Categories
02 hate, hatred, haters 08 lack of responsibility 10 destabilization greta thunberg zAll pages

03.1.001.003: 003 Greta Thunberg (001)

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Summary, Greta Thunberg

Greta Thunberg, 16 skolstrejkar “för klimatet” och erhåller stor uppmärksamhet i media. Globala nätverk attackerar Sverige på flera plan:

* Självklart handlar hela klimatfrågan om att eliten och massmedia vill splittra samhället. Man delar in oss i “alarmister” och “förnekare” och sedan skall vi slåss med varandra.

Istället borde naturligtvis ett gemensamt handlingsprogram tas fram av experter, politiker, folkomröstning etc. Sedan agerar vi gemensamt mot det målet.

* “klimatet” är naturligtvis en förevändning för att skapa överstatliga organisationer för kontroll av enskilda länder samt splittra befolkningen i olika grupper i en fråga som är omöjlig att besvara entydigt.

* Ungdomsrevolt. Barnen sätts att leda sina föräldrar.

* att uppmana till skolstrejk är att uppmana till att ytterligare försämra Sveriges utbildningssystem

* Greta anses bl.a ha ADHD samt Aspergers syndrom och andra autismspektrumdiagnoser. Dessa syndrom används för att somatisera människogrupper och avgränsa särintressen som skapar motsättningar i samhället vilka media kan använda för att pressa politiker. Diagnosen Asperger kan bl.a. ställas utifrån hur många vänner en person har! Individuellt tänkande klassificeras som en sjukdom! Bokstavsdiagnoser som ADHD gör att patienter somatiseras och inte stimuleras att ta ansvar för sin situation.

Det antyds även att Greta skulle kunna lida av anorexi. Förmodligen är hon en helt frisk och normal ungdom som utnyttjas av globalistiskt PR-folk.

* Att på ett extremt sätt lyfta fram och hylla en 16-åring utan särskilda meriter annat än engagemang tar fokus från seriösa aktörer.

* Greta ljuger om sin skolstrejk. Hon hade fått ledigt på fredagar och gick ut skolan med bra betyg. Däremot kräver hon alktså att andra barn och ungdomsr skall försumma sin utbildning.

* Hennes målsättningar är orealistiska. Hennes team finner en prins med hypermodern segelbåt som kan ta henne över Atlanten. Men hur vi andra skall resa kan hon inte redogöra för.

* Greta Thunberg’s function to promote hatred is mentioned here and here.

* Anna Ardin’s comment on Greta Thunberg is mentioned here.
[ Sputnik/ Ardin: Greta – profet ]
Like Greta Thunberg’s grandmother, Anna Ardin is also a deacon.
[ diakon ]


Vissa fakta går att få ut från denna länk. Men den är omständligt skriven med jobbig layout. Ytligt sett kritiserar den Greta, men i realiteten verkar den försöka göra kritiken av henne svårförståelig.

kattemaks: 66554216
16-åriga Greta Thunberg, dotter till operasångerskan Malena Ernman, skolstrejkar för klimatet, har aspberger syndrom och berättade nyligen i Skavlan att hon har förbjudit hela familjen att flyga och köpa presenter, samt att mamma Malena har tvingats sluta turnera för dotterns klimatångest.

Media och PK-Sverige hyllar Greta som en Gud och försöker vinna billiga poäng på hennes sjukliga “engagemang” för klimatet. Hon blir inbjuden till FN, klimatmöten, hyllas av Bono o.s.v.

Är hennes beteende friskt?

Sonnenwende: 66556193
Det hon kämpar för är en tro, inte vetenskap. Hon är dessutom en kasperdocka i händerna på PR konsulten Ingemar Rentzhog. …

Illa2222: 66556444
Greta skolstrejkar på fredagar och enligt hennes rektor ligger hon innom målen för läroplan.

femtaliess: 66560752
Den 20 augusti inledde Greta Thunberg sin klimatstrejk utanför riksdagen. Fyra dagar senare lanserades hennes och mamma Malena Ernmans bok om klimatet. Samma dag la företaget We don’t have time upp en bild på Greta på sin Instagram och sin Facebook, det var grundaren Ingemar Rentzhog som postade bilden.

Hur en kändis (Malena) kan skapa en framtid för ett barn som har alla bokstavskombinationer förutom I och Q. Greta for president

100/100 globalistpoäng för PR-konsulten Ingemar Renzhog, medlem i Climate Reality Leader som tränas av Al Gore etc, LinkedIn

(Herzog är ett judiskt namn. Namnet Rentzhog har inte gått att spåra men liknar ju Herzog. Judiskt inflytande är naturligtvis mycket starkt inom globalisering.)

Moder: Malena Ernman operasångerska, Eurovision Song Contest-deltagare

Flashback

juni 2019

Klimataktivisten Greta Thunberg och
hennes Fridays for Future-rörelse
tilldelas Amnesty Internationals
samvetspris, utmärkelsen Ambassador
of Conscience Award.

Nu rapporteras om trubbel på ungdomsklimattoppmötet. Greta kastar ut murvlarna. Den ursprungliga artikeln hade perfekt titel, så den fick inte vara kvar.

www[dot]thegwpf.com/green-mini-dictator-greta-throws-news-journalists-out-of-climate-summit/
thegwpf.com

Swedish version of the article

Another report, article from the FFF conference

Smile for Future
Ungdomsklimattoppmötet, Lausanne
Bra cafe.se

Engagerar sig inte bara i klimatet. Bär även tröja med symbol för vänsterextrema Antifa.

Nu ligger alltså fokus i klimatfrågan på en 16-årig aktivist och systematisk skol-skolkare med multipla psykiatriska diagnoser som skall få följa med på segeltur? Då kan man ju förstå att kaoset i det närmaste är totalt.

Hennes uppbackning verkar vara reklamfolk, en sångerska, en skådespelare/producent och nu en prins från Monaco samt en dokumentärfilmare.

Författaren påpekar det självklara att Gretas budskap kommer från eliten som backar henne. Passande nog var båtens tidigare namn “Edmond de Rothschild”.
Let them sail yachts: Why Greta Thunberg and the environmental elite hate you
RT

Us common folk don’t have access to vessels like the Malizia II. In Thunberg’s utopia, we’d have to row. And even if we did, how many of us can take two weeks’ annual vacation just to get to America to see our friends? Or hire actual Monegasque royalty to get us there in one piece?

The elite don’t just want to regulate how you travel and how you heat your home. They want to control what you eat and how you breed, too. Open the pages of any mainstream magazine; turn on your television; scroll through any mainstream news site and you’ll see headlines like “To feed the world, why not eat bugs?,” “Eating insects is good for you – and the planet!,” “To Confront Climate Change, the Modern Automobile Must Die,” and “Want to fight climate change? Have fewer children.”

Thunberg, her elite backers, and their court scribes – if they’re to be taken at their word – want you alone, immobile and, literally, eating insects in the name of environmentalism.

rt.com

oshin.cantwell: 68369052
gq-magazine.co.uk
youtube.com

Greta på omslaget till Gentlemen’s Quarterly. Snacka om pungspark på högermännen. 😆

wwr: 68369095
Perfekt exempel på hur massmedia sprider sitt gift i samhället. Tidningens läsare blir säkert sk-tförb-nnade av att se den “ungj-veln” på omslaget.

Eliten har tillsatt Greta som hatobjekt.

GQ – bara att följa spåret: Condé Nast, S.I. Newhouse-familjen, Reddit, The New Yorker …

Självklart säljer herrtidningen bättre med en förförisk, kurvig blondin i tight klänning som hänger mot en bensinslukande Maserati, på omslaget än en anorektisk unge med obstinat uppsyn, fyra nummer för stor kavaj och som förmodligen vägrar att ens åka buss.

Att media utgör ett nätverk som översköljer oss med globalistisk information ser man ju varje dag. Det handlar inte om ekonomi, det handlar om hjärntvätt. Har man en plan att kontrollera länder finns ekonomin bakom. Konsumenten får allt mindre möjligheter att styra något genom sitt val. Herrtidningens läsare får helt enkelt acceptera Greta på omslaget.

Enligt artikeln i GQ har hon medicinerat med tricyklika. Biologisk psykiatri är naturligtvis en del i den globalistiska planen. Hon är ju även bokstavsbarn.

wwr: 68371459
Det sjukaste med Greta är att hon attackerar vanligt folk, ger dem flygskam och förväntar sig att vi skall lösa detta på frivillig väg.

När myndigheterna inte gör något för klimatet behöver inte vanligt folk göra det heller.


Sverige har verkligen rasat ihop. Nu lägger media fokus för klimatdebatten på en 16-årig aktivist. Vanligt folk får ingen säker information att bilda underlag för en uppfattning. “Vad tycker du om Greta?” är den fråga som debatteras.

Det var t.o.m. bättre när kärnkraftsfrågan avgjordes. Man försökte ta fram beslutsunderlag. Politikerna debatterade och till slut fick man gå till folkomröstning. Därefter hade man ett mål att arbeta mot.

Visst var det målet felaktigt på samma sätt som målen som ställs upp för klimatfrågan. “Det här är jättefarligt så det måste åtgärdas … om 10-25 år!” Om något är farligt så åtgätdar man det naturligtvis omedelbart.

Vanligt folk har inte fått tillräcklig information för att kunna ta ställning. Vi kan bara “känna in” vilket leder till kaos och motsättningar i samhället. Vi delas in i “förnekare” och “alarmister” som antas kämpa mot varandra. Det är på detta sätt som eliten och massmedia splittrar befolkningen för att kunna härska över den.

Experter borde naturligtvis istället ta fram beslutsunderlag för politiker som får debattera och ev genomföra folkomröstning. Men samhälllet måste skapa ett gemensamt mål att arbeta mot. F.n. finns inte tillräckligt underlag för att kunna skaffa sig en bra uppfattning i frågan genom diskussioner på arbetsplatser etc.

Avsaknaden av säker information är avsiktlig. Och går det inte att avgöra frågan måste man efterfråga mer vetenskap. Frågan är istället avsedd att splittra befolkningen.

Jämför med hur militära frågor avgörs. Då säger regeringen t.ex bara att den har beslutat skicka trupper till Irak!. Där tillåts ingen diskussion trots att vanligt folk har goda möjligheter att bilda sig en uppfattning om Sverige bör delta i krig i Irak eller ej.

Klimatet är bara en av flera tunga frågor som massmedia använder för att kunna härska över samhället genom att splittra det i grupper som står i konflikt med varandra: feminism, invandring, klimatet …


Hon verkar i alla fall ha tillfrisknat rejält från sina problem att tala med andra. Hon håller ju tal på löpande band för internationella församlingar. Deltar i konferenser och debattprogram. Leder t.o.m. konferenser.

Det finns ju reklamfolk bakom skapandet av hennes image.

Utan att känna detaljerna tar jag i alla fall hennes “sjukdomsbild” med en nypa salt, t.v.

Det [ätstörning, psykiatriska diagnoser] är bara ytterligare faktorer som som kan ha lagts in eller överdrivits extremt av reklamfolket för att skapa motsättningar och intresse runt hennes person. Ungefär som du och jag diskuterar nu.

Hon kanske är vegan och håller sig mycket smal. Det är bara modernt att kalla det för en “störning”. Asperger kan man kalla vem som helst som kan prestera fokuserat tänkande, etc.

Av vad jag sett hittills kan hon vara en frisk unge vars image blåsts upp på alla tänkbara sätt av reklamfolk. Hon är ju en megaindustri nu.

På ett sätt känns det inget bra att delta i denna diskussion. Man blir trollad av Rentzhog och resten.

Trollen försöker även få in att mamman utnyttjar Greta.

wwr: 68375119
Klassisk utvecklingslinje för supermodeller och rollkaraktärer i Hollywoodfilmer. Börjar som ful och mobbad, slutar som snygg och hjältinna.

Hon går från (påstått) psykvrak till att leda internationella konferenser.

Snubchurp: 68374242
Direkt tråden gick över till on topic om kost och utseende blev tråden astråkig. Nu fattar man varför folk köper skvallerblaskor, det finns tydligen ett stort intresse. Jag har aldrig fattat varför. Så länge man inte känner människan är skvaller helt ointressant.

När man skall försöka förklara hur Greta tidigare vaeit så svårt sjuk att hon endast talat med familjemedlemmar men nu håller tal föe internationella församlingar på löpande band så säger man att hon lider av “selektiv mutism”. Det är bara ett beskrivande begrepp som likaväl kan betyda att hennes tidigare psykiatriska symptom överdrivits.

Bra inlägg som bloggen tolkar som skarp ironi :
Livsstilsparasit: 68377854
Hon drabbas svårt av selektiv mutism vid flera tillfälle vid svåra frågor. Man ska ha klart för sig att det absolut inte är så att hon inte vill eller kan svars på dem. Men är en fråga svår, kan hon behöva ta av sig mössan och få hjälp av någon vuxen.

Hon har bara hållit på i ett år och är redan chef för en stor organisation (samt är bara 16 bast!). Den snabba utvecklingen är typisk för många globalistiska projekt. De jobbas inte upp från grunden utan får ett stort kapitalinflöde och andra fördelar direkt. Projekten är regisserade, liksom många nyhetsförlopp, numera.

Jag tror inte Microsoft kom igång så snabbt. Gates jobbade upp företaget. Men Google steg till skyarna i rask takt. (Musk, Zuckerberg, Shuttleworth …?)

Bilder, docka
media.pri.org
ichef.bbci.co.uk

wwr: 68381785
Nästan lite latin/sydamerikanskt indianstuk (Inka, Maya, kompakt ansikte, fläta, grym uppsyn) över “statyn” av den grymma, gröna mini-diktatorn. “Den äldre generationen” står det på de hon läxar upp. Det visar precis vad allt handlar om. Man sätter ett barn som chef över vuxna. Precis som t.ex kulturrevolutionen i Kina kunde göra. Man vill störta samhället.

Samma proffsiga reklammaterial som när “spontana” demonstranter stöder Assange och Manning. Allt är planerat och regisserat av vänstereliten som vill kasta världen i kaos och tyvärr har kommit långt med det. Att Greta är svensk är typiskt.

wwr: 68383776
Den professionella figuren vill dra till sig ungdomar och hetsa dem att vända sig mot auktoriteter och vuxenvärlden som helhet. Vad står det på dem “Greta” tar i örat? – Den äldre generationen!

Figuren stöder Greta och visar rörelsens verkliga mål – att skapa konflikt mellan generationerna.

Självklart är det rätt att ifrågasätta, men klimatfrågan handlar om att välja sida utan att ha tillräckliga bevis och därigenom skapa konflikt mellan grupper.

Frisedeln: 68383037
SAS slog passagerarrekord i Juli i år, är tjejen informerad?

wwr: 68383937
Instämmer. Jag undrar om t.ex nedanstående stämmer? Men allt som stöder Greta och flygskam ges publicitet.

Flygandet minskar – flygplatsen i Umeå lägger utbyggnad på is
Publicerad 28 maj 2019
Allt fler väljer att skippa flygresan. Det har gjort att planerna om att bygga en övervåning på flygplatsen i Umeå nu fått läggas på is.
– Att vi har en debatt som kallas för flygskam är otroligt olyckligt, säger flygplatschef Bengt-Ove Lindgren.

svt.se

wwr: 68384123
Det finns “säkert” en Soros-koppling. Det närmaste jag kunde komma när jag Googlade var Luisa-Marie Neubauer och “one foundation”. Jag har dock inte hunnit bekräfta detaljerna.

Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta

nyatider.nu

Otäck nidbild 😀
pbs.twimg.com

Från ”hemmasittare” och livshotande sjuk – till att bli en av världens mest inflytelserika aktivister, läxa upp FN:s generalsekreterare och få unga över hela jorden att skolstrejka för klimatet.

För Expressens jury är det självklart att Greta Thunberg är ”Årets kvinna 2019”.

Här berättar hon om vägen ur ätstörningarna och mobbningen, fördelen med att ha diagnoser och namn på styrkorna och utmaningarna – och kampen för att rädda planeten.

– Jag tror inte att jag är någon särskild person, men jag har ett moraliskt ansvar att göra vad jag kan för att vända utvecklingen och få folk att förstå vad som händer om vi inte förändrar vårt beteende, säger 16-åringen som har 233 000 följare på Twitter.

Hur fungerar det i den skola som du bytte till i mitten av höstterminen?

– Nu går jag inte längre i någon resursskola utan i en vanlig skola, men lärarna anpassar saker bra. Jag får specialhjälp.

Hur ser den specialhjälpen ut?

– Jag gillar inte att vara bland så mycket folk, så ibland sitter jag i ett tyst studierum och arbetar ensam med en lärare. Och så får jag extrastöd i form av att lärarna kanske tittar till mig någon extra gång. Det är ganska lite anpassning jag behöver nu. Förut behövde jag mer. Jag kan fungera väldigt bra nu och anpassa mig och det är för att jag har fått en mening.

Expressen

expressen.se
Hon säger sig inte vilja vara bland folk men håller tal för internationella församlingar på löpande band! – Reklamfolket som byggt Gretas image betonar motstridiga fakta runt henne för att försöka dra till sig intresse.

Det har säkert skapats ett stort intresse runt henne. Men möjligen kan en del av denna bild vara falsk. Det globala medienätverket agerar koordinerat och kan skapa sensationer utan något underlag. Vad vanligt folk egentligen anser kan vi inte veta. I sociala forum anges att många personer i olika åldrar uppfattar Greta som en “konstruerad hype”.

De “bokstavsdiagnoser” hon påstås lida av används för att skapa särintressen som splittrar samhället. Den som påstås lida av dessa behöver själv inte ta ansvar för sin situation utan kan, liksom Greta, ställa krav att skolan och samhället gör det.

Det hela naturligtvis ett sätt att försöka slå sönder samhällets strukturer. En liten, tunn 16-åring med psykiatriska diagnoser som kräver specialundervsning läxar upp FN:s generalsekreterare och vuxenvärlden som helhet. Detta trots att tillräcklig vetenskap på klimat-området inte existerar. Inga länder gör något åt klimatet. Det skulle de göra om tillräckliga bevis för klimatpåverkan funnes. Verkliga miljöfrågor prioriteras däremot högt.

Den här bilden visar vad det handlar om – att göra barnen till chefer över de äldre. “Föräldra-generationen” står det på de hon tar i örat. De yngre är mer påverkbara av massmedia och utnyttjas därför.
ichef.bbci.co.uk
Dockan är professionellt framställd, liksom hela Greta-cirkusen.

Globalisterna angriper länder genom att försöka försvaga alla auktoriteter. På det sättet försöker man ta över kontrollen genom bl.a massmedia och storföretag. Politikerna pressas av att inte göra som Greta befaller.

The Main Stream Media utgör ett nätverk som ensidigt stöder globalisering. Internetdiskussioner har helt tagits över av professionella troll som arbetar för globalisering. Internet har bllivit ett redskap som gjort att professionella reklammakare kan överskölja oss med ensidig propaganda.

Det var t.o.m. bättre när kärnkraftsfrågan avgjordes. Experter försökte ta fram beslutsunderlag. Politikerna debatterade och till slut fick man gå till folkomröstning. Därefter hade samhället ett mål att arbeta mot.

Visst var det målet felaktigt på samma sätt som de mål som ställs upp för klimatfrågan. “Det här är jättefarligt så det måste åtgärdas … om 10-25 år!” Om något är farligt så åtgätdar man det naturligtvis omedelbart.

oshin.cantwell: 68369052
gq-magazine.co.uk
youtube.com

Greta på omslaget till Gentlemen’s Quarterly. Snacka om pungspark på högermännen. 😆

wwr: 68369095
Perfekt exempel på hur massmedia sprider sitt gift i samhället. Tidningens läsare blir säkert sk-tförb-nnade av att se den “ungj-veln” på omslaget.

Eliten har tillsatt Greta som hatobjekt.

GQ – bara att följa spåret: Condé Nast, S.I. Newhouse-familjen, Reddit, The New Yorker …

Självklart säljer herrtidningen bättre med en kurvig blondin i tight klänning som förföriskt hänger mot en bensinslukande Maserati, på omslaget än en anorektisk unge med obstinat uppsyn, fyra nummer för stor kavaj och som förmodligen vägrar att ens åka buss. Men försäljningen är av underordnad betydelse.

Att media utgör ett nätverk som översköljer oss med globalistisk information ser man varje dag. Det handlar inte om ekonomi, det handlar om hjärntvätt. Har man en plan att kontrollera länder finns ekonomin bakom. Konsumenten får allt mindre möjligheter att styra något genom sitt val. Herrtidningens läsare får helt enkelt acceptera Greta på omslaget.

Från ”hemmasittare” och livshotande sjuk – till att bli en av världens mest inflytelserika aktivister, läxa upp FN:s generalsekreterare och få unga över hela jorden att skolstrejka för klimatet.

För Expressens jury är det självklart att Greta Thunberg är ”Årets kvinna 2019”.

Här berättar hon om vägen ur ätstörningarna och mobbningen, fördelen med att ha diagnoser och namn på styrkorna och utmaningarna – och kampen för att rädda planeten.

– Jag tror inte att jag är någon särskild person, men jag har ett moraliskt ansvar att göra vad jag kan för att vända utvecklingen och få folk att förstå vad som händer om vi inte förändrar vårt beteende, säger 16-åringen som har 233 000 följare på Twitter.

Hur fungerar det i den skola som du bytte till i mitten av höstterminen?

– Nu går jag inte längre i någon resursskola utan i en vanlig skola, men lärarna anpassar saker bra. Jag får specialhjälp.

Hur ser den specialhjälpen ut?

Jag gillar inte att vara bland så mycket folk, så ibland sitter jag i ett tyst studierum och arbetar ensam med en lärare. Och så får jag extrastöd i form av att lärarna kanske tittar till mig någon extra gång. Det är ganska lite anpassning jag behöver nu. Förut behövde jag mer. Jag kan fungera väldigt bra nu och anpassa mig och det är för att jag har fått en mening.

Många troll stöder Greta. Men när enstaka debattörer börjar kritisera Greta för politisk aktivtet – att vara ett redskap för stt störta samhället, så får går andra order ut på trollfabriken: Trollen börjar nu också att kritisera Greta, men naturligtvis inte för politisk aktivitet utan för detaljer i hennes miljöbudskap.

Greta har en skådespelare till far och en sångerska till mor. Hon kan posera och säkert agera.

Anvönder Greta en flytjacka driven av koldioxid?

wwr: 68397733
Alla förstår att Greta är en produkt av reklamgurus och starka ekonomiska aktörer (om man själv tar en skylt och strejkar så får man se hur långt man når – garanterat ingenstans) samt att resan som helhet säkert producerar en massa CO2. Men det är svårt att inte ryckas med av stämningen 😀

wwr: 68399867
Att ensamsegla jorden runt skulle inte jag kalla ett upptåg. Det är en prestation, speciellt av en 14-årig tjej. Men hon är inte speciellt berömd, förutom bland seglare, gissar jag.

Men Greta glider över Atlanten med proffs och en prins. Vi antas oroa oss för att hon har “obekvämt” och bilder på hennes bajshink kablas ut i media.

Det är sjukt.

wwr: 68404955
Nyheterna har gått full Hollywood med Greta. Många nyheter som blåses upp är regisserade från början till slut.

Hon är ensam, mobbad och psykiskt sjuk. Sedan sitter hon med ett plakat på gatan. Då får hon leda internationella konferenser och segla med en stilig prins över Atlanten. Hon skolkade från skolan på fredagar och byggde en internationell miljörörelse. Det existerar bara i Hollywood.

Föräldrarna är skådespelare/producent/artist.

Det här är vår Greta #2 i Hollywood. Brukar inte Hollywoodrullarna också sätta kufisk mössa på de rollkaraktärer de sminkar ned i första delen av filmen, innan de tafatta flickorna gradvis blir coola, stiliga hjältinnor i andra delen? Vilka Hollywoodrullar kan man ha inspirerats av?

inspiratoeren: 68405174
Gretas båt kallas på engelska ibland för, The Flying Yacht! Tycker flygsegelbåt är ett bra namn för detta på svenska. Personliga påhopp innebär bara, att argumenten tagit slut hos avsändaren! Sedan bestred några tidigare här i tråden, att Gretas båt har bärplan. Ett av de röda större bärplanen syns dock tydligt på den nya söta bilden av Greta och en delfin, som tittar på varandra. Sist ska sägas, att någon ytterligare medlem i besättningen kan ha tillkommit i sista stund, då det har varit omfattande kritik om att det var bara två professionella seglare ombord. Det ökar i så fall behovet av ett stopp under färden! De två professionella seglarna tänkte vara vakna en timme, sova en timme, enligt en intervju, ett mkt svårt schema även för den starkaste!

wwr: 68405188
Det var ett märkligt vaktschema.

wwr: 68405200
Så det kanske är några fula gubbar som egentligen seglar båten medan de två fotomodellerna sover sin skönhetssömn och mest glider runt?

Det kanske blir som den thailändska grotträddningen. Efter ett tag visade det sig att de “strandsatta” barnen länge haft läkare och sköterska vid sin sida.

Ddt framgår allt tydligare att Greta är en produkt av starka ekonomiska intressen regisserad av PR-konsulter. Det verkae alltså som om de fotomodell-liknande herrarna, varav en är en prins av Monaco, inte ens seglar båten själva.

I denna situation ger forumet och moderatorerna upp som vanligt upp all logisk diskusison och släpper in troll som agerar på femåringsnivå:

haniball then store moderate härföranern “twarted” cuf att de skulle lobba för yngre byxmynding ålder.
fanns en tråd på FB … gär vöäl att söka
så tessen att det är centerpartiet ungdoms förbund som gretar up sexie time STRYKS
av deras betenden här på forumet. alltså tesen att dessa “troll” är från centerpartiet

Det är nya spelregler nu. Vetenskapen (socker-, tobaks-och klimat-forskarna) har inte längre någon chans att tränga igenom massmedias agenda.

Media plockar ut en 16-åring med psykiatriska diagnoser och som behöver stödundervisning (samtidigt som hon skolkar) och gör henne till sanningen.

Att muta forskare behövs inte när man äger informationskanalerna. (Fast mutar forskare gör man också.)

wwr: 68407554
Det finns nog bara ett tänkbart transportmedel för Greta på sikt – ATOMUBÅT.

Trump kanske kan ge henne ett långtidsförordnande djupt under havets yta.

På Putins håll finns ju även atomisbrytare.

Samtliga 11 amerikanska hangarfartyg drivs med kärnkraft, liksom ett franskt.

Det finns en uppsjö jobb för den som vill åka koldioxidfritt.

wwr: 68408308
Jag menar ju att Gretas resa är en ploj. Skulle samhället på allvar vara berett att ställa över till CO2-fri energiproduktion så skulle kärnkraft diskuteras mer.

Segelfartyg, som hennes resa representerar är inte ett realistiskt alternativ längre.

Här är en 75 tusen hästkrafters atomisbrytare som kör 10 knop genom den tjockaste isen som finns, runt 2-3 meter tjock, till nordpolen som så behövs. Allt utan att en gnutta koldioxid produceras, vad jag kan förstå.

Drastiska lösningar kommer att behövas säger man, eftersom många anser att jorden håller på att gå under pga klimatförändringar.

Varför förs inte den diskussionen runt Gretas resa?

youtu.be

Ikea-Kamprad: 68418499
Fem flyger till NY för att segla hem Gretas båt. Så trött man blir på jippo-Greta.

dn.se

En ung, liten, kort flicka får också ett annat bemötande. Hon är i en ålder där hon kan ställa krav men de hon möter måste ta speciella hänsyn.
telegraph.co.uk

dansar flera gånger i veckan och spelar gärna teater.

– På scen säger hon att ”hon är i karaktär” och då är hon inte blyg. Det var samma sak när hon satt i direktsändning i ”Vi i 5:an” när hon var som mest sjuk. Hon hade inte pratat med någon i klassen på flera månader, men gick dit, var trygg och lugn, alla andra var alldeles skakiga, berättar Malena Ernman.

Hant

Slutdeklaration från FFF-mötet i Lausanne

Detta har fullständigt spårat ur.

Farfar har tydligen agerat röst åt björnen Bamse. Greta har varit med i teater- och dans-grupper. Skådespelarbakgrund finns. Pappa kan förmodligen gråta på beställning. Men den Gröna Mini-Diktatorn bestämmer över familjens miljöval.

Världen fortsätter att prisa Greta Thunberg för hennes insatser. På lördagskvällen tilldelades den svenska klimataktivisten ett specialpris vid den tyska tv-galan ”Den gyllene kameran”.

I motiveringen till priset benämns 16-åriga Thunberg som en ”ikon för en ny ungdoms- och proteströrelse”. Hon visar att ”en enda röst kan bli hörd och kan göra skillnad”, säger juryn. Nyligen var hon på omslaget av Time Magazine.

Greta: ”Jag har alltid varit annorlunda”
I sitt tacktal tillägnade Thunberg priset till tyska miljöaktivister.

På lördagen utsågs Greta Thunberg också till årets svenska kvinna av Swea International, en förening för svenska kvinnor som bor eller har bott utomlands. Greta Thunberg är den yngsta som tilldelats utmärkelsen, som går till kvinnor som varit ambassadörer för Sverige utomlands.

Greta Thunberg är barn till skådespelaren Svante Thunberg och sångerskan Malena Ernman. Farfar Olof Thunberg är dessutom välkänd för många som berättarröst i filmer och sagor om björnen Bamse.
butiksnytt.se

wwr: 68424971
Detta har fullständigt spårat ur.

Farfar har tydligen agerat röst åt björnen Bamse. Greta har varit med i teater- och dans-grupper. Skådespelarbakgrund finns. Pappa kan förmodligen gråta på beställning. Men Den Gröna Mini-Diktatorn bestämmer över familjens miljöval.

Världen fortsätter att prisa Greta Thunberg för hennes insatser. På lördagskvällen tilldelades den svenska klimataktivisten ett specialpris vid den tyska tv-galan ”Den gyllene kameran”.

I motiveringen till priset benämns 16-åriga Thunberg som en ”ikon för en ny ungdoms- och proteströrelse”. Hon visar att ”en enda röst kan bli hörd och kan göra skillnad”, säger juryn. Nyligen var hon på omslaget av Time Magazine.

Greta: ”Jag har alltid varit annorlunda”
I sitt tacktal tillägnade Thunberg priset till tyska miljöaktivister.

På lördagen utsågs Greta Thunberg också till årets svenska kvinna av Swea International, en förening för svenska kvinnor som bor eller har bott utomlands. Greta Thunberg är den yngsta som tilldelats utmärkelsen, som går till kvinnor som varit ambassadörer för Sverige utomlands.

Greta Thunberg är barn till skådespelaren Svante Thunberg och sångerskan Malena Ernman. Farfar Olof Thunberg är dessutom välkänd för många som berättarröst i filmer och sagor om björnen Bamse.

butiksnytt.se

Hon kan mycket väl vara en frisk liten teaterapa där diagnoserna kan vara påklistrade av köpta vänsterpsykiatrer och överdrivna i mammans bok.

Diagnoserna gör henne intressantare och det blir en klassisk Hollywood-story om den fula ankungen som blir en svan. Diagnoserna överanvänds av vänsterpsykiatrer för att sprida oro i samhället eftersom de minskar kraven på att barnen och föräldrarna själva tar ansvar, särintressen skapas som pressar politiker. I värsta fall “behandlas” dessa med amfetamin.

Man noterar också hur synkroniserat etablissemanget och nyhetsflödet arbetar. Hon har alltså redan, som sagt, fler medaljer än en julgran. Nästan inga kritiska röster höjs i media, i alla fall inte mot Greta-hajpen. Bara detaljer får kritiseras. Media bara vräker på med Greta nu.

Greta-febern är en av de större blåsningar media och vänsteretablissemanget utsatt oss för.
Flashback, wwr

MidlifeMommy: 68426167
Visst är det den ultimata Hollywoodsagan:

En liten späd, mobbad flicka som inte vill leva längre efter att ha sett bilder på svältande isbjörnsungar och hört talas om otäcka, vita, kapitalistiska män som struntar högaktningsfullt i hennes och planetens framtid.

I sin desperation sätter hon sig på marken med ett handskrivet plakat och inom ett par månader har hon fått världens ledande politiker att gråta öppet. Hon hyllas av påven, Macron, Merkel, Löfven, brittiska kungafamiljen, Bono. Hon får till och med dricka kaffe med Schwarzenegger 😀

De enda som blundar för hennes storhet är storskurkarna Trump och Jimmie Åkesson – och oljemagnater med dollartecken i stället för ögon …

To be continued …

wwr: 68426224
Ja. Mycket av det vi ser i nyheterna idag är regisserade förlopp där alla inblandade vet manuskriptet.

En unge med en skylt hade inte kommit någonstans utan planerad uppbackning från PR-folk, etablissemanget och media.

Livsstilsparasit: 68426293
Det enda som fattas är glasögonen. Attributet som alla fula tjejer har. Tänk Dirty Dancing eller närtid Modern Family. Dessa åker sen av när hon träffar drmpribdrn i Kalifornien. Sannolikt en hunkig odlare av ekologiskt mousserande rosévin.

wwr: 68426359
Ja.
Jag har letat efter mössan i filmer men inte hittat det jag söker. Det är också en klassiker. En virkad knasluva som den blyga flickan har i första halvan av filmen innan hon tar av den och slår ut det tjusiga hårsvallet i senare delen av filmen.

Gretas flätor blir snart ett minne blott.

wwr: 68426538
NY Times körde mösstrixet en gång när de publicerade den enda något kritiska artikeln om Skripal-farsen. Men reportern fick ta på sig virkad luva och hennes biografi handlade mest om hennes tid i Moskva.
Så såg bilden ut då:
e-rabbit.org

Nu ser hon mer normal ut:
nytimes.com

När skall Greta kasta mössan och släppa ut håret?

-Info-: 68427144
Hon gjorde ju det strax innan avfärden, vid ett tillfälle:

twitter.com

Kan det ha göra med prinsessans Carolines son eller hans kompis? Hon kanske har hemliga drömmar…
Wow! Manuskriptet föreskriver säkert en transformering till jättesöt miljöhjältinna med tiden. Teaterapa med all tänkbar rekvisita och uppbackning. Hon tillhör de utvalda, liksom Assange. Dem blir vi aldrig av med.

MidlifeMommy: 68426599
Ja, hoppas att de fräscha machokillarna uppmanar henne att knyta upp flätorna och låta det midjelånga håret fladdra i havsvindarna…

Vad jag förstått är de heller inte främmande för att ta flyget när det är praktiskt. Inte heller för att ta ett glas vin eller samarbeta med BMW. I värsta fall köper de inte bara secondhand-kläder och är heller inte strikta veganer.

Det är kanske så att de här vältränade, välbärgade och levnadsglada machomännen kan få henne att börja tänka utanför den trånga boxen ..:evilgrin39:

Urtimating: 68427575
Mer kritik mot Greta.

thetimes.co.uk

Osynlige.Mannen: 68427621
Jag förutspådde att smekmånaden mellan journalisterna och Greta™ var på upphällningen, och det ser ut som att jag fick rätt. Artikeln är bakom betalvägg, men här är ett utdrag:

“Greta is just an ordinary 16-year-old Swedish schoolgirl whose fiery visions have convinced the parliaments of Britain and Ireland to declare a “climate emergency”. Her parents, Svante Thunberg and Malena Ernman, an actor and opera singer respectively, are just an ordinary pair of parent-managers who want to save the planet. Query their motives and you risk being accused of “climate denial”, or of bullying a vulnerable child with Asperger’s syndrome. However, the Greta phenomenon has also involved green lobbyists, PR hustlers, eco-academics and a think tank founded by a wealthy former minister in Sweden’s Social Democratic government with links to the country’s energy companies.”

Svante also claims that “we have never worked with” Rentzhog’s social media platform or Global Challenge. Yet Greta served on the We Don’t Have Time advisory board between last November and January this year, and Malena signed a letter with four Global Challenge board members. When I asked Rentzhog if he had introduced Greta and her parents to other Global Challenge board members, he replied: “I don’t know. Maybe I did, but if Svante says no, maybe it was not connected.”
Svante refuses to answer questions about whether he and Greta have met members of the Global Challenge board. But Wijkman remembers.

Wijkman used to lead the Club of Rome, whose alarmist 1972 report, The Limits to Growth, has become a cornerstone of the “climate emergency” campaign. Last December, We Don’t Have Time and Global Challenge launched the Club of Rome’s latest vision of apocalypse, the Climate Emergency Plan. Greta, Rentzhog told me, was invited to the launch event, but was unable to attend as she was already booked to deliver a TED Talk.

The Climate Emergency Plan’s talking points are Greta’s talking points. “Around the year 2030, in 10 years, 252 days and 10 hours,” the Scandinavian Cassandra told British parliamentarians in April, “we will be in a position where we set off an irreversible chain reaction beyond human control that will most likely lead to the end of our civilisation as we know it.” The only way to save ourselves is to follow the Climate Emergency Plan and green the global energy business through massive government investment and emergency legislation.
Wijkman sees Greta as vital to pushing the “climate emergency” strategy on Europe’s political class. “We had many scientists and climate researchers who have been speaking in terms of emergency for a number of years,” he told me. “But it is only now, in the past couple of months, that the concept of emergency has been more or less accepted.”
He said Greta has been “instrumental” to this breakthrough. “Young people seemed not to pay much attention only half a year ago, but now obviously they do. So she has been a lightning rod or catalyst of this.”

Has Rentzhog been essential to Greta’s rise? “Yes, yes,” said Wijkman, though he finds it hard to quantify to what degree. “I don’t know how much he’s been influential. I think that Greta and her father and mother are quite skilled.”
Svante claims his daughter “acts independently of any organisation or individual”. Yet Wijkman says Greta has “good advisers”, such as climate change professor Kevin Anderson. Anderson claims only to “discuss” Greta’s ideas and “correct” her manuscripts, but Wijkman is certain he does more. “I know that he has given her a lot of advice in terms of substance,” he said.

In January, Rentzhog and We Don’t Have Time used Greta’s face and story in promotional materials for a new venture’s share issue. Rentzhog claimed the family knew, but Greta and her parents insisted they did not. They announced their association with Rentzhog was over — a curious statement, considering that Svante claims they had never associated with him in the first place.

Greta’s new press agent, Daniel Donner, works from the office of a Brussels lobby group, the European Climate Foundation. Still, We Don’t Have Time retweet Greta as if nothing has changed. In a way, nothing has. Whatever Greta or her parents know or think, her eco-mob increases the likelihood of legislation and investment that will make colossal profits for those such as Global Challenge, We Don’t Have Time and Sustainable Energy Angels, as well as for the British and American lobbyists and corporations clambering aboard her campaign.

For energy titans in Sweden, as elsewhere, saving the planet means government contracts to print the green stuff. Green energy lobbyists are using populist scare tactics and a children’s crusade to bypass elected representatives. But the destination is technocracy, not democracy; profit, not redistribution. Greta, a child of woke capitalism, is being used to ease the transition to green corporatism.

HepCat-X: 68428413
Kopplingen mellan Greta, Ingmar Rentzhog och den dystopiska Romklubben, som Dominic Green ganska tydligt belägger i artikeln – har varit tabu i svensk PK-media ända sedan Rebecca Uvell började nysta upp stödet från Rentzhog, Gretas “upptäckare”.

Troll skriver inlägg som “kritiserar” Greta. Men de för det på helt irrelevant, osammanhängande sätt med obegripligt språk (och märkliga, ofta våldsamma signaturer). Trollen är säkert anställda av massmedia för att försöka få kritiken mot Greta att verka komma från “konstiga” personer:

ser ju varför HON slutat skolan HON var ju less på den TIDIGARE

kan mycke väl vara FAKE FAKTA annars är de ju Schizofreni i grup … de ska kunna vara GENETISK även om studier tyder på att genetik och biokemi är viktiga orsaksfaktorer … men vilken jävla otur att de är sjuka de kanske blev utlösande när psyk kärringen inte fick nå musik gigg har aldrig hör en låt med psyka kärringen …. står att psyka GENTISKA greta kan … vara medan depressionspsykos och den äldre termen hysterisk psykos är tydligt skilda från schizofreni. #hysterikpsycos

Vad vore detta utan en prins som tar med prinsessan på sin vita springare?

Fin, nästan erotisk spänning man fått med i historien: den stilige prinsen, Askungen, vinflaskorna … Den här soppan kokar man på gamla klassiker – Den fula ankungen, Askungen, bibliska domedagsprofetior …

wwr: 68446599
Ja de unga är mest lättpåverkade. Under den kinesiska kulturrevolutionen kunde barn få makt över sina föräldrar och lärare genom att agera angivare. På samma sätt bestämmer denna gröna mini-diktator över sina föräldrars miljöval.

Vi kan aldrig lösa detta i kafferummen på jobben. “Det såg ut att vara lite dåligt med is på Grönland igår i Aktuellt, bäst jag lämnar bilen och tar tåget till Malmö. Greta sa att läget var kritiskt.”

Hela Greta-kulten handlar om att skapa kaos. Politikerna måste ta tag i denna fråga.

Här på Ankerherz står det att Boris har hört av sig till dem – de känner tydligen honom – och berättat, att det inte alls kommer att vara några fem personer som flyger över Atlanten för att segla hem båten. Det står att två medlemmar i teamet redan är i USA, och att de två ska segla hem segelbåten som en övningsseglats.

DoraF: 68447358

Intressant. Projekt greenwashing av Team Malizia har börjat.
De insåg hur illa det såg ut att flyga över en ny besättning för att segla hem båten igen.

wwr: 68455653
Det har väl ingen betydelse. De som har råd betalar bara sin CO2-skuld till någon klimatkompenserande bluff, jag menar organisation. Har inte teamet bakom Maliza 2 gjort det?

Jag har glömt detaljerna. Hur var det med något svenskt familjeföretag som sålde koldioxid-certifikat? Alla i familjen, inklusive barnen hade välavlönade, administrativa jobb i företaget. Det eventuella överskott som bildades skulle dock gå till klimatkompenserande verksamhet. Jag vill minnas den sköttes av en annan släkting som “utvecklade” en ny typ av vindkraftverk i sitt garage, typ Åsa-Nisse. Grabben i familjen gjorde hemsida där man kunde slå in resmål och flygplanstyp så fick man reda på hur mycket pengar man skulle skicka.

-Info-: 68465602
Hon hade inte 20% olovlig frånvaro. Hon hade anpassad skolgång, som det heter. Dvs tillstånd att plugga “hemma” på fredagar.

Så hennes olovliga frånvaro begränsas till några gånger i början på höstterminen. Sedan var frånvaron tillåten.

wwr: 68465632
Då har hon inte skolstrejkat. Vilken lögnhals.

Hon har dessutom ljugit för skolan. Hon skulle plugga hemma, men har istället gått runt med den där skylten.

wwr: 68465917
Hennes skolstrejk är en ren bluff.

Och så hetsar hon andra barn att sumpa sin utbildning.Typiskt för dessa kaosspridare. De skyddar sig själva men andra skall offra sig för att skapa den förvirring dessa kaospiloter eftersträvar.

Klimatrörelsen är central. Det är ingen slump att detta är Gretas område.

1. “Vädret” är så diffust att det är perfekt att använda för att skapa splittring i befolkningen.

2 För att “lösa klimatfrågan” måste vi få mer överstatlig kontroll.

NWO i ett nötskal.

wwr: 68536658
Märkligt att hon [Annika Strandhäll] är sjukskriven för familjeproblem och samtidigt Twittrar om Greta. Eller också visar det hur Greta-dyrkan har skadat många. Det kan ha uppstått en motsvarighet till Trump Derangement Syndrome: Greta Derangement Syndrome.

Swedish Teenage Climate Activist Greta Thunberg Bashed for Claiming ‘Asperger Superpowers’

sputnik

Twitter

Ayatolla Thunberg glider allt djupare in i sin psykos och tror nu att hon är utrustad med ‘Asperger superpowers

When haters go after your looks and differences, it means they have nowhere left to go. And then you know you’re winning!
I have Aspergers and that means I’m sometimes a bit different from the norm. And – given the right circumstances- being different is a superpower.
#aspiepower t.co

twitter.com

wwr: 68608906
Utseende och personlighet är nog lite speciella. Det kan nog stämma. Men hade hon fötts i Hollywood hade hon kanske blivit upptäckt av någon agentur, istället. Jag vet precis vilket fack hon skulle ha blivit castad i:

encrypted-tbn0.gstatic.com
(Exorcisten)

encrypted-tbn0.gstatic.com

encrypted-tbn0.gstatic.com
(The Shining)

😉 😀

Giant Squid: 68680263
Greta på septemberomslaget till Vogue.
Designers och modehus verkar digga Greta , varför?

Greta Thunberg Has A Powerful Message For Vogue Readers

vogue.co.uk

Expohunter: 68680615
Av samma anledning som alla andra lättledda kretiner? Kallas mode, fluga och hippt.

Men GRETA är ett svenskt unikum.

Jag håller med om att vi vanligt folk skall rädda jorden från sitt värsta hot någonsin (förutom kometer) under ledning av en Grön Mini-Diktator är något så orealistiskt att bara västmedia kunnat pracka på oss idén.

Men allt kan modifieras och återanvändas, även vansinnigheter.

“Kid At War”: Lilly, Asia’s Greta Thunberg, On Mission To Clean Thailand

Bangkok: Skipping school to glide through a dirty Bangkok canal on a paddleboard, Lilly fishes out rubbish in her mission to clean up Thailand, where the average person uses eight plastic bags every single day.

khaosodenglish.com (image)

Papperspåsar en dag i veckan. Betydligt svårare att bära hem det man köpt, speciellt under regnperioden. Tursamt nog inget om klimatet, det funkar nog inte i Thailand, bara att hålla rent och undvika att djur får i sig plasten. Jag tror en av föräldrarna är amerikan (förstås).

Inspired by the young Swede, Lilly did sit-ins in front of the Thai government buildings.

ndtv.com

Why Thais just don’t care about climate change
Thousands of young people marched through cities in Asia Friday, but the demonstration in Bangkok drew few people compared to other countries.

Thailand business news

Nixter: 68710875
Hela DN´s retorik i klimatfrågan är direkt tagen från Nazisterna. Inte bara Greta, utan precis alla detaljer i hur de presenterar klimatfrågan dag efter dag.

Årets mest fantastiska Video som beskriver bla DN och Sverige.
För DN journalister som läser här, räcker det med att se denna video för att om Ni har det minsta uns kvar för en fri värld börja jobba med en helt annan fokus. “Swedens Soft Power” startar från 08:20 in i intervjun men hela denna intervju är helt fantastisk:
youtu.be

Jof: 68773062
Hon har en professionellt sätt att tala för mycket stor publik. Pauserar, tar in publiken, inväntar jublet, intonerar fint. Bygger upp stämningar. Avslutar snyggt. Som om hon haft mångårig utbildning i retorik.

Var kommer hon att sluta. Som politiker? Som forskare? Som hemmafru? Som en ny Skavlan?

aftonbladet.se

Giant Squid: 68776547
Det har varit intressant att studera världskartan i Google trends och se hur allt fler länder sökt på Greta, framförallt innan, under och efter Atlantfärden skedde väldigt mycket.

Här är en annan schyst lista där man ser hur begåvad hon är som talskrivare. För sin ålder höll jag på och skriva men tog tillbaks det.
Hon kan lätt jämföras med vilka äldre som helst.
Bravo Greta.

Greta Thunberg’s Greatest Hits: 10 times the teen activist unflinchingly spoke truth to power
She sugarcoats nothing.

good.is

Är det bevisat att hon själv skriver sina tal?

Denna gränslösa Greta-dyrkan är farlig. Jag ser denna typ av propagandamaskin i arbete, utnyttjande en ung flicka. Är inte tjejen i publiken lite lik Greta, förresten?
encrypted-tbn0.gstatic.com

If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.

Josef Goebbels, Nazi minister of propaganda

Mrbosun: 68793064
Greta har ju sagt att ett massutdöende kommer att inträffa. Är det inte bäst då att
tillvarata alla dar som återstår och ha så roligt som möjligt?

MidlifeMommy: 68793158
Det är väl tunnelseendet som sätter in, det hon själv kallar för en ”gåva”.

I en intervju tidigare i veckan sa hon att hon ville känna sig trygg, dvs slippa klimatförändringar. Undrar om hon är medveten om de konkreta farorna som hotar så många här och nu? Om gängkriminalitet, gaturån, gruppvåldtäkter och sprängningar? Om Putins påstådda intresse för att expandera västerut? Om Saudiaraber som finansierar moskeer i Sverige eller återvändande IS-krigare?

Som sagts tidigare. Det är säkert mycket mer sannolikt att hon blir knivöverfallen av någon av Annie Lööws gymnasieafghaner än att vi står inför en global mass extinction. Men försök att förklara det för en person med tunnelseende och förutfattade meningar.

bill clayton: 68793347
Där slog du huvudet på spiken. När kidsen i den här rörelsen blir lite äldre då kommer dom extremaste ta till våld och bli något slags “miljöterrorister”.

På 70-talet fanns extrema vänstergrupperingar som tog till vapen som tex Baader-Meinhof ligan och Röda brigaderna mfl. Nästa årtionde kommer historien upprepa sig och de gröna terroristerna blir den nya plågan.

NilssonApan: 68793974
Oj oj vad regissören Svante Thunberg och Greta har tragglat med detta manus till talet i FN. Resultatet blev strålande teatraliskt. Nästan lite inspirerat av flickan i filmen Exorsisten.
Main stream media svalde framförandet som äkta oro för den mänskliga påverkan på klimatet.
Greta har såklart en karriär inom teatern om världspolitiken skulle fallera.

ElIzzard: 68794288
Möjligen “malingering-by-proxy” (påtvingad simulering) ett tillstånd som tvingas på barn av vårdnadshavare för att väcka sympati och få ekonomiska eller andra fördelar, eller främja en politisk agenda och skapa publicitet runt sin egen person.
nyadagbladet.se

“If solutions within the system are so impossible to find.
We should change the system”
“Change is coming, whether you like it or not.”
Greta Thunberg

wwr: 68795484
… det är otäckt hur vår lilla klimathitler verkar få stå helt oemotsagd. Sker det någon kritisk granskning av hennes budskap alls i större media?

wwr: 68795500
Hon ljuger om sin skolstrejk. Under ett år hade hon fått tillstånd att studera i hemmet en dag i veckan. Hon har aldrig strejkat.

Däremot försöker hon alltså lura andra ungdomar att skolstrejka och förstöra sin framtid på riktigt.

Sky Australia hade en vettig analys av Gretas tal. Men jag vet inte om de hade den i text. Den finns på Youtube. Ofta lägger ju media ut det de inte gillar som video/podcast för att begränsa genomslaget, är mitt intryck.

sky

Jag har ännu bara sett dessa klipp. Men jag tycker Greta gjorde bort sig rejält i FN. Den överdriva teatraliska framtoningen avslöjar henne som en skådespelerska som framför ett manuskript. Men jag är lite äldre så andra kanske ser annorlunda på det, kanske speciellt i USA.

wwr: 68797109
Det är möjligt. Hon är så stor nu att många vill använda henne.

Fast att uppmuntra ungdomar att skrika till regeringen och föräldrarna “ni gör inte som vi vill” är hur massmedia och andra obskyra krafter kontrollerar västregimerna. Kineserna gillar inte sånt. Knappast heller att skapa en stor debatt i samhället. Åker hon dit blir det i tvångströja.

Hon kommer inte att leda stormöte på Himmelska Fridens torg, är min prognos. Då blir det tanks 🙂 En så obstinat unge borde ha ett kok stryk, kanske kineserna tycker?? 😉

wwr: 68797623
I Kina spöar ju föräldrarna ungar som inte får bra betyg. Jag tror inte hon har något där att hämta. Skall hon vända barnen mot föräldrarna där. Lycka till!

Skolstrejk i Kina. Hahaha.

Kineserna kanske kan ha skolstrejk under lärarens ledning och sedan får man arbeta in den förlorade tiden.

Att hon blir inbjuden är nog inte omöjligt. Men hennes budskap passar inte alls där, imho. Hennes rådgivare får helt ta bort ungdomsupproret ur budskapet. Hon kan inte attackera regering och föräldrar. Att tala om att alla skall samarbeta mot ett gemensamt mål skulle fungera.

Greta gör bort sig i FN genom att spela över i ett dramatiskt tal. Trump trollar henne:

She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!
Twitter, Donald Trump

Climate ‘Experts’ Are 0-41 with Their Doomsday Predictions
Climate Depot

Sotern: 68806121
Jag tror att Greta-sagan tog slut i och med FN-talet. Från att ha varit den lilla gulliga Greta, som uppenbarligen förförde den ”kvinnliga” publiken, förvandlades hon till en uppstudsig och ouppfostrad unge.
Många blev nog chockade av hennes hysteriska utfall, hennes hatiska retorik, ögonen som utstrålade vansinne och besatthet.
FN-talet blev en vattendelare. Från gullunge till något som folk associerar med en otäck unge i en skräckfilm.
PR-mässigt blev FN-talet ett fiasko, det är bara att konstatera.
Jag tror media också börjar bli rädd för att hon ska göra bort sig i direktsändningar och i intervjuer. En psykiskt obalanserad person är en uppenbar riskfaktor att ha med.

wwr: 68806807
Jag håller med dig. Men hur kan något som planerats och coachats så i detalj plötsligt totalkrascha? Jag trodde det låg djupare planering bakom detta än att “coach/pappa Svante missbedömde läget”. Kan det vara någon form av extremt retoriskt knep? Men det blir svårt att gå tillbaka när “oskulden” en gång förlorats. Många kommer att ha bilden av denna Gremlin i flätor på näthinnorna. Trump visste nog vad han gjorde när han dristade sig till att markera talet en trollning.

Tokugawa: 68806784
Jag har pinat mig igenom Gretas tal. Det väcker obehagliga associationer till de svavelosande predikningar jag var tvungen att bevista som barn. Alla vi syndare som skulle skällas ut för vår ogudaktiga livsstil,våra syndfulla kläder, vårt frivola leverne och vårt avståndstagande från Gud. Vi skulle brinna i helvetet, för Gud hade sina ögon på oss. Han såg varje synd vi begick och vi skulle få svara för det. Framfört med extremt emotionellt tonfall, gråtande och skrikande.
Gretas tal är bara en kopia av de religiösa galningar som påverkat så många människors liv genom historien.

Nordanvindarna: 68806908
Exakt så.

Det är exakt samma mekanismer hos dessa människor som på medeltiden eller stenåldern. Svavelregn, kometer, djävlar och demoner. Gudarna vredgas.

Parallellerna till religiös hysteri är mer än tydliga för de av oss som inte är religiösa själva.

Det man trott varit vettiga människor står plötsligt där med fradgande munnar, blodsprängda klotögon och viftande armar och skriker och vrålar. Gråter och skrattar om vartannat.

Hos vissa människor verkar detta vara ett grundläggande, urtida, behov. Ett urtida behov som kanske tryckts undan i vårt nutida samhälle.

Greta har nu lyckats väcka detta urtida behov.

HepCat-X: 68806933
Hennes tal i FN hade en definitiv doft av inre mentala problem, och det kommer nog att bli en hård landning när hon kommer ut ur den bubbla media och hennes egna förhoppningar har byggt upp kring henne – vare sig det blir om några månader eller om 2-3 år.

Bättre drama-coach hade behövts. Men nu när det för sent. Oskulden är förlorad. Alla byter kanal när en Gremlin i flätor dyker upp. Hon kan explodera när som helst.

Många har påpekat likheter med skräckfilmer. Man tar något trevligt och välkänt men lägger in något läskigt i det. Chucky – dockan som mördar etc

Under FN-talet kom nog många att tänka på hur flickan i filmen Exorcisten blev besatt:

The Exorcist, Plot Summary:

A visiting actress in Washington, D.C., notices dramatic and dangerous changes in the behavior and physical make-up of her 12-year-old daughter. …

:'(
m.imdb.com

-Info-: 68808968
Man kan tycka vad man vill om Greta, men nog tusan är det en enorm bedrift att avbildas så här i världens alla stora tidningar:

Greta Thunberg vs Donald Trump

thenypost.files.wordpress.com
gfx.omni.se
cdn.images.express.co.uk
unilad.co.uk
hips.hearstapps.com
img.resized.co
toofab.akamaized.net
heraldscotland.com

Ja. Att bli trollad av Trump blir något att berätta för barnbarnen, det medges. Men Trump (och stab) var nog taktiska och attackerade lagom hårt efter en genomklappning av Greta.

De som styr Greta är ju inte intresserade av klimatet. De vill

1. splittra befolkningen i alarmister och förnekare
2. pressa och destabilisera regeringar (“ni måste lyssna på oss”) så att de kan
3. kontrolleras genom massmedia och överstatliga organisationer (EU, klimat etc)
4. skapa ungdomsuppror och kaos som försvagar föräldrar, lärare (skolstrejk), regeringar etc

Det är Gretas egentliga, mörka budskap.

Det är därför de pressar Greta på detta sätt. Hon matchas mot Trump eftersom han motsätter sig detta kaos. Hans tal i FN var lugnt.

Hon ser ju galen ut på vissa bilder. Här är en bild till där hon matchas mot Trump.
news.sky.com

Frågan är hur lätt det är för en skådespelare att slå på och av detta utspel. Jag har tidigare sagt att hon är en teaterapa som bara gör sin roll. Men när man nu såg hur hon spelade över i talet kanske man måste fråga sig om det kan vara svårt för en barnskådespelare att skilja rollen från personligheten och hon därmed faktiskt kan ta skada.

Greta håller presskonferens. Klarar sig dåligt utan manus.

-Info-: 68819131
T.ex här:
expressen.se

Den visas på en del artikelsidor också (längst ned). T.ex här:
expressen.se

Först svarar hon på en fråga (dock nervöst). Sedan får hon problem då dubbelfrågan ställs.

Osynlige.Mannen: 68816004
De överlever. När jag var barn så var det kommande istid, oljebrist, miljöförstöring och kärnvapenkrig som gällde. Nya tider, nya sagor att skrämma barnen med.

Finns det någon som har insikt i vad som händer med Greta™:s stab? Efter magplasket med det katastrofala FN-talet måste ju någon av hennes spin doctors ha fått sparken. Och vems idé var det att låta henne ta emot oförberedda frågor efteråt? Där fick vi veta hur hon låter utan manus. Pinsamt.
youtu.be

wwr: 68819094
Det handlar om hat.

Det otäcka skulle kunna vara att man avsiktligt valt en lite halvkorkad barnskådespelerska med dramatiska talanger och som kommer från en artistfamilj och saknar vetenskapligt tänkande.

Förnekare kräver ofta vetenskapligt underlag. När vi förnekare ser denna teaterapa blir vi sk-tförb-nnade, och det är avsikten. Greta är ett hatobjekt som skall splittra befolkningen.

Eliten och medieoligarkerna har fått sådant grepp om informationsflödet att de inte behöver tänka på integrering av invandrare eller att motivera klimatbudskapet. De bara trummar på för att skapa hat mot invandrare och alarmister.

Annars hade man ju valt en vältalig, vetenskapligt påläst ung flicka som kunnat hålla PK.

Nu Retweetar hon om ett (fejkat) hjälpnummer man kan ringa om man är arg på ett barn (dvs henne)!

Helt sjuk marknadsföring av hennes team. Jag tror inte det kommer att funka. Alla vet att när man rör sig på den nivån hon har placerats och angriper andra så hårt som hon gör så måste man även kunna ta kritik själv. Och efter hennes utbrott i FN är det snarare hon som verkar behöva terapi.

twitter.com

Urtimating: 68823792
Nu kommer snart Greta jugend! Inte nog med att Greta ser ut som en liten Eva Braun. Nu kör miljöhatarna copycat på 30 talet.

expressen.se

OstermalmWeeknd: 68825871
Dina egna telningar kan redan vara hängivna medlemmar i Gretchen Mädel™ utan att du ens riktigt förstått det annat än på att de varje fredag inte går i skolan och att de ger dina grannar Onda Ögat för att dessa miljöbovar ännu kör bensinbilar.

Själva, är ni en stolt icke normativ familj som har haft elbil ända sedan dessa lanserades. Alla i din familj står unisont bakom Greta och hyllar henne. Ni tror alla på en Human Värdegrund, på en Global Framid, på ett Europa som inte bygger murar. Ni är alla i familjen aktiva på sociala medier, som uttalade Anti-rasister.

Det slår därför ner som en bomb i ert goda Medeklass-kvarter (där alla regn-bågs-flaggar 365/52/7/24) när dessa Dina Egna Finaste Telningar angiver dig till Klimatpolisen för Brott du inte ens får veta vilka de är. Åklagaren (känd ifrån media) väcker åtal och din partner lämnar ert samboskap. Din rashund biter dig. Grannens telningar sprayar “SD” på din designer-ytterdörr. Du får sparken ifrån jobbet. Ja, hela köret.

Möjligheten att bli näst intill odödlig, har aldrig förr varit så nära som nu, förutsatt du ännu är inte ens tjuge vårar och svär trohet till Globalismen, till Klimatet och till Fader Georg Soros.

Tokugawa: 68828682
Fortfarande lika fel för mig. De vänder sig ju mot makthavarna, som applåderar deras protester.

wwr: 68828743
Det här du rätt i. Alla gillar hennes protest. Vem protesterar hon mot, egentligen :unsure:

wwr: 68828521
Det är härifrån Gretchen har plankat talet 😉 27 år gammalt 😉

Severn Cullis-Suzuki, då 12 år gammal, pensionärs-Greta ligger i lä

UN Earth Summit in Rio de Janeiro
1992

rt.com

wwr: 68829058
Hela Gretas budskap handlar ju om att skapa konflikt. Att stressa andra barn så de blir lika galna som Greta kan aldig lösa någonting. Miljön eller beskattning är bara villospår.

Först påstod man att alla skillnader mellan män och kvinnor berodde på förtryck vilket skapade konflikt mellan kvinnor och män. Sedan tog man in invandrare och skapade konflikter med svenskar. Nu skapar man konflikter mellan alarmister och förnekare samt mellan aktivister och regeringar. Likaså mellan barn och föräldrar samt mellan elever och lärare.

Man ställer upp en 16-åring utan vetenskaplig bakgrund som helgon som inte får motsägas. Nobelpriset efter ett års teater?

När globalisterna fått Internet som leksak kan allt komma att gå åt helsike.

wwr: 68829122
Var miljardärerna står kan diskuteras. Se på Soros, Koch. Det finns fler “woke billionaires”. Dessa står på Gretas sida.

Globaliseringen gynnar de multinationella företagen.

Men se på raden av konflikter som skapats, som jag nämnde i inlägget. Dessa försvagar länder och gör att de kan kontrolleras. Greta bidrar med fler konflikter.

wwr: 68828877
Det allra sjukaste anser jag vara att de som ligger bakom Greta påstår att de vill rädda jorden. Jag skulle snarare säga att de struntar i vilket tillstånd världen befinner sig om de bara får härska över spillrorna.

Gretas budskap handlar inte alls om miljö eller skattehöjningar. Det handlar om att bryta ned auktoriteter och söndra nationer för att härska över dem.

Gary-loomis: 68829202
Problemet är att vänstern kör med antingen är man emot Greta eller inte, finns absolut ingen nyans från någon sida.

Tokugawa: 68829385
Nu har jag fått vara förbannad i 50 år.Redan på maoismens tid ansåg jag det vara fel att påtvinga barn åsikter genom att gå i demonstrationer.Antingen var det föräldrarna som drog med dem eller ofta lärarna,speciellt förskolelärarna. Utbildningsministern tycker att det är bra att göra klimatdemonstration till en del av undervisningen,alltså obligatoriskt.
expressen.se

Enoch.Thulin: 68829618
Visst är det äckligt. Ungefär som att driva barnen framför sig i ett minfält.

(FB) WTF?! Elever från förskoleklasser i Umeå TVINGAS till klimatstrejk av personal

Gary-loomis: 68830959
Seriöst hur hamnade vi här, ursäktar men idiotin samt verklighetsfrånvaron verkar vara en epidemi utan dess like, hur kan man ens tillåta en krönikör publicera totalt svammel:

expressen.se

certinaknox: 68829368
Alltså denna förbannade cirkus måste ju få ett avslut snart kan man tycka, men herre helvetets jäklar!
Inte nog med att Greta lyckades lura vuxna banditer, nu har dessa banditer (lärare) lyckats lura rektorer, skolledning, ja tamejfan ALLT!

Det känns så fruktansvärt att bevittna detta under ens livstid. Detta är ju för helvete en dröm för lärare, att slippa arbeta! Inga uppgifter gjorda, inga uppgifter att rätta. Fyyfan!

Nu är det tyvärr så, att PERSONAL på en förskola i Umeå Tvingar, ja ni hörde rätt, TVINGAR, de stackars eleverna att strejka för klimatets skull.

Samtidigt sitter folk här och gnäller på att bidragen exploderar i diverse kommuner, Malmö hit, Uppsala dit. Ja vad tror ni kommer hända med dessa elever som inte ens kan smälla 3+18 på en miniräknare när de är 19 år? Iofs kanske det är lika bra för de kommer ju behöva ta hand om dessa sinnessjuka klimatstrejkande vuxna parasiterna.

Skolledning och lärare på Västangårds skola i Umeå planerar, enligt Nyheter i Västerbotten, att strejka för klimatet under ordinarie skoltid på fredagen. Vårdnadshavare till eleverna har också bjudits in att delta.

När Joline Göttfert, politisk sekreterare för Moderaterna i Umeå, ringde upp skolans rektor så berättade denne att alla elever från förskoleklass till årskurs 5 ska delta.

Enligt uppgifter till Nyheter i Västerbotten har elever på Västangårds skola uttryckt en ovilja till att delta i manifestationen.

Lärarnas Riksorganisation, Skolledarna och Lärarförbundet uppmanar inte sina medlemmar att delta i klimatstrejken eftersom de menar att utbildning är nyckeln om man vill kunna lösa klimatfrågan. Detta finns att läsa på deras respektive hemsidor.

Klimatstrejken äger rum kl 13 och sker inte på elevernas eget initiativ.

samnytt Ja vilka annars, om INTE samnytt som källa? Enda riktiga mediehuset i Sverige…

valresultat För visso, så röstade Umeå för detta tydligen..

Är inte detta lite väl att tvinga en förskoleklass att anamma ledningens politiska agenda?

Tror ni att förskolebarn är mogna för politiken i den åldern? Eller vill man kanske att alla nya barn ska tycka likadant?

Hur hade det sett ut om lärarna tvingat eleverna strejka mot brottsligheten? Våldtäkter? M.m.? Som inte är sjuklöver-partiernas hjärtefrågor?

wwr: 68837840
Greta är kandidat till Nobelpriset. Hon skäller ut världens ledare på löpande band. Hon kräver att vanligt folk skall resa på ett “klimatvänligt” sätt. Hon förbjuder sina föräldrar att flyga. Det görs stort nummer av att hon seglar över Atlanten.

Men själv redovisar hon inte hur hon under en massivt publicerad turné reser mellan New York och Montreal.

Hennes trovärdighet var låg redan tidigare. Men om detta nu stämmer sjunker trovärdigheten ytterligare kraftigt.

%%%%%

The text continues here.

Hur Greta utnyttjas:

1. Splittra befolkningen, vara hatobjekt
Försöka få förnekare att framstå
som barnmisshandlare

2. Bryta ned auktoriteter
Lärare, föräldrar
Ungdomsrevolt

3. Motivera överstatliga organisationer
Klimatet

4. Skapa panik
Göra lyssnaren mottaglig
Hålla nyhetsflödet gående

De som ligger bakom Greta påstår att de vill rädda jorden. Jag skulle snarare säga att de struntar i vilket tillstånd världen befinner sig i om de bara får härska över spillrorna.

Gretas budskap handlar inte alls om miljö. Det handlar om att bryta ned auktoriteter och söndra nationer för att härska över dem.

Att det skulle handla om koldioxidbeskattning är bara ett villospår.

Man påstod att alla skillnader mellan män och kvinnor berodde på förtryck vilket skapade konflikt mellan kvinnor och män. Sedan tog man in invandrare och skapade konflikter med svenskar. Sedan pushar man fram HBTQ på ett extremt sätt. Nu skapar man konflikter mellan alarmister och förnekare samt mellan aktivister och regeringar. Likaså mellan barn och föräldrar samt elever och lärare.

När massmedia för fram krav från alla dessa intressegrupper kan inte många regeringar stå emot.

Att namnge enstaka personer som ingår i detta globala nätverk är ofta svårt. Detta eftersom ingen vill medge att de försöker, och ofta lyckas, ta över kontrollen av länder genom odemokratiska medel där folket tappar kontrollen över parlament och regeringar (ex. svensk regeringsbildning 2018-19, Brexit). Kontrollen överförs till nätverket, massmedia och överstatliga organisationer som EU. Självklart noteras omstörtande verksamhet hos vissa individer, som t.ex investeraren George Soros vilken ofta stöder intressegrupper ekonomiskt.

Men i denna grupp ingår ett globalt nätverk av oligarker som äger och kontrollerar massmedia. Vill man veta hur det globalistiska nätverket arbetar kan man läsa tidningarna. De har en synnerligen ensidig tolkning av händelserna, världen över.

45 min video about Greta

The text continues here.

Barnskam – en möjlig utveckling
Hans Blix passar även på att dela med sig av en möjlig utveckling på klimatstrejkerna – nämligen barnskammen.

Diplomaten menar att det är fullt möjligt att nästa steg i klimatetstrejken är den unga generationen meddelar att ”vi tänker inte ha mer än två barn”.

– För det sägs ju att om världens befolkning ska ha den levnadsstandard som vi har nu då skulle det krävas ett par planeter för att försörja oss med det hela. Det har vi inte. Så om vi kunde hålla jordens befolkning till sex miljarder, nu är vi på väg till tio miljarder, då skulle miljöfrågan vara mindre svår, säger Hans Blix.
expressen.se

Flygskam. Barnskam. Bananskam. – Klimatplojen har helt spårat ur.

Oseriös men visar att tyskarna inte saknar humor.
Twitter

MidlifeMommy: 68847740


Men IPCC är politiskt tillsatt och har en tydlig agenda som inte alls handlar om att rädda miljön utan att omfördela ekonomiska resurser och makt. I detta syfte drar de sig inte för att ”hide the decline” och på andra sätt gömma undan forskningsstudier som inte går deras väg. De har ertappats flera gånger, inte minst av tidigare medarbetare som flytt fältet i ilska.

Intergovernmental Panel on Climate Change

wwr: 68848032
Ja. Vad jag förstår så anser sig Greta kunna stödja sig på IPCC. “The Intergovernmental Panel on Climate ChangeRedan i namnet betonar man förändring och antyder att bara en typ av data accepteras. Jag gissar att de kanske får byta namn senare, byta ut “Change” mot “Study” t.ex. Ungefär som när feministerna insåg att man inte bara kan forska på kvinnor (“kvinnoforskning”) utan även måste inkludera män och kalla verksamheten genusforskning. Så uppfattade i alla fall jag det namnbytet.

Men sådant bekymrar inte Greta-kulten som liknar en religion. Man vill bara se en sida.

Samma gäller hennes resande. Det var ett ständigt tjat om hur hon seglade över Atlanten. Men hur hon åkte mellan New York och Montreal hålls hemligt. Inte ens de mest fanatiska Greta-dyrkarna på Twitter verkar veta!

Tokugawa: 68848291
Det börjar komma kritiska inlägg även i dagspressen,GP ifrågasätter uppropet i DN.
gp.se

Genusvetarna är ju ofta kvinnor. Greta hade aldrig funkat om hon varit en Hans. Hela Greta-projektet ökar polariseringen mellan män och kvinnor, i samhället. Som vanligt söker de bakomliggande krafterna skapa konflikt, inte bara mellan “alarmister” och “förnekare”.

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

Greta Thunberg’s true, dark motives

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »