Categories
0400 cold war, polarization, war mongering zAll pages

03.1.002.018.05 cold war

Only use this mirror site if snowleopard.info is under maintenance.

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

cold war

Since the world is run by a network and most countries are controlled in unison, the cold war is only a show to make people of different countries distrust each other in order to cause division between people. It is not so much to cause support for national leadership, in Europe the cold war is intended to lead to support for the EU but not national politicians.

means

wwr: 77520346
Det är helt uppenbart att ett kallt krig mot bl.a Kina håller på att byggas upp i världen.

China could mount full-scale invasion by 2025, Taiwan defence minister says
—-

theguardian.com

Secret group of US military trainers has been in Taiwan for at least a year
—-

theguardian.com

EU smög ut sitt stora förslag om CO2-tullar (CBAM) under OS. Om EU kan få WTO att gå med på tullar som specifikt missgynnar Kina kommer en mur att bildas mellan blocken.

Belt and Road omnämns allt oftare.

Beijing’s multibillion dollar Belt and Road Initiative (BRI) has been called a Chinese Marshall Plan, a state-backed campaign for global dominance, a stimulus package for a slowing economy, and a massive marketing campaign for something that was already happening – Chinese investment around the world.
—-

theguardian.com

Kinesisk överflygning av Taiwan.

Aukus kommer att bilda att engelskspråkigt block med USA, Storbritannien, Australien och kringliggande länder. Det franska språket kommer att vinna i betydelse i Europa.

Efter Trump har USA:s relationer med Ryssland försämrats drastiskt. Mötet mellan Biden och Putin var mycket kyligt. Sannolikt sker samma utveckling vad gäller Nordkorea som är lierad med Kina.

EU stärker oavbrutet sitt grepp om medlemsländerna. Boeing/Airbus och andra skiljaktigheter förhindrar handelsavtal USA/EU.

EU vill skapa ett euroförsvar. Frankrike förlorade det australiska ubåtsavtalet till USA och konflikt uppstod. Frankrike fick sälja andra krigsskepp till Grekland “istället”.

NATO som även inkluderade Ryssland i Partnership for Peace kommer att minska kraftigt i betydelse.

Kuba,Venezuela, Storbritannien (Kanalöarna) och Taiwan kan komma att utgöra konflikthärdar. Efter Brexit sprids hat mot Storbitannien varje dag i media. Nordkorea kan ev. komma att skapa problem mellan Kina och USA.

Det förefaller som om Rysslands relationer med EU är bättre än vad som ofta hävdas. Smågnabbet om Krim verkar ha avtagit. Trots oljesanktioner importerar EU 1/3 av sin olja från Ryssland! Nordstream 2 byggs. Ryssland och EU ser ut att bli oskiljaktliga. En hård gräns kan bli svår att dra mellan t.ex Ukraina (i praktiken redan förlorat till EU) och Ryssland. Ryssland kan komma att ingå i det europeiska blocket.

Löfven påstår att läget i omvärlden har försämrats.

Världen ser ut att gå in i ett nytt kallt krig, kanske med tre block.

Kartan kan komma att likna Orwells profetiska roman 1984 (skriven 1949). Addera massövervakningen.
upload.wikimedia.org

Topic:

Allt som rör huruvida ett kallt krig håller på att byggas upp i världen och hur det kan komma att utveckla sig.

Kina är det tydligaste exemplet just nu. Men tråden inefattar alla aspekter av kallt krig i världen.

Vilka kommer allianserna att bli? Blir USA/Aukus ett block? Kommer Ryssland i framtiden att ingå i ett europeiskt block?

Kommer NATO att minska kraftigt i betydelse?

Vilka funktioner fyller det kalla kriget?

Är det kalla kriget konstruerat av ledarna i samförstånd? Eftersträvar ledarna kallt krig för att kunna splittra och låsa fast folken på fler sätt än t.ex klimatskam, Corona, skjutningar, terrorattacker och andra mekanismer ända ned till att bygga kaotiska och konfliktfyllda miljöer med befolkningsgrupper uppsplittrade av massinvandring, feminism etc
—-

holmium: 77520554
De kalla kriget är förberedelser inför det varma kriget.

Ja det pågår uppladdning och upprustning i världen. Det finns delar av världens nationer som gör detta i försvarssyfte.
Andra delar av världen rustar upp för att försätta sina kolonialkrig med efterföljande plundring, skuldsättning och utslagning av lokala marknader och lokal produktion till förmån för mer “demokratiska” globala storföretag.

Jag har ingen större entusiasm för de nationer och “internationella samfund” som sprider sk. “demokrati” genom bomber, massmord, napalm och förstörelse med alla tänkbara och otänkbara metoder. Det behöver byggas upp starka nationer för att möta hotet av att sk “demokrati” tillåts förstöra mer i världen än det redan gjort.
—-

RepublikenTaiwan: 77520711
Det blir två block:

Världens demokratier (USA och dess allierade, inklusive Nato, AUKUS och Quad) mot Folkmordsdiktaturen Kommunistkina.

Auktoritära staten Ryssland (aka Putinstan) flörtar med Folkmordsdiktaturen Kommunistkina. Men, ifall det hade blivit öppen konflikt mellan Väst och Folkmordsdiktaturen Kommunistkina, så hade Ryssland aldrig vågat stöda Folkmordsdiktaturen Kommunistkina.

Putin inser att Folkmordsdiktaturen Kommunistkina kommer att förlora en konflikt mot Väst, och Ryssland vill inte vara på den förlorande sidan i en sådan viktig konfrontation, vilken kommer att få konsekvenser för världsordningen decennier in i framtiden.

Däremot är det möjligt att Putin utnyttjar det faktum att både Väst och Folkmordsdiktaturen Kommunistkina är upptagna med en konfrontation mot varandra, till att invadera en olje- och gasrik fd sovjetrepublik, tex Kazakhstan.

Väst har just lämnat Centralasien (Afghanistan), och vill inte bli inblandade där igen. Folkmordsdiktaturen Kommunistkina har inte kapacitet för att sköta två krig samtidigt, tex både angående Taiwan, och att skydda Kazakhstans gaskällor och Kinas investeringar där, samtidigt.
—-

wwr: 77520905
Det kalla kriget är till stor del en föreställning i massmedia. Detta skrevs i Guardian, en av de 3-4 mest inflytelserika tidningarna i världen. Se bilden i länken!
theguardian.com

—-

US nuclear submarine accident South Chinese Sea

wwr: 77520941
… Nu är det på gång. U-båtens uppdrag oklart. Vad kan den ha krockat med?

Kallt krig kan inledas med “oklara olyckor”.

edition.cnn.com
—-

wwr: 77520951
De mordiska kinesiska soldaterna
theguardian.com

Kina spelar med. Kina håller formellt en hård linje mot Taiwan. Det nuvarande läget accepteras av Kina. Men att Taiwan formellt skulle bli fritt accepterar inte Kina. (En polare fick sin reseguidebok belslagtagen av den kinesiska tullen på den vietnamesiska gränsen eftersom Taiwan var målat i annan färg än Kina på kartan.) Republic Of China tävlar i OS. Kineser i gemen uppfattar Taiwan som en del av Kina medan vi utanför Kina inser att landet är tämligen självständigt.
Säg till en kines:
– Tänk om Kina invaderar Taiwan.
Då blir svaret
– Du är inte klok. Vi kan inte invadera oss själva.

Jag skulle tro att Kina sagt att de kommer att invadera Taiwan OM det förklarar sig självständigt.
—-

holmium: 77520554
De kalla kriget är förberedelser inför det varma kriget.

Ja det pågår uppladdning och upprustning i världen. Det finns delar av världens nationer som gör detta i försvarssyfte.
Andra delar av världen rustar upp för att försätta sina kolonialkrig med efterföljande plundring, skuldsättning och utslagning av lokala marknader och lokal produktion till förmån för mer “demokratiska” globala storföretag.

Jag har ingen större entusiasm för de nationer och “internationella samfund” som sprider sk. “demokrati” genom bomber, massmord, napalm och förstörelse med alla tänkbara och otänkbara metoder. Det behöver byggas upp starka nationer för att möta hotet av att sk “demokrati” tillåts förstöra mer i världen än det redan gjort.
—-

Rad-i-Kalle: 77520816
Stör mig också på det här med användande av ordet ”demokrati” för att legitimera sitt egna översitteri. Det spelar i samma division som ”rasism”, ”främlingsfientliga”, ”auktoritära” och ”diktatorer” när det används slentrianmässigt.

När man påstår sig vilja införa ”demokrati” i vissa länder handlar det enbart om att själva vilja skaffa sig möjligheter att styra och ställa i det landet och komma åt deras resurser.
Demokrati i betydelsen ”folkstyre” är man inte det minsta intresserade av.
—-

holmium: 77521338
Vissa krafter (som önskar politisk kontroll samt fri tillgång till alla marknader och alla realtillgångar) i Europa har ju åtminstone sedan sista världskriget förklarat för oss hur destruktivt och farligt det är med nationer där autarki råder.

Sanningen är att land som Sverige som fortfarande på 1960-talet hade en hög självförsörjningsnivå var bättre rustat för att stå emot handelskrig och påtryckningsaktioner än vad landet är idag.

Vissa har ju alltid sagt att detta med avveckling av hög självförsörjningsgrad aka autokrati är “oundvikligt” utan närmre gå inpå varför eller vilka som gynnas av att länder lättare kan falla offer för handelskrig och internationella påtryckningar.
—-

wwr: 77521398
Bra och läsvärda inlägg av holmium och Rad-i-Kalle

Löfven brukar säga att “EU är ett fredsprojekt”. Men just nu vill “fredsprojektet” bygga upp sin egen armé.

Ofta bortser man från de spänningar som uppstår mellan de stora blocken. Just nu går världen mot mörkare tider.
—-

wwr: 77526144
Nyheterna om hur vi låses in i blocken kommer slag i slag nu. Det visas bilder på taggtråd.

Tolv länder kräver: EU-betalda murar
—-

svd.se

Det var inte länge sedan Europa hade öppna gränser.
Löfven:

Mitt Europa tar emot människor som flyr från krig, solidariskt och gemensamt. Mitt Europa bygger inte murar, vi hjälps åt när nöden är stor.
—-

regeringen.se

Soros “Open Society” var en rejäl blåsning. Allt slutade med fastlåsning, flygskam, Corona lockdown, smitträdsla, rädsla för terrorattacker och skjutningar, uppjackade bensinpriser, chaffiskris, transportkedjorna förutses svikta, CBAM, euroförsvar, Hong Kong, Taiwan, kallt krig.

A perfect storm.

“Society under lockdown” verkar målet vara.

Det kalla kriget är på väg med stormsteg.
—-

wwr: 77520951
De mordiska kinesiska soldaterna
theguardian.com

Kina spelar med. Kina håller formellt en hård linje mot Taiwan. Det nuvarande läget accepteras av Kina. Men att Taiwan formellt skulle bli fritt accepterar inte Kina. (En polare fick sin reseguidebok belslagtagen av den kinesiska tullen på den vietnamesiska gränsen eftersom Taiwan var målat i annan färg än Kina på kartan.) Republic Of China tävlar i OS. Kineser i gemen uppfattar Taiwan som en del av Kina medan vi utanför Kina inser att landet är tämligen självständigt.
Säg till en kines:
– Tänk om Kina invaderar Taiwan.
Då blir svaret
– Du är inte klok. Vi kan inte invadera oss själva.

Jag skulle tro att Kina sagt att de kommer att invadera Taiwan OM det förklarar sig självständigt.
—-

holmium: 77521338
Vissa krafter (som önskar politisk kontroll samt fri tillgång till alla marknader och alla realtillgångar) i Europa har ju åtminstone sedan sista världskriget förklarat för oss hur destruktivt och farligt det är med nationer där autarki råder.

Sanningen är att land som Sverige som fortfarande på 1960-talet hade en hög självförsörjningsnivå var bättre rustat för att stå emot handelskrig och påtryckningsaktioner än vad landet är idag.

Vissa har ju alltid sagt att detta med avveckling av hög självförsörjningsgrad aka autokrati är “oundvikligt” utan närmre gå inpå varför eller vilka som gynnas av att länder lättare kan falla offer för handelskrig och internationella påtryckningar.
—-

wwr: 77524045
Det var ett 99-årigt avtal med Storbritannien som fullföljdes av båda parter. Kina gjorde t.o.m. eftergifter med “kapitalistisk” ekonomi i HK. (Annars hade företagen dragit sin kos.) “One country, two systems” (Om något har hänt de senaste två åren vågar jag inte säga. Propagandan är massiv mot Kina just nu.
Exempel
twitter.com )

—-

ZiggeZiggarett: 77532072
Bilden av Kina från förr är något inte bara USA har utan även EU.

USA öppnade helt för Kina. Det var USA som öste in riskkapital och det var USA Kina tog som inspiration. Om du varit i Kina på ett av deras moderna hotell så slås man av hur lika de amerikanska hotellen de är. De har Starbucks, men det är svårt att få en vettig kopp kaffe där överlag. De har den amerikanska kaffekulturen (tyvärr).

USA var mycket mer aktiva i Kina än Europa om du går tillbaka, Europa är alltid steget efter när det gäller att tjäna kosing.

Nu såg USA Kinas realpolitiska spel före Europa, och de drog konsekvenserna av det före Europa.

Vad är det USA och Kina skall förhandla om som likar? Taiwan? Sydkinesiska sjön? Industrispionage?

Det var som likar man förhandlade och Kina fick en väldigt sweet deal. De kunde köpa amerikanska företag fritt, men amerikaner kunde inte köpa kinesiskt. Kina kunde spotta ut piratkopior av prestigemärken utan sanktioner. Kina fick styra sin valuta som de ville och hela tiden undervärdera den för att boosta exporten. Och Kina hade extrema handelssanktioner på import, t ex bilar, vilket tvingade biltillverkarna att lägga produktion i Kina.

Det är denna sweet deal man nu ser över, och det är rimligt. Så här kan vi inte hålla på.
—-

ZiggeZiggarett: 77532418
Jo, Kina får kontrollera sin valuta, men runt stora ekonomier brukar det bli en internationell diskussion.

Är det rimligt att RMB utvecklas som dollarn om du jämför de två ekonomiernas utveckling? RMB borde rimligen gått mycket starkare än dollarn?

Det är en diktatur och de kan skita i sin befolknings köpkraft av importvaror. Ingen kan protestera.
—-

MasterBait: 77532843
Kina har haft en fast växelkurs knuten till USA fram tills 2005. Fram tills 2008-2009 låg Yuan ändå i princip fast med dollarn. Det som används nu kallas “Managed float regime”, dock är Yuan fortfarande “peggad” mot dollarn, alltså justeras den mot dollarn även om växelkursen inte är knuten.

Varken USA eller EU har någonsin klagat över att Yuan/RMBs växelkurs varit fastlåst, eller som nu partiellt länkad. till dollarns kurs. Den första gången någon ifrågasatte eller klagade över Kinas kurs var 2018 då Trump anklagade Kina för att manipulera sin valuta (så klart utan några som helst bevis) och lade på straffskatter på import av kinesiska varor.

Så vad du eller jag tycker om det här spelar ju inte så stor roll när varken EU eller USA klagat över det du tar upp. Om RMB/Yuan hade stigit snabbare hade exporten blivit dyrare vilket innebär att färre utländska företag hade tillverkat sin prylar där. Om du tycker att det är fel att tillverka billigt i Kina så är det också något du ska ta upp med länderna som aldrig klagat och glatt utnyttjat möjligheter till billig tillverkning.

Eller så kan du ju fråga Trump varför han ville tillverka alla sina MAGA-kepsar och flaggor billigt i Kina och inte ville gynna tillverkare i sitt eget land.
—-

ZiggeZiggarett: 77532904
Jo, det har påpekats från USA ganska länge att deb tycker RMB varit dopad. Deras handelsbalans med Kina har ju varit usel, mycket sämre än EUs. Tyskland hade t ex positiv handelsbalans med Kina mycket länge. (de byggde mycket av Kinas cement och stålindustri, för att inte glömma snabbtåget i Shanghai).

Trump är trots allt ett undantag i fyra år. Det är lite orättvist att bedöma USAs agerande mot honom, han förlorade valet efter att ha suttit en termin.
—-

OstermalmWeeknd: 78687668
Sveriges Radio, SR, rapporterar att militärpatruller patrullerar den Gotländska huvudortens gator.

Källa, länk: sverigesradio.se

Militärpatrullerna som syns på gatona bär (ännu) svenska nationalitetsbeteckningar.

Politiskt, så har militär på gatorna, annat än i endagsövningar, i Sverige varit totalt omöjligt efter att svenska socialdemokrater, socialister och kommunister efter Å D A L E N – 1 9 3 1 tog avstånd ifrån miltarismen. De så kallade “Borgarna” föll in i samma led.

På 1970-talet och med Viet Cong som moraliska kungar var anti-militarismen så utbredd i huvudkommunen Stockholm att officerare såväl som inkallade värnpliktiga åkte i civila paltor till jobbet för att inte få stryk och bli spottade på, på Tunnelbanan.

Att diskutera:

Nu har Visby ingen Tunnelbana, men hur reagerar den svenska allmänheten idag? Spottas det?

Kommer pacifister, Svenska Freds, Rysslandsvänner, och delar av vänsterrörelsen protestera emot vad en del kan se som “militariseringen av Sverige”. Är det spöket Lilla Högern som ligger bakom?

Är detta som vi nu åser med militärer på våra gator det som den internationella Fredsrörelsen under alla år under Kalla Kriget varnade för och över hela Europa demonstrerade emot, att N A T O planerar “ett oprovocerat anfallskrig emot Ryssland”..?
—-

wwr: 78710838
Först anklagar EU/Sverige Ryssland för att öka militär närvaro nära gränsen till Ukraina, men sedan gör Sverige likadant mot vår östra gräns. Nog handlar detta om att Sverige försöker bygga upp ett kallt krig.
—-

Winter 2021 2022: EU (through Germany) reduces buying Russian gas citing a Russian build-up of military close to thte Ukrainian border.

%%%%%

 

TRANSLATE THIS PAGE:
(can also use tab at screen bottom right)

Innehållsförteckning:
innehållsförteckning 
 

A few earlier posts:    (scroll down list)


2022 11 12 Earlier: Privatization means impoverished space research

2022 11 10 Earlier: Sami activists cropped out of Greta picture

2022 11 08 Earlier: Artemis 1 – time for SpaceX to deliver

2022 11 07 Earlier: Sunak stares at Lavrov

2022 11 05 Earlier: NASA smears itself

2022 11 04 Earlier: Sweden elections 2022 (2): New gov’t, same policies

2022 11 03 Earlier: Google admits Crimea is Russian

2022 11 02 Earlier: “Crisis” is really price increase; centralization

2022 10 31 Earlier: Big Mac index

2022 10 30 Earlier: False flag rightist government; Sweden elections 2022 (1)

2022 10 28 Earlier: Turkey

2022 10 27 Earlier: Twitter buy. Musk-Trump oligarch empire forming?

2022 10 26 Earlier: World Economic Forum, WEF, is a decoy (2)

2022 10 25 Earlier: Sunak appointment means divide and conquer

2022 10 24 Earlier: Oil producers are “axis of evil

2022 10 23 Earlier: The decline of the West

2022 10 22 Earlier: India, networks

2022 10 21 Earlier: Politicians main objective: stop votes from having effect

2022 10 20 Earlier: Politicians (Johnson) manipulate the system.

2022 10 19 Earlier: Globalization intensifies

2022 10 18 Earlier: EU lack ofdemocracy

2022 10 17 Earlier: acting loser

2022 10 16 Earlier: Leader vs MP:s

2022 10 15 Earlier: Secretive courts protect the oil industry – Energy Charter Treaty

2022 10 14 Earlier: Destructive investments

2022 10 13 Earlier: Macronism

2022 10 12 Earlier: Women vs men

2022 10 11 Earlier: Terrorists in Sweden?

2022 10 10 Earlier: Energy privatization

2022 10 09 Earlier: Divide and conquer, common enemy

2022 10 07 Earlier: Election fine print

2022 10 06 Earlier: Sweden 2022 elections undemocratic

2022 10 05 Earlier: iran: Hijab unrest; Swedish courts obey The People’s Mujahedin

2022 10 03 Earlier: Entrepreneurs counteracted

2022 10 01 Earlier: “stan”-countries run over, sports for globalization

2022 09 29 Earlier: Asssange actor

2022 09 28 Earlier: Forming government, Sweden 2022

2022 09 26 Earlier: Tricking the people into believeing SD won

2022 09 25 Earlier: EU isolates the Nordic countries by slow trains

2022 09 24 Earlier: Sweden elections – same s… new wrap

2022 09 23 Earlier: Ransomware – privacy laws

2022 09 22 Earlier: EU loser mentality

2022 09 20 Earlier: Unwashed, stench, filth, dirt – trend

2022 09 19 Earlier: Forming government in Sweden 2014-2022, all delays, on EU orders.

2022 09 18 Earlier: So called “extreme right

2022 09 17 Earlier: Iranian PR – #1

2022 09 16 Earlier: Media “extreme right” is just normal

2022 09 15 Earlier: Germany supports EU irreversible federalization

2022 09 14 Earlier: EU meddling in elctions

2022 09 13 Earlier: EU’s self destructive sanctions against Russia, over Ukraine

2022 09 12 Earlier: Europe heading for a new Stone Age

2022 09 11 Earlier: US attack on Europe.

2022 09 10 Earlier: FED creates chaos.

2022 09 09 Earlier: Nationalist SD does not demand influence, SD opposes itself

2022 09 08 Earlier: Liberals switch sides.

2022 09 07 Earlier: Inflation is an excuse for increasing prices due to lack of competition.

2022 08 27 Earlier: Sweden elections: Parties split up to promote EU

2022 08 26 Earlier: The political system is broken.

2022 08 25 Earlier: EU oil starvation

2022 08 24 Earlier: Artsakh/Nagorno-Karabakh – a new Ukraine?

2022 08 23 Earlier: Money transfer to corporations

2022 08 04 Earlier: NASA can not fill propellent

2022 08 03 Earlier: Privatization is only good when you benefit (LIV golf)

2022 08 02 Earlier: Left and right united against the people

2022 08 01 Earlier: The community must regulate energy

2022 07 28 Earlier: NASA racism

2022 07 31 Earlier: Northvolt update

2022 07 26 Earlier: EU orchestrated energy chaos

2022 07 25 Earlier: Energy divide and conquer stragtegy

2022 07 24 Earlier: Save POW:s, not drug smugglers

2022 07 23 Earlier: Northvolt, EU battery frenzy

2022 07 22 Earlier: Delay tactics

2022 07 21 Earlier: Superpowers use cold war to dominate.

2022 07 20 Earlier: Is LIV golf an object to hate for future sanctions against Saudi.

2022 07 19 Earlier: EU energy crisis like California (2)

2022 07 18 Earlier: LGBT – one piece in the fall of Rome

2022 07 17 Earlier: Energy crisis, like California (1)

2022 07 12 Earlier: Media focus on personal details when in fact SpaceX and Tesla are in trouble.

2022 07 11 Earlier: EU kamikaze crash (2)

2022 07 10 Earlier: EU Covid package

2022 07 04 Earlier: EU kamikaze crash (1)

2022 06 03 Earlier: Logging companies avoid being scrutinized.

2022 06 02 Earlier: Super powers vs people

2022 06 01 Earlier: Northvolt smearing Sweden.

2022 05 31 Earlier: Sweden going down

2022 05 30 Earlier: US renders president powerless

2022 05 29 Earlier: US doesn’t want to stop shootings

2022 05 28 Earlier: Cancel indians and other native/indigenous peoples

2022 05 27 Earlier: Russian deserters sue army

2022 05 26 Earlier: Nazi smearing

2022 05 25 Earlier: Why Greta is not in Swedish media.

2022 05 24 Earlier: Greta review

2022 05 23 Earlier: EU – Sovietcomparison

2022 05 22 Earlier: Ukraine, a new Korea (2)

2022 05 21 Earlier: War inflation attacks common people

2022 05 22 Earlier: False flag

2022 05 21 Earlier: Oil net import

2022 05 20 Earlier: Turkey in NATO supported IS. In NATO Sweden can end up in war with parctically any country.

2022 05 18 Earlier: US defends Taiwan, but not Ukraine. Joining NATO can mean war with China

2022 05 17 Earlier: 1. West employs cancel culture. 2. Jewish influence 3. Nordic systems were better.

2022 05 16 Earlier: A new Korea in Europe (1)

2022 05 15 Earlier: Why Europe is crashing (2)

2022 05 13 Earlier: Use blockade to blame foreign powers.

2022 05 11 Earlier: Burn quran is like burn kippah

2022 05 10 Earlier: Team USA-Russia vs Syria, Iraq, Kazakhstan …

2022 05 09 Earlier: Bombing independent countries

2022 05 08 Earlier: Why Europe is crashing (1)

2022 05 06 Earlier: Tesla – modern slavery

2022 05 02 Earlier: Join NATO in panic

2022 04 26 Earlier: Superpower take-over

2022 04 25 Earlier: Europe under attack

2022 04 23 Earlier: War destroys Europe

2022 04 21 Earlier: Musk SolarCity trial

2022 04 20 Earlier: Superppowers lose war.

2022 04 18 Earlier: Superpowers starve Europe of energy.

2022 04 15 Earlier: EU sanctions euro and blames Russia.

2022 04 14 Earlier: Ukraine war means energy depletion

2022 04 11 Earlier: It’s about war, not which side you’re on.

2022 04 09 Earlier: Ukraine war, global aspects

2022 04 10 Earlier: War will end when Europe is broken.

2022 04 08 Earlier: Ukraine war is not Putin’s war. It is EU:s war.

2022 04 06 Earlier: The war in Ukraine is orchestrated by globalists

2022 04 02 Earlier: No Russian bots (2)

2022 04 01 Earlier: Bitcoin and other cryptocurrencies self destruct.

2022 03 28 Earlier: Greta starvation, agenda controlled

2022 03 27 Earlier: There were no Russian bots (1)

2022 03 26 Earlier: Tesla sells conflicts, like in Texas

2022 03 25 Earlier: Zelensky chooses war

2022 03 24 Earlier: war and stock are globally directed

2022 03 22 Earlier: Reasons for war in Ukraine

2022 03 20 Earlier: EU decides fuel tax

2022 03 22 Earlier: must stop killing (2)

2022 03 21 Earlier: BlackRock’s Fink letter says gas and oil are good “transition fuels”

2022 03 20 Earlier: must stop killing in Ukraine (1)

2022 03 19 Earlier: International community must protect all

2022 03 18 Earlier: national socialism is very different from international socialism or nazism

2022 03 17 Earlier: Ukraine war is the superpowers attacking the European peoples.

2022 02 25 Earlier: Oligarch Kolomoisky runs Ukraine, president Zelensky, Azov batallion and Ukrainian air, allegedly shot down in Iran conflict.

2022 02 24 Earlier: finance crises, scandals; Europe is run from Brussels/EU like Congo was run from Brussels.

2022 02 19 Earlier: finance crises, scandals; finance timeline

2022 02 18 Earlier: EU rules send Swedish electricity to Germany

2022 02 17 Earlier: Ukraine war 2022

2022 02 16 Earlier: Racism is back

2022 02 06 Earlier: Kamila Valieva doping case rigged

2022 02 05 Earlier: Norwegian public service attacking Russia [Nordic sports /2]

2022 02 04 Earlier: Greta Thunberg discriminates (2)

2022 02 01 Earlier: indigenous peoples are only used for conflict. They will also be conformed.

2022 01 31 Earlier: nazi & other smearing of [Nordic sports /1]

2022 01 30 Earlier: Greta, criticism

2022 01 27 Earlier: Nobel prize to stop sexual violence, not wars.

2022 01 26 Earlier: Catalán Sharp murder media coverage cover up multi-nationals’ control. Belgium made a mess of Congo and now of Europe.

2022 01 25 Earlier: Catalán, Sharp, coltan, Congo, conflict; Assange, Manning, Bini, Kamphuis, Snowden, Kashoggi

2022 01 24 Earlier: Greta Thunberg’s backers, dangerously trying to recreate the Chinese cultural revolution

2022 01 23 Earlier: Northvolt global mess

2022 01 22 Earlier: Next crisis

2022 01 21 Earlier: Greta demonstrations rigged, express apartheid

2022 01 20 Earlier: Media covers up WEF 2022

2022 01 18 Earlier: Turkey

2022 01 17 Earlier: EU energy stavation agenda, cable refused

2022 01 16 Earlier: Energy crisis in Europe

2022 01 15 Earlier: Northvolt, EU – green socialism

2022 01 14 Earlier: Tesla, EU – socialism

2022 01 13 Earlier: Assange revealed US war crimes.

2022 01 12 Earlier: Going virtual

2022 01 11 Earlier: EU lets eastern European nuclear crisis grow

2022 01 07 Earlier: Ukraine Jewish president doesn’t fight nazis [-2-]

2022 01 05 Earlier: EU single candidate system

2022 01 04 Earlier: EU self destructive gas boycott

2022 01 03 Earlier: Hong Kong democracy clamp down

2022 01 02 Earlier: Silk Road, China is becoming part of the global agenda.

2021 12 31 Earlier: Global takeover

2021 12 27 Earlier: Biden acts senile not to have to fulfill his promises.

2021 12 26 Earlier: US and EU construct energy crisis in Europe. (press spoiler button at link target)

2021 12 23 Earlier: Christmas feeling

2021 12 22 Earlier: Privatization down sides, illustrated by Elon Musk

2021 12 21 Earlier: Kamala Harris – the fall guy?

2021 12 20 Earlier: nuclear delay

2021 12 19 Earlier: Northvolt – just a green delusion?

2021 12 17 Earlier: Reasons for the energy crisis

2021 12 14 Earlier: The crises are constructed

2021 12 08 Earlier: USA/EU democracy failure

2021 12 04 Earlier: EU uses psychological warfare against the European peoples.

2021 12 01 Earlier: Greta covers up four things

2021 11 30 Earlier: Greta is too white

2021 11 28 Earlier: Market economy, energy crisis

2021 11 27 Earlier: Musk and Tesla go for feodalism

2021 11 26 Earlier: EU exploits Ukraine

2021 11 10 Earlier: Climate refugees

2021 11 08 Earlier: Musk vs authorities

2021 11 04 Earlier: Refugees from EU

2021 11 03 Earlier: EU energy scam helps the EU

2021 10 28 Earlier: Putin helps the EU

2021 10 27 Earlier: EU constructs energy crisis

2021 10 28Earlier: shirking responsibility

2021 10 27 Earlier: Biden no climate action

2021 10 26 Earlier: origins of climate theory

2021 10 25 Earlier: Greta Thunberg builds generation gap

2021 10 24 Earlier: climate predictions

2021 10 23 Earlier: child shaming

2021 10 22 Earlier: Greta Thunberg discriminates (1 )

2021 10 21 Earlier: big oil not at COP26. Greta anonymous in Sweden.

2021 10 20 Earlier: European energy crisis

2021 10 17 Earlier: Weapons of mass migration

2021 10 16 Earlier: Streisand effect, muslims

2021 10 15 Earlier: information shifts

2021 10 08 Earlier: The cold war is back

2021 10 05 Earlier: The climate weapon

2021 09 25 Earlier: Banks, big corporations

2021 09 19 Earlier: Aukus

2021 09 09 Earlier: The Fall of Rome

2021 09 07 Earlier: Greta – the witch doctor.

2021 09 03 Earlier: Construct problems to split the population.

2021 08 30 Earlier: Energy consumption stops crypto.

2021 08 15 Earlier: Big corps

2021 08 10 Earlier: Argumentation against the person

2021 08 08 Earlier: Climate models exaggerated.

2021 08 06 Earlier: Olympic gold sprinter Jacobs’ nutritionist under police investigation for distribution of anabolic steroids. Attacking the messenger/person.

2021 07 23 Earlier: Controlled opposition

2021 07 20 Earlier: Globalization is dysfunctional.

2021 06 30 Earlier: EU demands elicit government crisis in Sweden.

2021 06 29 Earlier: EU climate tariffs

2021 06 25 Earlier: EU m.o. is crisis. Crisis timeline

2021 06 24 Earlier: Is Greta Thunberg bluffing about her education? [ -1-, -2- ]

2021 06 23 Earlier: Greta Thunberg uses parliament for dancing not debate.

2021 06 22 Earlier: The privatization of space activities is at the expense of research and development.

2021 06 21 Earlier: Greta accuses Nordic countries vaguely, without presenting evidence.

2021 06 20 Earlier: Fake government crisis

2021 06 19 Earlier: EU ramps up CO2. Media twists refugees from US warfare to be “climate refugees”.

2021 06 18 Earlier: US keeps up the oil price.

2021 06 16 Earlier: EU supports regime that encourages death squads.

2021 06 14 Earlier: EU creates cold war

2021 06 12 Earlier: US out of lockdown but not Europe

2021 05 27 Earlier: EU puppet regime, Belarus

2021 05 26 Earlier: EU fakes hi-jack to buy Belarus.”

2021 05 24 Earlier: climate “science

2021 05 22 Earlier: nwo m.o.

2021 04 24 Earlier: Cryptocurrencies hype yet another way to deprive country through reduced tax base. Bitcoin “mining” is really transfer fee. Ethereum hacker became lawful owner of loot.

2021 04 22 Earlier: Tesla crash used to hide lack of sales

2021 04 19 Earlier: climate attack on Nordic countries

2021 04 14 Earlier: US – taliban win-win

2021 04 13 Earlier: Resistance to EU/global control is connected to nazis, terrorists etc.

2021 04 10 Earlier: Media and politicians attack white men.

2021 04 03 Earlier: National states vaccinate more efficiently

2021 04 02 Earlier: Covid is used to form airline monopoly

2021 04 01 Earlier: Airlines don’t want you to travel!

2021 03 31 Earlier: Biden attacks Europe using the climate agenda.

2021 03 20 Earlier: EU-Covid

2021 03 18 Earlier: Georgia

2021 03 12 Earlier: Holodomór terror famine

2021 03 09 Earlier: Biden chosen by Dems meant manipulating democracy to promote Harris.

2021 02 21 Earlier: Archeology on Mars is psychological warfare.

2021 02 06 Earlier: Will agriculture and food supply be the next crises?

2021 02 02 Earlier: Tesla stock is inflated to support green take over by f.ex EU.

2021 01 31 Earlier: Bill Gates knew society would respond to Covid with disproportionate strength.

2021 01 30 Earlier: The World Economic Forum (WEF) is a decoy (1)

2021 01 29 Earlier: The true nature of The (not so) Great Reset

2021 01 12 Earlier: starvation

2021 01 08 Earlier: Trump-Assange agenda

2021 01 06 Earlier: Global lockdown

2020 12 26 Earlier: Maggie Thatcher on EU.

2020 12 26 Earlier: Brexit – a complete success for UK.

2020 12 12 Earlier: Covid mostly affects politicians media dislike.

2020 12 01 Earlier: European Union 7 year budget negotiations 2020.

2020 11 30 Earlier: Belarus 2020 – “revolution” is only newspaper feminist agenda and likely EU influencing

2020 11 26 Earlier: Greta – the modern Don Quixote

2020 11 25 Earlier: EU-satellite deals are better than EU membership.

2020 11 23 Earlier: Future of globalization

2020 11 22 Earlier: Climate doom

2020 11 22 Earlier: Dictatorship: Sweden ban meetings.

2020 11 10 Earlier: Internet communication has led to globalists going for broke.

2020 11 06 Earlier: Diet and body shape are abused to divide the population

2020 11 01 Earlier: Globalism will bring chaos until units of control are shrunk.

2020 10 16 Earlier: Authorities still havn’t published recommendations for those w/symtoms, positive test or anyone really.

2020 10 15 Earlier: Corona restrictions will demand rewriting the constitution.

2020 10 13 Earlier: Greta is not environmental, she is EU and Hong Kong activist.

2020 10 12 Earlier: Greta turns to Macron, not Swedish politicians.

2020 10 08 Earlier: The climate issue is political.

2020 10 02 Earlier: Is the Estonia ferry disaster fake?

2020 09 20 Earlier: Assange trial

2020 09 08 Earlier: Globalists incite subversion and rebellion against the national government

2020 09 05 Earlier: Soros, Nixon, FED

2020 08 31 Earlier: Activism creates tthe problems it claims to counteract.

2020 08 28 Earlier: European Union

2020 08 18 Earlier: EV-charging

2020 08 15 Earlier: Sweden pays Italian Olympics.

2020 08 14 Earlier: Media spread mental problems.

2020 08 11 Earlier: Soros is a decoy.

2020 08 09 Earlier: When Soros crashed Sweden.

2020 08 07 Earlier: Brexit will increase EU power.

2020 08 05 Earlier: Controlling Europe through debt

2020 08 03 Earlier: polarization

2020 08 02 Earlier: “Covid rescue” illegal in two ways

2020 07 26 Earlier: “Covid rescue” is really euro bailout

2020 07 25 Earlier: False idols look appealing

2020 07 23 Earlier: PM Löfven tricked out of EU rebate.

2020 07 20 Earlier: Macron & Merkel dictate the EU agenda

2020 07 12 Earlier: Immigrants ridiculed in headline for not recieving information

2020 07 10 Earlier: white males – slandered in media

2020 07 05 Earlier: US elections – a show for foreign countries

2020 07 03 Earlier: Cross-country skiing champion Marit Bjorgen – a product of the globalist agenda

2020 06 20 Earlier: Swedish PM splits Nordic unity for no reason. – He must be under globalist control.

2020 06 18 Earlier: Black Lives Matter/All Lives Matter [BLM]

2020 06 16 Earlier: The Brexit dilemma (1)

2020 06 12 Earlier: Why the media hate Latin America

2020 06 11 Earlier: Why the UK can not get a deal with the EU.

2020 06 10 Earlier: Why SpaceX recovers boosters.

2020 05 27 Earlier: Send Greta to the European Union to stop Corona recovery. We in Northern Europe are paying for it.

2020 05 22 Earlier: Blackmail the European Union

2020 05 02 Earlier: Norwegian police never tries to find the missing person

2020 05 06 Earlier: Fairy tales newspapers compose

2020 05 02 Earlier: Elon Musk plays the fool

2020 04 30 Earlier: Brexit, current status

2020 04 12 Earlier: fake rebels

2020 04 06 Earlier: The government/press/elite are less likely to use espionage against other states, but would rather use it against their own people.

2020 03 25 Earlier: Corona & climate – full panic but no real action taken.

2020 03 12 Earlier: US elections 2020 are rigged.

2020 03 08 Earlier: US liberal chaos is only for export.

2020 02 29 Earlier: Assange extradition trial

2020 01 27 Earlier: Is Mars rover “Curiosity” fake??

2020 01 25 Earlier: Climate gender conflicts

2020 01 22 Earlier: The scare factor

2020 01 20 Earlier: The European Union threatens w/ bank blockade to make United Kingdom to follow EU rules.

2019 12 19 Earlier: Neil Farage: Parties like SverigeDemokraterna (SD) become corrupt in the European Union.

2019 12 14 Earlier: Elon Musk is intentionally a poor role model, to destroy youth values.

2020 01 26 Earlier: Are Starlink spy satellites?

2019 12 08 Earlier: Obama tries to break US self confidence by cutting the space program.

2019 12 01 Earlier: Are the Iranian ayatollahs CIA-agents?

2019 11 26 Earlier: Arjen Kamphuis‘ disappearance

2019 10 10 Earlier: Greta Thunberg‘s true, dark motives

2019 08 10 Earlier: Edward Snowden – US operative

2019 04 14 Earlier: Wikileaks, Julian Assange and Ola Bini are likely American agents.

2019 04 12 Earlier: Ola Bini, Arjen Kamphuis connection

2019 02 01 Earlier: Elections 2018: Globalist parties pretended to have different opinions. Collaborate to favor large corporations at the expense of workers.

2019 02 01 Earlier: Bilderberg calling the shots: Center party is hi-jacked and Liberal party is ordered to self-exterminate.

2018 09 10 Earlier: News media gives birth to a political party – Ny Demokrati

2018 09 09 Earlier: All parties unite to refuse party SD posts as chairman according to election results.

2018 09 08 Earlier: The media monopoly sells outdated technology to the Swedish gov’t @ SEK 10 bn.

2018 09 07 Earlier: Feeding frenzy, the media monopoly disposes of politicians that do not follow the agenda

2018 09 06 Earlier: Quotes

2018 09 05 Earlier: Control of the Internet, Google, troll farms

2018 08 30 Earlier: Soros’ funds used to influence Swedish politics

2018 05 30 Earlier: Fake news

2018 05 22 Earlier: False flag awards

2018 05 10 Earlier: Who owns the news media

2018 05 01 Earlier: Journalist wounded by IS ?

2018 04 27 Earlier: The Cold War and other anti-Russian activities. The image of conflict; The useful enemy

2018 04 25 Earlier: Why only few air crash investigations are accurate. – Passengers lives are at an unnecessary risk.

2018 04 22 Earlier: The Iraq war 2003 was built on fake evidence. / So far, no accusations of chemical warfare have been proven true. / Also the war on IS was built on fake evidence.

2018 04 10 Earlier: Bjärred-case. Politically correct psychiatry exterminates a whole family?

2018 04 02 Earlier: UN obstructs murder investigation – UN supports an illegal regime. The true reason why Catalán and Sharp were killed.

2018 03 10 Earlier: The terrorists’ objectives

2018 03 01 Earlier: Tesla, Ubuntu/Linux – self destructive moles & Google, Facebook – political control mechanisms

2017 12 25 Earlier: Geopolitisk krigföring – Media/USA attackerar Europa med flyktingar. The enemy within. Weapons of Mass Migration

2017 12 18 Earlier: Destabilisering genom feminism och HBTQ

2017 12 15 Earlier: Destabilisering genom invandring

2017 12 12 Earlier: IOK saknar bevis – Internationella Olympiska Kommittén stänger av Ryssland utan bevis

2017 12 09 Earlier: Trump om Jerusalem – den verkliga orsaken till Trumps uttalande funnen


Table of Contents (in English)

Summary 04

Summary

[keywords:
Massmedia och demokratin
News media and the democracy]

Nästa:

03.1.002.019 Afghanistan …; air crash CIA D’Andrea

Innehållsförteckning:

20.04 (00000 links) Innehållsförteckning, ToC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »