare behöver väl inte ens ha varit med i partiet tidigare. Det här ju varit uppenbart länge att något måste göras. De har ju haft flera år på sig att ordna detta. (Varifrån kom Westerberg, förresten?)

2002 13,4 %
2006 7,5 %
2010 7,1 %
2014 5,4 %
2018 5.5 %

Vad han gör nu är bara för att försöka skyla över att han medvetet varit passiv för att dra ned partiet.

Han borde självklart ha avgått direkt efter valet 2018 och rimligen redan 2014. Om inte så borde han fått sparken.

De argument som stöder “problemen” att hitta ny partiledare tyder på att demokratin inte fungerar. Partierna kämpar inte mot varandra.

I något marginellt globalistmedium som heter Kvartal påstås att L inte har råd att anställa en partiledare utifrån. Det verkar inte rimligt. Ett parti med 2.7% och en upparbetad administration borde ha ett stort värde i Sverige. Dessutom har många väljare svikit nyligen, förmodligen pga passiv partiledning. Dessa skulle gå att få tillbaka.

Det verkar som om de försöker få oss att tro att partiledaren måste komma från ett gäng på 20 träbockar som bara kan upprepa “rösta på skolan” när dessa hemska nyliberala idéer samtidigt sveper som en farsot över stora delar av Västvärlden.

L älskar försvaret och det gör media också. Men den synergin märks inget av. Flera av oligopolmedia kallar sig “oberoende liberala”. Var är det stödet nu?

Det är uppenbart att L ligger under order om självutplåning, imho.

CC|66775261 wrote:
Ja låt nu processen bli kort. Ullenhag blir perfekt, hankommer snabbt att reducera partiet, endast stockholmsfalangen blir kvar

Jobbar ni för Lööf, hela gänget i tråden? Vill ni att Björklund skall ersättas av en odugling eller istället någon som verkligen kan ta upp kampen med Centerns extremism.

Båda partierna har fel. Men då skall vi lära lite av globalisterna och låta dem köra “söndra och härska” mot sig själva.
[divide and conquer]

Ersätt Janne med en maximalt kompetent person som kan bekämpa Centern.

Enoch.Thulin|66775480 wrote:
Jag tror faktiskt inte att de dårar som är kvar i L någonsin kommer att vilja ändra på uppgörelsen. Detta är vad dom vill ha helt enkelt.
Bättre att dom åker ur riksdagen.

Och ge mer spelrum åt en kvinna som falskare än en elak drottning i en Disneyfilm?

Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Och ge mer spelrum åt en kvinna som falskare än en elak drottning i en Disneyfilm?

WenJiabao
Jag håller med att drömmen vore om det kom en riktigt klassiskt liberal politiker som kunde driva riktigt liberal politik. Det finns inget av de åtta riksdagspartierna som gör det och då hade t o m jag kunnat tänka mig att benämna FP som L. De skulle kunna ta de brgerliga väljarna ifrån C och på sikt kunna bli ett 10%-parti. Mer än så tror jag tyvärr aldrig att ett riktigt liberalt parti kan få i Sverige. Inget parti i Sverige idag vill införa liberal demokrati på riktigt med oinskränkbara mänskliga rättigheter, maktdelning och en riktig rättsstat.

WenJiabao|66775632 wrote:
Jag håller med att drömmen vore om det kom en riktigt klassiskt liberal politiker som kunde driva riktigt liberal politik. Det finns inget av de åtta riksdagspartierna som gör det och då hade t o m jag kunnat tänka mig att benämna FP som L. De skulle kunna ta de borgerliga väljarna ifrån C och på sikt kunna bli ett 10%-parti. Mer än så tror jag tyvärr aldrig att ett riktigt liberalt parti kan få i Sverige. Inget parti i Sverige idag vill införa liberal demokrati på riktigt med oinskränkbara mänskliga rättigheter, maktdelning och en riktig rättsstat.

Jag instämmer. Det är ju omtolkningen i vad jag uppfattar som termen nyliberal som utför problemet. – Krigen, massinvandringen, hetsandet grupp mot grupp … Den politiken skulle enbart yuppies och CEO:s rösta för. För att få vanligt folk att rösta för något så destruktivt måste man använda monopolmedia för att försöka hjärntvätta oss.

Den klassiska liberala politiken tror jag inte jag skulle ha problem med heller. Men just nu gäller det att rädda Sverige, fast det ser mörkt ut.

Men att Björklund skulle ersättas av någon kompetent, klassisk liberal är nog tyvärr en önskedröm.

Men det som ter sig helt sjukt är att de inte gör någonting.

Varför bjuder t.ex. inte L in media och låter Björklund stå på Sergels torg och likn. platser en timme varje fredag eftermiddag och svara på politiska frågor från folket? T.ex förklara varför L är ett bättre alternativ än C. Det är ju politikernas jobb, som vi betalar dem för – att presentera alternativ som vi skall rösta på.

Det måste öka väljarstödet, menar jag.

Det finns säkert även massor med andra saker de kan göra som alla politiker känner till och har lärt sig för länge sedan i ungdomsförbunden. Men L gör ingenting, vad jag vet.

wwr, Flashback

Till skillnad från Björklund spelar Lööf en aktiv roll. Hon tillåts sondera statsministerkandidat trots att C bara har 8.5% av rösterna. Media håller henne i fokus.

Att ge henne uppdraget ät elt meningslöst men hon sysns i media vilket är det avgörande. I det långa loppet kritiseras hon inte för att fördröja regeringsbildningen utan väljarnas medvetenhet om hennes person ökar.

Björklund kanske mutas med ett toppjobb inom EU om han lägger ned L. Att styra Sverige är nog jobbigt när man blir äldre. (56 idag)

Det är spikat nu. “Vi släcker ned. Alla frågor besvaras av Centern. Tack för visat intresse. Lycka till Annie.
/mvh
f.d. Liberalerna”

(Min tolkning av L:s agerande inom citationstecknen. Kul att sticka ut hakan ibland 😉 )

L-profil stödjer C-kandidat

Den förra EU-parlamentarikern Marit
Paulsen (L) stödjer C:s förstanamn,
Fredrick Federley, i EU-valet i maj.

Paulsen ser ingen inom L som driver
djurskydd och livsmedelsfrågor på
samma sätt som Federley.

-Han har övertagit de praktiska jobben
jag har gjort och fortsatt med dem,
säger hon till Sveriges Radios Ekot.

Paulsen betonar dock att hon inte har
blivit centerpartist. ...


Text-TV just nu, rubrik på förstasidan. (Citatet något avkortat pga Flashbacks citatregler.)

Intressant hur någon, enligt min uppfattning, lyckas få ett helt parti att begå harakiri. Janne kanske “vet med sig” att ett EU-toppjobb väntar. – Men resten av gänget, hur påverkar man dem?

Skall bli intressant att följa. Kan (egentligen vill) de verkligen komma tillbaka???

Paulsen stöder Centerns kandidat!! Tvi vad äckligt om de försöker lägga ned utan att de tror att det märks. Borde det inte vara något för KU? Finns det ingen regel att man måste göra sitt bästa. I idrott blir man avstängd om man inte gör det.

Institutet mot mutor borde utreda, men det är väl att hoppas för mycket.

FBerntsson|66783168 wrote:
Det är inte helt oväntat. Klart man vill bli av med Björklund så snabbt som möjligt. Det som eventuellt är lite oväntat är att Björklund får vara kvar som ledare under EU valet. Eller brukar inte partiledaren synas där i vilket fall?

Nu riskerar ju den (S) vänliga falangen att ha lett partiet till ett val där de förlorar bägge EU mandaten innan den nya partiledaren skall väljas. Hade nog trott att de ville ha en (S)-sympatisör på plats innan dess…


Det stämmer, det är C som L lägger sig för.
Paulsen (L) stöder en C-kandidat i valet!!

(FB) Ser vi slutet för Folkpartiet (numera Liberalerna)?

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7157054

Björklund är kvar men skall snart avgå. Avsiktligt förstör L sina egna möjligheter på mer än ett sätt. Björklunds roll som lam anka är bara en av delarna.

Trollen försöker vända bort blickarna från att Lviker sig för Centern genom att jubla åt L:s kräftgång.

Flashbaxk:
Kan bli ett fantastiskt valkväll om L förlorar sina platser i EU, det EU som de älskar över allt annat och mer än några andra, och se Björklund få ta den smällen. Popcorn-time!

Enoch.Thulin
Det där med Federleys engagemang i djurfrågor har man inte hört så mycket om tidigare.

Flashback:
Nej, det var intressant!

Men inte helt förvånande, med tanke på hans ålder och övriga intressen. Rätt typiskt, skulle jag säga, att en del av hans sorts liberala aktivister engagerar sig för sådant.

Federley har kommit upp i den åldern att man odlar en hemlig passion för nötkreatur.
Wikström blir kvar som kandidat. Jugoslaven de hade tidigare blev väl varnad av EU när han spelat in de anställda på kansliet. Nu byter man in en stark kandidat som verkar vara eritrean, född i Saudi. Han åkte visst ur riksdagen i höstas. Han driver krog med betalningsanmärkningar där personalen får lön via kronofogden. (Snabbgoogling, ursäkta om någon detalj är fel.)

Grattis L, det går som på räls, fast åt fel håll.

L satsar på eritreanen skriver Aftonbladet, men noterar samtidigt att ingen vet vem det är, inte ens deras politiska skribent vet.

Abdu slog oväntat ut riksdagsräven Allan Widman från andraplatsen. Han är säkert en utmärkt person på alla sätt och vis. Men för den stora allmänheten är Said Abdu helt okänd.

Allan har 16 år i riksdagen men föll på att han motsatt sig JÖK:en.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/ngEdbo/bjorklunds-slutbetyg-ser-ut-att-bli-uselt

Det är fruktansvärt hur ett parti lägger ned men låtsas att de fortfarande kämpar för sin överlevnad. Det är ett svek mot deras väljare. Det strider mot demokratins idé att agera dubbelagent. Att försöka lämna över väljarna till ett annat parti (C) i smyg.

Jag tror nästan L:s agerande skulle kunna betraktas som stridande mot konstitutionen, i ett annat politiskt klimat.

Enoch.Thulin
Ja, man undrar ju lite hur många klanröster den där killen drar.

Ingen utanför klanen vet vem han är & Marit Paulsen förordar centerpartisten Fredrick Federley.
En märklig läggmatch.

Först kör Björklund Liberalerna i botten så att Centern skall slippa konkurrens. Som tack för det kanske Björklund får ett toppjobb inom EU.

– “Det är för uppenbart. Det vågar de inte göra.” Var min första reaktion.

Fast tänker man lite till så kan man fråga sig vem som skulle stoppa förfarandet.

Enoch.Thulin|66801954 wrote:
Det där med ett EU-jobb har jag missat, var hittar man de uppgifterna?

Men det är självklart helt enligt förväntningarna att Björklund skall belönas för sitt förräderi.

Vem skulle stoppa honom? Tja, säg det? Kanske valresultatet i EU-valet kan sätta lite käppar i hjulet.


Jag har bara sett spekulationer i tråden om detta.

Om nu L, som det ser ut, går omkull pga Björklunds och andras medvetna passivitet, skall det bli intressant att se var Björklund hamnar. Det är väl ganska troligt att Björklund själv redan är medveten om vad han skulle syssla med efter L-“ledarskapet”. Om Björklund skulle “veta med sig” att ett toppjobb väntar om han sänker L för gott så är det ju en muta.

Opinionen på Internet (trollen?) verkar jubla åt L:s kräftgång. Björklund fullfyller bara deras önskningar om han sänker L. En politiker på den nivån vet säkert vad penningstinna aktörer förväntar sig av honom. Frågan är bara hur belöningen kommer. Ett toppjobb av något slag är väl en möjlighet.

FBerntsson|66802131 wrote:
Jag tror att Jan Björklund kommer att pensionera sig. Han kommer definitivt inte flytta ut i världen. Det troligaste är tvärtom att han sitter kvar i Riksdagen mandatperioden ut och sedan försvinner in i glömska. Möjligtvis kan han periodvis dyka upp som kommentator i radio eller TV eller kanske bli ansvarig för någon statlig utredning då och då. Kanske går han in som styrelseledamot i något bolag som primärt säljer till stat och kommun?

Att han skulle vara utlovad ett toppjobb någonstans redan nu tror jag inte på alls. Jag tror inte att han har en plan överhuvudtaget. Han behöver heller inte ha någon på grund av statsrådspensionen.

Får han jobb efter att han slutat som partiledare är det nog därför att han säkert sitter på kompetens som någon värderar. Om inte annat politiska kontakter men det betyder inte att han blev mutat för att sänka (L).


Hans ofattbara passivitet inför partiets dalande siffror är slående. Med är normala referenser, t.ex från företags- eller idrotts-världen skulle han ju ha fått sparken för länge sedan. Därför tycker jag man kan fråga sig vad som motiverar en person att agera för att förstöra för sitt parti.

Men det kan också vara som du säger. Om de som verkligen bestämmer har dömt L till undergång så ingår det bara i Björklunds jobb att lyda order. Skulle han motsätta sig ordern och försöka få L på fötter skulle han få problem, kanske bara bli avsatt.

Men skulle partitet agera på allvar, då bytte man ju in en debattexpert som studerat Lööfs debatteknik och utmanar henne, för att ta tillbaka de mittenväljare man förlorat. Jag är övertygad att det finns de som är säkra på att kunna ställa henne (eller de flesta partiledare) svarslösa.

Ekonomi sätter inga gränser alls är, min gissning. Att lyfta tillbaka L över riksdagsspärren vore värt “hur mycket som helst” om partierna vore självständiga. De pengarna vore säkert många villiga att satsa om partierna kämpade på riktigt.

Det är dessutom en enorm merit att ha varit partiledare och utmana till debatt kors och tvärs.

Debattproffs och sponsorer är ju ingen optimal demokrati, men det vore definitivt ett steg framåt från en fejkad läggmatch.

Björklund borde trätt tillbaka självmant eller fått sparken för länge sedan.

L satsar på eritreanen skriver Aftonbladet, men noterar samtidigt att ingen vet vem det är, inte ens deras politiska skribent vet.

Hlewagastir:
Åjo, Lena Mellin har skrivit om Said Abdu tidigare. Men kanske vill hon inte minnas det idag när L är ett socialistiskt parti:

” En riksdagsman måste ha bättre omdöme
KOLUMNISTER tor 02 apr 2015
Said Abdu är riksdagsledamot.

Det förpliktigar.

Bland annat bör man avstå från att rekommendera att andra skriver in sig på psyket.

På central nivå vill ingen från Folkpartiet uttala sig om kaoset i Trollhättan. Det kan man ha förståelse för. Varför babbla om sånt´som man absolut inte måste?

Ändå är det så att FP:s partistyrelse indirekt godkänt länsförbundets uteslutning av Möllengård genom att avslå ett överklagande. Alltså är partitoppen redan indragen i konflikten och har valt sida.

Men vad tycker partiledningen om riksdagsledamoten Said Abdus ordval? Tystnaden är kompakt. Men hur liberal man är kan det knappast godkännas. Eller?

Said Abdu har en spännande historia bakom sig. Född i Saudiarabien av etiopiska föräldrar, pappa jobbade åt det den amerikanske militären. När han var drygt ett år gammal flyttade familjen till Vänersborg.

Said är delägare och styrelseordförande i West Work AB som försett Arbetsförmedlingen med etableringslotsar. Han har också varit ordförande i Företagarna i Trollhättan.

Men sedan i höstas sitter han alltså i riksdagen och är FP:s talesperson i företagar- och trafikfrågor.”
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/5VoJqm/mellin-en-riksdagsman-maste-ha-battre-omdome

Citat:
Ursprungligen postat av Enoch.Thulin
Ja, man undrar ju lite hur många klanröster den där killen drar.
Tror inte att det blir så många, eftersom han blivit genomskådad av muslimerna i Trollhättan:

“Slutligen vill jag påminna dig, Rita Paulsson-Svensson, att om något parti här i Trollhättan har blivit gynnat av muslimska röster så är det ditt parti. Din riksdagsman, Said Abdu, gick i förra valrörelsen från en moské till en annan för att fiska röster och det lyckades han med. I annat fall skulle han inte ha blivit riksdagsman.””

http://www.ttela.se/åsikt/debatt/politiken-du-bedriver-ger-sig-bara-på-muslimer-1.4784474

Hlewagastir|66803088 wrote:
Åjo, Lena Mellin har skrivit om Said Abdu tidigare. Men kanske vill hon inte minnas det idag när L är ett socialistiskt parti:

” En riksdagsman måste ha bättre omdöme
KOLUMNISTER tor 02 apr 2015
Said Abdu är riksdagsledamot.

Det förpliktigar.

Bland annat bör man avstå från att rekommendera att andra skriver in sig på psyket.

På central nivå vill ingen från Folkpartiet uttala sig om kaoset i Trollhättan. Det kan man ha förståelse för. Varför babbla om sånt´som man absolut inte måste?

Ändå är det så att FP:s partistyrelse indirekt godkänt länsförbundets uteslutning av Möllengård genom att avslå ett överklagande. Alltså är partitoppen redan indragen i konflikten och har valt sida.

Men vad tycker partiledningen om riksdagsledamoten Said Abdus ordval? Tystnaden är kompakt. Men hur liberal man är kan det knappast godkännas. Eller?

Said Abdu har en spännande historia bakom sig. Född i Saudiarabien av etiopiska föräldrar, pappa jobbade åt det den amerikanske militären. När han var drygt ett år gammal flyttade familjen till Vänersborg.

Said är delägare och styrelseordförande i West Work AB som försett Arbetsförmedlingen med etableringslotsar. Han har också varit ordförande i Företagarna i Trollhättan.

Men sedan i höstas sitter han alltså i riksdagen och är FP:s talesperson i företagar- och trafikfrågor.”
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/5VoJqm/mellin-en-riksdagsman-maste-ha-battre-omdome

Tror inte att det blir så många, eftersom han blivit genomskådad av muslimerna i Trollhättan:

“Slutligen vill jag påminna dig, Rita Paulsson-Svensson, att om något parti här i Trollhättan har blivit gynnat av muslimska röster så är det ditt parti. Din riksdagsman, Said Abdu, gick i förra valrörelsen från en moské till en annan för att fiska röster och det lyckades han med. I annat fall skulle han inte ha blivit riksdagsman.””
http://www.ttela.se/åsikt/debatt/politiken-du-bedriver-ger-sig-bara-på-muslimer-1.4784474


Det är som tidningarna skriver, L har satsat på det här valet. Sänken med sådan tyngd som Said snyter man inte ur näsan bara så där.

Abdu har även varit delägare i en krog som våren 2015 uppmärksammades av tidningen Arbetet, då krogen hade många betalningsanmärkningar och att anställda gått till Kronofogden för att få ut sina löner. [7] [8] [9].

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Said_Abdu

Mellin: En riksdagsman måste ha bättre omdöme
KOLUMNISTERtor 02 apr 2015
Said Abdu är riksdagsledamot.

Det förpliktigar.

Bland annat bör man avstå från att rekommendera att andra skriver in sig på psyket.


https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/5VoJqm/mellin-en-riksdagsman-maste-ha-battre-omdome

Mellins aktuella bedömning

Han är säkert en utmärkt person på alla sätt och vis.

kan man väl kalla för en lögn då?
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/ngEdbo/bjorklunds-slutbetyg-ser-ut-att-bli-uselt

Som framgår ovan har Said Abdu även sysslat med verksamhet rörande etableringslotsar.

Hlewagastir|66807475 wrote:
Som sagt, L är numera på den rödgröna sidan. Dock är även C det så jag blev förvånad över att Patrik Oksanen vrider om kniven i såret:

Att Paulsen inte hittat någon kandidat i det egna partiet som kan axla hennes mantel är ett underkännande till Liberalerna och en kalldusch för sittande ledamoten Cecilia Wikström (L).

För Expressen kommenterar Wikström det hela med “Vi behövde inte det här”. Och Cecilia Wikström själv behövde verkligen inte det här, för hon har trasslat in sig i en egen skandal.

Förutom det generösa arvodet på ca 80 000 kronor i månaden, samt traktamente och resor, har Wikström tagit två styrelseuppdrag som ger henne enligt SVT 70 000 kronor till i månaden. Enligt Wikströms egen anmälan till Europaparlamentet kan summan på ett helår uppgå till ca 1,5 miljoner kronor.

Att ta kommersiella uppdrag på den är nivån är, trots att Wikström själv anser sig ha arbetskapaciteten, inte etiskt förenligt med uppdraget som Europaparlamentariker.

Det borde vara självklart för någon som är prästvigd, att integriteten i det folkvalda uppdraget måste komma först. Wikström behöver välja; lämna styrelseuppdragen eller lämna förstaplatsen. Allt annat är tondövt när Europas framtid utmanas av populister.

Liberalernas huvudvärk finns också med listtvåan Said Abdu från Trollhättan. Han har suttit i styrelsen för en krog som fått Kronofogden på sig för att ha smitit från löner och i ett internt bråk i Trollhättan kallade han tidigare gruppledaren för psykiskt sjuk. Valberedningen hade Abdu på fjärde plats, men nomineringsstämman valde att peta försvarspolitiske talespersonen Allan Widman från andra till fjärde plats.

https://www.helahalsingland.se/artikel/ledare-centerpartistisk/oksanen-liberalernas-manga-kriser-infor-europaparlamentsvalet-och-marit-paulsen-l-kommer-att-rosta-pa-federley-c


Bra artikel. Är det mindre tidningar som ibland kan komma närmare sanningen.

L skall bort. Det gynnar C som skall ta över. Alla är överens om det, t.o.m. L själva!.

Det är otäckt att se. I mina ögon visar det tydligt att partierna inte har något självbestämmande utan kontrolleras av andra, vem nu det är, “NWO” eller “Bilderberg”. Media utgör en synlig del av styrningen.

Abdu verkar vara det tyngsta sänket någonsin. Han har även varit inblandad i att förse AF med etableringslotsar.

Hans negativa meritlista är så tung att Mellin måste ljuga och säga att han “är säkert en utmärkt person” trots att den/de som skriver krönikan säkert vet “allt” om honom. De kan ju börja med att kolla Wikipedia och sina egna tidigare krönikor!

Och Wikström bryter tydligen mot praxis med styrelseuppdrag för 1.5 miljoner. Är dessa styrelseuppdrag en form av mutor?

Marit Paulsen är den kraftigaste röstmagnet L haft. Hon tog visst ensam 40% av L:s röster i något EU-val. Hon föreslår att man skall rösta på C!

Björklund extremt passiv och nu lam anka. Wikström med styrelseuppdrag. Abdu alltså med ett flertal plumpar i protikollet.

Det här sker naturligtvis inte av en slump. L har fått order om att lägga ned. Storkapitalet sköter Sverige nu. Centern förefaller vara en av dess tydligaste representanter. L råkade stå för nära C och fick offras.

Citat SvT:
Liberalernas Cecilia Wikström (L) tjänar 70 000 kronor på extraknäck, varje månad. Detta utöver den lön hon lyfter som EU-parlamentariker. SVT Nyheters genomgång av EU-parlamentarikernas sidouppdrag visar att Wikström sticker ut på området.
– Jag har hög arbetskapacitet, säger Wikström.

EU-parlamentariker är ett heltidsuppdrag, ledamöterna tjänar mer än riksdagens. Det rör sig om cirka 80 000 kronor i månaden, plus höga ersättningar för resor och traktamenten.

Cecilia Wikström (L) har sedan förra året samtidigt styrelseuppdrag i företagen Beijer-Alma och Elekta, som ger henne ytterligare cirka 70 000 kronor i månaden, före skatt.

Finns det då inte risk för dubbla lojaliteter, när man har hälften av sina inkomster från privata företag?

– Jo absolut, det är jag högst medveten om. Den stund det kommer lagstiftning eller annat där jag kan anses jävig kommer jag vara den förste att jäva ut mig och inte delta i de besluten, säger Wikström till SVT.

– Jag skulle aldrig ta uppdrag för Coca-Cola eller bolag jag inte tror på. Men jag tror på EU, därför vill jag jobba i Bryssel. Jag har också solidariserat mig med företaget Elekta som förbättrar folks hälsa, säger hon till SVT.

Elekta är ett stort börsnoterat medicinteknikföretag. Huvudägare och styrelseordföranden Laurent Leksell har gjort komplicerade bolagsupplägg i lågskattelandet Malta, som minskat hans skatt. Detta uppmärksammades av SVT i granskningen av de så kallade ”Paradisdokumenten”.

Om du nu får hälften av dina pengar från privata sidouppdrag, kommer det göra att du lägger hälften av tid och engagemang på dessa extraknäck?

– Nej, jag kommer jobba 100 procent för mina väljare. Jag har hög arbetskapacitet och har efter 10 år i EU-parlamentet fått sådan rutin att jag kommer klara av detta också. Det är helt förenligt med mitt uppdrag som EU-parlamentariker.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/eu-toppen-cecilia-wikstrom-l-tjanar-70-000-extra-i-manaden-pa-sidouppdrag

Wikström får sedan förra året 70.000 i månaden för två styrelseuppdrag som inte är mer betungande än att de går att sköta vid sidan av jobbet som EU-parlamentariker.

Det verkar troligt att detta är ett sätt som L-toppar kan kompenseras av storföretagen, för att låta partiet krascha.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/eu-toppen-cecilia-wikstrom-l-tjanar-70-000-extra-i-manaden-pa-sidouppdrag

Få se om Björklund får något mer eller om han får hålla tillgodo med statsrådspensionen.

Lägligt nog publicerar media nyheten när det är dags att ge L silkessnöret.

wwr
Och Wikström bryter tydligen mot praxis med styrelseuppdrag för 1.5 miljoner. Fungerar dessa styrelseuppdrag i allmänhet som en form av mutor från storföretagen till politiker?

Enoch.Thulin
Dels som mutor, dels som en bakväg in i politiken när det gäller frågor som kan påverka förutsättningarna för bolagen.

Det är ju knappast hennes präst-utbildning som efterfrågas i bolagsstyrelserna.

Det blir lite OT, men ett inlägg vill jag skriva.

Det farligaste och mest falska parti vi har är C. De säljer ut Sverige till storfinansen med nyliberal taktik. Om L vore kvar och representerade klassisk liberal politik så fick Centerns extremism motstånd.

Björklund verkar bara vilja sänka L. Fick man in en debattduglig klassisk liberal som tog väljare från Centern skulle det kunna ändra mycket i rätt riktning. Liberalismen är en humanism men det innebär inte att alla som har det svårt måste flytta till Sverige.

Det är inte bra om partierna blir färre.

wwr:
Bra artikel. Är det mindre tidningar som ibland kan komma närmare sanningen.

L skall bort. Det gynnar C som skall ta över. Alla är överens om det, t.o.m. L själva!.

Det är otäckt att se. I mina ögon visar det tydligt att partierna inte har något självbestämmande utan gemensamt kontrolleras av någon annan, vem nu det är, “NWO” eller “Bilderberg”. Media utgör en synlig del av styrningen.

Hlewagastir
När jag först läste det du skrev om att detta skulle vara planerat kändes det för bisarrt. Men nu kom en ny brutalsågning från “liberala” Expressen:

Citat:

Detta är en osignerad ledartext. Expressens politiska hållning är liberal.

Liberalerna sätter krokben för sig själva i EU-valet

Cecilia Wikström är inte bara L:s toppkandidat till EU-parlamentet. Hon tjänar också 70 000 kronor i månaden som styrelseledatmot i Elekta och Beijer Alma.

Partiernas kandidatlistor visar att de inte tar EU-valet på så stort allvar. Annars skulle EU-vurmande Liberalerna inte toppa med Cecilia Wikström, som samlar lönande sidouppdrag.

Men vilka EU-älskare vill låta sig företrädas av Cecilia Wikström som uppenbarligen gillar sina sidoinkomster minst lika mycket som hon gillar EU? Hon ser inga problem med att sitta i styrelserna för strålknivsföretaget Elekta och industrikoncernen Beijer Alma, och tjäna 70 000 kronor i månaden på det, samtidigt som hon sitter i parlamentet.

Inte heller valberedningen i Liberalerna har bedömt det som olämpligt. Men det lär en hel del väljare göra. EU:s regelverk har stor betydelse på det medicinska området, och då är det knepigt med en kandidat som i SVT säger så här: ”Jag har också solidariserat mig med företaget Elekta som förbättrar folks hälsa”

Liberalernas tidigare EU-stjärna Marit Paulsen deklarerar att hon tänker rösta på Centern, för att hon anser att deras toppnamn Fredrik Federley är duktig på att driva djurskydds- och livsmedelsfrågor.

Liberalernas partiråd valde att sätta den för allmänheten okände tidigare riksdagsledamoten Said Abdu på andra plats

Expressen

Artikeln visar verkligen hur partiet själv och media samarbetar för partiets frånfälle. Tänk så annorlunda det varit med ett positivt, personligt porträtt av invandraren som skall rädda L. Att hoppas på någon aktivitet från L är nog otänkbart. Partierna arbetar ju målmedvetet för att skära av kontakten med väljarna. De får sina order uppifrån och 7-klövern står egentligen alla för samma värden.

L och kanske MP skall sågas. L har accepterat sitt öde. Få se om MP gör motstånd.

Det är otäckt att se. Det verkar som om någon ansar rabatten. “Den här blåklinten tar näring från fyrklövern. Den drar vi upp. Sedan planterar vi ogräs runt blåsipporna och maskrosorna.”

Juholt är väl den ende politiker av rang som vågat närma sig problemet. Han blev bums satt i karantän och sedan landsförvisad till en isolerad ö.

Hultabultan:

Men varför tar inte partiet sin enda chans?
Detta innebär givetvis att avskeda Björklund fort som fan, och eventuellt sätta dit en tillfällig partiledare?

Kan mycket väl tänka mig rockad mellan L och C, för L är ju trots allt originalet till Liberal politik.
Dessutom har L inga gamla lik i garderoben, likt S, C och M med sina Hitler-vänliga idéer på den där tiden!

Undrar verkligen hur Rödluvan skulle reagera, ifall en ny L-ledare påtalade gamla bondeförbundets nazist-vänliga göranden?

Lägenhet
Emma Carlsson Löfdahl

https://www.dn.se/nyheter/politik/l-ledamot-hyr-lagenhet-av-sin-make-far-boendeersattning-av-riksdagen/

Repatriera
Jättebra scoop på Aftonhoran idag om liberalen som hyr lgh av sin man för 13 000 kr btw, visste inte att de har journalister där fortfarande, sånt är välkommet Vi får se vad som kommer ur den. Hur kom de fram till att hyran skulle vara just 13 000 ?
Rebecca Weimo Uvell skriver utförligt om detta. Glasklart fall av djup korruption:

Citat:
Den 12 juli 2018 föreslog valberedningen att Wikström skulle väljas in som ledamot i styrelsen för med tech-företaget Elekta. Hon valdes den 30 augusti 2018 på en ordinarie årsstämma.

Bara en vecka senare, den 7 september 2018, publicerades en debattartikel i Dagens Medicin. Wikström har tidigare inte skrivit artiklar specifikt i detta område utan hennes profilfrågor är fri- och rättigheter, feminism, romers situation etc.

Men bara en vecka efter hon valts till styrelseledamot i ett ledande med tech-bolag skriver hon en artikel som föreslår att EU inrättar kliniker för sällsynta sjukdomar och “ovanliga och avancerade behandlingar”.
https://uvell.se/2019/03/04/18931/

Detta kanske främst handlar om ett större spel än en enstaka EU-ledamots bestickning? Det handlar om att säkerställa Liberalernas frånfälle. Alla måste ha förstått att detta skulle komma fram. (Det är gjort på ett sådant sätt att en hel bransch gynnas och inga konkurrentföretag skulle läcka. Men någon skärpt person har läst hennes motioner.)

Skandalerna i L står som spön i backen i upptakten till valet, åtminstone två. Och det var efter det man kunde konstatera att L och dras lama anka lägger sig frivilligt.

Vems ärenden går Rebecca Weidmo Uvell?
https://uvell.se/2019/03/04/18931/

Googlar hennes namn och följer slumpvis länkar:
Från 2011 till 2013 var hon krönikör på Aftonbladet Debatt.[3]
Uvell har en examen från 2001 vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon arbetade därefter som key account manager på bank[1], och började i maj 2006 som marknadschef på Magasinet Neo[2] där hon arbetade fram till 2008.

Neo
I sin programförklaring angav redaktionen att man ville vara ett alternativ till mainstream-medierna och förespråka yttrandefrihet, en fri marknadsekonomi och liberal demokrati. Neo hade ursprungligen beteckningen “liberal” men bytte under 2012 till “borgerlig”.[1]

Längre behöver man inte gå:
Globalistrating 100/100

Varför skulle en globalisthäxa (RWU) avrätta en annan (CW) i rätt ögonblick före valet för att sänka L, om det inte var en akt i den stora teatern?

[ pseudo-conflicts ]

Repatriera|66946173 wrote:
Jag har funderat över den här teorin om att L sänker sig själva som dykt upp på fb på senare tid. För en utomstående icke-globalist är det uppenbart att de uppför sig som arroganta mongolider, men utifrån detta allena är det omöjligt att avgöra om det blott är dårskap och hybris eller att de faktiskt avsiktligt vill sänka sig själva.

Men vilket syfte menar du/ni att de skulle sänka sig själva? Tänker ni er att Sveriges riksdag är för liten för flera små globalistpartier, att något måste offras så att de övriga garanterat kommer över fyra procent?


Jag har inte sett detta i Facebook. Det är en observation man kan göra utifrån Liberalernas beteende. Första gången jag skrev det var 2017. Fast då var jag inte helt klar över motiven och kopplingen till C.

Lööf åker till Bilderberg. Pressen hyllar Lööf som en rockstjärna. Centerpartiet var ett glesbygdsparti som för ungefär 20 år sedan kapades av globalistiska intressen och nu utgör det största hotet mot Sveriges oberoende.

Men den utvalda drottningen Lööf har ingen väljarbas. Har man köpt ett parti (C) kan man köpa ett till (L) och lägga ned.

Man lägger ned det “närliggande” partiet L för att ta bort konkurrensen med C. Liberalen Paulsen säger att hon skall rösta C! DN har artikel att Björklund inte kan avge svar “eftersom han väntar på C:s agerande i regeringsfrågan “! (Ungefär så formulerades det.) Man vill slussa L-väljarna till C.

Att köpa upp och lägga ned konkurrenter är typisk globalisttaktik, typ Google. (Omvänt så startar man AfS och PV för att skapa splittring.)

Det är tämligen solklart att L fått order att lägga sig för att öka Centerns spelrum och överföra väljarna från L till C, menar jag

Repatriera|66946438 wrote:
Med fb menade jag flashback. Är inte skenbar konkurrens mellan centern och L bra för globalisterna eftersom det kan få väljarna att inbilla sig att de lever i en demokrati? Men du menar kanske att för att C skall nå en nivå där Lööf kan bli en realistisk statsministerkandidat så måste L först väck?

Tråkigt att du menar att AfS är ett globalistprojekt (jag menar, tråkigt om det skulle vara så). Den politik de påstår sig förespråka kan jag skriva under på till nästan 100%. Klart att deras existens splittrar väljarna mellan dem och SD, men SD idag är så patetiska och sorgliga att om jag vore globalistledare skulle jag nog satsa på dem allena som skenopposition. Jag tycker också att Kasselstrand, Jeff Ahl och flera andra låter väldigt genuina, närmast naivt uppriktiga, men jag kan givetvis ha fel.


Jo den förkortningen har tolkats fel även tidigare. 🙂 Ber om ursäkt för det.

Visst utgör vår politik en skendemokrati. Men söndring är en central mekanism. Det räcker för närvarande att S och C låtsas kämpa mot väderkvarnen M. Men alla tre (hela 7K) hyser egentligen samma värderingar.

“Bilderberg” satsar på Lööf och C. Då får L vika. Det överväger.

för att C skall nå en nivå där Lööf kan bli en realistisk statsministerkandidat så måste L först väck?

Precis. (Att hon blev så bränd under regeringsbildningen att hon måste bytas ut, finner jag mindre troligt. Hon fick bara publicitet.)

(Jag har många inlägg i AfS-tråden. Jag tycker det står klart att de inte är äkta. Det nästan enda parti som ännu inte svikit är SD menar jag. Men å andra sidan har de heller ännu inte fått visa var de står.)

Repatriera|66946529 wrote:
Lars Bern menar ju att Bilderberg satsat på fel häst i och med Lööf och att de själva vet detta. Hon levde helt enkelt inte upp till förväntningarna: fåfäng, vedervärdig, otålig och allmänt avskydd. Även om vår kära Bonnierpress och vår kära skattefinansierade statstelevision ånyo gör vissa försök att bygga upp hennes varumärke känns det dock som att det ligger mycket i den kritiken. Om Lööf blir ett fiasko (kom ihåg att blatterösten är reserverad åt vänstern, det är svenskarnas röster mongot måste ha) så känns det som ett farligt spel att ha gjort sig av med de trogna globalistsvinen i L. Om Lööf hade varit karismatisk och populär skulle din teori varit mycket mer sannolik tycker jag.

OffTopic: Eftersom AfS säger det jag tycker (“ut med packet och dränera träsket”) så är det mycket svårt för mig att inte sympatisera med dem. Är faktiskt medlem t o m. Men det är allas vårt ansvar att hålla ögonen öppna för falsk opposition. SD under Karlssons styre känns däremot sådär numer, de missar förtusan alla öppna mål i debatterna och rövslickandet av moderaterna i valrörelsen ledde bara till att de sjönk – uslingarna som är så rädda för att rösta på allt utanför 7k fick självaste Jimmies ord på att det var OK att stanna hos 7k, kanske t o m hos S om dessa bara styrde upp invandringspolitiken vilket Jimmie hoppades att de skulle göra.


Det skall bli mycket intressant att följa Lööf. Jag tippar på att media och andra aktörer kommer att kunna pressa fram denna falska person som leder ett falskt och kapat parti (C), till posten som statsminister, men vi får se. L:s förmodade hädangång är ett steg på vägen.

Bilderberg satsar inte på fel häst. De bestämmer vilken häst som skall vinna.

Blev inte Persson av med buffelimagen bara han dansade med en person utklädd till ko i barnprogrammet Bollibompa? 🙂 (Kan komma ihåg fel, hinner inte kolla nu.,)

Måste tyvärr ta paus från den intressanta diskussionen nu.

Nu handlar det om reseräkningar också vad gäller Wikström.
https://ledarsidorna.se/2019/03/liberalernas-toppkandidat-till-eu-vagrar-lamna-ut-handlingar/
Men motionen hon skrev har jag inte sett i pressen.

Valberedningen kräver att Wikström lämnar styrelseuppdragen. Här är länk från mindre tidning utan betalvägg
https://mobil.nsd.se/nyheter/krav-pa-wikstrom-att-lamna-styrelseuppdrag-nm5047698.aspx

Enoch.Thulin|66948448 wrote:
Jag har ingen direkt personlig uppfattning, men här är en ny grej som talar för din teori:

Ta hem IS-barnen


https://www.expressen.se/nyheter/ls-oppning-ta-hem-svenska-is-barnen/
Ta hem IS-barnen. Det var ju ett fyndigt sätt att bli av med några/många tiotusental väljare till.

Liberalerna blåser sina 350.000 väljare genom att motarbeta sig själva. Det blir ju allt mer uppenbart.

Men vad gör man? Allt förefaller styras från ovan. Medieoligopolet skall curla fram Annie och tar inte upp problemet. Då existerar det inte.

Riksdagsmännen är avsågade från folket, de lyder partipiskan, så de kan man inte gå till. Borde vara en KU-fråga, skulle jag tro.

Att få polisen att agera för misstanke om mutor/utpressning är nog inte heller realistiskt.

Politiker-mediakomplexet agerar förmodligen på order från “NWO” eller vad man vill använda för beteckning. Värderingarna hos media är ganska lika över västvärlden.

Det är som en skräckfilm. Bara att vänta på nästa motgång för L.

wwr, Flashback

Fin intern strid på G till valrörelsen.


Cecilia Wikström tar strid om sin EU-plats

EU-parlamentarikern Cecilia Wikström (L) tar strid för att både toppa EU-listan och ha kvar sina styrelseuppdrag.

– Jag är som en fjällbjörk på fjället, jag står kvar när det blåser, säger hon i TV4 Nyhetsmorgon.


https://www.dn.se/nyheter/sverige/wikstrom-tar-strid-om-eu-plats/ (Betalvägg)

Ni kan lugna er nu! Ni ligger redan i nivå med AfS.

De gör i alla fall ett gediget arbete. Vad blir nästa? Läckta bilder på Janne B som storvisir i Ku Klux Klan?

Vem räddar partiet? Eritetanen med krogen med betalningsanmärkningar eller den snikna EU-byråkraten? Kanske blir det förslaget om att ta hem IS-barnen? Eller hon som fuskade med bidraget till lägenheten?

Nyamko Sabuni har medvind enligt Dagens industri.
Maktkampen om L hårdnar – Sabunis medvind hotar S
Skrattretande. 2 fel av 2 möjliga. Det finns ingen kamp, i gen hotar S.

Är opinionen så “progressiv” i Sverige att en svart kvinna är ett vettigt drag av ett liberalt, försvarsvänligt, frikyrkligt parti för att förbättra partiets siffror?

Inte ens valberedningen tror alltså på deras toppkandidat! Liberalernas mest kända ansikte (Paulsen) säger att hon skall rösta på Centern! Etc etc som beskrivits i tråden.

Liberalerna har fått för långt. Det borde gå att komma åt ett parti som blåser 350.000 väljare inför öppen ridå. Det är en sak att svika vallöften. Men att medvetet lägga ned partiet strax efter valet, utan att redovisa öppet bad man sysslar med, kan vara kriminellt. Det hoppas jag i alla fall, men jag är inte jurist.

Hoppas Liberalernas agerande går att pröva mot något regelverk. KU-förhör vore självklart, tycker jag.

Gör som globalisterna – Tillsätt en utredning med representanter från politiska motståndare. Kanske man kunde lita på SD.

Repatriera|66951645 wrote:
Oavsett hur det ligger till med konspirationerna känns det rätt att konstatera att det skall bli underbart att slippa se folkpartiet i framtiden. Jag önskar innerligt att deras f d representanter drabbas väldigt hårt under mångkulturen i det liberala drömsamhälle de varit med om att forma när deras riksdagslöner uteblir och de tvingas ta jobb i nivå med sin verkliga kompetensnivå. (Partitoppen kommer farbror Soros naturligtvis se till att det inte att gå nöd på, men “vanliga” riksdagsledamöter kan få det knaprare.) Rent emotionellt är det faktiskt det parti jag avskytt mest av alla ända sedan Bengt Westerbergs dagar. Jag inser förstås att rationellt sett är folkpartiet vare sig mer eller mindre skadligt än de andra folkförrädarpartierna: centern, mp, reinfeldts nya moderater, etc etc. Men ibland måste man låta känslorna få sitt.
Enoch.Thulin|66959549 wrote:
Maria Leissner och Birgitta Ohlsson säger nu öppet emot majoren.

[INDENT]Cecilia Wikström backas av L-profilerna
EU-parlamentariker Cecilia Wikström (L) hotas av avgångskrav. Men nu får hon stöd av tunga L-profiler.
Liberalernas tidigare partiordförande Maria Leissner tycker att Cecilia Wikström utsätts för en attack.

– Det är ett påhitt att det skulle vara moraliskt förkastligt, och att man inte skulle kunna kombinera att vara EU-parlamentariker med styrelseuppdrag, säger hon.[/INDENT]
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/wikstrom-backas-av-kollegorna

Tercio|66959699 wrote:
Bra! hoppas det blir ett stort infekterat bråk. Spela kvinnokortet nu! “Det är bara för att man är rädd för mig som stark och framgångsrik kvinna”. Play it!

Jag kommer (svagt) ihåg en tid när jag kunde tänka mig att rösta på Folkpartiet.

Man har lyckats piska upp så mycket hat och splittring i samhället att L kanske går iland med denna gigantiska blåsning.

Svenskar och invandrare står i konflikt. Män och kvinnor likaså. Trollen sprider hat på Internet.

Politiker-media-komplexet har avskiljts från folket. Nu hatar vi dessutom de korrumperade politikerna som även, i detta fall, nu (låtsas-?)krigar inom det egna partiet.

Alla måste klara sig själva och ingen sammanhållning finns för att ställa L till svars för att det sviker sina väljare strax efter valet.

Det L gör är inte att svika ett vanligt vallöfte. L försöker i hemlighet agera på så sätt att partiet läggs ned. Inom företagsvärlden är det olagligt. Inom idrottsvärlden strider det mot regelsystemet och är även olagligt om t.ex spel kan ske på idrottsresultatet.

Man har lyckats piska upp så mycket hat mellan grupper att det inte går att samla en enighet mot den gigantiska blåsning som Liberalerna utsätter demokratin för. Systemet hsr brutits ned. Alla söker stöd i den fraktion som för tillfället bäst gynnar deras syften.

[ hatred ]

Redivivus|66959795 wrote:
Q: Ser vi slutet för Folkpartiet (numera Liberalerna)?

A: Det hoppas jag verkligen. Detta förbannade smolkparti.

Trombylmajorskan|66959823 wrote:
Vore en dröm att stilla bedja om!
obyn|66959865 wrote:
Det ser inte bra ut om man kollar trenden i det här diagrammet. 😀

https://val.digital/Chart/?type=PartyAveragesChart&from=2003-05&to=2019-03&party=L

fluffis|66960764 wrote:
Bra, mer sånt här. Kamikaze-uppdrag att ta över efter Majoren och försöka städa upp den här röran. Nu börjar det gå upp även i medierna att Folkpartiet är på väg rakt ner i avgrunden;
[INDENT]EU-valet håller på att utvecklas till en mardröm för Liberalerna. Opinionssiffrorna är körda i botten, förstanamnet på väg att petas och partiets tyngsta EU-profil stöder nu en centerpartist. Och problemen fortsätter att växa även på hemmaplan.[/INDENT]
https://www.di.se/nyheter/l-gar-mot-praktfiasko-i-paradgrenen-otroligt-brant-uppforsbacke/
Ottokar|66960882 wrote:
Det här var en verkligt god nyhet att avsluta fredag EM med. Nu kan man ta en öl och känna sig glad en stund.
Folklig-Betraktare|66964293 wrote:
Risigt läge för L = bra för Sverige. Och bättre blir det: Nu är förstanamnet t EU en etiopier/saudiarabier som kidnappat Trollhättanliberalerna. Och den nye partiledaren är afrikan eller argsint kvinna. Kan bara bli bra detta.

Att ett liberalt parti försvinner är inte bra. Det minskar antalet åsikter i debatten, även om deras åsikter inte varit så vettiga på sistone. De lägger sig inte frivilligt utan en orsak.

Att L lägger sig för att öka spelrummet för det farligaste partiet, Centern, är skadligt för Sverige. Centern och S närmar sig varandra. Vi går mot en enpartistat med M som kontrollerad “opposition”.

(Man får rösta på SD och hoppas att de inte går samma väg.)

TheLucky

Köper ditt resonemang. Problemet handlar i stort om att man har ett sånt sjukligt fokus på SD att all annan politik inte når fram. L är naturligtvis för ordning och reda men hetsen mot SD som ju verkligen uppmanar till ordning gör att ens egen politik i frågan då faller. Till slut blir allt som att vara gränsvakt mot SD. Det håller inte.

Ska L nå nya väljare måste man få en person som de flesta gillar även om de inte är liberala. Oavsett ideologisk hemvist måste man anse att Reinfeldts första mandatperiod var lyckad. Han hade pondus och debatterade bra innan det brann i huvudet på honom. Nyamko Sabuni tror jag de flesta tycker är vettig. Wikström är liberalernas svar på Veronica Palm. Det är bara de egna som tycker dessa företrädare är bra.

Igni-ferroque:
Om man bortser från att alla forum numera är en del av konspirationsforumet så tror jag ändå att tråden har en liten poäng.

Under partiledarintervjuerna så frågade SVT Björklund “om det verkligen behövs två liberala partier” eller något med samma innebörd.

Blev ju litet förvånad över att SVT tydligen anser att de skall ifrågasätta riksdagspartiers existens, men efter litet eftertanke så tror jag så här:

Det är trångt runt 4% spärren. Både borgerliga och vänsterväljare taktikröstar hej vilt varje val för att det egna blocket inte skall tappa 3% eller så.

Förr eller senare kommer den här dansen på slak lina sluta med att något parti trillar ur. L är det parti som man helst vill bli av med inom vänsterkretsar. Det ger mer utrymme åt exempelvis Mp och C.

Det skulle troligen bli något lättare att bilda regering med ett parti mindre i riksdagen också. Det skulle också vara Löfvens stora seger. Om han lyckas decimera det borgerliga blocket så har S taktik att splittra alliansen lyckats till 100%.

För egen del tycker jag att L är ett vettigt parti, även om de inte är nummer ett för min del. Jag vill inte ha C som det enda liberala partiet så jag hoppas L hänger kvar.

Hlewagastir

Återigen läcks nu uppgifter till media av ledande personer i partiet. Innan jag ens som partistyrelsemedlem kände till något så fanns information i tidningar. Det är totalt oacceptabelt.

Frågan om Cecilias styrelseuppdrag borde ha lösts intern utan en massa läckor. Och Cecilia måste självklart toppa våran lista i maj! Hon är en stor tillgång till Liberalerna, Sverige och Europa!
https://free.facebook.com/roberthannah85/posts/10161381441640034?_rdc=1&_rdr

Jag tänkte själv att det nog var någon inom partiet som läckt och utgick från att utländska bolagsengagemang inte var offentliga som svenska. Men jag kollade Cecilia Wikström på Merinfo och båda bolagen står ju med: https://www.merinfo.se/person/Uppsala/Cecilia-Karin-Maria-Wikström-1965/bp6tl-2ejak/bolagsengagemang

Märkligt att L inte kollat upp sitt första namn bättre än så när allt är offentligt.

Enoch.Thulin
Teorin som wwr förde fram, att Liberalernas ledning medvetet dödar partiet, framstår mer & mer som trovärdig.

Madagascar|66967487 wrote:
Partistyrelsen har beslutat fimpa Wikström som toppnamn för Liberalerna i EU-valet. Detta eftersom Wikström valt att sitta kvar i bolagsstyrelserna.

https://omni.se/wikstrom-petas-som-l-s-toppnamn-efter-ultimatum/a/21LPBG, idag

Hmm… Varför gör hon så? Vill hon hellre sitta i styrelserna än förbli EU-parlamentariker? Liberalerna kan väl bara hösta ett mandat i EU-valet!? Och jag förmodar att bolagsstyrelserna är mycket mindre intresserad att ha henne om hon inte är EU-parlamentariker. Hon kanske förlorar de uppdragen.


Partiet skall sänkas medvetet. Det vet alla topparna. Chansen att ens få en period till är mycket liten.

Att partiet missar vikten av dessa extraknäck så grovt, är medvetet för att sänka sig själva i opinionen.

Hon har order att spela sniken. Att inte pudla är ett tydligt tecken på att hon har order att spela hatobjekt.

Hon blir dessutom attackerad av en annan globalisthäxa som nog inte skulle ge sig på kollegan Wikström om inte hon (och Wikström) hade order om det:
(FB) Ser vi slutet för Folkpartiet (numera Liberalerna)?

Styrelsearvodena är en kompensation för att partiet sänks. Få se hur länge hon blir kvar. Syns att det inte finns grävande journalister längre. Det vore intressant med en uppföljning av vilka jobb och inkomstkällor L-topparnas förmodade harakiri leder till.

Den iögonenfallande motionen har inte tagits upp. Jag vet inte varför. Man kanske sparar att fokusera på den tills det gör mer skada inför valet. Men nu är hon ju borta. Den behövdes inte. … Eller kanske är den ett så tydligt tecken på korruption att medierna inte vågar köra på med den. Om folk fick kännedom om den skulle förtroendet för EU minska.

SvT 9/3 00.55
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/affarerna-kan-fa-katastrofala-foljder-for-liberalerna?lokalmeny=1
Den “analys” man presterar är att situationen utgör ett exempel på att “en olycka kommer sällan ensam”! (Medierna vet självklart allt om situationen men väljer att försöka med humbug-analys.)

SvT ä9/3 21.18
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/inget-annat-parti-tycks-ha-ett-sa-val-utvecklat-sjalvskadebeteende-som-l
Nu verkar SvT ha utvecklat retoriken till att Liberalerna uppvisar ett “självskadebeteende”. Det är naturligtvis bara ett försök att dölja att partiet manipuleras utifrån att lägga ned. Någon mutar/utpressa dem.

Den första artikeln är borta från SvT förstasida.

Debattartikeln verkar alla ha glömt. (Jag har tidigare kallat den för motion, vilket är fel. Ber om ursäkt för det.) Den visar ju tydligt hur EU-ledamöterna erhåller extremt välbetalda styrelseuppdrag som mutor för att stödja företagets verksamhet. Styrelseuppdragen fordrar så lite tid att ledamöterna anser sig kunna sköta dessa vid sidan om jobbet att representera det svenska folket i EU.

Det är mycket möjligt att detta är en olaglig muta. Därför vågar inte medierna ta upp debattartikeln. Man vågar inte ge oss vanliga människor insyn i EU-byråkraternas minst sagt tveksamma extraknäck.

Den 12 juli 2018 föreslog valberedningen att Wikström skulle väljas in som ledamot i styrelsen för med tech-företaget Elekta. Hon valdes den 30 augusti 2018 på en ordinarie årsstämma.

Bara en vecka senare, den 7 september 2018, publicerades en debattartikel i Dagens Medicin. Wikström har tidigare inte skrivit artiklar specifikt i detta område utan hennes profilfrågor är fri- och rättigheter, feminism, romers situation etc.

Men bara en vecka efter hon valts till styrelseledamot i ett ledande med tech-bolag skriver hon en artikel som föreslår att EU inrättar kliniker för sällsynta sjukdomar och “ovanliga och avancerade behandlingar”.


https://uvell.se/2019/03/04/18931/

Folklig-Betraktare
Jag frossar i L:s dödskamp – hoppas den blir utdragen och smärtsam för dem och HBQT, genusfrågor förlöjligas och dras med nedåt i fallet.

DNs länk till det just öppnade Riksmötet bruten
https://www.dn.se/nyheter/politik/skadeskjutna-liberaler-samlas-till-riksmote/

Wikström grinade på PK
https://www.expressen.se/nyheter/cecilia-wikstroms-tarar-efter-beskedet/

Hultabultan
Skulle vara extremt intressant ifall en ny L-ledare framhöll, L(FP) var den enda politiska kraften som stod emot både Hitler och Stalin.
Skulle tro S, C och M skulle koka av ilska ifall de blev påminda om sina partiers historiska Nazist-vänliga politik!

Bra förslag. Men någon har en hållhake på Liberalerna så de inte ens försöker. De har landsmöte nu.
Första länken jag hittade när jag Googlade “liberalerna riksmöte dn” var bruten
https://www.dn.se/nyheter/politik/skadeskjutna-liberaler-samlas-till-riksmote/

Hon som ansågs vara outstanding och var stark som en fjällbjörk med hög arbetskapacitet grinade bara det blev PK. 150.000/mån + generösa traktamenten kanske tröstar.
https://www.expressen.se/nyheter/cecilia-wikstroms-tarar-efter-beskedet/

”Annie Lööf tar över Liberalerna”
https://www.svd.se/annie-loof-tar-over-liberalerna
(betalvägg, har tyvärr ej kunnat läsa)

Det är ju det som händer. Paulsen röstar C. L kan inte uttala sig för “de väntar på C:s uttalande”. Rösterna går till C.

Någon köpte C för 20 år sedan och lade om deras politik. Lööf har väl bara utsetts till ett passande ansikte utåt. Nu köper man röster till C genom att lägga ned L.

Det pumpades in pengar i C. Centern sålde sin tidningskoncern för 1.8 miljarder till bl.a Mittmedia. Bonniers köper nu Mittmedia för 10 miljoner!!!

De höga politikerna kompenseras nog för nedläggningenm Märkligt att inga lägre politiker protesterar. Eller blockeras de ut av media? Allt är förmodligen toppstyrt.

Man kan undra hur det går till att styra ett helt riksdagsparti ned i avgrunden.

Riksmötet har just avslutats. Detta borde ju kunna vara en positiv nyhet. Men jag kan bara påminna mig att jag sett något (negativt) om koldioxidbeskattning via EU.

Vid Googlesökning kommer följande upp från större medier

– bruten länk från DN
– Wikströms tårar inför mötet
– Sydsv. Man kommer till en sida där man måste logga in på första länken och nästa är från 2017
– SvD Betalvägg
– Nyhetsaggregator

Detta måste väl kallas massiv medial mörkläggning av bevakningen av kongressen hos ett aktuellt parti och hur det hanterar skandalerna, raset i opinionen, kandidater till ny partiledare etc

[ cover up ]

Betalväggsartikeln från SvD verkar också märklig. Det man kan se säger att Björklunds efterträdare får “guldläge”.

Jan Björklund lämnar ett splittrat parti med låga opinionssiffror efter sig. Men det parlamentariska läget innebär också ett guldläge för Liberalernas nästa partiledare, som kan spela åt två håll.

Opinionssiffrorna är rekordlåga. Partiet är djupt splittrat. Men Jan Björklunds efterträdare får ett guldläge i riksdagen. Allt tack vare en centerpartistisk riksdagsledamot som har hämtat sin slogan från Donald Trump.

Löfvens mardröm – minsta partiet kan fälla regeringen

Som en lam anka vankar Jan Björklund runt i riksdagshuset. Han hälsar på gamla kollegor. Skämtar med journalister. Käkar bricklunch i lugn och ro.

Efter tolv långa år som partiledare är han på väg att lämna allt bakom sig.


https://www.svd.se/ett-ledarlost-splittrat-parti–maktigare-an-nagonsin

Är det Timbro-stuket? Nyliberal röra. Neoliberal slush. En gymnasieuppsats som var så virrig skulle inte bli godkänd.

Enoch.Thulin
Märkligt tyst & hemligt riksmöte. Tidigare har ju allt sänts direkt i SVT & dom har skrutit om sin unika öppenhet.

Så det är både politiker och media som sopar under mattan tillsammans?
Jag menar att ansvaret då vilar på media. När politikerna döljer skall media vara där och fråga.

L-ledamoten Emma Carlsson Löfdahl lurar för full ersättning för sin bostad
Flashback

L petar sin toppkandidat, Cecilia Wikström från EU-listan
Flashback

Rufos|66996728 wrote:
Björklund? Hela partiet är självmorddsbenäget.

Kom ihåg att Liberalernas medverkan i JÖK klubbades igenom av partirådet, där toppar från samtliga distrikt fick vara med och rösta. M.a.o var det inte enbart tönt-Janne som tröck på självmordsknappen.

Kalle-P|67000356 wrote:
Det lyckades han också med. Tamburmajoren kommer att bli ihågkommen som mannen som knäckte sitt eget parti.

Men det är mycket mer än bara Björklund och JÖK:en. Centern är mer ansvariga för JÖK:en än L. De har inte drabbats. Partiet borde satt fart att ersätta Björklund.

Ohlssons kamikazeattack mot de egna styrkorna var ett tidigt tecken. Paulsen röstar C. Att man inte ersätter Björklund direkt. DN skriver att L följer C. Wikström pudlar inte. Skandalerna nu till EU-valet. Hon med lägenheten blir vilde, avgår ej. Inga aktiviteter för att rädda partiet. “Ta hem IS-barnen” “Koldioxidskatt via EU”.

Någon har en hållhake på hela partiledningen. Mycket märkligt.

Processen visar tydligt att politikerna inte agerar i folkets intresse utan styrs av andra. Man kan säga att “NWO” styr.
[ control of politicians ]

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.006.002 (002): Liberalerna (2) …

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »